door chouffleur in Politiek  ·  28 Reacties

  • 5
  • 532x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mafklapper.

1
1 jodelatedieho

"Toen de nazi-ideologie zich opdrong, zwegen de kerken. Nu dringt de genderideologie zich op en zwijgen de kerken weer te vaak.”

En dat ga je met elkaar vergelijken?

Die relicapten worden met de dag gekker.

0
2 Hans Brinker

zuinig mondje (foto). u kent ze wel

0
3 semperpenis

Het lijkt wel of ze alleen maar bozer worden door de maatschappelijke kritiek op hun stukje en dus maar wild om zich heen gaan slaan.
Maar deze vergelijking is wel compleet absurd.

0
4 Wild Rover

Gevaarlijk gestoorde idioot.

0
5 Diederik82

Die heeft ze echt niet op een rijtje: wat de nazi's deden vergelijken met liefde tussen 2 gelijkwaardige personen.

1
6 flauwekulallemaal

Religekken..

0
7 chouffleur

En maar weer excuses verzinnen, wat een schijnheilige freaks zijn die christen fundamentalisten.
Branden in de hel dat zullen ze om het maar even in voor hun begrijpelijke taal te zeggen.

1
8 NLsandman

Het uitmoorden van in jouw ogen minderwaardige mensen vergelijken met de liefde tussen twee personen. Je moet maar durven.

0
9 ParadiseLost

Dat soort vergelijkingen zijn absurd..
En tegenwoordig veel misbruikt

0
10 chouffleur

Hoe langer ik er over nadenk: wat een valse smerige laffe hond is die Piet de Vries.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kerken-in-de-oorlog-zwijgen-en-wegkijken~b67a31ec/

0
11 Hans Brinker

",,Seksualiteit is bedoeld voor man en vrouw die elkaar een leven lang trouw blijven”, zegt De Vries"

Hoe komt het toch dat er mensen zijn die denken te kunnen bepalen hoe iemand anders iets dient te beleven zonder daar ook maar 1 argument bij te kunnen leveren?

Midas Dekkers heeft altijd een onderbouwing voor wat hij vindt. Net als Desmond Morris en Robbert Dijkgraaf. Je hoeft het niet met deze mensen eens te zijn maar dan valt er wat te discussiëren.
Een persoon als De Vries heeft geen énkel argument. Nul. Nakkes. Nada.
En dat zet hij dan ook nog in een pamflet, "als tegengeluid voor ‘de seculiere tijdgeest van de 21ste eeuw’".

Ik vind dat ziekelijk. Letterlijk. Dit klinkt als een persoonlijkheidsstoornis. De man verdient hulp.
Of het gevaarlijk is weet ik nog niet al is discriminatie wel 'een dingetje' geweest in de periode waar hij naar verwijst. En discrimineren kunnen religies als de beste.

1
12 Lidpver

Je moet wel zwaar in de geloofsartikelen van de zwarte kousen-kerken geïndoctrineerd zijn om dit uit je mond te kunnen krijgen question. Of alt-right sympathieën hebben, daar wordt de ‘genderideologie’ ook gezien als ondermijning van de samenleving.

0
13 Smiling

Haha, de nazi-ideologie vergelijken met gelijkheid voor LGBTQ. En iedereen die voor deze gelijkheid is, is zeker een nazi? question

"Seksualiteit is bedoeld voor man en vrouw die elkaar een leven lang trouw blijven"

Eh, hoe komt deze maf klapper daar nou weer bij? Behoudens het feit dat meer dan de helft van alle huwelijken stranden, zijn er homoseksuele wilde dieren. En als die baardaap nou echt bestaat, waarom is er dan homoseksualiteit? Waarom staat die massamoordenaar dan toe dat mensen als homoseksueel geboren worden?

1
14 Bluth

Religekken die zich bedreigd voelen in hun ideologie vergelijken graag met de holocaust. Dat blijkt maar weer

0
15 chouffleur

Wauw, over doubling down gesproken nu de VU afstand van hen heeft genomen.

0
16 Pegasus
17 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

18 Manja

En hoe is deze wereldvreemde man precies verbonden aan de VU?

Misschien heb ik een verkeerd beeld van de VU.

En WTF is 'gender-ideologie'?

Vragen...

0
19 zeikenderechter

@19 U heeft in deze geen verkeerd beeld van de "vrije universiteit" daar worden lessen gegeven in geesteskunde en kabouterwetenschap.
En de grondslag is alles behalve atheïsme

0
20 chouffleur

Piet de Vries is een smerige demagoog door dit zo te stellen.

Ik vraag me af of de VU hem nog als hoogleraar moet handhaven. Zijn stellingname lijkt me dan ook niet overeenkomstig met de waarden en normen waar de VU voor staat.

1
21 TedjeR

De VU staat voor vrije wetenschapsbeoefening en academisch burgerschap. De VU leidt academici op die open staan voor maatschappelijke vraagstukken en die vanuit een onderzoekende houding hun werk kunnen doen in een internationale, interculturele en interdisciplinaire omgeving. Kenmerkend voor de VU is het belang dat gehecht wordt aan academische oordeelsvorming. De basis daarvoor wordt gelegd door een kritische reflectie op waarde, functie, grenzen en effecten van wetenschap. De breedte en diepgang van academische oordeelsvorming op de VU wordt sterker omdat we op de campus een grote diversiteit aan studenten en medewerkers tegenkomen: diversiteit in cultuur, levensovertuiging, en nationaliteit. De VU maakt deze diversiteit één van haar sterke kanten door aandacht te vragen voor verschillen in uitgangspunten van onderzoek en onderwijs.

0
22 chouffleur

@22

Nou ja, dat klinkt best gezellig. Gebaseerd op die beschrijving zie ik het probleem meer bij Piet. Die kan beter een snackbar beginnen.

0
23 zeikenderechter

@23 :

0
24 TedjeR

Hij als broer van Hitler weet dat natuurlijk heel zeker!

Man laat je behandelen aan je geestelijk afwijkingen!

0
25 Zie Hier

Ik zie hier maar een groep die zich richting NAZI's beweegt... dat zijn deze RashVille figuren !

0
26 mightimouse

Inderdaad worden allerlei groepen mensen die een minderheid vormen, één voor één op een voetstuk gehesen en van meer rechten voorzien dan de "meerderheid", die in feite zelf een minderheid is geworden door de grote aantallen minderheden die er uit die meerderheid worden afgezonderd, als u begrijpt wat ik bedoel. Zodoende wordt de meerderheid nu gediscrimineerd, achtergesteld bij al die (andere) minderheden, ook nog.

Je kunt ontzettend veel individuele verschillen tussen mensen onderling eruit lichten, geselecteerd op welke eigenschappen veel mensen irriteren, en dan alle mensen met die eigenschap tot een minderheid verklaren, dan hebben ze een eigen groeps-identiteit. De samenleving is al lang ontkerkelijkt en van regeringswege wordt het gezin/de familie al heel lang ondermijnd. Ook dorpen worden constant van een eigen identiteit/bestaansrecht gestript, dan is het natuurlijk slim om het gemis in te vullen met identitaire groepen die je kunt misbruiken voor politieke doelen.

1
27 Wendel

De mens wordt op die manier van een kunstmatige identiteit van buitenaf voorzien die niets meer te maken heeft met het gezin van herkomst of genetische overeenkomsten maar alles met groepen die van staatswege zijn gecreëerd en waar iemand toevallig een eigenschap mee gemeen heeft. Zo wordt onder andere nationalisme bestreden, iedere vorm van gemeenschapsdenken die natuurlijk is voor de mens, en vervangen, kunstmatig, door de eigen neigingen strafbaar te maken en de kunstmatige identiteiten dwingend op te leggen.

Als iemand van buitenaf constant wordt aangesproken op bij een specifieke kunstmatige groep horen, ontkomt diegene er niet aan om zichzelf uiteindelijk ook zo te gaan beschouwen. En daarmee wordt het belang van de eigen natuurlijke banden uit beeld gedrukt, zoals gepland.

1
28 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@25 Nee, als je groepen mensen uitsluit op basis van hun afkomst is dat racisme. Nooit je verdiept in wat racisme is?...

zojuist geplaatst door Bop

VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 Maakt dat wat uit dat die anonieme brief ergens anders op de post is gedaan?Die mevrouw heeft hem toch ontvangen?Wat op zich al schand...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@23 Ik ken de percentages niet, maar er zijn ook Palestina supporters onder de christenen, er zijn meer christelijke broeders en zusters onder d...

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@26 Oh echt? En jij weet dat omdat jij al verschillende AZC's hebt bezocht? In ieder geval is die van jou hier voor iedereen te lezen....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@24 Onzin Bennie. . . . Dus als je opkomt voor je eigen land, het behoud van eigen cultuur, waarden en veiligheid is het racisme? ? ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Biscanna
Agressie in de trein neemt toe: ‘Hoe later het wordt, hoe grimmiger’

veelal weer het bekende spuugtuig 👳...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@25 Wat een rare reactie weer. Omdat ik niet meega in jouw vreemdelingenhaat moet ik maar in een AZC gaan werken? Hoe kom je erbij zeg. Is dat ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Sarcoff
No ceasefire with Ukraine even if talks start – Lavrov

Zie ook:https://www.frontnieuws.com/geen-staakt-het-vuren-met-oekraine-zelfs-niet-als-gesprekken-beginnen-lavrov/...

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

kovichni
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

lol herdenkingen houden voor een genocide door nazis terwijl je letterlijk een 21ste eeuw genocide steunt in gaza en ook nazi bataljons in oekra...

9 minuten geleden geplaatst door kovichni

NK. App
GrannycreampiesDog Dildo PornSexe En LigneArgentino PornLilah Anne PornB Grade Adult MoviesNaked Athletic WomenLadka Ladki Ki SuhagratPorn Disha PataniHodv-21784Nacked VideoKolkata Sex TubeEroticmonkeyMegnutBig Titts Red HeadAishwarya Rai Big BoobsNatasha Nice OfficeWet Black VirginaSmall Tits Bouncingصور بزازمصريهAltcia StarrPornhub HubBeauty Full PornPorn In First TimePakistani Desi Porn VideosIndian Aunty Lesbian PornOld Young GaysexNude CosplaLacey Chamber NudeLatest Romantic Sex VideosJapanese Porn DownloadIn Hospital PornMilkingxxxPorn Mature GayAlexis Andrews XxxDesi ChoraDaniella Hemsley LeakedBoltikahani Com HindiSex Hollywood PictureFree Teen Sex VideosLesbian Pregnancy PornCreampie OrgysApril Olsen PushOmegle Hot RedditTubes VoyeurCeleberity Nudes LeakedAroma Sensei PornMassive BbcVery Very Sexy BfPakistan Ki SexyShivanya XxxSuzuki IttetsuNaughtyamerSexos TravestisSexy BlowjobVideo SexuaBega LightingYoung Camel ToeSheradian LoveAsshole FetishPorn Tube SitesHentais TubesSex AvengersHandjobteaseFuckingsoundsSeduced MassageInfluencersgonewimdSexo De LésbicaNext Door StudiosXnix Hdرایلی ریدPornxxx VidsRub MapBarbie XxxHindi Sex Video 2018LordardvarkHazel HeartSex Video Fast NightDesi Porn KandSite Pornos Brasileiros同性恋色情片Ahoo._.Bangladeshi Girl Porn VideoReagan Fox AnalLadyboys PornAlanacruiseVicky LovePaige A JenningsVargin Sex VideoMia Khalifa Xxx New VideoBig Boobs CompilationBouncing Milf TitsWife Shared PornCute SexxxFreeporn Blacked.comHollywood Sexy Movie Full HdJapan Lesbian Massage PornPhatass TwerkKrystal GreenvelleAlive In Wonderland PornYoung Jenna JamesonWhereismypornP O R N P I C S .comGay Sex VidiosAika YamagishiPierced Nipple VideosUllu Sex SeriesXxx Hindi Full Hd VideoBrandi Love New VideosAyesha Takia Hot SceneLaniam60Free Virginity PornNaruto Porn GamesBrazzesr PornRyona HentaiXvideo New HotJoyspron ComMilftoon LemonadeHot Sensual PornDirty Chat OnlineOmegle FemalePornography SitesLive Sexo BrasilMom Pov ComJavhd Subtitle IndonesiaKalinka Fox NudeGiantclitMuscle PornstarSpying On PornTwitter Porn AccountsIchinese Porn.comDesi Aunty Hot NudeIndian Woman XnxxPerwooparCaught Blow JobRealistic PornosMistresstMaribel Guardia DesnudaGay Anal CreampieLatest Porn Videos In HdPublic PickuppornBig Tit Ebony PornstarsLexi Bloom Pornسکس مخفی ایرانJailyneojada NudesSkyy Black OnlyfansAsmrtist LeakedIggy Azalea Onlyfans PicturesOlivia NovaOculus.com/family/