Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man en vrouw trouwen enkele uren na ontmoeting: ‘We nemen onze relatie zeer serieus’

Op tweede kerstdag zijn een man en een vrouw die elkaar nauwelijks kenden en elkaar pas enkele uren eerder voor het eerst in het echt zagen, met elkaar in het huwelijk getreden.

  1. Rusland zet de komende dagen vast een tandje bij, maar daarna kan Oekraïne ‘wat meer terugschieten’
    PREMIUM

    Rusland zet de komende dagen vast een tandje bij, maar daarna kan Oekraïne ‘wat meer terugschie­ten’

    Delen van het Amerikaanse militaire hulppakket aan Oekraïne kunnen al binnen een week aan het front arriveren. De eerste 155-millimetergranaten voor Navo-houwitsers en munitie voor middellangeafstandsraketartillerie worden met spoed afgeleverd. Het betekent dat Oekraïne spoedig ‘iets meer gaat terugschieten’, zegt expert Frans Osinga. Noodgedwongen geldt er nu een rantsoen van tweeduizend granaten per dag.
  2. Grote operatie tegen Bredase cokebaas van ‘superkartel’ Edin G., politiechefs aangehouden

    Grote operatie tegen Bredase cokebaas van ‘superkar­tel’ Edin G., politie­chefs aangehou­den

    Tijdens een grootschalige actie in Bosnië en Herzegovina heeft de politie maandag 23 mensen aangehouden uit de groep van de Bredase drugshandelaar Edin G. Het gaat onder anderen om hoge politiefunctionarisssen. De Nederlandse Bosniër wordt gezien als een van de grootste drugshandelaren ter wereld. De actie, waarbij verschillende vertrouwelingen werden opgepakt, lijkt een nieuwe poging om het net rond het cocaïnekopstuk te sluiten.