REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump: “Dode kinderen bij de grens zijn de schuld van de Democraten”

De Amerikaanse president Donald Trump legt nu ook een verband tussen vluchtelingkinderen die overlijden bij de grens met Mexico en de weigering van de Democraten om geld uit te trekken voor een muur op die grens.

40 reacties

  • Erik erik hannes

    5 jaar geleden
    En alĺe verkeersslachtoffers zijn het werk van de automerken. Als deze geen auto's maakten vielen er ook geen doden in het verkeer. Te gek voor woorden. En dat is president!!
  • Robert Dockx

    5 jaar geleden
    Denk dat hij wel gelijk heeft, als ze weten dat ze er niet meer doorkomen blijven ze wel weg zou toch stom zijn anders. Is hetzelfde hier als we die bootvluchtelingen niet meer accepteren en, hoe erg ook, niet meer redden gaan ze toch wegblijven. Pech voor de handelaars
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Met Amerika eerst onderdrukt hij de economie van de andere landen en oorlogje spelen omdat ze zich superieur voelen over de hele wereld zorgt hij er net juist voor dat er veel economische en oorlogsvluchtelingen ontstaan. Wat Amerika probeert is net hetzelfde als een peperdure villa bouwen met zwembad in een sloppenwijk en een muur er rond heen bouwen.
  • August Leemans

    5 jaar geleden
    Het gaat niet over de muur als middel om migranten te stoppen, het gaat over zijn beloftes als presidentskandidaat. zo zal hij kunnen zeggen dat hij als zijn beloftes heeft uitgevoerd, maar ten koste van wat? Dit is niet iemand die de competenties heeft om een president van een leidend continent te zijn.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Het is toch eenvoudig. Ik niet het is de schumld van de andere. Neen, dit is niet de juiste woorden en ingesteldheid van een wereldleider. Als hij migratie wil stoppen moet hij de CIA uit die landen weg houden. En eerlijke zaken met landen doen ipv ze financieel kapot te maken omdat daar een ander politiek gevoerd wordt dan in zijn hebberig egoistisch land.