ChristenUnie neemt afstand van antihomopamflet (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  96 Reacties

  • 26
  • 1682x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

maar dat moslims homo"s haten is natuurlijk de normaalste gang van zaken.

4
51 ongelovenloos

Veel mensen hebben de kunst van het 'negeren' verleerd....... jammer!!

0
52 PeKa

Ik zou zo graag ook die 250 handtekeningen willen zien .

8
53 No newstoday

Het blijft opvallen hoe een aantal mensen op dit soort onderwerpen alleen maar kunnen reageren met 'ja maar moslims'.

Splinter en balk.

11
54 Pegasus

@54 Die zijn er altijd , in 2 richtingen.

4
55 solidsteel

@53

De zielepieten hadden de lijst offline gehaald nu ze weerstand kregen.
Gelukkig had ik hem nog op schijf staan:
https://www.scribd.com/document/396979095/Nashvilleverklaring-Nederlands-Definitieve-Versie-Met-Naschrift

5
56 Pegasus

Ik ben nog niet gerust op het zogenaamde onderzoek van het OM op strafbare feiten inzake dit pamflet/verklaring. Het kan ook een afleidingspoging zijn om v.d. Staaij uit de wind te houden. Ik zou er niet raar van opkijken als het OM op een later tijdstip met een verklaring komt dat er niet voldoende bewijs is voor een vervolging inzake artikel 1 van de grondwet of op andere gronden.

0
57 Roy-050

@56
Dat was mij ook opgevallen
Die hele lijst was foetsie.

0
58 Marrie

Waarom schaart Van de Staaij zich sowieso achter een buitenlands manifest? Heeft hij zo’n hekel aan Nederlandse normen en waarden? Je zou gaan denken dat hij een religie uit het midden-oosten belangrijker vindt dan de Nederlandse wet. Nou ja, tot nu toe handelt hij binnnen de wet.

1
59 Ketter

Politiek correcte censuur.

3
60 sparta

@59 Dat van der Staaij zich er achter schaart is zeer maar dan ook zeer begrijpelijk. Net zoals de vele honderden dominees en straks ook de gehele moslim wereld.

Die leven nog in de tijd van 2000 jaar geleden en worden geïndoctrineerd door het grote boek. Dat is geheel normaal. Religie is voor christenen en moslims belangrijker dan de Nederlandse normen en waarden. Een vrouw behoort b.v. in de keuken te staan en kinderen te baren zoveel mogelijk en het huishouden te doen en homo is verboden volgens hun wat de niet bestaande god schiep adam en eva en geen 2 adam of 2 eva.

En deze geloven leven de volgende 1000 jaar nog zo. Maar ja laten we vooral meer moslims importeren die er net zo overdenken.

1
61 Jan met de korte achternaam

Omdat deze man ook geen christen is maar een flapdrol. Deze wereld is van God en homo zijn is een gruwel in zijn ogen. En aangezien wij gemaakt zijn om God te dienen zal hij ook de zonde moeten bestraffen anders is God niet meer rechtvaardig En die Nederlandse normen en waarden stellen helemaal niks voor als het tegen het woord van God ingaat. En of je dat nou leuk vindt of niet het is zoals het is. En als je Jezus blijft verwerpen verwerp je eeuwig leven. Dus de keuze is aan het ieder of doen wat jezelf gelukkig maakt of doen wat God gelukkig maakt. En niet de islam erbij gaan halen want dat is een satan's religie net als Katholieken en Hindoes.

14
62 JezusIsHeer

Voor de wet is iedereen gelijk, dus.....

0
63 GroenOog

@62 Jezus lol...

4
64 Drs. Mezun

@62 God moet zijn bek houden.
En degenen die voor God menen te spreken, zijn niet goed bij hun hoofd.

5
65 Yiroesh

@61 Gaat het een keer over Nederlandse fundamentalistische christenen, maak je er alsnog een moslimdingetje van. Wegkijken, stokpaardje rijden. Typisch. Overigens zijn de christenen de enige die in korte tijd met geweld onze cultuur vernietigd hebben.

2
66 Ketter

Ja dat is de enige Christen die niet achter het pamflet staat. Ahum het is een grote huichelaar. Hij staat er wel achter en vierkant ook maar hij heeft niet de ballen net als Van der Staaij en die 250+ dominees in Nederland die er wel achter staan. Hij denkt alleen aan de stemmen en niet aan zijn achterban.

1
67 Jan met de korte achternaam

@66
God moet wat mij betreft helemaal zijn bek niet te houden. Liet hij maar een keer iets van zich horen, dan hadden we nu geweten dat religie geen sprookje is.
Maar zolang God niets van zich laat horen is het voor mij een sprookje. Het is wel het gewelddadigste sprookje alle tijden

1
68 Niet wit niet zwart

@66 het is een christendingetje omdat moslims zo slim zijn zich niet te uiten terwijl zij voor 1000% achter het pamflet en de koran staan.

En de christenen vernietigen niet onze cultuur dat doen de moslims

2
69 Jan met de korte achternaam

@69 Dat hebben de christenen al gedaan. Ik hoor graag het argument dat dat al zo lang geleden. Laten we afspreken dat als moslims hier op dezelfde manier binnekomen en hamdelen zoals de christenen dat deden we daar hetzelfde over moeten oordelen en er dezelfde consequenties van accepteren. Persoonlijk zie ik abrahamisme het liefst volledig teruggedraaid.

1
70 Ketter

Ach, afstand nemen ervan, zijn ook maar een paar woordjes. Ik hecht er weinig waarde aan.

0
71 Mac Benac

Christenunie is links en christelijk. Maar links s fel ani chrstelijk. He is dus een partij in een onmogelijke spagaa. Ze stellen nu hun linkse vriendjes en vriendinnetjes gerust. Maar daarmee jagen ze veel christenen weg. En die linksen ja. Die kunnen net zo goed groen links 66 stemmen.

De christenunie laat alleen maar zien dat ze net als het CDA overbodig is. SGP is de enige overgebleven christelijke partij. Dat gaan we vast terugzien bij de volgende verkiezingen.

4
72 purelogica

Segers behoort tot de politiek correcte linkse kerk.

Als christen keur je het homo zijn af, het is alleen een mening meer niet. Wat is er mis met een menog geven?

4
73 DONKEY R

"OM onderzoekt ..."
Gaan ze om uitlevering van een paar Yankees vragen?

- - - -
Me dunkt dat als lieden in sprookjes geloofen en zij zich laten lijden door een onzichtbaar vriendje dan moeten ze dat maar doen. Ik neem hen niet serieus.
En persoonlijk denk ik dat het niks uitmaakt wel monotheïstische vriendje je aanbid.

0
74 Gandalf

** gebruiker verwijderd **

Is er al een communique van de Drieling van Denk?

75 verwijderd924924212

Correctie @74
Geloven. question
( geloven of geloofen : zijn allebei afwijkingen ) question

0
76 Gandalf

Ze hadden God dus kunnen kennen door naar de natuur te kijken. Maar tóch hebben ze Hem niet de eer gegeven waar Hij recht op heeft. Ze zijn Hem niet dankbaar geweest. Ze hebben voor alles liever hun eigen verklaring gezocht. Zo is het donker geworden in hun onverstandige hart. 22 Ze vinden zichzelf wel heel wijs en verstandig, maar ze zijn juist dwaas. 23 Want ze hebben de macht en majesteit van de onsterfelijke God niet willen aanbidden. In plaats daarvan hebben ze beelden gemaakt van sterfelijke mensen of dieren en die als goden aanbeden. 24 Daarom gaf God hen in de macht van hun eigen slechte gedachten. Daardoor gingen ze ook heel verkeerde dingen met hun lichaam doen: ze kregen heel verkeerde ideeën over seks. 25 En dat kwam doordat ze Gods waarheid vervingen door leugens. In plaats van God te aanbidden, aanbaden ze dat wat door Hem gemaakt was. Maar juist God Zelf moeten we voor eeuwig prijzen! Amen! Zo is het!

26 En omdat ze God niet wilden aanbidden, heeft Hij hen hun gang laten gaan. Ook toen ze walgelijke dingen op het gebied van seks gingen doen. Hun vrouwen hebben niet meer op de normale manier seks, maar doen allerlei abnormale dingen. 27 En ook de mannen hebben niet meer normaal seks met hun vrouw, zoals het hoort. Nee, ze willen seks met elkaar. Zo hebben mannen seks met mannen. En dat komt doordat ze God niet als God hebben geëerd.

28 Ze hadden dus geen zin om God te eren. Daarom heeft God hen niet tegengehouden toen ze slechte dingen gingen bedenken en doen. 29 Ze zijn oneerlijk, ontrouw, hebzuchtig en gemeen geworden. Ze zitten vol jaloersheid, moord, ruzie, bedrog en wreedheid. 30 Ze roddelen, liegen, beledigen God en scheppen op over zichzelf. Ze weten steeds wel weer wat slechts te bedenken. Ze zijn ongehoorzaam aan hun ouders. 31 Ze zijn onverstandig, onbetrouwbaar, onvriendelijk, haatdragend en liefdeloos. 32 Ze weten heel goed dat God zegt dat zulke mensen de doodstraf verdienen. Maar toch doen ze die dingen. En ze vinden het ook prachtig als andere mensen die dingen doen.

6
77 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

@13 . Ik heb gelezen dat de Profeet tegen mannelijke liefde onderling was omdat die kerels die jongens die onderdak zochten ruw en zonder voorbereiding in hun achterste misbruikten. Dat ging blijk baar met zoveel geweld, bloedvergieten en onrust gepaard dat de Profeet de mannelijke omgang gewoon verbood.

Kijk, als die kerels van Sodom hun gasten vriendelijk hadden benaderd en dan liefdevol nader waren gekomen dan het Mohammed misschien wel een oogje dichtgeknepen.

78 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

79 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

@54 . Fout, het gaat om twee balken. Punt is dat moslims na 48 jaar bij ons te hebben gewoond bijna aan homoos waren gewend. Nu, met dit christenpamflet staan ze weer op af. Moeten wij, het ontvangende volk ze weer helpen om homoos te aanvaarden.

80 verwijderd924924212

De twee engelen kwamen 's avonds bij Sodom. Lot zat in de poort van de stad. Toen hij hen zag, stond hij op, liep hun tegemoet en boog zich diep. 2 Hij zei: "Heren, wilt u alstublieft mijn gasten zijn? Blijf vannacht in mijn huis slapen. U kan er uw voeten wassen en dan morgen vroeg weer verder reizen." Maar ze zeiden: "Nee, we blijven vannacht op het plein slapen." 3 Maar toen Lot erg bij hen aandrong, gingen ze met hem mee naar huis. Hij maakte voor hen een maaltijd klaar en bakte brood voor hen. Ze aten.

4 Toen ze naar bed wilden gaan, omsingelden de mannen van Sodom het huis. Alle mannen van de hele stad, jong en oud, waren naar Lots huis gekomen. 5 Ze schreeuwden naar Lot: "Waar zijn die mannen die vannacht bij je zijn gekomen? Breng ze naar buiten, want we willen seks met hen hebben!" 6 Toen ging Lot naar buiten en deed de deur achter zich dicht. 7 Hij zei: "Vrienden, doe dat alsjeblieft niet. 8 Ik heb twee jonge, ongetrouwde dochters. Die wil ik wel naar buiten brengen. Jullie mogen met hen doen wat jullie willen. Maar doe deze mannen geen kwaad. Ze zijn mijn gasten en ze staan onder mijn bescherming." 9 Maar ze zeiden: "Opzij! Jij bent maar een vreemdeling hier en nu wil jij ons vertellen wat wij moeten doen? Pas maar op, anders doen we met jou nog iets ergers dan met hen!" En ze drongen tegen Lot op en probeerden de deur open te breken. 10 Maar Lots gasten trokken Lot naar binnen en deden de deur dicht. 11 En ze zorgden ervoor dat de kerels de deur niet konden vinden, hoe goed ze ook zochten. Het was net alsof ze blind waren.

12 Toen zeiden de mannen tegen Lot: "Wie horen er hier nog meer bij jou? Zijn je dochters verloofd? Heb je nog meer zonen of dochters? Als er in de stad nog meer mensen bij jou horen, neem hen dan mee, de stad uit. 13 Want we gaan deze stad verwoesten. De Heer heeft gehoord dat er luid wordt geklaagd over de slechtheid van de mensen hier. Daarom heeft Hij ons gestuurd om de stad te vernietigen." 14 Toen ging Lot naar de mannen die met zijn dochters zouden trouwen en zei: "Kom mee, vlucht de stad uit, want de Heer gaat de stad verwoesten." Maar ze dachten dat hij hen voor de gek hield.

2
81 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

@73 Iets afkeuren is hetzelfde als je afkeuring uitspreken en dan gaat het de kant van beïnvloeding uit.

Het grotere gevaar is dat vele moslims hun afkeuring nu ook openlijk gaan uitspreken. Dan zijn we weer terug bij de Engerd el-Moumni.

82 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@81 . En nu?

83 verwijderd924924212

@82 Wat moet je dan doen, je mond houden omdat je mening geven aanstootgevend is?

Je mag toch homo's waarschuwen om het feit dat ze iets doen dat GOD afkeurt en onnatuurlijk is.

Dat mensen homo zijn, dat is iets wat ze zelf moeten weten, maar tegenwoordig wordt het homo zijn wel heel erg over gepromoot. Je zet de TV aan en er is weer een homo op de buis.

Het zelfde met transgenders. Dames en heren mag niet meer worden omgeroepen is het openbaar, dat is aanstootgevend voor transgenders. Waar gaat het heen in Nederland.

3
84 DONKEY R

@83 En nu?

Lees het is!!! Het gaat over sodom en gomorra.

3
85 DONKEY R

@84 "Je mag toch homo's waarschuwen om het feit dat ze iets doen dat GOD afkeurt en onnatuurlijk is. "
Wat is dat toch weer een arrogant stuk tekst.

Wie ben jij of elk andere religieuze idioot om mensen die anders geaard zijn te 'waarschuwen"voor iets wat voor hen natuurlijk is. Jullie zitten nog steeds in de fase van anderen jullie geloof op willen opdringen, dat is wel duidelijk.

0
86 JohnZero

@86 Je mag toch homo's waarschuwen om het feit dat ze iets doen dat GOD afkeurt en onnatuurlijk is. "
Wat is dat toch weer een arrogant stuk tekst.

Dit is het zelde als christenen jou waarschuwen voor het feit dat je een zondaar bent en daar uiteindelijk een straf op staat.

Wat je ermee doet moet je zelf weten.

2
87 DONKEY R

@87 Maar nu een vraag: wat nu als God zelf homoseksueel blijkt te zijn ?

2
88 Mac Benac

@88 Maar nu een vraag: wat nu als God zelf homoseksueel blijkt te zijn ?

Dan had waarschijnlijk iedereen homoseksueel geweest. Of er bestond geen mens meer vanwegen de voortplanting. En anders had dat wel in de bijbel gestaan.

3
89 DONKEY R

"ChristenUnie neemt afstand van antihomopamflet"

Maar D66 niet
https://www.nieuwskoerier.nl/news/399717-d66-moslima-raadslid-homoseksualiteit-is-een-zonde

0
90 wijs

@13
Holyf*ck..
Ben het voor een keer helemaal met u eens.

Nog effe en ik begin in wonderen te geloven.

1
91 BenErWeer

@82

"Het grotere gevaar is dat vele moslims hun afkeuring nu ook openlijk gaan uitspreken"

Niet overdrijven...

3
92 Bullet108

Moet 'ie van Pinokkio, anders klapt dit fragiele kabinetje.
't Is namelijk net een breekbaar vaasje.

2
93 DruppeltjeDrie

Mee eens hoor, maar onze kernwaarden stoppen te bestaan bij dreigementen of het gebruik van geweld. Als men op basis van de vrijheid van meningsuiting of de vrijheid van geloof meent te moeten dreigen of geweld te moeten gebruiken omdat hiertoe wordt opgeroepen, dan komen die zorgvuldig verkregen grondrechten in gevaar. Als er dan geen keiharde tegenreactie mag komen, simpelweg omdat dit( zoals je aangeeft) niet bij onze kernwaardes pas, dan heb je een groot probleem om deze te handhaven. De rechtstaat wordt in de islam namelijk niet erkent, en de door mensen gemaakte wetten ook niet. De dreiging die de koran over ons brengt verkwanselt hetgeen ons zo dierbaar is. Daarom keuren wij die Nashville pamfletten af, maar bestrijden we het gedachtegoed en de islamisering van Nederland met elke vezel van ons lichaam. Het deel van de gematigdere moslims dat onze wetten en waarden wel wil omarmen is welkom. De vraag over hoe gematigd de gematigde islam is blijft echter steevast onbeantwoord. Dit maakt deze religie staatsgevaarlijk en moeilijk definieerbaar. Valt deze geïndoctrineerde haat met constante dreiging wel onder de vrijheid van godsdienst en meningsuiting, of komt die daardoor juist gevaar? De rechtstaat heeft immers nauwelijks grip op een veel grotere internationale gemeenschap die haar wetten niet erkent. Dat is een groot wezenlijk verschil met conservatieve SGP denkbeelden over man-vrouw relatie's, hoe jammerlijk en achterlijk we die ook vinden.

Een beveiliger van Wilders was vanavond te gast bij Jinek. Een man als Wilders loopt in onze rechtstaat grote gevaren. Iedereen die openlijk kritiek heeft op de islam wordt vroeg of laat met de dood bedreigt. Dit geldt totaal niet voor kritiek op de Nashville pamfletten of het christendom. Toch wel iets om bij stil te staan.
Alleen dode vissen gaan met de stroom mee.

0
94 Pressure

We hebben er al een meer er over gehad .
https://www.nieuwskoerier.nl/news/391953-scp-christelijke-ontkerkelijking-zet-in-hoog-tempo-door
Waar ik mijn schrijven er al op had gewezen dat het nog niet door dringt bij die mensen die gelukkig steeds in de minderheid komen.
God bestaat niet het is door de mensen gemaakt om controle op de mensheid te krijgen. van miljarden gelden
Als je goed de geleerde volgt bestaan wij uit bacteriën die bij elkaar zijn gekomen in de loop van miljarden eeuwen geleden, dat de aarde bestaat.
Als die kleine gemeenschap eens besefte dat ze beter op de natuur wetten kunnen richten dan komen ze er ook achter dat lesbienne en homo zijn of transgender een foutje van de natuur kan zijn.
Daar kunnen die mensen niets aan doen en heb respect voor hen die er goed mee omgaan maar verketter ze niet van hun levenswijze.
Als twee mannen/vrouwen bij elkaar het goed hebben en ze niemand in de weg lopen is het beter dan hen links te laten liggen.
Het zijn ook mensen van vlees en bloed en hebben een kleine afwijking, zoals ook mongooltjes er zijn die ook heel vaak liefelijk zijn....

0
95 Ciater

Nou wat neemt ie afstand.
"omdat ik bang ben dat het gesprek over geloof en homoseksualiteit niet is gediend met deze Verklaring. Ik zie ook niet hoe homo’s - binnen en buiten de kerk - met deze verklaring geholpen worden"

Deze reactie getuigt toch niet van heel veel afstand hoor. Slappe hap bah.

0
96 Sillyputty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@8 nee velen zitten vast in hun sociale structuur: afwijkenden worden verketterd door de gemeenschap....

zojuist geplaatst door maarten1234

Rinze
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

Ach jee nu zijn de juryleden die verplicht moeten meedoen aan dit proces aan de beurt bij de bloeddorstige pro Trump media Ze worden met naam ...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

maarten1234
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

dan kan een keppeltje op hebben ook altijd gelegitmeerd worden in de zin van 'dan heb je altijd WC papier bij je?'...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@17 laat timmermans maar komen... ga ik aanzienlijk minder werken om ook allerlei potjes te kunnen bemachtigen...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Kim Jong-un
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Een incapabele schoolmeester op misschien wel het belangrijkste departement zetten leek mij geen goed plan en nu een ex-nieuwslezeres nog minder...

14 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Kim Jong-un
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Arme kinderen want die moeten de prijs betalen. De schade komt ook, misschien niet gelijk maar komen doet het. Je kunt niet straffeloos allerlei...

18 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Nicks R. Van
Gemeenten: opvangbeleid asielzoekers zorgwekkend

Het kan ook niet lukken met deze strategie. Hoe kun je nou steeds mensen onderdak toezeggen die er niet is? ...

19 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Oeps112
Absurde tijden nu moeten zelfs speelgoedauto's wijken voor klimaatwaanzin

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/absurde-tijden-nu-moeten-zelfs-speelgoedautos-wijken-voor-klimaatwaanzin...

22 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Unfaithful Sex SceneTeen Boys Sex VideosWorld Hottest Porn VideoLisa Simpson Rule 34Pulsating BjTv ShowpornJaponesa Gostosa NuaCuchold CreampieKutte SexWomen ScizzoringAsian Gang BangedPraew PornManga HentaiBestpornsitesVivas TreetErotismo PornPron VedioErpornBhabhi BoorReal Home PornFr Sexe ComVepornosKannada Hot StoriesHayley Davies NudeWmafpornNaughty Allie AnalTryst.lunkPornô Lésbica.Mulherespeladas VipPeaches Goes To The Logging Camp MovieXxxbvideoHeather KozarMaria NakedVicki Chase DeepthroatOkay XxxxNangi Ladki PhotoAdult Theatre WifeBig Booty ThreesomAnal MomsXnxx TransgenderMia Malkova Full VideoHindi Xx Porn VideoNew Real PornRealtor PornFollo Ami MamaFapnadoTeens White PornWomen In Shower NakedEgyptian HentaiAndriod 21 PornWw Xxx VideoSexyy Red TwerkingRealliecamWhassup PhotoBakugos Mom PornXxx Videos NightPhoenix Marie FeetMilf HardcoreHot Sexy Nude MomBig Boobies PovMamandoseloBlackcock PicsBlouse XxxPorn In Las VegasDevinn LanePinklagoon PornMina MoonYoga Class XxxSadi Wala SexDominated HandjobValentina Nappi GifMycherrycrushWww Pron MovieSex Video Online IndianAmazon PositionHomoxxxAliza PornBig Boobssex VideosFap Hd PornNaked JapanLaura Prepon NakeDesi Hard MmsDeni Denial VideoXxx 18 OldDaughter Seduces FatherGranny HandjobWatcherwebXxx Porn Star MovieLeonesexJapanese Rain GogglesHentaiheroesAdult Friend FounderSloppy Ebony DeepthroatNude Beach HentaiXtreemtoonsMarvel Comics PornElly Clutch Full VideosPervertfamilySolf Core PornAfrican CreampiesOnlyfapsHindixxx HdIndian Bhabi Sex VideosBig Uncensored BoobsJulia Ann GangbangedSex ChattingPremium Free PornsCream Pie Step MomTamil Padam SexGanesh Sex VideoPorn Video Telegram GroupStrpson PornDownloading Porn GamesThe Por N DudePansexyFamily PornolarPhoto Porn MatureSexemodele LyonLoona ScandiApril Olsen PeggingAngelawhite OnlyfansCam ModelSofiya XxxXxx PrunSexy PormPorn Family VideoJanet Mason Only FansWife Spread EaglePornografia VideoFatalmodsAmature Sex VideosNicole ChiCoochie CutterOverwatchxxxWorldstudzDildo PngKenzie Anne XxxGay Porn GifeGirls Showing Boobs For MoneyWife XxOil Massage BrazzersSister HandjobsJenna Lewis SurvivorApolonia Lapiedra AnalMiley Cyrus MasturEcuadorian PornAll Ladies Do ItUrbosa PornMausi Ki ChudaiDesi Boudi Blue Film