U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Showbizz
  • 21
Extreemrechts als amalgaam van antisemitisme, islamofobie, homofobie, afrofobie en antifeminisme.Het idee van de übermensch in een nieuw jasje gestoken, een geliefd onderwerp van de nazi's. ...

7 maanden geleden door chouffleur

REAGEER MET EEN EMOJI
6
2
26
1

Dat lijkt er wel op als je op NK kijkt. Gelukkig is dat geen afspiegeling van de normale bevolking.

101 Denisova    
7 maanden geleden door Denisova
21
Meld

@95

We staan gewoon in de top 10 meest tolerante landen.

Het is werkelijk een grote schande om Nederlanders niet tolerant te noemen , werkelijk stank voor dank.

De enige groepen die ongewenst worden gevonden zijn groepen die daadwerkelijk voor grote problemen zorgen in Nederland en Europa , als die daarmee doorgaan zal die aversie toenemen.
De bal ligt bij hen.

In Ijsland zijn maar een paar honderd moslims en weinig andere migranten , die kunnen zich makkelijk tolerant noemen ...
Finland heeft ook groeiende problemen met de islam , de bouw van een grote moskee is tegengehouden vanwege een potentieel veiligheidsrisico ...

Nee , als alle groepen zich hadden gedragen was er niets aan de hand geweest , niet met het vingertje naar Nederlanders wijzen

102 Vageali6888    
7 maanden geleden door Vageali6888
9
Meld

Hordes intolerante vreemdelingen laten we toe binnen onze landsgrenzen, die niets moeten hebben van onze democratie, gelijk-en gelijkwaardigheid. En maar blerren dat het gevaar van rechts komt, écht niet.

103 Sneeuwbal    
7 maanden geleden door Sneeuwbal
8
Meld

@83 Jij leest niet goed, hoor.
Dat beweert @77 namelijk zelf.

104 Hadjememaar    
7 maanden geleden door Hadjememaar
11
Meld

@101 gelukkig niet je zult elke dag maar van die mafkezen tegenkomen die helemaal opgaan in trump die duizenden kilometers verderop .

105 Eastwood    
7 maanden geleden door Eastwood
11
Meld

@101 Nee de normale bevolking struint 24 uur per dag het internet af op zoek naar negatieve berichtgeving over Trump om het op NK te posten.

106 El Matador    
7 maanden geleden door El Matador
8
Meld

@89 "Er zijn helaas genoeg statistieken die bewijzen dat intolerantie, racisme en discriminatie wel degelijk een groot probleem zijn in Nederland."

Vervelend dat je in één van de meest tolerante landen ter wereld woont. Dus dan maar discriminatie verzinnen of enorm uitvergroten zodat je nog een doel in je leven hebt. Als je de wereld echt wilt verbeteren dan verhuis je naar een shithole om daar de mensen te helpen.

107 Dune    
7 maanden geleden door Dune
8
Meld

@107
Ja, we leven nog steeds in een van de meest tolerante landen ter wereld.
Maar mensen zoals jij die xenofoob racisme aanpraten en vergoelijken zijn daar een grote bedreiging bij.

108 Realisme graag!    
7 maanden geleden door Realisme graag!
10
Meld

@108

Je draait de wereld op z'n kop ... het binnenhalen van een ideologie die wereklijk bol staat van racisme is juist de bedreiging.

Degene die tegen die ellende ageren willen die tolerante samenleving juist beschermen , jij niet...

109 Vageali6888    
7 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

@109
Tolerantie beschermen door te algemeniseren en te verbieden.
Dankjewel, jouw fascistische dictatuur wil ik niet!

110 Realisme graag!    
7 maanden geleden door Realisme graag!
7
Meld

“ Deze wet is evident een beperking van de grondwettelijk vastgelegde godsdienstvrijheid (artikel 6 van de Grondwet), want voor sommige moslimvrouwen is de boerka onderdeel van hun geloofsuiting.”
Dus omdat sommige vrouwen een geloofsovertuiging hebben moet de hele samenleving er maar genoegen mee nemen? Dat is een rare redenering. Sommige mensen plegen een moord op religieuze gronden. Dat dan ook maar accepteren? Mensen worden opgelicht op religieuze gronden, dus dat dan ook maar. Raar stukje, los van werkelijkheid.

111 Arista    
7 maanden geleden door Arista
2
Meld

@110

Aan jou hebben we dus niets ... leg jij je nageslacht maar uit dat je het liet gebeuren.

ich habe es nicht gewusst kun je niet meer zeggen ... leg hen maar uit dat je aan de wir schaffen das kant stond ...

112 Vageali6888    
7 maanden geleden door Vageali6888
7
Meld

@112
Jij zou liever mee doen aan de Kristallnacht begrijp ik?

113 Realisme graag!    
7 maanden geleden door Realisme graag!
7
Meld

Geef die man zijn zin, zijn wij ook er weer vanaf.

114 chouffleur    
7 maanden geleden door chouffleur
1
Meld

@113

Die kristalnacht van jou kwam van een jodenhater ... jij snapt er helemaal niets van...

De regelmatig in Nederland door moslims uitgenodigde Quradhawi -
"Hitler leerde de joden een lesje , de volgende keer door de hand van moslims"
https://www.youtube.com/watch?v=VcB_DZ4YQYQ&t=0s

115 Vageali6888    
7 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

@209
Juist TOP +++

116 Deelname    
7 maanden geleden door Deelname
1
Meld

Multicultureel maatschappij is gewoon onzin, wat deugfascisten ons wijs proberen te maken om de Nederlandse maatschappij kapot te maken.

117 Handalf    
7 maanden geleden door Handalf
2
Meld

Holocaust ?

Ik dacht toch echt dat dit de werkwijze was van extreem-links.

118 WHuls    
7 maanden geleden door WHuls
3
Meld

Holocaust was verzonnen en uitgevoerd door extreem links.

119 Tyler    
7 maanden geleden door Tyler
6
Meld

Joden ook nog altijd niet afgestapt van hun versie van de Übermensch, het uitverkorene volk van God … ondanks de holocaust, die toch wel redelijk aangeeft dat zou er een God zijn, de Joden die claim niet meer kunnen maken. Tenzij natuurlijk, hij/zij zijn geliefde volk zo snel mogelijk bij hem wilde hebben.

Maar verder is het inderdaad maar droef gesteld met al die EGO denkwijzen van intellectueel minder bedeelden. Overigens over de gehele linie aangewakkerd door de politiek verzuilde media om het aan te wenden voor stemmen in de politieke arena. Ook het 'machtsdenken' dat blijkbaar enkel in stand gehouden kan worden door het 'creëren van een vijand' draagt bij aan het verdelen van mensen op basis van allerlei eigenschappen 'verdeel en heers' zogezegd.

120 mightimouse    
7 maanden geleden door mightimouse
0
Meld

Parool het krantje van ophitser van Nieuwkerk

121 Bollieboos    
7 maanden geleden door Bollieboos
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

122 geelhesje    
7 maanden geleden door geelhesje

@122
Ik denk dat jij in jouw dagelijks leven de meest vriendelijke mens op aarde bent. Hoe kom je anders aan het werk in het buitenland?

123 toumor    
7 maanden geleden door toumor
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

124 geelhesje    
7 maanden geleden door geelhesje

@124
Juist. Haat dus. Je bent lief, aan de buitenkant.

125 toumor    
7 maanden geleden door toumor
2
Meld

@124 Je weet dus wel waar de caps lock zit Nu nog goed gebruiken question

@125 Als er een moslim voor hem/haar staat reken maar dat hij/zij heel lief is En geen grote mond heeft

126 RonMVV    
7 maanden geleden door RonMVV
1
Meld

Mensen die hier naartoe emigreren, en dan tegen onze cultuur aan gaan lopen schoppen, hebben in mijn ogen hier niets te zoeken! Of dat nu Sylvana is of kozp of Islamitische toestanden of figuren met Turkse vlaggen....raus! En dat heeft niets met racisme te maken. Je past je aan, en anders donder je maar op!

127 rEmco44    
7 maanden geleden door rEmco44
2
Meld

@103 ; Het is maar hoe je het bekijkt. De islam is vooral een probleem voor de onderkant van de samenleving tot tweemaal modaal. Zeker de minima worden er dagelijks mee geconfronteerd. De werkende minima het hardst want daar hebben de moslims in die wijken weinig mee op. Bij aanslagen, die we in Nederland gelukkig weinig hebben tot noch toe, zijn het ook vooral doodnormale burgers die slachtoffer zijn.

'Rechts' is eigenlijk een verkeerde term geworden. Denk eerder aan de boze witte man. Die keert zich vooral tegen de politiek, elite en multinationals. En potentieel zijn zij met veel meer, heel veel meer. Voor de politiek, elite en multinationals zijn zij dus een veel groter gevaar dan de islam. Waarom denk je dat hun bewaking steeds groter en strenger wordt? Echt niet omdat zij bang zijn voor een islamitische aanslag; ze zijn bang voor een volkswoede.

128 Mariska3    
7 maanden geleden door Mariska3
5
Meld

Wat een waardeloos stuk. De doos van Pandora met de inmiddels welbekende narratief gaat weer eens open : xenofoob, homofoob, fascisme, racisme, white privilege en wat al niet meer wordt toegeschreven aan ieder kritische mening t.a.v. het huidige emigratie beleid. De veronderstelde hate speech die de mond moet snoeren van de kritische weldenkende Nederlander die ziet dat het huidige beleid van de overheid niet gestoeld is op de behoefden van Nederlanders maar een uitvoerend orgaan is geworden van een ongekozen globale elite met hun zieke agenda van zelfbehoud en machtsuitbreiding.
Het parool is geworden tot een propaganda spreekbuis.

129 Twietie    
7 maanden geleden door Twietie
3
Meld

Ach ... links leert niets. Al duizenden jaren is het mixen van culturen aanleiding tot onenigheden. En links stuurt daar steeds op aan, omdat ze denkt dat de samenleving maakbaar is. Achterlijk gedrag! Ze zet de weerstand weg als extreemrechtse nazi's want de mensen die niet in hun plannen geloven zien ze niet als volwaardige burgers met als gevolg dat die de linkse club het liefst verketterd omdat ze niet van hun voetstuk af wil komen en toe wil geven dat een hoop ellende door hen in stand wordt gehouden.. Wie leert er hier niet?!?! Zijzelf!!

131 sparta    
7 maanden geleden door sparta
1
Meld

Islam wil iets zeggen over "Übermensch"? Een superieur soort mensen die ongestraft alles mag uithalen met alle andere soorten, die dus automatisch inferieur zijn, geen echte mensen?

Kak, wie heeft u bescheten.

132 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump: "Er zit geen gram racisme in mij&...
Donald Trump heeft zich fel verweerd tegen de...

7 uur geleden door Denisova

Ongeloof over grafschennis op Joodse begraafp...
Het trieste nieuws over het vermoedelijke res...

4 uur geleden door Telegraaf

PVV : Lastenverlichting nu!
Jan Modaal klem. De middenklasse balanceert o...

9 uur geleden door =*(++)*=

Prof. Paul Cliteur: Wilders-proces is doorzic...
Met geld van de gemeenschap Wilders vervolgen...

8 uur geleden door Inter

De uit zee opgepikte migranten moeten wel erg...
Er ontstaan onveilige situaties aan boord als...

14 uur geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
student1255
Een op twaalf Nederlanders slachtoffer van di...
Vooral marktplaats is (was) vreselijk. Je koc...

minder dan een minuut geleden door student1255

oculus amet
Helft wanbetalers zorgverzekering heeft migra...
zo te zien aan deze reacties zitten er veel h...

minder dan een minuut geleden door oculus amet

Amy
OT 3...
@9655 Ook nog in Heerenveen , t wordt steeds ...

1 minuut geleden door Amy

Homo universalis
OT 3...
@9753 waar is hier? Bord moet natuurlijk wel ...

2 minuten geleden door Homo universalis

Amy
OT 3...
@9745 , net als je denkt dat er al genoeg zit...

3 minuten geleden door Amy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig