Hanna Luden van het CIDI: ,,Hetze.''
Volledig scherm
Hanna Luden van het CIDI: ,,Hetze.'' © ANP

PvdE wil af van gebruik CIDI-geschiedeniskatern

De Partij van de Eenheid (PvdE) in de Haagse raad wil dat Haagse vmbo's stoppen met het gebruik van het geschiedeniskatern Over het conflict tussen Israël en de Palestijnen - Een kwestie van land en identiteit. De tekst is gemaakt in opdracht van het CIDI, Centrum Informatie en Documentatie Israël, en is daarom volgens de PvdE verre van objectief.

  1. Haar vriendinnen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten
    PREMIUM

    Haar vriendin­nen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten

    Bij koersbal en klaverjassen hebben ze het nog niet gezien, maar onder de mouw van de 93-jarige Co prijkt sinds kort een tatoeage. Het is haar eerste tatoeage, als oma van zeven kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Dit als eerbetoon aan haar overleden zoon Paul, die eigenlijk helemaal niet zo van tattoos was, en haar schoondochter Suze. ,,Zo heb ik hen toch een beetje bij me.”
    Westland
  2. Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorgt voor grote problemen
    MET video

    Instor­tings­ge­vaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorgt voor grote problemen

    Gigantische files van Leiden tot Breda dreigen als de Van Brienenoordbrug niet onmiddellijk wordt gerenoveerd. Dit jaar dreigen al rijstroken dicht te moeten wegens instortingsgevaar, waarschuwen burgemeesters Ahmed Aboutaleb (Rotterdam) en Jan van Zanen (Den Haag) namens de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Zij eisen honderden miljoenen euro’s extra voor wegen en infrastructuur.
    Den Haag