Amias Stijn Tshibangu Ngalula
Volledig scherm
© Amias Stijn Tshibangu Ngalula

Hulpdiensten pikken geweld in Molenbeek niet meer: “We zijn deze nieuwjaarstraditie werkelijk kotsmoe”

Drie keer moest een brandweerploeg in Brussel wegvluchten voor Molenbeekse jongeren die stenen en vuurpijlen naar hen gooiden. Er brandde zelfs een huis af omdat de brandweer moest wachten op politiebegeleiding. "We zijn deze 'nieuwjaarstraditie' werkelijk kotsmoe", zegt de brandweervakbond.

165 reacties

  • gustaaf van bever

    5 jaar geleden
    Eddy DESMET, niet iedereen heeft het geluk kinderen te hebben die hun opvoeding repecteren. Wat ga jij doen als je zoon of dochter over de schreef gaat? Er op kloppen? Verbaal geweld??? Ze buitenwerpen? Jongeren zijn nu eenmaal makkelijk te besmetten door hun omgeving , andere jongeren of zelfs ouderen....Dit hier is gewoon de kuddegeest, je hoort er bij of...niet.
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Dat heb je in een land met honderden politiekers die mekaar voor de voeten lopen . dat hebben we allemaal niet nodig , 1 hebben we er nodig , maar dan wel een die niet met zich laat sollen en de boel daadwerkelijk met harde hand opkuist , en met harde hand bedoel ik maatregelen die men de dag van vandaag nog niet meer mag uitspreken .
  • Rebellio Cross

    5 jaar geleden
    Allemaal symptoombestrijding helaas...
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Maar met de geplande betoging voor democratie zal de politie er waarschijnlijk wel op kloppen want opkomen voor democratie is in dit land not done.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Politie durft en wil niet meer tussenkomen: overuren om de papierwinkel op perfect te krijgen en 'n uur later loopt dat gepeupel terug rond in Molenbeek... Om mismoedig van te worden. Die vetbetaalde rechters moeten eens werk maken van hun ambt. Die worden tenslotte door ons betaald.