achtergrond

Geenstijl

Achterlijk reli-schuim tekent homohaatmanifest

Tering. Dit is een factor 1000 ernstiger alsdan #sorryjohan. En er staan SGP-prominenten tussen. Kom er maar in, minister Van Engelshoven!

Hosmo hebben is geen ziekte, homoháát is een geestelijke afwijking. Die (niet) toevallig ook nog eens bovengemiddeld veel bij 'geestelijken' voor komt, alsof 'geestelijk zijn' op zichzelf een bewijs van mentale ziekte is. Wat NU weer met de gristengekkies? Nou, op dezelfde kille wind waarop de identity politics van de mediale SJW-millennials uit de VS is overgewaaid, is een vertaling van de Nashville-verklaring meegekomen. Dat zijn veertien doodzieke middeleeuwse artikelen waarin homo's & transgenders hun rechten worden ontzegd, of zelfs in hun bestaan worden ontkend. TL;DR: "God hates fags". En daar hebben honderden (!!) Nederlandse predikanten nu ook hun heilige hanenpoot onder gezet. Onder wie naar verluidt ook Kees van der Staaij, de vriendelijke voorman van de SGP achter wiens minzame glimlach toch altijd weer een treurig bekrompen burgermannetje van de levensbeschouwelijke bukkerij schuil blijkt te gaan. Bah bah bah wat een benepenheid, kleinzieligheid, discriminatie en hardvochtige onmenselijkheid weer van de pepermuntsabbelaars. Maar ja, noem je achterlijke ideologie een 'religie' en je lacht de wetten van de rechtsstaat, het liberalisme en de medemenselijkheid gewoon recht in de homovriendelijke smoel uit. Gelukkig zijn wij nog vrij om op dit digitale kleitablet te krassen dat we hopen dat alle ondertekenaars eeuwig branden in hun eigen hel, waarbij ze ook nog eens bij iedere stap die ze daar zetten op een LEGO-blokje trappen.
Instant Factcheck: Van der Staaij staat inderdaad tussen de ondertekenaars (mirror), onder Bart Jan Spruyt. SGP-senaatsfractievoorzitter Van Dijk staat er ook tussen.

Wat je in de islam dan weer niet ziet: tegengeluid

Er zijn ook goeie geloofsgekkies

Maar er is ook verholen instemming

En er zijn wegkijkers natuurlijk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.