U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 46
De Zweedse internationale veiligheidsexpert Olle Fjordgren waarschuwt dat zijn land dankzij het massa immigratie beleid van de (al 3 maanden demissionaire) linkse regering in Stockholm op het punt staat een failed staat te worden, en er in de toekomst zelfs een burgeroorlog kan uitbreken a ...

7 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
28
4
2
8
7

@99 Die medemenselijkheid zal wel meevallen, dat zijn vooral islamisten en andere geloofswaanzinnigen die hier zo snel mogelijk een kalifaat stichten.

101 Xmod    
7 maanden geleden door Xmod
3
Meld

Hebben de gutmensen toch een mijlpaal kunnen zetten!

102 Zie Hier    
7 maanden geleden door Zie Hier
3
Meld

@101

Die indruk heb ik inmiddels ook. Daarom tijd om het beleid te keren. Grenzen dicht en zoveel mogelijk het beleid tot terugkeerbeleid maken.

103 Vaartuig    
7 maanden geleden door Vaartuig
2
Meld

Dit is niet alleen in Zweden. Het is de opzet van de elite in de VN en de koorknaapjes in Brussel.
Het is of zij of wij!

104 Verwonderd    
7 maanden geleden door Verwonderd
2
Meld

@81 Hebben wij het over dezelfde stad malmö? Daar waar tijdens de verkiezingen duidelijk werd hoever de Islam de sociaal democraten was binnen gedrongen met hun regels ? Waar vrouwen apart in een lokaal werden gezet gescheiden van de mannen en niet mee mochten besluiten? Daar waar de woordvoerder zijn afschuw uitsprak over de autochtone Zweed ,Joden en anders geaarde
. Daar waar moord en doodslag dagelijkse kost is geworden?
Vakantie vieren een paar dagen verblijven is even wat anders dan er wonen.
Of je moet zelf natuurlijk een tint hebben maar,zelfs dat is tegenwoordig geen garantie meer.
Dit telt overigens ook voor Göteborg ,bepaalde wijken Stockholm, Uppsala en Östersund,Strömsund zit vol wandelende tentenkampen .
Hele dorpen en kleine steden langs de E45 zitten vol gespuis.

105 Saviro    
7 maanden geleden door Saviro
1
Meld

De linkse arrogantie, hun waandenkbeelden over een multiculturele samenleving en hun aversie tegen democratische partijen met een andere visie moet gestopt worden. In hun optiek zijn nationalisme en patriottisme verderfelijke eigenschappen geworden. Zij leveren zich liever over en uit aan globalisten en willen de soevereine landen waar zij dat kunnen opheffen en zoveel mogelijk vreemd volk binnen laten en ons wijs maken dat dat een verrijking is. Tja liegen kunnen ze als de beste, of anders gezegd tegen de feitelijkheden in blijven geloven in hun utopie die voor de meeste realisten een nachtmerrie aam het worden is.

@100 Ik hoop het met je dat ook in ons land die linkse gekte wordt gestopt en aangepakt, te beginnen bij de NPO, (Nationale Propaganda Organisatie)

106 bozeman    
7 maanden geleden door bozeman
2
Meld

@106 Wat is er met de NPO? Echter, u kunt kiezen. U denkt in termen van ultrarechtse staats-tv.

107 E.Meel    
7 maanden geleden door E.Meel
33
Meld

Is xander aan de drank? Man, man de idioterie wordt per dag idioter.

108 E.Meel    
7 maanden geleden door E.Meel
32
Meld

Is ver genoeg weg dat we er hier geen last van hebben.

109 niet-alles-geloven    
7 maanden geleden door niet-alles-geloven
14
Meld

"In veel wijken en stadsdelen hebben ‘de criminelen gewonnen’, waardoor er inderdaad beruchte ‘no go’ zones zijn ontstaan. ‘We oogsten nu het dodelijke zaad van het gevoerde beleid. De politieke onwil om de ernst hiervan in te zien heeft er in combinatie met onvermogen en onwetendheid toe geleid dat Zweden bijna een failed state is geworden, waar de staat niet langer het monopolie op geweld bezit.’"

Het ergste daarbij is, dat de staat keihard optreedt tegen tamme blanke burgertjes die, tot het uiterste gedreven, zichzelf gaan verdedigen, DAN ineens eisen zij dat monopolie met vooral financieel geweld weer op.

110 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
0
Meld

"Sinds 2012 nam het aantal moorden dan ook met 40% toe. In 10 jaar verdubbelde het aantal doden door vuurwapengeweld. In Zweden lopen jonge mannen nu een vijf keer hogere kans te worden doodgeschoten dan in Groot Brittannië. "

Dat is ook geen maatstaf meer, in London zijn de autochtonen in de minderheid. Beter met zichzelf vergelijken nog maar 10 jaar geleden, of met Zwitserland.

111 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
0
Meld

"De Zweedse autoriteiten geven vrijwel geen ruchtbaarheid aan de voorbereidingen omdat ze geen paniek zouden willen zaaien (2), en vermoedelijk ook omdat het zorgwekkende nieuws de enige -razendsnel groeiende- partij die de massa immigratie wil stopzetten, de door alle andere partijen uitgesloten Zweden Democraten, nog veel meer stemmen zal opleveren."

De verwachtte ebola-uitbraak, gaat dat over. En kijk, het is overal hetzelfde: nationalistische partijen, die de grens dicht willen en terugkeer-beleid, worden buitengesloten, heel "democratisch". Daar zie je wel aan dat het de NWO, oftewel VN is, die dit wereldwijd orkestreert in overwegend blanke landen.

112 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@107 Ik denk in termen van de hele waarheid vertellen en geen halve. Dat heet manipuleren. Het is o.a. een feitelijkheid dat in Zuid Afrika een door zwarten (ANC) georganiseerde genocide gaande is op blanken. Ik heb de NPO daar met geen woord over gehoord.
Ik hoor en zie op de NPO geen wetenschappers die bestrijden dat de aarde op zou warmen door CO2 uitstoot. Slechts 4% van die uitstoot wordt door de mens veroorzaakt.
Wat Zweden betreft; dat land zal de eerste islamitische staat in Europa worden als de echte Zweden niets doen tegen gevolgen van decennia linkse politiek. Het stopt namelijk niet. althans niet vanzelf.
En ja, noem mij maar realistisch rechts als u mij al een etiket op zou willen plakken.

113 bozeman    
7 maanden geleden door bozeman
0
Meld

@106 Precies, een nachtmerrie. En dat door heel bewust totaal verkeerde beslissingen te nemen.

114 Liz    
7 maanden geleden door Liz
1
Meld

Tsja, niet alleen drank maakt meer kapot dan je lief is maar links maakt letterlijk alles kapot wat een westers mens lief is. Je zal er maar op gestemd hebben......brrrrrrrr

115 nostradamus666    
7 maanden geleden door nostradamus666
0
Meld

@93
Volgens mij was er maar 1 partij die de dierenambulance heeft doorgedrukt, dat moet je toch wel deugd doen.
Of was dat het lachertje van deze partij, nee ze meenden het echt.

Wat betreft het klimaat zit je zo fout dat je alleen je eigen waarheid wilt zien, als je het uitzet met de doelstellingen die behaald moeten worden heeft het geen schijn van kans tegenover de landen die niet meedoen.
Voorbeeld: 3 kolenmijnen sluiten op korte termijn voor CO2 reductie, in China de planning voor het openen van 300 kolenmijnen.
voorbeeld Buma: in 2030 de benzineauto's verbieden verkopen aan Duitsland of andere landen, probleem verplaatsen.
zo ver zijn we al,niet eens de vraag of de CO2 uitstoot wel te maken heeft met het opwarmen, want zoals je weet [email protected] voeding voor planten/algen.
Dat er iets aan gedaan moet worden .....JA, maar doe het realistisch wat wel eens wilt ontbreken en zeker bij de lobby/subsidie wetenschappers waar je het over hebt, juist de wetenschappers die het tegendeel bewijzen keer op keer zijn niet gebonden aan subsidies/lobby's, meestal gepensioneerden wetenschappers, diegene die al jarenlang cijfermatig temp verschillen bijhielden.

116 Mesjokke    
7 maanden geleden door Mesjokke
10
Meld

Arme Zweden! question

117 Jan met de korte achterlul    
7 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
1
Meld

@113 , klopt. Heb ik recent docu over gezien: Farmlands.

118 caso    
7 maanden geleden door caso
0
Meld

Dit zelfde verhaal stáát Nederland straks ook te wachten, met die LINKSE idioten premies voor gezondheidszorg zijn voor mij onbetaalbaar aan het worden omdat deze gasten alles gratis krijgen

119 Joepie    
7 maanden geleden door Joepie
3
Meld

Het rechtse plotter gehalte is vandaag weer erg aanwezig vandaag op NK.
wisten jullie ook dat de wereld plat is? En de maan hol?
Dagdag

120 Vwpeter    
7 maanden geleden door Vwpeter
19
Meld

Weggelopen uit de Efteling?

121 Joepie    
7 maanden geleden door Joepie
1
Meld

Een paar jaar terug gepraat met een Nederlander die in Zweden woont. Met de vluchtelingen is het paard van Troje binnengehaald. Tegenstanders van het beleid worden monddood gemaakt. Integreren en werken willen de meeste niet. Vrouwen hebben het een stuk slechter gekregen en de criminaliteit is echt flink gestegen. Als er niets gebeurd wordt dit over tien jaar een tweede Joegoslavië .

122 jdj    
7 maanden geleden door jdj
2
Meld

@120 wegkijker misschien?

123 bozeman    
7 maanden geleden door bozeman
1
Meld

Door die stomme k*t-politici (links, christelijk en neo-liberaal) zit heel Europa met de gebakken peren, en is er geen weg meer terug. We stevenen recht op een burgeroorlog af. Door die miljarden verslindende asielindustrie worden de financiële lasten voor de burger steeds hoger,en wordt Europa steeds onveiliger. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat de schuldigen (o.a. Rutte, Merkel, Macron, Juncker en Timmermans) zich ooit voor de rechter moeten verantwoorden, en dat ze dan 20 jaar de gevangenis in moeten.

124 wiseguy    
7 maanden geleden door wiseguy
2
Meld

@105 , idd. Was ook de reden dat Kim Bodnia wilde stoppen met bron/broen.

125 caso    
7 maanden geleden door caso
0
Meld

@37
En Molenbeek in Brussel, en de Schilderswijk in Den Haag etc. etc.

126 wiseguy    
7 maanden geleden door wiseguy
0
Meld

Xandernieuws leugennieuws.

127 No newstoday    
7 maanden geleden door No newstoday
23
Meld

Den där byn är den över
Det här är allt som förblivit för mig
En bild och minnen
När jag passerade min fars trädgårdssti
De höga träden stod fortfarande
Jag var ett barn, hur kunde jag veta det
Det som skulle gå för alltid

128 Mariska3    
7 maanden geleden door Mariska3
3
Meld

Zweden glijdt inderdaad langzaam de afgrond in. Ook op politiek gebied zitten ze in een impasse met de opkomst van rechtse anti migratie partijen. Een logisch gevolg want kritische geluiden over emigratie en het vluchtelingen beleid worden in heel Europa op alle mogelijke manieren de kop in gedrukt door het meteen in de nazi, xenofoob, fascisme en racisme hoek te plaatsen.

Waarom geen eerlijk maatschappelijk debat in de Media, scholen en politiek ? Zo creëer je (bewust?) links- en rechts extremisme en je begint je af te vragen of deze polarisatie misschien wel een bewuste opzet is aangezien het overal gelijktijdig in de westerse wereld optreed en dat kan nooit spontaan van onderaf komen, dat wordt wereldwijd van bovenaf opgelegd.

129 Twietie    
7 maanden geleden door Twietie
0
Meld

Ook in Nederland is hard op weg een islamitische staat te worden

130 Joepie    
7 maanden geleden door Joepie
3
Meld

We gaan de glorieuze toekomst van het nieuwe Zweden dat iedereen voor ogen heeft gewoon op de voet volgen. We zullen zien hoe geweldig het nieuwe Zweden gaat worden.

De eerste tekenen zijn niet geweldig. Maar je moet ieder megaproject een kans geven. En een aantal jaren.

En ondertussen wens ik de Zweden veel succes toe met het nieuwe en correcte Zweden.131 De Vliegende Brabander    
7 maanden geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Laat de burgeroorlog maar beginnen. Het zal de rest van Europa de ogen openen.
En Geert Wilders zal kunnen rekenen op een mega-overwinning in de komende verkiezingen.

132 samcash    
7 maanden geleden door samcash
6
Meld

@132

Geert Wilders gaat in Nederland nergens voor zorgen.

Accepteer dat nou maar gewoon. Deze man zal de rest van zijn tijd die hij in Den Haag doorbrengt buiten spel blijven staan en een paria zijn. Enkel als de PVV 76 zetels zou halen - wat nooit gaat gebeuren - zou Geert Wilders een regering kunnen vormen. En zelfs dan zou heel Nederland en heel Europa er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weg te krijgen. En dat zou sneller gaan dan met Trump.


De PVV speelt in het politieke landschap mee voor spek en bonen. Leuk voor hen die hun tegenstem kwijt willen. Maar niet leuk voor hen die echt politieke macht willen krijgen met hun tegenstem.133 De Vliegende Brabander    
7 maanden geleden door De Vliegende Brabander
6
Meld

@133

Als ik Mark Rutte of Jesse Klaver zou zijn, zou ik met de figuur Geert Wilders een gat in de lucht springen. Van blijdschap.

Honderdduizenden stemmen bij elke verkiezing verloren en geen invloed. Prachtig vinden die dat.


134 De Vliegende Brabander    
7 maanden geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

@120
Te dom om te poepen

135 Deelname    
7 maanden geleden door Deelname
2
Meld

@135
Dat is het stuk inderdaad ja.

136 Vwpeter    
7 maanden geleden door Vwpeter
10
Meld

de dagen donkeren en vrije tijd in overvloed, ideale mix voor nep berichten en bagger spuiterij van de populisten. wordt niks gecheckt maar alle diarree als waar aangenomen. hoe sneu kan je zijn.

137 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
10
Meld

xandernieuws ... next

138 Lievense    
7 maanden geleden door Lievense
9
Meld

@120 gelijk en plusje van mij. gezien het aantal minnen op jouw bijdrage is de diarree weer ruimschoots aanwezig hier.

139 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
6
Meld

Het blijft een achterlijk nepbericht.

140 Drs. Mezun    
7 maanden geleden door Drs. Mezun
9
Meld

@133 ach liever een verloren stem op de PVV dan stemmen op een coalitie die de Nederlander uitperst met fabeltjes over milieu en dronkemanspraat van de EU voorzitter over het openstellen van de grenzen om nog meer gelukzoekers en ander al dan niet mohammedaans ondervolk binnen de Europese landgrenzen te krijgen. Ben in ieder geval blij dat u als provinciaaltje blij bent met zowel Rutte als Klaver. Kunt u later trots tegen uw kleinkinderen vertellen.... Brrrr

141 nostradamus666    
7 maanden geleden door nostradamus666
6
Meld

@9 Dat soort is te dom om zichzelf daar in dat klimaat in leven te houden, dus als er geen zweden meer zijn vriezen ze gewoon dood.

142 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
6
Meld

@141 kletskoek en wat wilders en de pvv betreft heeft @133 groot gelijk. Baudet zit op dezelfde lijn als wilders en als die malle Farage uit engeland, die m ook smeerde na de uitslag van het referendum en nu zijn zakken vult in het europese parlement wat hij zo verfoeit. hahahaha

143 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
10
Meld

Baudet en die advocaat van hem hahahahaha blijft leuk die twee. voor de rest totaal oninteressant

144 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
11
Meld

@143 Grappig dat u uw bijdrage begint met kletskoek maar legt u de lezers dan wel in het vervolg uit wat er precies kletskoek is anders zijn uw bijdragen broddelwerk en rijp voor de shredder en dat wilt u toch niet?

145 nostradamus666    
7 maanden geleden door nostradamus666
5
Meld

In delen van diverse Zweedse steden komt geen enkele autochtone Zweed meer. Complete moslim-enclaves met eigen wet-regelgeving, Malmo bijvoorbeeld. Zweden heeft een vreemdelingenbeleid dat nóg tenenkrommender is dan het Nederlandse.

146 Sneeuwbal    
7 maanden geleden door Sneeuwbal
5
Meld

De ondergang van Zweden staat model van wat we in Nederland kunnen verwachten. Laat die eventuele burgeroorlog zo snel mogelijk uitbreken. Het zal als voorbeeld dienen voor de rest van de EU, helaas.

Stem FvD of PVV aub, als Nederland u lief is.

147 Bakgraag    
7 maanden geleden door Bakgraag
6
Meld

@145 dat zeg ik, u bezigt kletskoek. Geeft niet hoor, valt prima mee te leven en dat wilt u toch graag ! Dat is het voordeel van opportunisme, harde wind en een jasje. Meer hebt u niet nodig.

148 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
8
Meld

@147 hahahahahahahahahahaha lol man, neem nog oliebol zou ik zeggen. Met een advocaatje erbij, Baudet heeft er nog één in de aanbieding. Wel wat oud en rimpelig maar met krenten.

149 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
9
Meld

@147 oeps vergeten...de ondergang van Zweden ?? zeker een mouw vol met spelden he ? Kom er maar voor uit hahaha

150 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
7
Meld

@149 @150 Geniet van uw alcoholische versnapering, neem er nog een van mij. Ik wens u een fijne jaarwisseling.

151 Bakgraag    
7 maanden geleden door Bakgraag
4
Meld

@108 , die van jou ook maar dat wist je al.

152 Dirk2137    
7 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

De burgers in Nederland zullen zich ook moeten gaan bewapenen. In Denemarken is Pepperspray inmiddels legaal. De politie loopt achter de feiten aan en kunnen de veiligheid van burgers op straat niet meer garanderen. Dagelijks lezen we dat er iemand is dood gestoken.

Dit geheel hebben we te danken aan de politici in Brussel en Den Haag wiens policy is om heel de EU te islamiseren. Het wordt hoog tijd om op de Nederlandse en verantwoordelijke politici revanche te gaan nemen.

153 Bakgraag    
7 maanden geleden door Bakgraag
2
Meld

Aan de eerste linkse reacties te lezen die Xandernieuws weer naar de fabels verwijst, weet je dat die linkse mislukkelingen dit ook willen. Maar Xandernieuws heeft in deze gelijk. Kan me niet voorstellen dat de Zweedse burgers staan te juichen bij de ontwikkelingen van hun samenleving. Slechts een stel mislukte ;linkse minkukels houdt de boel in gijzeling. En daar moet in Nederland ook nodig iets aan gebeuren. Die linkse politiek correcte maffia moet met de grond gelijk gemaakt worden.

154 sparta    
7 maanden geleden door sparta
6
Meld

** gebruiker verwijderd **

Denkt links buiten alle problemen die het voor de autochtone bevolking van Europa meebrengt wel eens hier aan?? https://fenixx.org/2018/12/30/afrikaanse-leiders-dringen-er-bij-europa-op-aan-om-te-stoppen-met-het-verwelkomen-van-migranten-we-hebben-de-jongeren-in-afrika-nodig/

155 gebruiker verwijderd    
7 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Xander Nieuws.... tja.

156 Kubusje    
7 maanden geleden door Kubusje
3
Meld

@153 je bakt ze wel bruin Bakgraag ! geniet van je verhaaltjes. Daar kan zelfs trump niet tegen op, talent man ! Kom op met je volgende story, ham meegebakken graag.

157 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
3
Meld

@154 Amen hahahaha lolbroek

158 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
5
Meld

@156 trollenfabriek

159 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
5
Meld

@159 Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst. Veel inhoud wordt geïnspireerd door complotdenker Alex Jones.
De website werd opgericht door een anoniem persoon die zichzelf "Xander" noemt, nadat zijn vertrouwen naar eigen zeggen was beschadigd op de vorige website waar hij actief was, "Wees Waakzaam". De website Xandernieuws bestaat sinds 5 september 2008[2], en heeft sindsdien het internet al vervuild met duizenden onzinartikels. De naam van de website moet worden beschouwd als (X)ander Nieuws[3], wat de indruk moet wekken dat je er "ander nieuws" kan lezen - maar vooralsnog vind je er niets dat kan worden getoetst aan de realiteit.

160 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
3
Meld

@160 Gezien het hoge onzingehalte van Xandernieuws, is de Wet van Scopie volledig van toepassing op deze website. Die internetwet geeft aan dat eenieder die in een discussie de complottheorieënwebsite whale.to als betrouwbare bron aangeeft, onmiddellijk de discussie verloren heeft. In principe geldt deze wet ook voor andere gelijkaardige complottheorieënwebsites, en is Scopie's Law dus perfect van toepassing op de pseudowetenschappelijke onzin van Xandernieuws.
http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Xandernieuws

161 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
3
Meld

@161

Dat lijkt me geen al te opzienbarende mededeling. Het vergt weinig intelligentie om het als onzin te bestempelen.

162 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
4
Meld

@160 +++dank voor de heldere uitleg, had al even geloerd op de site en me er over verbaast dat deze nonsens nog door iemand serieus wordt genomen. wat een lulkoek. als je haat wilt zaaien doe het dan op een intelligente manier, dit is van zo laag niveau dat het volstrekt ongeloofwaardig is. Maar gezien sommige reacties op deze draad schijnt het de diarree toch nog enige uitwerking te hebben.

163 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
4
Meld

@162 Dat is geen opzienbarende informatie inderdaad. Xandernieuws is dan ook een ‘ongenuanceerde’ (anonieme) nepnieuwsblog.

164 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
3
Meld

De import van islamitische Verpaupering ,Verloedering en Geweld is het slechtste wat Europa is overkomen na de tweede wereldoorlog !!!

165 Gr@ndioos    
7 maanden geleden door [email protected]
3
Meld

Grappig de totaal ontkenners op een "overdreven" artikel

166 solidsteel    
7 maanden geleden door solidsteel
1
Meld

@165 Ja echt... ?? gossie toch, tis wat he ?

167 oculus amet    
7 maanden geleden door oculus amet
6
Meld

@167 Toch ben ik ook van mening dat [email protected] gelijk heeft......

168 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

Als alles niet constant zo gebagatelliseerd wordt hoeven deze sites niet zo te overdrijven...

169 Hefan430    
7 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

@2 Misschien wel misschien niet....
Maar dat de massa immigratie een van de redenen is voor de ellende daar is wel duidelijk .
Maar vooral de hoofdschuldige is toch wel de politieke correctheid van de zgn Gutmensch die maar direct hun kop in het zand steken . En in Zweden heb je bijna alleen maar linkse gutmenschen , die lopen slaafs glimlachend gehersenspoeld met de roze bril op naar de slachtbank van de radicale moslims . En maar blijven lachen hihihihi zal wel meevallen hoor .....

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-45301159/sweden-truth-lies-and-manipulated-narratives

https://www.nytimes.com/2015/11/14/opinion/swedens-self-inflicted-nightmare.html

170 AcerPredator    
7 maanden geleden door AcerPredator
1
Meld

@167 Ja joh.... kut hé ?

171 Gr@ndioos    
7 maanden geleden door [email protected]
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump: "Er zit geen gram racisme in mij&...
Donald Trump heeft zich fel verweerd tegen de...

6 uur geleden door Denisova

Ongeloof over grafschennis op Joodse begraafp...
Het trieste nieuws over het vermoedelijke res...

4 uur geleden door Telegraaf

PVV : Lastenverlichting nu!
Jan Modaal klem. De middenklasse balanceert o...

9 uur geleden door =*(++)*=

Prof. Paul Cliteur: Wilders-proces is doorzic...
Met geld van de gemeenschap Wilders vervolgen...

8 uur geleden door Inter

De uit zee opgepikte migranten moeten wel erg...
Er ontstaan onveilige situaties aan boord als...

14 uur geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Amy
OT 3...
@9745 , net als je denkt dat er al genoeg zit...

1 minuut geleden door Amy

oculus amet
Helft wanbetalers zorgverzekering heeft migra...
Dan bestaat de andere helft dus dus uit roomb...

1 minuut geleden door oculus amet

Homo universalis
OT 3...
Lomp doch rechtvaardig...

1 minuut geleden door Homo universalis

Rinze
OT 3...
@9750Yep...

1 minuut geleden door Rinze

Reagurius
OT 3...
@9749 Nee alleen die taal van jullie vind ze ...

1 minuut geleden door Reagurius

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig