101-jarige Brit schuldig bevonden aan kindermisbruik (nos.nl)


De man heeft geen spijt en noemde de aanrandingen in de jaren 70 en 80 gewoon "iets dat gebeurde". ...

door Havermout in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 1
  • 333x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Misselijke man, hoe oud hij nu ook is. Gewoon geen inlevingsvermogen, als hij het maar naar zijn zin had. Jammer dat hij zo oud is geworden.

0
1 gaulette

Slechte mensen gaat het altijd goed, is een spreekwoord, en hij lijkt wel een heel goed voorbeeld.

1
2 Wendel

** gebruiker verwijderd **

''het gebeurde gewoon''

dat is de trend dus altijd al geweest, vooral in het VK, maar ook binnen de katholieke kerk.

en maar wijzen naar buitenlanders....

3 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

voetbalkinderen, turnster in de USA... het houdt niet op met dit soort berichten.

4 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

topje->ijsberg

5 ---deleteduser---

Wat een walgelijke griezel, meteen de rest van zijn miezerige leven in de cel door laten brengen en vooral geen medelijden met hem hebben vanwege zijn leeftijd. Hij heeft die misdaden gepleegd en nog jaren onterecht vrij rond kunnen lopen dus nu moet hij voor de rest van zijn leven achter slot en grendel.

0
6 RoosjeB

Wat een goor persoon.

0
7 fin.demeer

*klap klap klap kla"* Gut Doortje ben je blij dat je nu eindelijk weer eens op de "witte man" kunt bashen? Hé hé geen islam/moslim kletsje, waar jij altijd het debat verliest?

0
8 gaulette

Die ouwe zak van dit monster kan er gelijk af

0
9 Bollieboos

"Iets dat gebeurde"..alsof hij er zelf niets mee te maken had.
Geen spijt, geen zelfinzicht.
Hopeloos.

0
10 Lara

@3 voor u is het waarschijnlijk onbegrijpelijk, maar er zijn ook moslims die kinderen en vrouwen misbruiken, net zoals christenen, atheïsten, Hindoes etc. Het is wel jammer dat u nooit enige empathie voor de slachtoffers van misbruik op lijkt te kunnen brengen, als een blanke man kinderen misbruikt heeft dan staat u te kraaien van enthousiasme, omdat u dan kunt laten zien dat blanke en vooral christelijke mannen slecht zijn en als er een moslim een kind of vrouw misbruikt heeft dan komt u meteen om de hoek om "hoax" te roepen en linkjes over blanke pedopriesters te plaatsen. Denkt u eigenlijk wel eens aan de slachtoffers van kindermisbruikers? Of misbruikt u alles voor uw eigen gestoorde agenda?

0
11 RoosjeB

@8 Doortje is inderdaad weer helemaal in de wolken, dat die man ondertussen allemaal kinderen misbruikt en getraumatiseerd heeft lijkt haar niet te deren, als ze maar kan wijzen naar slechte, blanke mannen dan heeft ze weer een fantastische dag.

0
12 RoosjeB

@3 Dus je vindt het niet vervelend als zoiets met jouw zou gebeuren?

0
13 Scholar101

@11 en @12 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0
14 gaulette

@11 sorry hoor maar ik vind u en @12 wel doorslaan
Het is gewoon ern feit dat als dit bericht een moslim de dader was geweest er razendsnel een ellenlang draadje zo zijn ontstaan maar nu amper een tiental.
Maar ja daar mag je schijnbaar nooit op wijzen.
Misbruik door wie dan ook is fout. Maar gezien de berichten van de laatste tijd lijkt het alsof anglosaxen behoorlijk oververtegenwoordigt zijn op dit gebied.

5
15 streek

Ach ja...NOS naarstig op zoek naar de (boze), witte aanrander....om de aandacht even af te leiden van de vele aanranders/verkrachters uit die andere streken die heden ten dage bijna dagelijks de revue passeren...



40 jaar geleden gebeurd...hier zou het allang verjaard zin....

1
16 Congo

** gebruiker verwijderd **

@13 Nee Doortje vindt het niet erg als moslims dit doen,dat moet dan kunnen uit seksuele nood en omdat het cultuur is.
Jonge meisjes met 10 man tegelijk overweldigen,maakt niet uit.
vrouwen total los slaan,kinderen uithuwelijken voor misbruik.
Alles is verdedigbaar als het maar een moslim is!
Weet je iemand die anderen dit zo vol overgave gunt, ik hoop dat ze zelf eens mag ervaren hoe dat is.
En dan veel mensen in haar omgeving die zeggen dat dat prima is!!

17 verwijderd110

@11 @12

Lekker hypocriet ben je weer.
Je bet er zelf altijd als de kippen bij om de vinger naar moslims te wijzen als dader, zonder je ook maar 1 moment om het slachtoffer te bekommeren.
Zelfs als je daarbij je eigen "feiten" moet verzinnen, zoals je bewering dat 95% van de Roemenen moslim zou zijn in je poging de schuld voor het van de trappen schoppen van die vrouw in de metro aan moslims te linke, of hier @11 om de aandacht van de niet moslim dader in Engeland af te leiden en te wijzen naar moslims.

6
18 Luythaegen

@15 Ik reageer vol afschuw, of het nu een blanke, een moslim een geel/groen figuur, een pimpelpaars figuur is. Het maakt niet uit. U gaat mij toch niet aanvallen omdat ik reageer en de rest niet? Bizar.

0
19 gaulette

** gebruiker verwijderd **

@15 Wie zegt dat je daar nooit op mag wijzen??
Wie verdedigd deze ouwe viespeuk hier zoals jullie moslim aanranders verdedigen??
Deze ouwe zak mogen ze van mij afvoeren in het rioolwater!
Nee je beschuldigd mensen hier met zaken die je zelf doet!
Wanneer erkennen jullie de slachtoffers van moslim geweld eens??

20 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@19 Natuurlijk is het erg, wie het ook doet.
En ik zal ook nooit en te nimmer opkomen voor aanranders/verkrachters welke nationaliteit ook.
Mijn support gaat altijd naar de slachtoffers van deze beesten!
Dus ++ van mij

21 verwijderd110

@5 Wellicht. Zei je dat ook maar als het over aanrandende en verkrachtende moslims gaat. Je bent hypocriet.

0
22 Befkoning

@18 U bent helemaal niet te geloven, u bent mij nu gewoon vals aan het beschuldigen. Ik heb helemaal niet gezegd dat mensen uit Roemenië moslims zijn, dat zuigt u hier ter plekke uit uw duim. Ik heb op het draadje over die gestoorde trapschoppers alleen maar gezegd dat ze flink gestraft moeten worden en dat vind ik nog steeds. Ik heb alleen een enorme hekel aan wegkijkers zoals Doortjebont en u die alles wat moslimmannen doen goed lijken te vinden en die alles wat andere mannen doen wel afkeuren. Ik ben tegen alle mannen en vrouwen die andere mensen mishandelen en misbruiken, ook tegen moslims die dat doen en dat heeft niks met discriminatie te maken. Het is juist discriminatie om te doen alsof alle moslims goed zijn en de rest van de wereld wel verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag . Als bepaald gedrag in bepaalde culturen vaker voor kijkt te komen dan vind ik dat dat benoemt moet worden en dat er gekeken moet worden hoe zoiets in de toekomst voorkomen kan worden en dan maakt het mij niet uit of het over katholieke priesters of Noord-afrikaanse nepasielzoekers gaat.

0
23 RoosjeB

@18 en dan over uw zielige reactie op mijn reactie @11 . Dat was een reactie op uw vriendin Doortje die helemaal blij was met het nieuws over die Engelse pedo, mij maakt het niet uit waar een pedo vandaan komt, ik vind alle pedo's misselijke rotzakken. In mijn reactie van @6 is ook duidelijk te lezen hoe ik over deze Engelse griezel denk, dus ik begrijp niet waar u de gestoorde brutaliteit vandaan durft te halen om te zeggen dat ik het nieuws van die Engelse pedo af probeer te leiden. Maar waarschijnlijk bent u in de war met Doortjebont, die plaatst namelijk voortdurend linkjes over katholieke pedofielen op draadjes over moslims die iemand misbruikt hebben.

0
24 RoosjeB

@20 Hier ben ik het helemaal mee eens, ik verdedig geen engerds die vrouwen of kinderen misbruiken maar Doortje en haar vrienden die vinden alles goed wat moslimmannen doen en andere mannen veroordelen ze wel als die zich misdragen. Alle mannen en vrouwen die zich misdragen zijn even eng bezig en ze zijn allemaal even verantwoordelijk voor hun gedrag, ongeacht geloof of afkomst. Het goedpraten van misdaden van bepaalde bevolkingsgroepen is gevaarlijk en zorgt voor polarisatie.

0
25 RoosjeB

@15 Ik sla helemaal niet door, ik ben het schijnheilige gedrag van Doortje gewoon helemaal zat. Enge mannen die vrouwen en kinderen misbruiken moeten allemaal aangepakt worden en voor geen enkele vorm van seksueel misbruik is een excuus te verzinnen. Doortje gaat altijd als een man met een moslimachtergrond een misdaad gepleegd heeft allemaal linkjes plaatsen over bijvoorbeeld katholieke priesters, terwijl dat helemaal niet relevant is. Als andere mensen zulk gestoord gedrag zouden vertonen en allemaal linkjes over Marokkaanse misdadigers zouden gaan plaatsen als een autochtone misdadiger wat misdaan heeft dan zou dat natuurlijk weer niet mogen van Doortje. Ik vind het gewoon hypocriet en gestoord om op zo'n manier de boel te proberen te manipuleren.

0
26 RoosjeB

@26 wel 26 reacties in een aantal uur en de meeste van u zou u toch iets moeten zeggen.

2
27 streek

@26
"Ik sla helemaal niet door,"

Daar heeft het anders wél alle schijn van ....question

2
28 Luythaegen

@27 en @28 Ik hou er gewoon miet van als mensen liegen en dat deed u @28 Luythaegen vrolijk om de boel op te poken. Net zoals uw vriendin Doortje die de hele tijd linkjes plaatst op draadjes waarvan het onderwerp haar niet bevalt.

0
29 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Hoe zit het dan volgens jouw bruinlinkse gedachtegang? Of heb je alleen dat woordje geleerd bij je inburgering?...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@26 Wel grappig dat jij mij dom noemt terwijl jij mij maar als aanhanger van de islam weg blijft zetten ondanks het feit dat ik je inmiddels on...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@26"Wij hebben, doordat onze Overheid, regering, politici niet het lef hebben om op te komen voor Nederland, de Nederlanders, hun cultuur, hun...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

De chemische samenstelling van de partijen is te divers om samen iets bruikbaars op te zetten, ben ik bang. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@103Waarom moet ik met ze praten? Ik wil niet met ze praten maar ik wil dat ze weggaan. Er heb niks met ze te bespreken en ze zijn niet welkom...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

@2 Je bedoelt GL/Pvda en Joop waarschijnlijk??...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@30 Nee, dat is niet hetzelfde."In de Awgb (Algemene Wet Gelijke Behandeling) zijn enkele uitzonderingen opgenomen voor instellingen op gods...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983405-wilders-houdt-poot-stijf-geen-kabinet-als-er-geen-stevig-asielpakket-komt-nieuwrechtsnlStaat al in he...

13 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ga vooral zo door meid. Je geeft de rechter kant alleen maar nog meer steun in hun rug. ...

14 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Indian SaxxPublic JerkNude GirlfriendsBodo XnxxJewelz Blu PovJulia Kul4tube ComCumming In GranniesMomboobMuffet PornCute_siberian_girlPornfeetBuscar Videos PornosJarkiholi VideoKrystalafit PornTarzan Sex Full MovieGaya Patal PornCarmen Luvana AnalPorn Mia CalifaBoobs Pic SexyElla P. Third Times A CharmApocalyptic PornDouching PornGay Light Skinned PornBrother And Sister Porn VideosXossipz看 片WhassupBrenus NuesCbt SexSpanging PornAsh VeeClitoris RealCouple Watches PornCelebs Nude WomenXransterViolet.myersHema Sex VideosAdult Chudachudi VideoCaribbean PornBlowgirlsDixie's Trailer ParkMaledom FacesittingFee Pornvideos1 Hour PornXnxx AntysSexxxxzXnxx Com VillageJohnny Singh Ke VideoJhonni Blaze XxxLucie EildHentaienglish DubYeonmi Park TitsScottishpornMujer Luna BellaxxxGay Bully PornSnow Daze The Music Of WinterPronographique FilmXvideos PormoMia ZottoliBakugou PornXxx Full RomanceBall BustingAmanda Bearse NudeMallu AexBoss Sucking BoobsR OverwatchpornMadison MckinleyVintage Biggest TitsBrittany Atwood NudePokemon Girls XxxPussy IndanSluttygfsHannah Kae PornLailani BbwEmy Lee TsPrettylittleethinggMindi MinlHustler HoniesMen Masturbating69 Oral SexTiktok Porn VideoSex Big AssKate Micucci SexyPornographie VrStallionshit NudeSexy Blue Sexy Blue Sexy Blue Sexy BlueXxx Masage JapaneseWww.sexmex.xxxAmateur BlwjobVirgin AnalRuth Lee XxxSex Video Suhagrat KiExcogi LaylaXxvidoesBlack Hd BfRed Chunri SareeCheatinganalMost Viewed Pornhub VideoLatina FreepornNo Pantie TwerkVideos X JaponaisesSax VodeiXnx Hot BhabhiIndian Actress Hot XxxIsabella NudeNice Porn ComBhad Bhabie Leaks Only FansCrazy PorneFisted For The First TimeFree Ponogrphy VideosSunny Leone Sex InNswf PicsPornô GoreUblock OriginsReallifecam..comLive Free CamsAnna Paquin NudeXxx Video AudioReshma Secصور للسكسNsfw TattoosGwen Gwiz OnlyfansBlack Chick BlowjobReddit Movies To WatchAmanda Cerny SexsShowy BeautyAunt Cass VideosShakiras SextapeLight PornE HentiVideo Xvideo XvideoChoot PicYami Gautam Hot SceneTurn Up Monster PornAmerican Nude BeautyBest Ass In PornLeah Jaye BoobsShowup TvGay Sexual CartoonsHandjob At MassageSebsual PornTsescortTik PornTubesex CimShoiri TsukadaDesi Village Girl SexShakeela Bittu PadamKazumi SquirtHuge Tits Stepmom