door Spraypaint in Politiek  ·  85 Reacties

  • 47
  • 1733x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het klimaat akkoord is een symptoom. Een symptoom van een doorgeslagen bureaucratie die zichzelf messiasachtige eigenschappen toedicht. En geheel los van de werkelijkheid scenario's verzint waarin het de reddende dwingeland kan spelen.

Waar de dienaars in luxe kunnen leven en naar belevien macht kunnen doordrukken omdat zij mmers een moreel hoog doel hebben. En dat het logisch en feitelijk onzinnig is. Dat geeft niet als iedereen het maar steunt. En dat het ontaardt in exploitatie en degeneratie. Dat geeft niet zolang het duurt.

Onze staat is ernstig ziek. En de klimaat is maar een van de grote rottende plekken waaraan je dat kunt zien. Net zoals de dividend debakel, het migratiedebakel, het EU debakel, het huizendebakel, het gasdebakel in Groningen waar de NAM nu gratis huizen opknapt en herbouwt voor Polen, Roemenen en andere gastarbeiders voor iedere idiopot die maar ergens een and heeft staan en de speculanten dus alle bouwvallen opkopen.

Het bizarre Orwelliaanse onderwijs,de enorme scam die "zorg" wordt genoemd. De monopolsering van alle sectoren. Het vernielen van internet tot een betaal en casino systeem. de symptomen worden steeds directer en belachelijker.

Dus. Wanneer gaan we eindelijk iets aan de OORZAAK doen?

2
51 purelogica

Het artikel zit achter een betaalmuur. Kan iemand het hier plaatsen..... thx.

1
52 PeKa

@4 De meest domme opmerkng van de dag. Dat krijg je als je niet verder kijkt dan je neus lang is, halve zool. Het verwijst naar een artikel in de Telegraaf:
- https://www.telegraaf.nl/nieuws/2967763/wetenschap-in-plaats-van-emotie

2
53 Hochiplush

@19 Leugens. Voorspelling zijn aannames. Niets is bewezen. Jij trapt er ook weer in.

4
54 Hochiplush

Wat gebeurt er (met 80% waarschijnlijkheid) als we niets doen??

6
55 PeKa

@50 : Je begrijpt er weer eens geen zak van, zoals meestal.

3
56 Hochiplush

@52 Als je nu had opgelet.....

4
57 Hochiplush

Dit land heeft weinig politie. Het leger is zwak. De propagandamachine sterk.
Als mensen in de kou zitten, en onrechtvaardig en zeer onnodig in zware problemen komen, dan stopt een keer 15 miljoen mensen zingen echt, vrees ik. De partijen van deze regering en hun debiele angstlobbies, tergen de bevolking. Dat is gewoon gevaarlijk en bijzonder dom gedrag. Evenals hun klimaatwet.

1
58 Rolmops

@55
Dan gebeurt er ook niets.
Als je de punten van niet afhankelijke wetenschappers naast de media wetenschappers neer legt worden ze met al hun punten afgeschoten, plus het pakket maatregelen wat er ligt doet méér kwaad dan goed.

0
59 dloops

@53 Kopt .hij is echt dom !

2
60 Bollieboos

24.... tegenover de vele die het wel onderschrijven. en het echt onderzocht hebben!!!

5
61 ikzelf

De 24 wetenschappers zijn technici, beta-mensen. Zij houden van feiten in plaats van ideologie.

Door de twist over nietes/welles klimaatopwarming door CO2 in de atmosfeer komt het belangrijke 2e punt van de manifestschrijvers geheel ten onrechte niet naar voren:

noch deze politici, Rutte een leraar maatschappijleer, Buma een jurist, Klaver (?), Asscher beroepsburocraat en Seegers, zendeling, Jetten zogenaamde bestuurskundige , noch de ambtenaren op de ministeries zijn in staat om de energietransitie technisch uit te voeren.
De alfa's hebben er geen verstand van.

Toen de actiegroep Hoog Overijssel het computerberekeningen rond Lelystand Airport aan flarden schoot, stelde het verantwoordelijke Ministerie in huis niet meer over de deskundigen te beschikken. Hetzelfde met de vertraging rond de nieuwe zeesluis bij IJmuiden.

De gemeenten kunnen op dit moment de woningnood niet lenigen, de woningbouw niet op gang krijgen, omdat bouwtoezicht geen bouwtoezichters heeft, nauwelijks technische mensen.

Er is door het onverstand van de alfa's in de bestuurlijke top een chronisch gebrek aan technici, bouwvakkers, vakopleidingen en docenten voor vakopleidingen.

Kortom, Rutte, Buma, Klaver, Jetten, Seegers, Asscher en hun ambtelijke toppers leiden ons een ramp in van honderden miljarden aan welvaart en vermogen die ze gaan vernietigen.
Dit wordt de HSL tot de 3e macht.
Inclusief Nijpels, Samson en de idioten van milieugroepen weten deze lui in het geheel niet wat ze doen.

Het karwei dat ze gaan opleveren zal er uitzien als volgt: koude, opengebroken huizen en een stroomnet dat om de haverklap uitvalt. Bedrijven, logistiek en internet die stil komen te liggen.
Ziekenhuizen. Problemen met elektrisch gedreven waterwerken. Bedrijven die het land verlaten vanwege de hopeloos onbetrouwbaar geworden energievoorziening.
Het nu uiterst betrouwbare elektriciteitsnet zal bedorven worden door de alfaatjes: de ombouwing zal halverwege orden afgelast op een moment dat men het op de ouderwetse manier niet meer op gang kan krijgen.

Kijk naar de politiehervorming, de onderwijshervormingen en de omvorming van de belastingdienst: VVD, CDA, PvdA, GL , CU en D66 , deze partijen , hun politici en technocraten kunnen niks. Ze overzien hun taken niet en kunnen ze nooit tot een goed einde brengen.

Dus moeten we ze stoppen en heenzenden voordat deze betweters hun grootste schade ooit aanrichten.

0
62 stanley.staatsman

@61 Kletsmajoor. Denk je dat er op de wereld niet meer critici zijn dan de genoemde 24? En wie zijn dan die "vele" die het "wel onderschrijven"? Wat onderschrijven ze dan? Waarin zijn "ze" het dan eens? Noem eens 10 namen van die "vele".
Je roeptoetert iets zonder enige kennis van zaken.

Lees dit maar eens: - https://www.forbes.com/sites/alexepstein/2015/01/06/97-of-climate-scientists-agree-is-100-wrong/#791b27ab3f9f

6
63 Hochiplush

Klimaat is de collectieve gekte die z'n gelijke vindt in het christendom uit de middeleeuwen. Spreek je het tegen, dan wordt je verketterd, al zijn je argumenten nog zo steekhoudend. Niet voor niets dat alleen emeritus hoogleraren dit aandurven. In functie zijnde wetenschappers tekenen hun eigen maatschappelijke doodvonnis als ze erover beginnen. Het gaat precies hetzelfde als met de massamigratie naar Europa. Durf er iets van te zeggen, durf te problemen te benoemen en je kop gaat eraf. En dus houdt men wijselijk z'n mond en laat de ander de hete aardappels uit het vuur halen.
Zo werkt religie dus. En de linkse kerk is zo extreem en fundamentalistisch dat zelfs de media er hun vingers niet aan durven te branden. De wereld gaat kapot aan de linkse gekte.

2
64 grovi

De wereldwijde vervuiling van het milieu is zeer ernstig net als de grootschalige ontbossing van de aarde!
Door alle aandacht constant en volledig op CO2 te vestigen... wordt er véél te weinig aandacht geschonken aan de ontbossing en de ernstige vervuiling (en vervuilers) van de natuur!

Het vage CO2 verhaal vól aannames, komt de grote industrieën prima uit. Want zolang daar ruzie over wordt gemaakt, en voor- en tegenstanders van de CO2 theorie elkaar blijven bestrijden en aanvallen... kunnen ZIJ gewoon doorgaan met hun vervuilende bedrijven!
De vervuiling aanpakken "komt nog wel", lijkt nu het credo van de meeste regeringen en de EU. Terwijl de wereldwijde vervuiling wel direct te bewijzen én aan te pakken is.
Maar néé... men wil eerst "harde bewijzen" dat CO2 dé grote boosdoener is!

Je kunt wachten tot je een ons weegt voordat zoiets kan worden "bewezen", en het zal hoogstwaarschijnlijk nooit bewezen kunnen worden. Tegen de tijd dat dit tot iedereen zal zijn doorgedrongen... zijn we hoogstwaarschijnlijk te laat om het milieu nog te kunnen redden van al de verstikkende vervuilingen!

1
65 Scorpio

Wie gelooft die klimaatonzin nog , als gerenomeerde wetenschappers het oneens zijn zou ik voorlopig maar is ophouden om daar ons geld in te steken .

2
66 on the mountain top

Ik ben er van overtuigd dat Nederland een derde wereld land wordt, als we in dit tempo islamitische geloofswaanzinnigen blijven importeren..

2
67 Xmod

@49 Ness
Top dank +++++++

0
68 Deelname

Deze man is in 2003 van z'n geloof afgevallen toen hij de zaak eens begon te onderzoeken. En dat zijn de meest fanatieke tegenstanders van klimaatkul. Hij heeft een blog maar daar post hij niet meer zoveel, hij twittert tegenwoordig. Maar hij is ontzettend grondig en haalt alle fraude naar boven. Wel in het Engels. Zijn pseudoniem is Steve Goddard. https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=Gh-DNNIUjKU

0
69 Ness

@62 er werden in t verleden wel eens bewegingen gedaan dat als er beta s de macht hadden een land beter af was

0
70 maarten1234

Heeft men ook al eens gedacht aan een voor en nameting op lokaal niveau? Wellicht kan je dan een extrapolatie doen voor effectiviteit

0
71 maarten1234

@36
nee ik ga een namen noemen, maar ik laat alleen zien dat men weer aan cherry picking doet, en alleen "experts" aanhalen die iets verkondigen wat in hun straatje past.
en een extreem angstbeeld creeren!
tewijl er heel veel experts en wetenschappers zijn (google zelf maar...) die wel degenlijk aangetoont hebben dat "de mens" een grote bijdrage leverd aan de climaatverandering!
de waarheid zal ergens in het midden liggen!

0
72 ikzelf

We hebben een klimaatprobleem, milieuprobleem, voetselprobleem, ruimteprobleem....maar eigenlijk is er maar 1 probleem en dat is overbevolking....maar ja dat mag niet gezegd worden.

De focus ligt nu echter op de aanpak van klimaatverandering en daarvoor ligt nu een plan van vele honderden miljarden aan kosten voor klaar. De vragen zijn: Helpt het en wie betaalt het ?

Of het daadwerkelijk helpt is maar zeer de vraag want warmtepompen en elektrische auto's hebben veel elektriciteit nodig en waar komt die dan vandaan ? De kolencentrales moeten dicht en we moeten van het gas af. Volgens het plan moeten we windmolens en zonnepanelen gebruiken. Maar hoe moet dan dan in de winter als de warmtepomp maximaal moet draaien en er de zonnepanelen juist weinig opleveren ? Het hele plan is een samenraapsel van maatregelen die aan verschillende klimaattafels zijn bedacht maar er is geen samenhang, geen visie. En waarom doen we dit per land en niet als EU ? Dit zijn nou net de problemen waarbij je als geheel naar moet kijken want het is volkomen zinloos dat we in NL van het gas afgaan en honderden miljarden investeren terwijl ze in Polen gewoon doorgaan met het stoken van kolen.

Geheel terecht dat er vraagtekens worden gezet bij iets wat zo duur is en zo vol met ondoordachte maatregelen zit.

0
73 Winterpret

Pinokkio zal het allemaal niets meer kunnen schelen: https://www.nieuwskoerier.nl/news/395912-duitse-npo-mark-rutte-naar-brussel

0
74 rolstoeltje

* Verwijderd door de redactie *

75 Chat Baker

**

0
76 HORK

Apart om deze klimaat discussie op de voet te volgen, en de conclusie te moeten trekken dat mensen en wetenschappers het eigenlijk niet eens kunnen worden over wat er nu werkelijk wel of niet aan de hand is. Dat de gewone burger twijfels heeft of krijgt over het op handen zijnde klimaat akkoord is niet vreemd. De voor en tegenstanders betwisten elkaars gelijk en bestoken elkaar met diverse reken modellen die uiteindelijk ook weer tegenstrijdige uitslagen laten zien. Daarbij komt ook nog dat bepaalde geleerden en analisten ook niet bepaald onafhankelijk zijn omdat onderzoeken vaak gefinancierd worden door mensen die daar ook weer een bepaald voordeel in zien als de uitkomst in hun straatje positief uitvalt. Als er alsnog details naar boven komen die negatief uitpakken worden die vaak bewust weg gelaten uit een onderzoek om vooral het boogde sentiment niet te beïnvloeden. Zeg maar de slager keurt zijn eigen vlees. Een ding is zeker, en dat is dat alle voorspellingen ten spijt, dat de klimaat wetenschap nog teveel (onbekende) variabelen kent om tot een eenduidige en onbetwistbare uitslag te komen. Daarom vind ik het vreemd dat klimaat en CO2 nu ineens een soort hype lijkt te zijn geworden waarin er mensen zijn die zich volledig overtuigd voelen t.a.v. de miljarden kostende ingrepen die volgens de politiek nodig zijn. Daarnaast lijkt de politiek de laatste tijd net zo onbetrouwbaar als de reken modellen van al die geleerden en hoog leraren waarbij de spreekwoordelijke dubbele agenda vaak een hoofdrol speelt. Noem mij een sceptischt, maar als de CO2 uitstoot nu daadwerkelijk een groot probleem is heeft de globale politiek volgens mij de afgelopen 20 jaar lang zitten snurken, want ook toen waren er wetenschappers en instanties die onderzoek gedaan hadden naar klimaat verandering. Nu worden de mogelijk aanstaande maatregelen door veel mensen gezien als een soort klimatologisch angst regime dat uitmond in honderden miljarden opslokkende investering waarbij men zich af vraagt of dit niet de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat is.

0
77 Mvid-

@73 In uw reactie wordt de vinger op een zere plek van het klimaatakkoord gelegd. Helpen al die dure maatregelen wel. Warmtepompen en elektrische auto’s vragen elektriciteit dat moet worden opgewekt door centrales gestookt met kolen en gas. Op dit moment horen zij tot de top tien als het gaat om CO2 uitstoot. https://nos.nl/artikel/2261119-tien-bedrijven-stoten-groot-deel-uit-van-hele-nederlandse-bedrijfsleven.html . Zoals u zegt met zonnepanelen en windmolens wekken wij te weinig elektriciteit op.
Het klimaatakkoord biedt geen oplossing voor de toekomst. Met het terugdringen van het energiegebruik komen wij er niet. Zeker niet, zoals u zegt, als Polen en ook Duitsland doorgaan met o.a. bruinkool voor het opwekken van elektriciteit te gebruiken.
Er moeten nieuwe energiebronnen bij komen. Kernfusie zal voorlopige wel een stap te ver zijn. Maar waarom kijken we niet naar geothermische energie. In diepere lagen liggen vooral in oud vulkanische gebieden gesteente met temperaturen van ver boven de 100 graden. Haal deze energie naar boven via buizen met vloeistoffen die een hoger kookpunt hebben dan water. Gebruik deze energie voor centrales om de elektriciteit op te wekken.
Maar voor onderzoek naar deze methode wordt weinig/geen geld beschikbaar gesteld.
PS. Het gaat hier niet om aardwarmte met temperaturen onder de 100 graden

0
78 Niet2 Verbaasd

@78

Dan vervangen we die fossiele centrales toch met kernenergie?

0
79 Pegasus

Wat is het vakgebied van dit selecte groepje wetenschappers en wat zijn hun alternatieve oplossingen?Oh, wacht, dat schrijven ze er niet bij...

0
80 Pegasus

@75 : Het gaat juist om de schulden die iedereen nu extra op zich moet nemen, de huiseigenaren bij uitstek. Dat appeltje voor de dorst moet weg, want het maakt onafhankelijk, en als het wat oplevert dan moet dat naar de bank of de (semi)staat en niet naar familie. De banken kunnen aan de hand van de schulden weer fijn nieuw flutgeld aanmaken en de bankiers, die een bonus krijgen naarmate zij het plebs méér in de schuld kunnen storten, juichen. En het systeem is weer even gered.

2
81 Ness

@56 Een compliment uit de mond van één van de grootste idioten op NK.
En dàt wil wat zeggen.

Steek morgenavond je vingers niet in brand,. Of doe eigenlijk toch maar wel.

0
82 LanCaster

Bij dergelijke plannen zoals het Klimaatakkoord hoort natuurlijk een gedegen kosten-baten analyse. Ik ben zeer benieuwd naar de baten, ofwel: wat voor onheil gaan we met het realiseren van de CO2-reductiedoelstelling voorkomen:
- aard en omvang van de schade,
- wanneer de schade plaats gaat vinden (±10 jaar),
- de kans (%) dat de schade plaats gaat vinden.
Met andere woorden, welke rampen staan ons te wachten als we niets doen, wanneer ongeveer en hoe groot is de kans daarop??

VEH, dit lijkt mij een zinnige vraag aan het kabinet.

0
83 PeKa

@49 LOL

1
84 Ogod

Wauw, er zijn wel 24, let goed op, 24 hoogleraren en klimaatdeskundigen die sceptisch zijn.....
Het is bijna een hele kudde!

0
85 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@10 En wat nog meer? Windmolens, EU, etc ......

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 @7Wat is er volgens jou verboden of niet meer toegestaan?...

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@9Migratie?...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@8. Waar is al dat geld dan heen gegaan?...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@20 Je begint het te snappen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@53 Ach ja, beginnen met schelden, op de persoon spelen, beledigen en draadjes verpesten is ook volgens jou kennelijk wel oké. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@52 Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB.Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar bij je geraakt, dat weet ik dat...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Dark PornBlue Film Sex TamilLana Rhoades XJapanese X VidiosXvideos Com1Nepali Lady SexKorean Love SexVideoporno IndonesiaSex In The Bus JapanWaifu PornWww Rule34OmelePorn Full Length Movies FreeVídeos De Pornô Em PortuguêsNicole Aniston AnalGay Porn AsienSamantha Logan NakedAnime X VedioHindi X VedoSister Lesbian PornHeaven Of PornAmanda Panda PornAngelina Jolie HotWhite PenisXxx Hd BoudiNew Bengali PornWild Porn VideosKolkata Sonagachi Xxx VideoTattoo PusyRae Lil Black Full PornDesi Jungle PornPron Videos Of IndianTori Black MoviesJ Cup TitsRunetkiTransgender Sex VideosMallu BlueWww Sex Videos MalayalamGruping In BusMami Giany PornSex Workers Near MeStories In PornTriple Sex MovieDesi Bhabhi Xxx VideoLocal Indian BfBest Overwatch PornRules34 VideoChat Online PornoGawk Gawk MeaningService XvideoGreat BjStretchyballerina NudeFamily Guy Porn GamesTube Gelore.comJogos Porn 3dSex Tamil Nadu VideoIndia PornstarTboo PornHimekawa Yuna UncensoredHistoires Erotiques OrgVideo PornhotBhai Bahan Ki Xx VideoIndian Porn StoriesKatrina Kaif Ki SexyHarley Jade PornstarPublicdildoXx PornvideosAnimeporn HdPorn-hubMother Son ImpregnationDesisinsDamian Night PornPierbi PornZara Rose NudesBig Black Cock ImagesCockandpussyYourpiryaTravestiporno.Lacey Amour NudeSexy Cuddle GifSmall Tit HentiaBest Romantic Sex VideosCory ChaswXxxx Porn MoviesSara BlondCumming Inside My WifeBig Ebony TitesRent A Gf RedditBaixar Jogos Pornográficos여자 자위Sexy Chudai Ki VideoXxx Using CondomAsshole PiercedHot Sexy Bhabhi SexDancing In The Nude VideosNaked Babes At The BeachChanel SantininiFake Taxi SexHindi Xxx XAdultvideoFamily Strokes VideosHd Porn MobiesBabestaton TvOne Piece Nude FilterTeenage FemdomsPwag MilfHot ChudachudiVixxenjoPokemon Jessie PornTeenagers CumshotDeep SexingNaked WifesBelle DelphinesexyHod Mom XxxSophia Leone Newएक्सएक्सएक्स12Assamese Sex Video HdKemono PartTelegram PorneHistórias Em Quadrinhos PornograficasMelina Perez NudeTarzan Sex FilmSeal Pack GirlChapathi Side Dish In TamilBengalifuckIndian Milf AuntyEva Lovia PussyBelissa PornLesbian Vomit PornAsian Sex Diaryسكس عربىChromazz NudeJules Ari FuckedRevista Em Quadrinhos EroticosAshley Scott NudeNicky Gile SextapeBefxckingnice'sXxx Sexy Video SexPorn Bf HdFifty Shades Darker Movie OnlineJessica Rick And Morty PornDrama PornhubPeliculas Pornos EspañaErotic Asian Massage Near MeMiss B NadtyPorno GratuiteHaneame NudeGiant NipleXxx Mms ClipsErza Scarlet Nude