door Hadito in Overig  ·  21 Reacties

  • 1
  • 408x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kul,, te mager is ongezonder dan te dik.

6
1 vis

@1 , klopt. En ja ken idd vet achter je organen hebben met een mager lichaam.

1
2 caso

@1
Los van het feit dat dat een zeer dubieuze claim is, is het ook een onzinnige vergelijking. Je hoeft niet te kiezen tussen te dik of te mager.

2
3 WTR

Het onzinnige punt wordt gemaakt dat goedpraten van overgewicht een linkse hobby ( alsof obesitas met politieke gezindheid heeft te maken) en vervolgens volgt een neurotische tirade over hoe " normaal" in de verdrukking raakt door " abnormaal". Waarbij de schrijver van dit brabbelstukje natuurlijk wel even zal bepalen wat "normaal" is. Wat een heerlijk abjecte website voor volidioten is dit Sceptr toch. question

3
4 BlackNinja

Nee, je moet je dag en nacht 24/7 te pletter schamen en laten afzeiken door wildvreemden, nou goed?

2
5 Wendel

@5
Nee, je moet zorgen dat je dagelijks voldoende beweegt en je niet de hele dag volpropt met suikers.

6
6 WTR

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

@4


Het is iets wat de feministen nogal een onderwerp vinden.

1
8 Truffelaar

@1 mag iets genuanceerder. Hoeveel te mager of hoeveel te dik? Ondergewicht kan zelfs dodelijk zijn, kijk naar anorexia. Door lage gewicht vallen belangrijke functies in het lichaam uit en ontstaat er een tekort aan kalium in het bloed, kan tot hartstilstand leiden. Maar iets ondergewicht is niet erg net zoals iets overgewicht, denk zelfs dat dit beter is. Maar echt morbide obees kan je moeilijk gezond noemen, pancreas krijgt het voor de kiezen en daardoor kan er suikerziekte ontstaan en bovendien niet goed voor de bloedvaten. Los daarvan, je mobiliteit wordt sterk beperkt en sociaal gezien loop je ook deuken op. Nog een oliebol ?

0
9 oculus amet

@6 prima ! maar valt niet altijd mee om van de suikers af te blijven, al van jongs af aan wordt je er mee volgestopt en dat gaat in je systeem zitten. Fabrikanten spelen daar op een onbarmhartige wijze op in, kijk maar in de supers, zeker met deze dagen. Ligt vol met vet en suiker, je moet enige zelfbeheersing hebben om daar aan voorbij te gaan. 3% btw verhoging op de gezonde producten zoals fruit en groente willen ook niet echt helpen.

0
10 oculus amet

@8 voor elk weldenkend mens is het een onderwerp. Denk je dat " rechts" stemmende mensen meer pro fat shaming zijn dan "links" stemmende mensen? Er zijn verdraagzame en onverdraagzame mensen.

0
11 BlackNinja

@10
Klopt, ik ben het volledig eens met wat u schrijft. Ik zal ook niet zeggen dat het makkelijk is om van de suikers af te blijven.

0
12 WTR

Bij schild en vrienden hoeven ze geen dikkertjes

2
13 morandi

@11 Nee,en dat beweer ik ook niet,ik had het over dat vooral feministen daar een onderwerp van maken,en de te dikke mensen het idee geven dat het helemaal niet ongezond is,en dat is het wel.
Persoonlijk maakt het mij niet uit,mijn tante weegt 240 kilo,die vrouw heeft last van alle gewrichten.
Te dik is gewoon ongezond.

1
14 Truffelaar

@4
Je hebt gelijk, het is helemaal geen linkse hobby om overgewicht goed te praten, als het bepaalde linkse mensen goed uitkomt dan gaan ze namelijk helemaal los als ze mensen met overgewicht zien.
Zo ging het gisteren bijvoorbeeld meer over het overgewicht van de Belgische minister Maggie de Block dan over wat ze gezegd had toen haar uitspraken een bepaalde reageerder duidelijk niet bevielen. Dat fenomeen zie ik hier ook altijd als Annabel Nanninga weer eens wat gezegd heeft dat niet in het straatje van sommige reageerders past, dan mag er ineens heel erg gediscrimineerd worden.

0
15 RoosjeB

@14 Maar vele vinden het op feesjes wel leuk om dikkers in te wrijven hoe walgelijk ze zijn om hun zelf daarmee omhoog te werken van kijk ik ben wel goed bezig. Terwijl mager zijn vele malen ongezonder is en die laat men wel met rust op feesjes. Gewoon allemaal ermee kappen om dikkers in te wrijven en laat ze eens met rust deze mensen die weten het zelf ook wel dat ze aan de stevige kant zijn. Wil je een leuk feesje hebben voor iedereen laat dan deze mensen met rust!! Of verdienen deze mensen geen leuke feestjes? Ik zie het gewoon als pesten en mijn dochter mijd daarom graag sommige personen en liefst ook feesjes omdat ze haar vaak niet met rust laten en ik ehb er al een paar van deze walgelijke mensen goed te grazen genomen want van mijn kind blijven ze af en zo niet dan weet ik ze wel te vinden!!

0
16 vis

@14 das idd ernstig...
Het artikel heeft sowieso een verkeerde insteek. Dat er een trend is van mensen die zeggen vrede te hebben met hun kilo's wil niet zeggen dat ze ernstig overgewicht propageren. Zeggen ' ik ben ok met mezelf en weiger me een schaamtegevoel aan te laten praten' lijkt mij meer dan ok. Ieg beter dan de graatmagere ( en gefoto - shopte) modellen, artiesten, acteurs etc die indirect in de media tegen ons zeggen dat dat het ( onbereikbare) fysieke ideaal is.

0
17 BlackNinja

@16
Mijn beste vriendin heeft al vanaf haar jeugd overgewicht en heeft al van alles geprobeerd om af te vallen. Ze belt me regelmatig huilend op, omdat ze weer allemaal rottige opmerkingen naar haar hoofd gekregen heeft op "leuke feestjes". Gelukkig heeft ze een hele leuke man die haar prachtig vindt en gek op haar is en twee lieve dochters, maar elke keer weer al die rottige opmerkingen naar haar hoofd krijgen valt haar zwaar.
Toen ik net ziek was moest ik dagelijks enorme hoeveelheden prednison slikken en ben drie jaar bezig geweest met afbouwen en vooral in het begin kreeg ik vanwege mijn bolle gezicht ineens allemaal ongevraagde dieettips (zelfs van een aantal mensen die wisten dat ik ziek was).
Gelukkig ben ik sinds november helemaal klaar met afbouwen en ga ik weer richting mijn oude gewicht, maar als het mis gaat en ik zoals op dit moment weer een stootkuur prednison moet gebruiken dan schiet ik al in de paniek, omdat ik bang ben dat ik weer boller word en dan gezeik van irritante mensen krijg. Nou is het risico op een blijvend bol gezicht bij af en toe een stootkuur prednison niet zo groot als bij continu gebruik, maar de angst zit er bij mij goed in.

0
18 RoosjeB

@16 De mensen die dat doen moeten zich gaan schamen,heeel diep.

1
19 Truffelaar

@17 Ik vind niet dat dikke mensen zich niet hoeven schamen en de mensen die dat wel vinden moeten zich gaan schamen.

2
20 Truffelaar

@17 Heel triest dat mensen zo gemeen kunnen zijn en dat ze het leven van stevigen mensen gewoon verknallen en waarom? Puur omzich zelf omhoog te krikken en daar kan ej ook gewoon zeggen. Ben je bezig om mij naar beneden te halen om je zelf omhoog te hijsen? Maar je feesje/dag is al verknalt en daarom mijd onze dochter gewoon vaak gezelschap. En dat kan ik heel goed begrijpen. Ook de media doet hier behoorlijk aan mee en net of de stevige mensen achelijk zijn en hen ook zo behnadelen of ze niet weten welk eten juist is en welke niet. Ik kan me er behoorlijk kwaad om maken om deze gasten. Zelf kinderen zijn de dupe van deze mensen die graag dikkertjes pesten. Van alles krijgen zelfs kinderen naar hun kop geslingert van ongezond mens tot luilak en slappe karakter, vetzak, bolle, enz. En als je als ouder daar iets van zegt durft men ook nog te zeggen; tis toch ook zo. Maar mensne met een ander huidskleur pesten mag niet(hoort ook niet) maar dikkertjes pesten word als normaal gezien. Wat net zo gruwlijk is of erger. Want mensne met een ongewensthuids kleur zijn nog veilig op familie feesjes. Dikkertjes worden daar nog door tantes en omms te grazen genomen. Ik ken zelfs iemand die als kind zelfs door der ouders gruwelijk werd aan gepakt. Die moest omdat ze "dik" was smorgens naar de bakker lopen en de rest at netjes dat stokbrood op en zij mocht toe kijken. (Dat is wel gemeld op school daar.) Dikkertjes hebben het zwaarder dna de meesten denekn dus ben je zo'n pestertje hou er nu gewoon mee op en doe eens normaal tegen stevige mensen ook deze mensen voelen pijn al zullen ze dat niet makkelijk toe geven.

0
21 vis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

Ja natuurlijk. Als je jezelf overal op aarde naar toe kan laten vliegen meerdere malen per jaar, je per auto kilometers ver kan verplaatsen, kas...

zojuist geplaatst door VBOH

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@96 @99 Het is blijkbaar teveel gevraagd om, als iemand vraagt om te stoppen, dat ook te doen. Ik vind je, ondanks je leeftijd, toch behoorlij...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@115Die hadden geen enkele moeite met een demonstratie van KOZP. De BlokkeerFriezen demonstreerde tegen het belagen van kleine kinderen door K...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@2 "bestempelen als crisis" Iets wat al jaren duurt is iets stuctureels, en niet een crisis. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@116Zeker niet. En dan zullen je weer zien huilen, want hun forum is ermee gestopt....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@114 "Had je iets anders verwacht, dan?" Oh nee hoor FrisseBries, geheel naar verwachting. Net zoals ik verwacht dat het op deze...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@1Ik ben benieuwd waar de coalitiepartners in Nederland mee gaan komen. Een van de punten die op tafel liggen is om de asielinstroom te bestem...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@85 Ik kan me nog bepaald volk uit het noorden van het land herinneren dat ook moeite had met het feit dat er ergens gedemonstreerd werd.😌...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@109Had je iets anders verwacht, dan? Die laagopgeleiden met hun grote mond gaan maar door, en dan kunnen ze het krijgen ook....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
ThroatpieBollywood Sexy BfTree PornEmmanuelle Seigner SexLittle Red Riding Hood PornWww Ixxx ComwXxx Of ArabNyaaDauhhter SwapPrivate Strippers AdultfilmdatabaseJanbPorn Pic DesiNixxideeGlorilla PornSsis-816-uncensored-leakChatterbate Gay探花 PornHusband Wife SharedJorean NudeTamil Actress Real SexDesi Anal VideoLuxury SexDesi Nude GalsNudelifeLnstagram PornKindg8rlsVídeo XxxxYourichi PornBlack Stepmother PornSri Lankan Porn VideosXhamster HomemadeLadki ChutRoxy RoyceMarathi Porn StarThenipslipVídeo Pornô Os MelhoresElliott FinnXxxvioeKannada Sex Video DownloadGroped On A Bus PornBackroom Casting Couch StormyJennifer WhiteSexable.tvPrincess Elle IdolFutanari ThreesomeStickam VideosGay Porn HazeBoat BlowjobPorn UndergroundAmarna Miller AnalGadabout Episode 2Videos Porno ViolentoAlicia Williams PornIndian Ladki BfBrianna Moore PornPorn Tall WomanFatafat ChudaiBinho TedLeak PornsCelebritiea NakedShenhe PornKatay Sagal NudeIndian Nudes LeakedUwuxoChuby Women NudePornvideo BlackEvloved FightsOjol PornCurbateCumming SelfiesAnime Gurl PornTushyxxxMalu Aunty Hot VideoAssistir HentalReya Sunshine NudeTelegram Porn VideosScat GoldBangla Sex Video Download HdSensual DeepthroatPorn Mom And Daughter LesbianStrip BasketballHottest PornstarrsDancing Sexy GifBig Big Natural TitsHetai LesbianDescargar Videos Pornos GratisJelly Rolls Wife NakedLatex Gloves Hand JobAmateur With Huge TitsClaudia Marie PornGirldoporn PornProstatic Massage PornHot Lesiban PornPoure MatureAhegoa PornSaxx MovieSoogsx XxxWww Xxx Sex Vedio ComTori Black BlackedIndian Bhabi ComXvideo Full Hd MovieHindi Bhabhi RomanceIndian Sex Teen VideoTv Woman PornSexy Danielle FishelAspen ReignJacquie EgMelhores Site PornográficoLouisa Khovanski NudeBokep Indo CantikKaylee KillionHindi Xx Porn VideoSexy Teacher HentaiLesbians Fistfucking韩国 AvTs Dating DelhiGeneral Sex VideoIndian Xxx Sex Video DownloadBrazzers LWww Tamil Sax ComAva Addams GangbangedBiggest Booties On InstagramLesbian Breast PlayFsdss-582Women Sex PornElsa JainGwen Tennyson PornHd Sex Video BlackFree Adult Porn MovesTelegram Grupos PornosStephanie Mcmahon HotCute VeginaSky Bri LesbianBlack Mother And Daughter PornAsia M PornFuta Five Nights At Freddy'sXxxcim水 卜 樱Black Women Sex XxxJaponezas PeladasBlack Mens Jacking OffMyhotassneighborAssanaPornhub XxKinnar XnxxFakigSouth Indian SuhagratAmatueraussieXxx Asian MassageBest Fuck Video Ever