0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptocurrency dump gaat door, Bitcoin Cash is het hardst gedaald

Cryptocurrency dump gaat door, Bitcoin Cash is het hardst gedaald

Voor de derde dag op een rij staan de cryptocurrencies in het rood. Bitcoin Cash is het hardst gedumpt. In de afgelopen 24 uur is de Bitcoin Cash koers met 10 procent gedaald.

Cryptocurrency Korting: Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt!

Vandaag, vrijdag 28 december 2018, staan alle top 10 cryptocurrencies weer in het rood. Dit is de derde dag dat we rode cijfers zien. Alle hoop voor een bullrun aan het eind van het jaar is nu wel weg.

Bitcoin Koers onder de 3800 dollar

De Bitcoin koers is onder de $3800 dollar gedaald. Op dit moment is de prijs van 1 Bitcoin $3683 dollar, dat is een daling van 3 procent in de afgelopen 24 uur. Naar verwachting zal de prijs vandaag verder dalen richting de $3600 dollar of zelfs lager.

Bitcoin (BTC) koers grafiek
Bitcoin (BTC) koers grafiek

Bitcoin Kopen met iDEAL

Ethereum koers volgt Bitcoin

Ethereum (ETH) is net zoals BTC ook gedaald alleen Ethereum is harder gedaald. In de afgelopen 24 uur is Ethereum met meer dan 5 procent gedaald. De prijs van 1 Ethereum is nu $119 dollar en ook hier ziet het er niet goed uit.

Ethereum (ETH) koers grafiek
Ethereum (ETH) koers grafiek

Ethereum Kopen met iDEAL

Bitcoin Cash koers daalt het hardst gevolgd door Bitcoin SV

De grootste daler van de top 10 cryptocurrencies is Bitcoin Cash (BCH). Tot nu toe is de prijs van 1 BCH gedaald met ongeveer 10 procent met een prijs van $150 dollar. Naast BCH is Bitcoin SV (BSV) ook gedaald met ongeveer 9 procent.

Bitcoin Cash (BCH) koers grafiek
Bitcoin Cash (BCH) koers grafiek

Bitcoin Cash of Bitcoin SV Kopen met iDEAL

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair