Homohaat is een ziekte (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door mightimouse in Binnenland  ·  126 Reacties

  • 8
  • 968x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 Vreemd, ik zie geen enkele weerlegging van wat ik zeg in @94 . En jouw "weerleggingen" bestaan er uit om te zeggen: "Ja, homo's en LHTB hebben veel vaker enge ziektes, maar dat komt door de homohaters".
En dat is natuurlijk totale kolder.

Verder blijf ik er bij dat het waanzin is om te zeggen dat de homoseksuele levensstijl normaal en gezond is als ze er 20 of meer jaar eerder door dood gaan.

En het is natuurlijk ook totale waanzin om die figuren bloed te laten doneren zodat ze de rest van de mensheid ook nog eens kunnen besmetten.

Maar daar hoor ik je niet over.

http://tiny.cc/straf-AIDS

5
101 HaTishbi

@97 Of bijvoorbeeld het wijdverbreide kindermisbruik onder orthodoxe joden, zelfs recht onder zijn geliefde gods neus in het beloofde land, en dan nog proberen te doen alsof het niet bestaat. Handig als je zo'n moraal aanhangt, maar daar verzint zijn god waarschijnlijk ook wel weer een toepasselijke straf voor....

2
102 Mevrouw Stemband

Diegenen hier die graag in een land zonder religie willen leven die raad ik aan om naar Noord Korea te verhuizen.

http://tinyurl.com/egnorance

6
103 HaTishbi

@102 In Israel werd een man veroordeeld voor seks met zijn dochter, en die kreeg 27 jaar gevangenisstraf.

Wat krijg je daarvoor in NL? Twee weken schoffelen?

4
104 HaTishbi

@104 Overigens zet de Torah daar de doodstraf op.

http://tiny.cc/Pred-12-13

4
105 HaTishbi

@104 Toe maar:

"On a visit to Jerusalem in 2005, Rabbi Rosenberg entered into a mikvah in one of the holiest neighborhoods in the city, Mea She'arim. "I opened a door that entered into a schvitz," he told me. "Vapors everywhere, I can barely see. My eyes adjust, and I see an old man, my age, long white beard, a holy-looking man, sitting in the vapors. On his lap, facing away from him, is a boy, maybe seven years old. And the old man is having anal sex with this boy." "

"Ultra-Orthodox Jews who speak out about these abuses are ruined and condemned to exile by their own community. "
https://www.vice.com/en_us/article/qbe8bp/the-child-rape-assembly-line-0000141-v20n11

"A haven for paedophiles: The ultra-Orthodox settlement where Malka Leifer hides"
https://www.smh.com.au/world/middle-east/a-haven-for-paedophiles-the-ultra-orthodox-settlement-where-malka-leifer-hides-20180612-p4zkx4.html

Handig zo'n boek waar je zo'n fantastische moraal aan overhoudt.


@105 "Overigens zet de Torah daar de doodstraf op."

Maar in de praktijk is dit het geval:
"Ultra-Orthodox Jews who speak out about these abuses are ruined and condemned to exile by their own community. "

Mooie moraal...

0
106 Mevrouw Stemband

@101

Onzin, zie @25 welke een tegenreactie was op je onwetenschappelijke bewering van de lage levensverwachting. Het is je herhaaldelijk voorgelegt wanneer je weer met die bewering van levensverwachting kwam, je hebt hier nooit een inhoudelijk antwoord op gegeven. In plaats daarvan negeer je het om even later weer dezelfde leugen te vertellen.

0
107 Pegasus

@106 Tja, wat moet je geloven van zulk soort verhalen, ongetwijfeld verzonnen door religie en/of Jodenhaters...

8
108 HaTishbi

@107 Waarom ben je zo stil over dat onderzoek gepubliceerd in 2007 over getrouwde homo's in Denemarken die 25 jaar korter leven?

7
109 HaTishbi

@101 weet je hoe snel heterovrouwen dood gaan door seks met een man. Juist de kraamtijd verlaagt de leeftijd van vrouwen. Gaan mensen echt 20 jaar eerder dood door homorelaties? Ik betwijfel dat omdat hetero's dezelfde ziektes krijgen. Zonder alle medische wetenschap is onze natuurlijke leeftijd echt niet veel hoger dan 50. Ziektes die hun oorsprong meer in het westen zijn ontstaan zijn eerder genezingen voor gevonden en bijna uitgeroeid of minder levensbedreigend gemaakt. De pest is echt geen homo ziekte geweest. Griep, rodehond, kinkhoest etc. Allemaal veel minder aanwezig. Aan Ebola en malaria gaan in andere landen nog steeds veel mensen dood. Ook hetero's. @103 verhuis anders even naar SA een land geregeerd door religieuzen.

0
110 Merlinswit

@106 In Israel staan er draconische straffen op zulk soort gedrag. Maar ik herinner me dat die seropositieve politicus in NL die onbeschermd kleine jongetjes neukte weg kwam met drie maanden. Ik weet niet meer of dat voorwaardelijk was of niet.

6
111 HaTishbi

@108 "Tja, wat moet je geloven van zulk soort verhalen, ongetwijfeld verzonnen door religie en/of Jodenhaters..."

Fantastische moraal, ogen sluiten en doen alsof het niet bestaat! Dat is de ware gelovige.


@109 In welk wetenschappelijk tijdschrift is dat onderzoek gepubliceerd?

0
112 Mevrouw Stemband

@90 en wie had het op die lijst van geestesziekten gezet???? Juist.. een stel geloofwaanzinnigen. Alles wat zij niet normaal vonden (vrouwen die van seks genieten, hun eigen leven wilden leiden zonder eigendom van een man te zijn, die meenden te kunnen studeren etc) , was geestesziek.

0
113 Merlinswit

@111 Ook hier in Nederland zie je inderdaad hetzelfde gedrag:

"De Joodse Cheider-school in Amsterdam heeft zo halsstarrig geweigerd om aangifte te doen tegen een pedofiele docent, dat uiteindelijk de minister van Onderwijs de directie moest dwingen."
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1751740/school-hield-docent-uit-wind-na-misbruik

Maar eigenlijk zie je het overal in al die streng gelovige gemeenschappen in de hele wereld, mondje dicht... god heeft het zo gewild met die moraal.

1
114 Mevrouw Stemband

@108

Maar natuurlijk, alles wat je niet zo goed uitkomt is verzonnen Wat een simpel leven moet je leiden.

@109

Laat dat onderzoek maar zien.

1
115 Pegasus
116 Drs. Mezun

@110 [Gaan mensen echt 20 jaar eerder dood door homorelaties? Ik betwijfel dat omdat hetero's dezelfde ziektes krijgen]

Je mag betwijfelen wat je wil, maar vele onderzoeken tonen dat aan.

http://tinyurl.com/bruinwerkerij

3
117 HaTishbi

@113 Nee, niet een stel geloofwaanzinnigen, maar psychiaters.

3
118 HaTishbi

@112 http://www.newsweekly.com.au/article.php?id=2839

HEALTH:
Married gays die 24 years younger

by Babette Francis

News Weekly, April 28, 2007
The average lifespan of partnered homosexuals is almost one-third shorter than that of married heterosexuals, according to a recent US study. Babette Francis reports.

Marriage between a man and woman improves life expectancy for both; but “married” homosexuals, both gays and lesbians, live about 24 years less than their married heterosexual counterparts.

These findings were recently published by Paul Cameron, PhD, of the Family Research Institute, a Colorado-based think tank, in a study entitled “Federal distortion of the homosexual footprint”, co-authored by his son Kirk Cameron, also a PhD. The paper was presented to the Eastern Psychological Association - the oldest regional psychological association in the United States - at its annual convention in Philadelphia on March 23 this year.

2
119 HaTishbi

@117 geen enkel zichzelf respecterende organisatie die neutraal is zal dit bruinwerkerij noemen. Daarmee is de website en zijn inhoud voor mij compleet ongeloofwaardig. Alleen homofoben gebruiken een dergelijke term. @118 Freud wordt als psychiater gezien, maar wat we nu weten was het een compleet doorgeslagen idioot met een hartstochtelijke haat naar vrouwen. Net als veel van zijn door geloof geindoctrineerde tijdsgenoten. Psychiatrie was nauwelijks wetenschappelijk , tenzij je de nazi psychiatrie ook serieus wil nemen, zoals het opmeten van het hoofd , ratio kin voorhoofd neuslengte etc. om te beoordelen of iemand een iq kan hebben. Psychiaters zijn lang door de paus verteld wat ze dienden te zeggen en anders werden ze verketterd met alle straffen die daar bij horen. Hekserij (die lui zagen ze letterlijk vliegen) zat ook in dit spectrum. Gelukkig zijn we met de ontkerkelijking verder gaan kijken dan 1 boekje dat jaren (zeg maar eeuwen) later naar horen zeggen door de achterneef van de vriendin van de buurvrouw haar scharrels kleinkind geschreven is. We zijn daadwerkelijk naar de hersenen gaan kijken en hoe deze bij de geboorte gevormd zijn. In de baarmoeder worden de hersenen gemaakt. Voor het kind geboren is, volgens de bijbel vrij van de duivel en dergelijke, is er al zichtbaar of het kind hetero is of niet, of het de hersenen en weefsels heeft van een man of vrouw en dat die niet altijd overeenkomt met wat er aan de buitenkant zichtbaar is. Daarmee is aangetoond dat er lichamelijk iets anders is. Dus geen ziels aandoening. Zoals je zegt te geloven, zo door God in al zijn perfectie gemaakt. Anders is niet per definitie fout, en in dit geval dus ook niet als je geloofd dat God de mens perfect maakt zoals die zou moeten zijn in alle facetten en eigenschappen waar die mee geboren is. Gelukkig weten we, bevrijd van het dogmatische juk, nu meer. Wat echt bij de psyche hoort, wat niet. Kennis komt met tijd.

0
120 Merlinswit

@119 Oh het is helemaal geen wetenschappelijk artikel wat ergens gepubliceerd is, naar gewoon een religek blogje.

2
121 Mevrouw Stemband

Misschien is het slimmer om die troll niet meer te voeren?

1
122 zeikenderechter

@119

Het is dus geen onderzoek, maar een opinistuk van een organisatie welke als doel heeft negatieve zaken over LHBT te schrijven.
https://en.wikipedia.org/wiki/Family_Research_Institute

2
123 Pegasus

@123 Als je niet in staat bent om het verschil te snappen tussen een onderzoek en een opiniestuk dan is verdere discussie zinloos.

Maar ik snap dat de feiten over de negatieve aspecten van de homoseksuele levensstijl niet doordringen tot een homoseksueel.

Niemand is zo blind als hij (of zij) die niet wil zien.

http://tinyurl.com/no-facts-pls

1
124 HaTishbi

@124

Er is geen verhaal om te snappen wanneer je het onderzoek zelf niet eens plaatst.

In plaats daarvan linkte je naar een opinistuk van een organisatie welke als doel heeft LHBT op negatieve wijze in het nieuws te brengen.

Ik ben overigens niet homo :p

0
125 Pegasus

@124 Inderdaad, wetenschappelijke onderzoeken worden gepubliceerd in peer review vakbladen, dat stuk van jou is niets anders dan een opiniestuk.
Overigens is er wel een deugdelijke onderzoek in Denemarken geweest welke laat zien dat op lange termijn er geen verschil zit tussen homo en heterohuwelijken.

0
126 Mevrouw Stemband

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

41 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Latest Porn VideosEnglish Bf Film OpenSasha Grey Fucking VideosPussy SlurpYou Porn Com.Negan SalinasRatxxxXxx Sexey VideoIndian Painful XnxxIndian Xxx DeshiSali Jija Ki ChudaiIndians NudEbony Lesbian Twitter.Xnxx BdLite Skin PornBest PornomoviesNurse HentaiAmwf CreampieMoti Gand Wali LadkiIndiaporngirlTeen Anal HdNuria Millan BukkakeBig Ass Mom AnalElastigirl HentaiOdia XxxxTamil PundaiSexhiAsian Sexual MoviesPorn SecritaryAvery Black And Scarlett AlexisDaftsex NetHot Babes In NudeBig BootytgirlsDawn Olivieri NakedColombianafollandoIndian Xnx ComFree Hindi Sex StoriesRenee Gracie VideosIndian Shemale Sex VideosIndian Aunties XvideosBrazil Ass LickAnyia IvyBrother Sister Xxx PornBukkakedX X X GratisWife XxxCuck CleanupSakra NakedRyan Madison VideosHot Bed SceneChubby Mom SexPristine Edge VrMissionary PornstarDominicandubbHindmovieBelldelphine NakedVedeo XLouisa Khovanski SexDiapper PornPorn VodeoPornstar GrindIndian Girl Naked DanceMom Blackmail PornMiyakhalifapornNudist MassageXnxx Mom SlipNaruto X Hinata HenInterracial Homemade PornTamil Boys SexJohnny Sins MassageHotest XnxxKorean Xxx MovieLesbian Kiss XxxIndian Punishment PornTry On PornChut SaxMia SinsBabi PalomasPegging PornViolet Myers DpAcpent PornGay Malesex VideosTamil XvideoHollywood Porn HdHypnosis JoiNina SwissFree PornmnRomeo GayFather Dauther PornHitbdsm.Best Porn StqrsR/javdreamsMia Khalifa Nude PicsLoud MoansCamdollsFree XmxxTeacher Foot JobXxx ViduoIndain Xxx ComChinese KamasutraSouth Actress Nude PhotosHindi Mein Chudai VideoSex Big Boobs IndianJerking Off On PublicLovehomeporn ComIncestos Madres Con HijosMature Nude BoobsLily Rose Depp NakedDiaper HentiaNihachu PornBhumi Pednekar BfYuria SatomiWwe Sex VideoIndian Teen Age SexTiedpornFuta Horse CockIn Another World With My Smartphone PornCute Indian PornStepmom New PornHomemade Porn WebPorno 4kNafw GamesNaked AsiansNew Xnxx ComJabardasti Xnxx VideosSaba Qamar HotBrandi Braids AnalPassionate ThreesomeDeep Anal DildoMom Catches Son MasturbatingBlack Peope PornXhmaersPornogratis XxNude Jody FosterHot BeachbabesAunt Nephew SexMallu Aunty HdTapier PenisJapanese Masagge PornQmovWinter JadepornMia MalkoveKayla ObeyVideo Por OбраззермSly BriBlackanal PornHot Aex TubeUrvashi SexXx Porn Video Download