Privécollectie
Volledig scherm
© Privécollectie

Doodzieke Earl wil dolgraag laatste reis maken naar familie

De ernstig zieke Earl (47) is uitbehandeld en zit in de laatste maanden van zijn leven. Hij heeft nog één wens. Earl wil terug naar zijn geboorteplaats op Bonaire, om zijn laatste dagen met kinderen en andere familie door te brengen. Maar een reis naar het Caribische eiland kost veel geld. Vrienden zijn een crowdfundactie begonnen.

  1. Kamer wil dat kabinet verstoring concert Lenny Kuhr scherper veroordeelt: ‘Slappe hap’
    Video/update

    Kamer wil dat kabinet verstoring concert Lenny Kuhr scherper veroor­deelt: ‘Slappe hap’

    De Tweede Kamer vindt dat het kabinet zich veel harder moet uitspreken tegen de recente acties van pro-Palestijnse demonstranten. De afwachtende reactie van staatssecretaris Fleur Gräper (Cultuur) op onder meer het verstoorde concert van Lenny Kuhr schiet Kamerleden van links tot rechts in het verkeerde keelgat. De voorzitters van bijna alle Tweede Kamerfracties kwamen vandaag met een verklaring waarin zij hun afschuw uitspreken over de terugkeer van Jodenhaat.
    Den Haag
  2. Lezers over vraag of weerapps hun activiteiten beïnvloeden: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspellen’
    de kwestie

    Lezers over vraag of weerapps hun activitei­ten beïnvloe­den: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspel­len’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: het checken van een weerapp bepaalt wat ik ga doen. Komend weekend is het Pasen. Vaak hét moment om erop uit te trekken. Eerder deze week konden we ons volgens de weervoorspellingen nog verheugen op mooi weer. Inmiddels lijkt het minder aangenaam te worden en moeten we zelfs rekening houden met regen. Wat doet u? Volgt u de weerapps en past u uw plannen aan? Of trekt u er hoe dan ook op uit? Dat vroegen we onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie. Hier een selectie va de reacties.
  3. Arie baalt als een stekker van zijn peperdure laadpaal en warmtepomp: ‘Ik word gewoon gestraft’
    PREMIUM
    211

    Arie baalt als een stekker van zijn peperdure laadpaal en warmtepomp: ‘Ik word gewoon gestraft’

    Je kunt de krant niet openslaan of het gaat over energiebedrijven die klanten voortaan laten betalen om zonnestroom te storten op het net. ,,Een terugleverboete’’, zegt Arie Verkerk. Hij investeerde een halve ton in allerlei maatregelen en heeft daar inmiddels spijt van. ,,We zijn met zijn allen bezig elkaar voor de gek te houden. Als ik dit van tevoren geweten had, dan had ik mijn geld aan iets anders uitgegeven.’’
    Nieuw-Lekkerland