Gisteren werd in Kopenhagen een wake gehouden voor beide Scandinavische meisjes. Een van hen kwam uit Denemarken, de andere uit Noorwegen.
Volledig scherm
Gisteren werd in Kopenhagen een wake gehouden voor beide Scandinavische meisjes. Een van hen kwam uit Denemarken, de andere uit Noorwegen. © AFP

Zwitser opgepakt die mogelijk betrokken is bij moord op Scandinavische toeristen

De politie in Marokko heeft in Marrakesh een Zwitser opgepakt die mogelijk betrokken is bij de moord op twee Scandinavische toeristen, die in het Atlasgebergte in Marokko dood werden aangetroffen. Dat melden gerechtelijke bronnen.

6 reacties

  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Een "Zwitser" die ook de Spaanse nationaliteit die in Marokko woont...goed geprobeerd, zo dom zijn we niet...Is gewoon een Marokkaan met uiteraard een Spaanse nationaliteit (zoals zovelen) die ooit eens aan de Zwitserse nationaliteit is geraakt maar om duistere reden terug in Marokko woont...
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Dat verhaal van die "lone wolves" is een vergelijkbaar verzinsel van links net zoal het verhaal van Rudy Vranckx dat jongeren bij ons op het internet radicaliseren. Radicalisering gebeurt in familiekring en directe vriendenkring op basis van de originele Koran. Rudy Vranckx heeft die originele Koran blijkbaar nog niet gelezen.
  • Johny deman

    5 jaar geleden
    Dit waren vreselijke marteldoden, op film opgenomen, in een georganiseerde terroristische aanslag op het westen, en op vrouwen in het bijzonder.
  • Luc Vandeplas

    5 jaar geleden
    Lone Wolves waren het zeker hé?
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Tot zover dus het broodje aap over de "lone wolves". Wanneer gaan ze in de media doorhebben dat de mensen slimmer zijn dan ze denken?