Ophef over Turkse vlag in Rotterdam (turks.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door turksemedia.nl in Binnenland  ·  187 Reacties

  • 18
  • 1559x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zolang wij als echte Nederlanders niet meer trots mogen zijn op ons land en niet meer mogen zeggen dat we nationalistisch zijn grijpt vreemd volk de kans om hun eigen nationalisme bot te vieren. Globalisme en linkse politiek is de mainstream tot op heden. Gelukkig lijkt daar een kentering in te gaan komen.

1
151 bozeman

** gebruiker verwijderd **

@150 Voor je weer moeite hebt, quote ben jij en mijn reactie is :

Quote Iemand die niet in andermans ervaring geïnteresseerd is - als die afwijkend is van de eigen - wentelt zich in mijn ogen in een comfortabele bubbel.

: Hahahaha Alsof jij ook maar op enig moment enigszins in mijn mening geïnteresseerd was! of uberhaupt iemand die een andere mening heeft dan jou... Lachertje!
Mijn mening is door jou in elke reactie niet relevant bevonden, en dat liet je me steevast weten met heule dure woorden!

Quote Nee, mijn ervaring is niet meer dan mijn ervaring - en van de collega's die daar werken. Maar mijn ervaring is niet minder waard dan die van u. En van alle incidenten waar ik van heb gehoord waar 'kerst' een probleem was, was er helemaal geen sprake van moslims die ergens om vroegen.

:Ik zeg niets anders toch?? Uw ervaring. De mijne is heel anders,dus uw werkelijkheid is blijkbaar heel anders dan de mijne. Schijnt ook afhankelijk te zijn waar je woont/werkt.
Veel mensen die vinden dat het maar meer en meer moet, zitten zelf in veilige buurten en werkomstandigheden. Die vinden het geen punt dat de anderen alle shit over zich heen krijgen, als het maar niet in hun achtertuin is!

quote Ik deel mijn ervaring voor degenen die wel bereid zijn om iets verder te kijken dan wat ze toch al dachten.

:Nee, je verteld ze hoe ze moeten kijken en denken!

Quote "Ze willen alles naar hun hand zetten" is in mijn ogen niet racistisch, wel verregaand generaliserend en alleen al daarom onjuist.

questioneze zin zegt het al helemaal! wat jouw true intentions zijn!

Niets in mijn reacties is relevant volgens jou en bij voorbaat is de rest onjuist! Ik hang de Nederlandse vlag uit als ik van jou 1 pieterpeuterig keertje een reactie krijg... zoiets van... daar heb je een punt! Dan hoort iedereen het in Keulen donderen.

152 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@150 Uw laatste conclusie slaat weer eens nergens op.

Nee vanzelf in uw beleving. Maar nog ff vergeten?? Hoeveel Nederlanders/autochtonen werken bij u?

153 verwijderd110

Turk is toch een bijnaam? Mijn neefje (2 jaar) scheet zich onder en zijn vader zei zoiets van "wat een turk is hij ook".

2
154 Hanzi

@153 Het maakt het voor mij niet veel beter, helaas, uw gebruik van 'quote' . Misschien dat 'unquote' aan het eind van een citaat nog een optie is?

Ik maak verschil tussen een mening die alleen op eigen waarneming gebaseerd is en eentje van mensen die om zich heenkijken, verschillende bronnen van informatie tot zich nemen en zo.

Ik vind dat vertellen hoe ik in elkaar zit echt steeds lachwekkender worden. Ik kan voor niemand bepalen hoe hij/zij moet kijken en denken - wel wil ik nog wel eens op een ongeldige redenatie of een drogreden wijzen. Mag dat ook al niet?

Waar heb ik het over 'relevantie' van wat u schrijft? En wat zijn mijn 'true intentions', trouwens? Ik keur in de door u aangehaalde passage echt alleen dit soort generalisatie af.

Ik denk dat de verhouding Nederlanders-statushouders in mijn bedrijf ongeveer 1 staat tot 2 is. En van die statushouders zal denk ik 3/4 moslim zijn. Al met al werken er zo'n 75 mensen bij ons. Anders nog iets?

1
155 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@155 Het maakt het voor mij niet veel beter, helaas, uw gebruik van 'quote' . Misschien dat 'unquote' aan het eind van een citaat nog een optie is?


Hahahaha Nee trap ik niet in smiling/kje!

Al te goed is buurmans gek. Ben niet het paard van christus, dat was ook een ezel enz enz

156 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@155 Ik keur in de door u aangehaalde passage echt alleen dit soort generalisatie af.

Dan zijn we er toch?? "Dit soort" valt alles onder toch?? Kom nu eens met een reactie van mij waarvan u vindt dat ik een punt heb?? Die zijn er zat, maar in uw beleving vast niet een! Dus is alles niet relevant/of generaliserend en zo heeft u nog een heel arsenaal aan afkeurende uitdrukkingen.

PS Hoeveel Nederlanders/autochtonen werken bij u?

157 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

U kunt ook gewoon vuurwerk blijven afsteken in Rotterdam , "want achteraf handhaven doen we niet" volgens een medewerker van de gemeente Rotterdam .
In Amsterdam vond men ook dat het boerka verbod niet gehandhaafd hoefde te worden .
Waarvoor maakt men wetten als de lokale overheden zeggen er geen boodschap aan te hebben ?

158 verwijderd682241

@157 Nee, onder 'dit soort generalisatie' valt niet alles. Daar vallen alleen generalisaties in de trant van 'ze zeggen allemaal...' onder.

Ik zie niet zo goed in wat het aan de discussie toevoegt als ik in uw reacties ga wroeten naar iets wat 'een punt' zou moeten zijn.

Dat staat er toch? In mijn bedrijf werken totaal 75 medewerkers, 1/3 is Nederlander, dat maakt ca 25 Nederlanders. Waarom vindt u dat eigen belangrijk dat te weten?

1
159 Smiling

De gemeente Rotterdam vind dit normaal. Met een buitenlandse burgemeester ( die het overigens goed doet verder) verwacht je ook niet anders. Het is dat de vlag zo hoog hangt maar anders zou ik kijken of hij vuurvast was/ Maar het nylon draadje waar hij aan hangt vast niet. Maar dat is waarschijnlijk gehangen tussen 2 Turkse appartementen waar je niet bij komt.

Proberen er vuurwerk onder af te steken is ook een optie. Hij moet in de fik.

2
160 Jan met de korte achternaam

** gebruiker verwijderd **

@159 Nee, dat stond er niet!

Ik heb het al eerder gezegd: ik werk in een bedrijf met twee moslims aan de top en een smak moslims als collega. Ons 'winterfeest' heette toch echt 'kerstgala' en de nep-kerstbomen die we hebben neergezet gaven ook geen enkel gedoe.

161 verwijderd110

@161 Ja, daarna kwam u met die vraag, en daarna, in #155 met het antwoord. U gaat in #157 wel op andere aspecten van die reactie in, maar heeft dit kennelijk over het hoofd gezien.

Ik schreef daar: "Ik denk dat de verhouding Nederlanders-statushouders in mijn bedrijf ongeveer 1 staat tot 2 is. En van die statushouders zal denk ik 3/4 moslim zijn. Al met al werken er zo'n 75 mensen bij ons. Anders nog iets?"

1
162 Smiling
163 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@162 Ach glad overheen gelezen, hoe kan dat nou? En zijn dat alleen Nederlanders met een migratie achtergrond? Nederlanders-statushouders of autochtone Nederlanders en statushouders? Gaat met aannemen daar de voorkeur uit naar statushouders/moslims? Want die zijn toch behoorlijk in de meerderheid? Is dat ook eigenlijk niet erg scheef? misschien positieve discriminatie een idee voor de autochtone Nederlanders daar? In de hoop dat ik nu een puntje heb?

Daarbij wou ik u dit linkje nog even doen toekomen https://www.nieuwskoerier.nl/news/395642-de-islam-kent-geen-religieuze-tolerantie-somalie-verbiedt-kerstmis-wij-zijn-een-islamitisch-land

164 verwijderd110
165 verwijderd110

@164 Overheen gelezen kan gebeuren.

De Nederlanders hebben voor zover ik weet geen migratie-achtergrond. Maar helemaal zeker kun je daar niet van zijn - ik heb officieel ook een migratie-achtergrond maar beschouw me als Nederlander en Nederlander alleen. Ga maar uit van autochtone Nederlanders en statushouders.

Het is afhankelijk van de functie wie waar voor wordt aangenomen. Mijn functie vereist dat ik vlekkeloos Nederlands spreek en schrijf; zelfs de statushouder bij ons die het meest vloeiend Nederlands spreekt komt daar niet voor in aanmerking. De statushouders daarentegen zitten op posten waar het noodzakelijk is om Arabisch of Tirgrinya te spreken, en daar zijn de meeste Nederlanders dan weer minder vloeiend in. Als we allemaal hetzelfde soort functie zouden hebben, dan had u zeker een positieve-discriminatie-punt. Maar dat is dus niet zo, het zijn echt vrij gescheiden functies.

Ik geloof (en hoop) niet dat de situatie in Somalië met die in Nederland te vergelijken is. De godsdienstvrijheid zit in Somalië vermoedelijk niet in de grondwet opgenomen. Dat alleen al vind ik verkeerd. Dat landen zonder godsdienstvrijheid intolerant zijn ten opzichte van niet-staatsgodsdiensten is helaas niet aan islamitische landen voorbehouden. Ook China kan er wat van - en daar is de islam juist het slachtoffer.

1
166 Smiling

@130

Ga gerust uw gang. De rechter zal u echter ongelijk geven.
.

4
167 hippodepippo

** gebruiker verwijderd **

@166 .quote Als we allemaal hetzelfde soort functie zouden hebben, dan had u zeker een positieve-discriminatie-punt.

Weer niet dus, verdikkeme toch!

.quote De statushouders daarentegen zitten op posten waar het noodzakelijk is om Arabisch of Tirgrinya te spreken, en daar zijn de meeste Nederlanders dan weer minder vloeiend in.

Dat vraag ik me dus wel degelijk af?? Dat zouden geen autochtone Nederlanders kunnen? In mijn wereld kan ik er zo een paar aanwijzen die "juist dat" doen. Mijn schoondochter werkt bij een internationaal bedrijf, ze is Engels maar ook vloeiend in Nederlands. Ik heb een diverse familie, en nichtjes die vloeiend chinees/Taiwanees spreken/schrijven. Hier ook hun werk in hebben. Ik heb in mijn familie een Nederlandse die bij een internationaal bedrijf werkt, vloeiend Italiaans spreekt/schrijft en nog een stuk of 5 talen(waaronder Engels/Duits/ Frans die andere 2 geen idee?? Ik weet dat ze 7 talen spreekt(waaronder Nederlands natuurlijk) Dus geef mij 1 goede reden waarom Nederlanders deze posten niet zouden kunnen vervullen?? Mijn kleinkinderen zijn tweetalig,beetje last van vooroordelen ??

168 verwijderd110

@168 Er zijn nog meer (inhoudelijke) redenen waarom we zoveel statushouders in dienst hebben, maar als ik daar op in ga onthul ik ook zo'n beetje waar ik werk, en daar heb ik geen zin in.

Nee, geen last van vooroordelen. Ik ken zat mensen die tweetalig zijn. Het is gewoon een kwestie van aanbod. In het bedrijf worden functies vaak ingevuld door mensen uit het eigen netwerk, er zijn bijna geen open vacatures. Als we in eigen kring iemand weten die geschikt is voor een openstaande functie, dan wordt er niet verder gezocht. En vaak kennen statushouders vooral andere statushouders. Hadden we iemand nodig die Chinees sprak, dan zou ik denkelijk een kennis van mij naar voren schuiven.

0
169 Smiling

Xenfobische onzin hier....

2
170 Bullet108

** gebruiker verwijderd **

@169 . Dus vriendjes politiek? en dat is okay? Dat zou eens het geval moeten zijn in een Nederlands bedrijf, wanneer er onderling alleen maar autochtonen een kans maken. Daar wordt volop tegen geageerd,en terecht want ik vind dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen. Maar dan wel de beste op die plek, en niet een mindere omdat die van een bepaalde groep is. Geen wonder dus dat het aantal statushouders zo hoog is daar, maar dat moet dan wel weer kunnen blijkbaar!

171 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@170 Hoezo, ben je bang voor vreemden?

172 verwijderd110

@171 In talloze Nederlandse bedrijven gaat dat precies zo. Zelfs het UWV geeft aan dat je een grotere kans hebt via je netwerk een baan te vinden dan via open vacatures. Ik ben het met u eens (kijk, ziet u wel?) dat daardoor niet per se de beste persoon de baan krijgt, maar het is domweg zoals de arbeidsmarkt op dit moment werkt.

Voor de functies waarvoor geen Arabisch of Tigrinya nodig is, worden voornamelijk autochtonen uit het netwerk benaderd. Ook daar komt (bijna) niemand binnen via open vacatures.

Wat wilt u nu? Statushouders die werken of die van een bijstandsuitkering leven? Werk is mijns inziens de beste manier om tot integratie te komen, dus ik vind dit inderdaad prima. En van niet of matig functionerende mensen wordt het contract echt niet verlengd, het is een bedrijf met winstoogmerk, geen overheidsinstelling of liefdadigheidsinstelling.

0
173 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@173 Wat wilt u nu? Statushouders die werken of die van een bijstandsuitkering leven?

Wat ik wil is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is dat iedereen een eerlijke kans krijgt. Dat er niet met 2 maten gemeten wordt, dat is iets waar ik oa een enorme schurft aan heb. Ik wordt hier afgedaan als extreem rechts, terwijl ik houd van recht door zee. En als dat betekent harde maatregelen omdat dat moet om mensen te beschermen(ook statushouders), dan moet dat. En dan maakt het niet uit of die mensen bruin/wit paars of geel zijn.

174 verwijderd110

@174 Soms is het voor een eerlijke kans nodig om iemand een extra steuntje in de rug te geven. Ik vind het mooi als bedrijven dat doen, mensen die het wat minder makkelijk hebben op de arbeidsmarkt een kans geven te laten zien wat ze kunnen. En, in het geval van statushouders, helpen te laten zien hoe werken in Nederland werkt. Dat is soms wederzijds wennen. Iets als hiërarchie bijvoorbeeld is voor veel van mijn Syrische collega's in het begin lastig. Een meerdere tegenspreken vinden ze ongemakkelijk. Een van mijn collega's, die mij als hoger in de hiërarchie ziet, kan het ook totaal niet aan als ik blijf staan als ik meekijk bij iets op zijn computer - ik moet zitten, al is het maar voor drie minuten. Dat tegenspreken stimuleren we - dat ik altijd een stoel aangeboden krijg neem ik graag voor lief question.

Ik denk dat het in sommige gevallen onmogelijk is níet met meerdere maten te meten om iets eerlijk te laten zijn. Als de uitgangspositie van iemand veel slechter is, dan vind ik het prima om het die persoon ietsje meer te ondersteunen dan degene die vanuit geboorte vanzelfsprekend ging studeren, bijvoorbeeld, en daar geen geld voor hoeft te lenen en niet hoeft te werken omdat de ouders de studie betalen.

(Dat steuntje in de rug zie ik graag bij iedereen voor wie onderwijsvoorzieningen of de arbeidsmarkt minder makkelijk te bereiken zijn, ik ben niet blind voor andere problematiek dan die van statushouders. Steuntje in de rug, een zetje waar nodig, en dan zo snel mogelijk op eigen benen verder. Daar wordt iedereen beter van.)

0
175 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@175 Ja, en dat alles wat u hier noemt is compleet doorgeslagen. Dat is het probleem, maar dat moet je "willen" zien! Je moet ook "willen" zien, dat er voor personen van verschillende etniciteit in dezelfde moeilijke situatie verschillende regels gelden. En zo zijn er legio voorbeelden op allerlei vlak waar de logica niet meer te vinden is. Maar zoals ik zei, dat moet je "willen" zien.

176 verwijderd110

@176 Andere regels, of andere toepassing van de regels? Ik weet dat van het laatste wel sprake is. Dat komt ook omdat - ik heb het maar weer over de groep waar ik een beetje vanaf weet - bijvoorbeeld statushouders door hun begeleiders uitstekend worden geïnformeerd over waar ze recht op hebben, en autochtonen vaak ten onrechte zelfredzaam worden geacht te zijn. Zij lopen daarom behoorlijk wat financiele ondersteuning mis. Gemeenten zouden daar wat mij betreft veel pro-actiever in moeten zijn.

Verder weet ik niet zo goed over welke regels u het heeft, dus kan ik er niet zoveel zinnigs over zeggen.

1
177 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@177 Nou u zegt het wel ongeveer, maar daar is ook waar wij van mening verschillen. Ik vind dat Gemeenten/overheid verschillende regels hanteren op allerlei vlak voor autochtonen en Allochtonen..,maar dat moet je willen zien. En dan kun je nog zo zelfredzaam zijn, als je wordt uitgesloten helpt dat ook niet.

Ik ga het rijtje niet opnoemen aan misstanden,de bekende weg al zo vaak langs gekomen. Zelfde met bedrijven, als het gaat om allochtonen dan mag de Autochtoon naar hartelust uitgesloten/gediscrimineerd worden, andersom breekt de pleuris los...met steun van de overheid.
En dan kan het net zo hard links goedgeluld worden, daar ga ik het niet anders van zien.
let's agree to disagree

178 verwijderd110

@178 Laten we dat maar doen. Als u niet concreter wilt zijn kan ik niet zeggen dat u wel een punt heeft. Dan blijft het in mijn ogen verongelijkt slachtofferschap en daar heb ik een broertje dood aan.

2
179 Smiling

@179 Haha leugenaar
De moslims met hun lange tenen dan loop je ook moord en brand te schreeuwen

2
180 GOTCHA666

@180 Welnee. Dat u over het algemeen niet begrijpt wat ik schrijf kan ik niet helpen. Te genuanceerd, vermoedelijk.

2
181 Smiling

@181 Jazeker wel
Niks nuance wegkijken dat is heel wat anders

2
182 GOTCHA666

@182 U bevestigt mijn vermoeden. Prettige nacht verder.

3
183 Smiling

@183 Dag dag

2
184 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@179 Laten we dat maar doen. Als u niet concreter wilt zijn kan ik niet zeggen dat u wel een punt heeft. Dan blijft het in mijn ogen verongelijkt slachtofferschap en daar heb ik een broertje dood aan.

En hoppa! Daar istie weer!
Ik kan nog zo concreet zijn als de pest, bij u heeft iedereen per definitie ongelijk als het niet 1 op 1 met uw ideeen samengaat. Verschil van mening en andere kijk op zaken is bij u slachtofferschap. En een andere mening dan de uwe heeft u natuurlijk een broertje dood aan, dat is hier algemeen bekend. En dan nog het lef een ander een sneer verwijten hahaha , terwijl je zelf niet anders doet! Bak dr lekker een ei op, en vergeet het zuur niet!

185 verwijderd110

@185 Als u geen discussie wilt als u iets poneert bent u bij mij aan het verkeerde adres. Verder heeft u als het over hoe ik denk en ben opnieuw géén punt.

1
186 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@186 Als u geen discussie wilt als u iets poneert bent u bij mij aan het verkeerde adres.

Iedereen met een afwijkende mening dan de uwe is bij u aan het verkeerde adres, dus ik voel mij niet aangesproken. Discussie met de verplichting tot hielenlikken heb ik weer een broertje dood aan, dus nogmaals bak dr een ei op.

Prettige jaarwisseling,

187 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

17 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

20 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

21 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

21 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

24 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
FuskingTina FireSex XnxxViduo XnxxDiora Baird PussyBrrazzers Anal체스터쿵Www Aunty Sex Videos ComHithot InGhost PronJenna Lewis Sex TapeCollectionofbest PornTranny Vr PornWorld Pornstarالکسیس تگذاسWww XnxxvedioX Videos AndChoot SexNik Indian PornAbella Danger YogaPoen Videos FreeAnara Gupta Sex VideoXxx Movie Xxx MovieKiller Katrin PornNude Model PhotoshootDesi Sexy Girl XxxIndian New FuckGuysdicksMortal Kombat Sheeva PornVidios PornograficosBrittany BingerNew Sex Video HdReily RaidKathmandu Sex VideoHaryana Desi SexMadison Chandler PornTeen MasturbationMan Boy SexSunny Sunny Leone Sexy VideoDain DanielsCjiendoPornos Los Mejores VideosCass HollandXxxx Porn FreeEva Notty Mom PovEbony FootnobHannah Stocking AssFree Indian Sex MoviesBlow Job RoughJohn Holmes DickLatina MaidpornHot Wife Double PenetratedShakeela Blue FilmXnxx Hd AllTamil Sex SpeechIndian Sex IndianBen Gwen PornSunny Leone S Sex VideoAfrican Sex MmsStepmom Hotel PornBouncing BigtitsJustswallwosForced To BjTa SeductionOverflow UncenserdBlackwomensquirtingShelovesblavkViva StritRobin Wrigjt NudeStapon Lesbian PornWife Gang BangXxx Pon VideoSonakshi Sinha Sexy PhotoStepmom Force SonWww Tamilauntysex ComIndian Chudai BhabhiTsbellaFotos Desnudos De ChicasHdsex TubesLana Rhoades SexsOrgasam VideoAnushka Sen RelationshipsSquirting In PublicPorn Apk DownloadCinema DostiPuremature PornAnggela White XxxPorn Star Xnxx VideoPorn Video Hindi LanguageAvigaile JohnsonAngelina Jolie's AssAshemalerubeLadyboy NuesTiava.co.mNude ChinesesLucy Chabert NudeWere Wolf PornSexy BrunneteHot Hot NakedBrazzers DirtyBulma TitsMadsage Room PornSammm Next Door Porn PicturesShari StoweGranny Porn VideosForcefuckTwerl PornMsfiiire LeaksRomi Rain LesbianTamilsexgirlsCamrin Diaz NudeLesbian Sleep Over PornFreeusefatasyYrprnoSon Anf Mom PornWonder Women NudeSuhagrat Ki FilmXnxx Old LadyXxx Full BfMompov HdWife Breastfeeding Husband VideosCumming In Her FaceJapanese Porn MoFamily Sexx VideoFutanari.xxxLive Ao Vivo SexoPaulina Porizkova ToplessSoni SexNew Suhagrat SexSiblingsfuckReddit Rule34lolApplication PornhubKate Upton Sex TapeXnxx BestXxx18+Raylin JoyOdia Sex ComAmerika Sex VideoChelas Way PornPornografias De NegrasSara Jay GangbangHot Lesbians Make OutHentai YandereEmily Blunt NudesAva Devine EscortIndian Hd Sex TubeNews Anchor PornAdriana Chechik BukkakeNude AfericaJojo's Bizarre Adventure Porn