door Inter in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 5
  • 469x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Los van die nepfooi die Rutte ons in het vooruitzicht stelt mogen de werkgevers die hun winsten alsmaar zien stijgen door de hardwerkende Nederlanders ook wel eens fors over de brug komen en zich schamen.
De meeste werknemers inclusief gepensioneerden, hebben jarenlang geen salarisverhoging gehad laat staan compensatie voor de gemiddeld 2 % geldontwaarding per jaar terwijl de bomen weer tot in de hemel groeien.
Ik durf te beweren dat ruim 90 % van de huishoudens er per saldo FORS OP ACHTERUITGAAN als de je milieubelasting, energiebelasting, BTW verhoging, Waterschapsbelasting. WOZ-waarde, Gemeentelijke heffingen. Volksverlakkerij en minachting voor het volk. Opzouten.

3
1 Dalon

** gebruiker verwijderd **

Net voor de euro zijn "glorieuze" intrede deed had mijn buurman die op een vrachtwagen zat 3000 gulden in de maand , en een huurhuis van 500 gulden .
Diezelfde man heeft nu na de crisis op een vrachtwagen 1650 euro in de maand en een huurhuis van 720 euro toen koste het ziekenfonds 95 gulden en ongeveer alles werd vergoed , nu betaald hij 152 euro en het meeste wordt niet meer vergoed .
Laten we de rest maar achterwege maar dat we massaal met die euro als normale burgers niet het schip zijn ingegaan maar op een vreselijke manier genaaid zijn door de politiek staat buiten kijf .
De vraag is dan ook slechts hoelang laten we dit nog voortduren ??????

2 verwijderd682241

Stem ze weg.....Maart 2019

0
3 TouchScreen

@2 “Diezelfde man heeft nu na de crisis op een vrachtwagen 1650 euro in de maand”

Kan niet. De allerlaagste trede en schaal in de transport cao in 1.660. En iemand die in de gulden tijd al chauffeur was zit nu echt in schaal A trede 0

0
4 Rare Rakker

Het resultaat onder de streep staat in rood!

3
5 Nicks R. Van

** gebruiker verwijderd **

@4
Dat kan wel kloppen wat u stelt maar een aantal werkgevers verder in de crisis betaalt men het minimum en als het u niet aanstaat gaat u toch weer ,want zo ging dat .

6 verwijderd682241

@6 En nu na de crisis staat de sector te springen om mensen. Je zit dus onzin uit te kramen om zielig te doen maar er klopt geen zak van wat je zegt. Dus niet de politiek de schuld geven van jouw leugens....

3
7 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@7
Uw taal gebruik geeft aan dat u zich niet comfortabel voelt bij tegenspraak , maar dat mag de feiten zijn nog steeds dat chauffeurs onderbetaald worden of u het leuk vindt of niet .
Ik ken de praktijk voorbeelden te over , u schijnbaar niet maar geloofd graag de media of bent onderdeel daarvan die niet wil dat de waarheid verteld wordt .

8 verwijderd682241

@8 Ik heb totaal geen moeite met tegenspraak, maar dan moet het wel kloppen. En wat jij nu zegt is simpelweg niet waar. Er zit ook geen enkele chauffeur in schaal A. Die gebruiken ze voor bijvoorbeeld de zaterdaghulpen die de auto’s. Een chauffeur zal meestal beginnen in (op zijn laagst) schaal B. Dat is minimaal € 1.900 per maand. En daarnaast krijgen chauffeurs een onkostenvergoeding voor als ze onderweg zijn. Voor internationale chauffeurs die de hele week van huis zijn is dat makkelijk 800 a 900 netto per maand, bovenop hun loon.

Ik krijg bij deze “praktijkvoorbeelden” van jou heel erg het idee dat ze uit je duim gezogen zijn en dan vooral behoorlijk negatief naar beneden zijn gehaald om maar makkelijk de politiek ergens van te beschuldigen.

1
9 Rare Rakker

@9 “Die gebruiken ze voor bijvoorbeeld de zaterdaghulpen die de auto’s. ”

Daar moest het woord “wassen” nog achter

1
10 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@9
Om verdere discussie te vermijden heeft u hier een site waar waardevolle informatie staat die aangeeft dat de denkbeeldige salarissen van u inderdaad door de politiek bedacht zijn .

https://www.mijnzzp.nl/Beroep/608-Vrachtwagenchauffeur/Salaris-en-tarief

11 verwijderd682241

@11 Iedere gek kan wel wat bedragen op een site zetten. Dat wil nog niet zeggen dat dat de waarheid is. Hier een link naar de cao. Vanaf pagina 27 zie je de loonschalen voor dit jaar en vanaf pagina 40 vind je de verblijfsvergoedingen. Dan zal je zien dat ik niks bedenk maar dat jij veeeeeel te negatief de zaken voor wil spiegelen om maar kwaad over de politiek te kunnen spreken.
https://www.fnv.nl/site/alle-sectoren/caos/caos/9034/cao-beroepsgoederenvervoer-2017-2019.pdf

1
12 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

Uw vergelijking gaat compleet mank aangezien ik niet gesproken heb over buitenland vergoedingen of iets dergelijks en inderdaad de politiek is zo verrot als die nog nooit is geweest in de geschiedenis en als u daar niet mee omkunt gaan mag dat maar dat neemt niet weg dat de bevolking nog op zo grote schaal besodemieterd is als heden ten dage door de Haagse politici .

13 verwijderd682241

** gebruiker verwijderd **

@12
Voor u op 13

14 verwijderd682241

@13 Ik ben blij dat je in ziet dat je in ieder geval qua bron omtrent het loon wel flink de plank hebt mis geslagen. Transportondernemingen komen niet onder de cao uit en dus waren mijn bedragen zeker niet denkbeeldig! Ook de afwezigheidvergoedingen staan gewoon zo vast als een huis en die krijgen chauffeurs ook gewoon.

Wel jammer dat je niet gewoon woordelijk kan zeggen dat je ongelijk had.

1
15 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@15
Nee ik ben het nog steeds niet met u eens aangezien veel transport bedrijven niet het cao hanteren maar het "volgen" hoe zij dit doen weet ik ook niet maar genoeg collega`s worden zo uit betaald en dan heb ik het bijvoorbeeld nog niet over een Nederlands transport bedrijf Jan de Rijk dat inmiddels al voor de 3e keer van land veranderd is en nu met roemeense kentekens rond rijd en ook voor een roemeens salaris betaald worden , toch zeker 400 euro per maand , netto dat dan wel

16 verwijderd682241

we gaan er niet op vooruit al jaren niet, maar we knikken braaf want anders...
men ligt uit de groep
wil je tot die groep behoren ?

de meeste scharen zich

2
17 Gratiebarmhart

@16 Ik geloof er niks van! Maar goed, stel dat het wel zo is, er is een grote vraag naar chauffeurs. Dan ga je toch gewoon naar de concurrent die zich wel gewoon aan de cao houdt? Er is vraag genoeg dus je bent echt niet verplicht om bij je huidige werkgever te blijven. Leeftijd speelt in die branche ook niet een extreem belangrijke rol.

Een klant van ons rijdt speciaal transport. Daar is geen enkele chauffeur die met minder dan 3.000 netto per 4 weken thuis komt.

2
18 Rare Rakker

@2 @4 Praat u beide in (dezelfde?) bruto of in netto getallen? Of praat de een in nettoloon terwijl de andere refereert aan bruto loon?

0
19 schuco

@18 de tijden zijn voorbij bulgaren polen roemenen litouwers zijn hot het is geen gelijke strijd.

1
20 Gratiebarmhart

@20 Nee dat is niet waar. Velen zijn daar van teruggekomen aangezien de geleverde kwaliteit van Polen/Roemenen/Bulgaren nou niet echt geweldig zijn. De meeste Nederlandse transportbedrijven doen liever zaken met Nederlandse chauffeurs. En nee, niet alle maar het overgrote deel wel

1
21 Rare Rakker

@21maar eisen zijn hoog heb echt geen behoefte nog meer tijdelijke certivicaten aan te schaffen
zijn cvvb nog geldig zijn heftuc nog net geldig vca aan vervanging toe digitaco te duur en dan nog al die leerstaof ik ben zat weet je wat rijbewijs koste en chauffeur diploma ben klaar mee kost zo veel voor hij weer op wagen mag ben klaar werd bedankt voor die goedkope krachten rondje rijbewijs doe het dan ook daar maar mee

motivatie is nul met zulke kosten betaal maar

2
22 Gratiebarmhart

@22 Sorry, hier kan ik geen touw aan vastknopen....

0
23 Rare Rakker

@23 de kosten over stijgen de baten.

0
24 Gratiebarmhart

@24 Sorry nog steeds niet duidelijk..... Voor wie?

0
25 Rare Rakker

@25 voor de chauffeur

2
26 Gratiebarmhart

Volgens onze judas Rutte gaan er allemaal op vooruit, niks is minder waar we gaan er allemaal op achteruit

3
27 Joepie

@26 De meeste van die kosten worden door de werkgever betaald, zeker de nieuwe digitale tacho’s. En ja er moet wat geleerd worden. De wereld veranderd snel, ook in de transport dus is er niks mis mee dat je zo nu en dan wat moet leren

0
28 Rare Rakker

@28 niet als je weer terug in het proces wil stappen, dan heb je die echt zelf aan te schaffen.
je haalt je zwem diploma ook niet elke 5 jaar op nieuw.

de cva is een tijdelijke
de heftruc certivicaat is een tijdelijke.

tja want men leert in de praktijk niks en is dom, word er blijkbaar gedacht.

2
29 Gratiebarmhart

Netto gaan we gemiddeld ? €40 p/m omhoog. Dat is dus ongeveer €480,00 p/j. Wat ik extra moet gaan uitgeven vanwege hogere belasting (BTW), wegenbelasting, op benzine, op drank, sigaretten, pensioenpremie, gemeentelijke lasten, zorg, verzekeringen, (ben ik wat vergeten) dan ben ik over de €650,00 p/j netto kwijt.

2
30 Pluten1

@29 als je een goede werkgever hebt worden alle benodigde certificaten door de werkgever betaald.

0
31 Pluten1

@31 dan weet je dus ook gelijk waarom de chauffeurs werden vervangen voor die goedkopen krachten die voldoen zonder die kosten te maken.

2
32 Gratiebarmhart

@32 ik vraag mij nog steeds af of al die chauffeurs uit het voormalig Oostblok voldoen aan de Nederlandse wetgeving? Rijden zij met hun witte nummerplaten wel met de nodige papieren?

0
33 Pluten1

@33 bij mijn man ging het zo er waren chauffeurs van jan de rijk opgeroepen,
deze stonden op het terrein er kwam een bus met bulgaren aan gereden konden sleutels over dragen en gaan.
deze reden met hun rijbewijs op nederlandse wagen.
later nam jan de rijk een filiaal in polen leuke constructie en het was legaal.

2
34 Gratiebarmhart
35 Gratiebarmhart

** gebruiker verwijderd **

@34
U wordt door 2 man gemind maar ik zie dagelijks al die Oostblok kentekens met nederlandse vrachtwagens rondrijden dus waar die ontkenning vandaan komt weet ik niet , zal wel iets van de gereformeerde kerk zijn .

36 verwijderd682241

@6 die avond 10 talle chauffeurs die baan kwijt raakte of mochten verschuiven naar een oude wagen.
vernederend
gezinnen hoppa in de ww.

0
37 Gratiebarmhart

** gebruiker verwijderd **

@37
Geheel correct gezien .

38 verwijderd682241

@39 zuks blijft je bij al is het al wat jaartjes terug, maar toch we zijn verder gegaan.

0
39 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

26 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Madison Lee PornGirlsesyFat Nude TitsYourlilslutShemale Fucks WifeBlake Blossom BrazzersFreeporn PerfectgirlsMature ThreesomeNude/nnConstruction PornhubCorinna Kopf SexDoctor Ne ChodaNeha Mahajan HotEbony Prostitute PornFree Gay PornWww.redtubeHard Core PornxxxFaya Reagan PornJennifer Lawrence NudesGold XnxxSite D'escortProject Qt HentaiIndian Yoga PornPronografia GayGay Amateur PornChubby Teen AnalTamil Padam Sex VideoKalina Ryu AnalBisexualanalYou Porn.cpmMeilleures Vidéos PornographiquesTipos De BoquetesHot Romance GifMilk Porn VideoJohnny Sins NewGay Hot SceneSimone Asmr PornHorse Cum In WomanHunter King NudeTiffani Amber Thiessen NudeMel7158Podcast PornYngleaksSo_youjadeIndian Uncle XxxFamous Actress SexPractice PornIxxx IWww Tamil Aunty Sex ComTegan ZayneLatest Hindi Porn VideosPorn First NightVideo Xxx IndonesiaPord VideoDominique Jane PornPov BackshotsJapanese Porn OPornstar BritX Xx BfShemal GodsXxx In BengaliLadki NangaCum In My CuntMegan Mariiiee NudeGay Tickled PornPregnancy CreampieBrittanya LeakedNew Married Couple Sexy VideoHot Couple HoneymoonWerewolf HentiaRoblox PirnEn3 EscortBritney StevensVideo Pirno GratisManju XxxAi Uehara PornVouyerhouseX VidZlata ShineAuntcass Rule 34Keerthi PandiyanIndian Hospital Sex VideosPorn Movie SexsSamus R34Camera Inside VaginaGirlcum Full VideoBlack NastypornXxxtoonsJap Bbw PornReily RaidPorn BailandoDoggy Style SexxxNude AmaturesCadid PornThe Mayor 5 Porn ComicsFree RoughpornTelegram-grupos PornKaterina HeartlovaGayxxx BlackNudegranniesAlena HemkovaMia Khalifa Xvideo HdLesbian Fucking VideoSexy Strip DanceOnion Booty PornPorn Hd Web SeriesMiiiawallaceTooturnttony BrazzersGorgeous Nude BabesLocal Kannada Sex VideoNixlynka'sStudent With Teacher PornSissy Slut PornSister Sex VedioRebecca BardouMysexgamer.Social Media Girl PornWatching PornCum HentaiNude WoemenFotos Porn GayLive Ao Vivo De SexoSalice Rose LeakedMaya BiojuBrooke Wylde NudeHeidi Lavon LeakedStrange Hair SalonStar Wars Cosplay PornMilf Flashing BoobsKenzie KaiSonne Leone PornCosplaygirlsMilking Prostate PornhubTs Lana DalasGood Free Porn GamesBokep ChinesePornhub MmfLeaketubeBokep GratisXnxx112Big Tits CuckoldTorrie Wilson PlaybouFreakyfembotsSxprnNaked Men LockerroomGabbie Carter NakedPappu Mobi ComBrandi Love FuckCartoon Chudai VideoXxx Porn Video Full Hd Download