achtergrond

Geenstijl

OM gaat haatmanifest checken op strafbaarheid

Ja nee.

Hallo Openbaar Ministerie. Hier GeenStijl Vrije Woord Service. Wij wensen u veel succes met het kijken naar de mogelijke strafbaarheid van de Nashville Verklaring. Maar bespaar u de moeite verder. Het is allemaal achterlijke bagger wat er in staat, maar er is ook nog zoiets als de Vrijheid van Meningsuiting. Dus uitlachen, beschimpen, bestrijden, deconstrueren, etc. etc. is allemaal tot je dienst, maar als we schadelijke domheid strafrechtelijk gaan veroordelen kunnen we wel bezig blijven. Nu we u, Openbaar Ministerie, toch aan de lijn hebben, misschien is het een ideetje om u eens bezig te gaan houden met zaken waar Nederlanders écht last van hebben in plaats van alleen maar te reageren op dingen die u in de krant gelezen hebt.

Oh ja, we hebben die rare Vrijheid van Godsienst ook nog

Zucht, Femke

Elke zondag wordt er in kerken en moskeeën in NL verkondigd dat homoseksualiteit verkeerd is. Wekelijks worden er homo’s in elkaar geslagen of uitgescholden. 1 op de 3 mensen vindt zoenende mannen in t openbaar aanstootgevend. Maar een raar importmanifest is blijkbaar de druppel.

Gemeente Amsterdam
Gemeente Amsterdam
@AmsterdamNL

Vandaag hijsen we de regenboogvlag om een statement te maken tegenover de Nashville-verklaring. In onze stad mag je zijn wie je bent en houden van wie je wil. #nashvilleverklaring #loveislove

Image
683
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Baudetmepper alweer vrijgelaten

Kan rustig in vrijheid nog meer aanslagen gaan beramen

@Ronaldo | 07-12-23 | 13:47 | 166 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.