Overval Tarwelaan
Volledig scherm
Overval Tarwelaan © Bert Jansen

Tweede verdachte (19) aangehouden voor avond vol overvallen in Eindhoven en Veldhoven

EINDHOVEN - Een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drie gewapende overvallen in Eindhoven en Veldhoven op 28 november dit jaar. Eerder werd al een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden voor betrokkenheid bij de nacht vol overvallen.

  1. Van apen tot nijlpaarden en zelfs de witte tijger: Max uit Helmond geeft dieren een tweede leven
    met video

    Van apen tot nijlpaar­den en zelfs de witte tijger: Max uit Helmond geeft dieren een tweede leven

    HELMOND - Een leeuwenkop, apenkop, een ijsbeer en een nijlpaard. Nee, je bent niet in de dierentuin, maar bij het bestbewaarde geheim van Helmond. Max Duymelinck zet met zijn bedrijf By Max dieren op en dan hebben we het niet over een kat of hond. Het bedrijf bestaat nu vijf jaar en inmiddels worden er honderden dieren per jaar verkocht aan musea, bedrijven, scholen, maar ook aan mensen thuis. ,,Wij vinden het juist zonde als een dier in de shredder gaat. Hier kunnen we het dier een tweede leven geven.”
    Helmond
  2. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven