Jonge vrouw gewond na steekpartij in centrum Arnhem

VideoARNHEM - Een jonge vrouw is donderdagochtend in alle vroegte gewond geraakt bij een steekincident op de Pauwstraat in Arnhem. Direct daarna is een man aangehouden. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

8 reacties

  • Ton

    5 jaar geleden
    Was je erbij? Je legt met je reactie de schuld van de woordenwisseling plus de manier waarop die woordenwisseling is gegaan bij het slachtoffer. Sterker nog; jij stelt dat zij het gestoken worden over zichzelf heeft afgeroepen. Op zich kan ik me daar best iets bij voorstellen. Maar alleen wanneer je daar bij bent geweest. Nee, ook niet van horen zeggen. Was je erbij? zeg dat dan; was je er niet bij? Schaam je eigen dan voor je uitspraken.
  • Dion

    5 jaar geleden
    Dat is cultuur Wim.....wen er maar aan.
  • KArnhem

    5 jaar geleden
    Zo'n figuur dit die van mening is dat vrouwen hun mond moeten houden. Maar om een aanvulling te geven op zijn commentaar. Slappe figuren die messen bij zich dragen moeten ook weten dat er concequenties zitten daaraan. Dus opsluiten die messentrekker. En lang genoeg dat de volgende drie keer na denkt voor hij een mes mee neemt. 
  • Karolos

    5 jaar geleden
    Vertaling naar begrijpbaar Nederlands alsjeblieft. 
  • KdG

    5 jaar geleden
    Je gaat op stap en draagt een mes bij je. Hoe verziekt is de wereld?