door Spraypaint in Buitenland  ·  98 Reacties

  • 44
  • 1231x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42

" Lina, says that Assad should give those who fled from the military service amnesty"

Wat snapt u niet aan deze tekst?

En u bewerd dat het niks met Assad te maken heeft?

Hoe groot is de plaat.................

23
51 LGK

@50

Nee
1 keer lezen is voor mij genoeg

U loopt alleen maar te roeptoeteren

24
52 LGK

@51 Wat snap jij niet aan de tekst dat is de vraag ?

@52

2
53 GOTCHA666

Dit geldt zo'n beetje voor alle asiel/vluchtelingen/gelukszoekers.... Uit alle landen komen bijna enkel "jonge mannen".....
Allemaal laffe mannetjes.... die te beroerd zijn om te werken, hun eigen land op te bouwen, veilig te maken, hun ouders, vrouwen en familie achter laten om hier te komen genieten van ons sociaal stelsel...
Die kerels moeten allemaal terug!!!

0
54 LoydMorris

Lafaards zijn gevlucht met achter laten van oude mensen, vrouwen en kinderen. Leven hier in een Walhalla en voeren geen flikker uit op kosten van de belasting betaler. Deze lieden zullen niet terug gaan om hun land op te bouwen hooguit om op vakantie te gaan .

0
55 Dissident

* Verwijderd door de redactie *

56 E.Meel

@25
U kunt het draaien zoals u wilt, maar het waren laffaards die op de vlucht zijn geslagen en onder de dienstplicht wilden uitkomen. Misschien dat een paar het regime van Assad veroordeelden, maar zeker niet allemaal, want dan laat je je gezin niet achter bij zo'n dictator.
En uw stelling dat ze vluchten omdat ze géén "landgenoot" wilden neerschieten slaat nergens op.
Ze konden destijds twee dingen dieb: zich aansluiten bij de rebellen, die vochten tegen het regime van Assad, of vechten in het leger van Assad. In beide gevallen is de tegenstander dan de vijand.
Dan moet je wél erg gelovig zijn, als je vindt, dat je je tegenstander niet uit mág schakelen omdat hij uit hetzelfde land komt. Voor wat betreft leden en aanhangers van IS, zou dat zeker niet gelden.
Nee, ze zijn gewoon destijds op de vlucht geslagen en zijn nu bang voor de represailles van Assad en daarom gaan ze niet terug.
Dus ja, helden op sokken die hier in het westen aan het uitkeringsinfuus hangen en zogenaamd "hoogopgeleid" waren en nu niet meer terug willen.

0
57 Strongoli

@23 grappig te zien hoe jij hier de bekende trol weer uithangt.

those who fled from the military service amnesty,

Degene die....

Dus Assad moet volgens haar Amnesty geven aan degenen die het leger niet in wilden.

A Dat is haar mening
B Ze zegt nergens dat dit om alle mannen/vluchtelingen gaat.
C Ze noemt het als mogelijkheid

Je Google translate vanuit Oekraïne wordt steeds slechter.

Richt je beter op zaken waar je wel verstand van hebt.
Hoewel..,

0
58 Eastwood

@56 ongefundeerd roeptoeteren op basis van je eigen mening en voorkeur.

Bullshit.

Next

1
59 Eastwood

@56

Zie 59

1
60 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

Geen vreemd verschijnsel , mannen verlaten altijd als eerste het zinkende schip om als opportunisten ergens anders het geluk te zoeken .

61 verwijderd682241

@56

Correct, maar dat houd onze xenofobische tuig clubje niet tegen hoor...

19
62 Bullet108

@2 Hier kun je alles lezen over die mafketels: https://nl-nl.facebook.com/WeGaanZeHalen/

0
63 netcat

@17 ; Nou nee, dat waren hun dochters.

De Dolle Mina's hebben na de oorlog het meeste voor de vrouwenemancipatie gedaan. Deze groep werd actief in het najaar van 1969.
Dolle Mina's van het eerste uur waren onder meer Nora Rozenbroek (1944-2012), Friedl Baruch (1905 –1995), Claudette van Tricht (?), Selma Leydesdorff (1949-), Marjan Sax (1947-), Loes Mallée (? is in 1969 een studente) , en Henriëtte Schatz (? promoveerde in 1983).

Alleen Friedl Baruch heeft de oorlog dus bewust meegemaakt en dat was een man.

0
64 Mariska3

start de Herculessen maar en droppen maar.
.

1
65 de redelijkheid

Actie "we gaan ze halen" mislukt hahahaha....

0
66 netcat

Gezinshereniging daar in plaats van hier lijkt me een goed plan.

0
67 gaulette

@25 ; Ik denk dat je met een zwaar gekleurde bril leest.

>The long, bloody war has left deep traces in Syria’s demographics. An on-site reporter notes that “about 70 per cent of the people he meets are young women”.<

In het hele land zijn dus 70% van de mensen vrouw.

>“Look around, you see only women. At the University, in the street, in cafes, only women. Most young men left Syria,” says the female students Safaa and Sheima.<

"Most young men"... Dus niet alleen is de gebieden die de gehele oorlog onder Assad zijn gebleven.

Dan komen we bij het stukje dat jij steeds aanhaalt:
>Another woman, Lina, says that Assad should give those who fled from the military service amnesty,<

Daarbij verwijt je in @41 dat @38 de Engelse taal onvoldoende beheerst om dit te begrijpen. Ik vermoed dat dat eerder andersom is of je leest over het woordje "those" heen.
Ik zal het voor je vertalen: > Een andere vrouw, Lina, zegt dat Assad degenen die gevlucht zijn voor hun militaire dienst amnestie moet verlenen.< Let even op het woordje "degenen".. Voor jou even verder uitgelegd: Je hebt een groep, in dit geval jonge Syrische mannen, die naar Europa zijn 'gevlucht'. Onder hen zijn er die gevlucht zijn voor hun militaire dienstplicht of om andere reden 'gevlucht' zijn terwijl zij eigenlijk hun dienstplicht hadden moeten vervullen. Voor DIEGENEN vraagt Lina amnestie aan Assad.
Jij maakt ervan dat die hele groep gevlucht is voor hun militaire dienstplicht, maar in dat geval zou het woordje "those" niet gebruikt zijn en had de zin moeten zijn:
>>Another woman, Lina, says that Assad should give them amnesty for fleeing from the military service,< Maar dat staat er dus niet.

Dat 'vluchten' moet je trouwens met een dikke korrel zout nemen.
Deze video https://www.theguardian.com/world/video/2017/aug/02/escape-from-syria-ranias-odyssey-video die de 'vlucht' zou moeten tonen verraadt zichzelf. Zij 'vluchten' niet maar zijn, in eigen woorden, zelf opzoek naar een betere toekomst en meer welvaart. Ze verkeren niet in levensgevaar en zijn niet opzoek naar een veilig heenkomen. Puur het feit dat zij door de oorlog als Syriërs vrijwel zeker asiel zullen krijgen in Europa (Wir schaffen dass) heeft hen aan die reis doen beginnen.

Daarbij zijn die jonge mannen dus dubbele lafaards.
1) Zij laten vrouwen achter in een land waarvan zij zelf hier claimen dat het levensgevaarlijk is; laten die vrouwen in de steek
2) Zij zijn te laf om te vechten voor de veiligheid en vrede in hun eigen land en laten dat aan de achterblijvers en buitenlandse jonge mannen en vrouwen over terwijl zij vluchten naar de welvaart, uitkeringen en huizen in het land dat die jonge mannen en vrouwen stuurt om hun leven in de waagschaal te zetten voor de veiligheid en vrede van die lafaards.

Wanneer zij zich gewoon gemeld hadden, voor Assad gevochten hadden, dan was de oorlog veel eerder afgelopen geweest en IS veel eerder verslagen. Het zijn Assad en Petin geweest die IS verslagen hebben. Wil jij niet weten want jij wil hen alleen framen en die lafaards als 'zielig' zien.

0
68 Mariska3

@68
Helemaal juist.
En op die valse gronden, wordt dan in het westen makkelijk een verblijfsstatus geregeld.
Want uit Syrië, "gevlucht voor oorlog en geweld"... , waar je dus wel degelijk je vraagtekens bij kunt zetten.

0
69 Strongoli

Helaas, daar zijn die kereltjes te schijterig en te gemakzuchtig voor. Hier uitvreten en zielig doen gaat ze beter af. Waanzin om dat te accepteren!

0
70 schrootflint

@56
Jij ook !
Dus boeien

0
71 Deelname

we gaan ze brengen!

0
72 t.rap.er.niet.in

Zonder heropbouw en met een exodus van mannen naar de EU zijn veel landen in Afrika economisch kansloos en glijden de landen steeds verder af in anarchie.

Als we vrede in Europa en Afrika en Arabische landen willen is het beter de EU gesubsidieerde mensenhandel te stoppen en nu eindelijk eens te luisteren naar de man die de Nobelprijs voor de vrede heeft, de Dalai Lama:

“Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "

“Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

0
73 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

74 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

75 Dirk2137

Nou charteren die vluchten maar!

0
76 skapoe

* Verwijderd door de redactie *

77 Dirk2137

** gebruiker verwijderd **

Deze mannen komen echt niet meer terug nu zij in Europa hun luilekkerland hebben gevonden. Zij zoeken hier wel een nieuwe vrouw en laten hun gezin is Syrië verrekken.
Dat was vanaf het begin al bekend toen zij hun gezin achter lieten en hier naar toe kwamen. Toen hadden zij al het plan om niet meer terug te gaan.

78 verwijderd5929219

Prima idee zeg van die wijven, oprotten allemaal.

0
79 Thomas

* Verwijderd door de redactie *

80 Undertaker

@17 Yep, mijn moeder was er zo eentje, na WOII met 2 koters uit Jappenkamp zonder man hier met baan tot haar dood in Middelbaaronderwijs haar vrouwengezin overeind gehouden! Over vrouwen emancipatie gesproken en hoe! Maak nog steeds diepe buiging voor haar!

0
81 shym

Die mannen zullen gek zijn. Dan gaan ze terug en moeten ze daar nog gaan werken om hun land op te bouwen. Het is toch veel makkelijker om hier te zitten en zonder iets te doen toch alles krijgen en dan zo af en toe een vrouw verkrachten dan hebben ze hun seksuele verzetje ook weer gehad en er wordt toch niks tegen gedaan.
Nee Syrische vrouwen, jullie zijn het die het land op moeten bouwen. Dus dat wordt spierballen kweken en een Tarzan kopen.

0
82 A Passenger

Als 70% daar nu vrouw is, dan wil je daar als Syrische man toch juist als de sodemieter naar toe?

0
83 Spraypaint
84 Reagentje

Ze hadden ze in feite nooit hier heen moeten laten komen.
Waar konden onze ouders en grootouders naartoe toen de vijand over de grens stond?
We hebben hier na de oorlog ook niet bij de pakken neergezeten maar de boel weer opgebouwd.
Anders was Rotterdam nog een grote puinhoop geweest
De mensen zaten hier in Europa tijdelijk in opvangcentra.
En opvangen doe je voor mensen die in een noodsituatie verkeren.
Nu is er geen oorlog in Syrië meer en dus ook geen noodsituatie is kunnen ze ook allemaal terug om hun land ook weer op te bouwen.
Datzelfde geldt des temeer ook voor mensen die uit veilige landen komen daar die hier helemaal niets te zoeken hebben.
Europa kan geen miljoenen mensen huisvesten daar het zelf over zijn grens van het haalbare zit.

0
85 Eindpenthode

Die mannen gaan echt niet terug, die hebben een waardeloze instelling. Dat hebben ze al aangetoond door te vluchten naar een veilig land en hun vrouwen en kinderen in een gebied achter te laten waar bomaanslagen, moord, verkrachting en andere ellende aan de orde van de dag is. Ik heb dat nooit begrepen.

0
86 Jill

Die mannen kunne u dus met vliegtuig ladingen terug gebracht worden, bijvoorkeur de dag nadat ze hun aanvraag hebben gedaan. Geen ellenlange procedures, geen hoge COA kosten aan opvang, trauma zorg, en huizen. Nietmee eens dat je terug moet? gewoon melden bij een loket in Syrie op het vliegveld. 10 weken later mag je terug komen om de uitslag te horen.

0
87 Merlinswit

Als vrouw zijnde daar zou ik blij dat de mannen opgesodemietert zijn.
Nu hebben de vrouwen het eindelijk voor het zeggen daar plaats van die walgelijke haantjes die denken dat ze vrouwen zomaar mogen slaan omdat die idoot boekje de koran zegt dat, dat hoort. Hoofdstuk vier de anisa nummer 34.

1
88 vis

Wie gaat er nou terug naar Syrië zolang die massamoordenaar daar zit?

9
89 WijzeDwaas

@89
vrouwen roepen nooit hun mannen terug als die gevaar lopen kun je vergeten.
feit is wel dat de westerse inmenging niet gewenst werd en het ook verloren heeft.
verdiep je ook in wie en wat de witte helmen eigenlijk waren

0
90 dloops

tja.........witte helmen lopen nu ergens in Europa.....

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/hoe-de-witte-helmen-het-hele-verhaal-ontmaskeren/

0
91 dloops

Zijn de mannen uit Syrie banger voor hun Arabische moslimbroeders van ISIS dan de vrouwen uit die regio.

0
92 Mollevanger

Dan hebben die vrouwen dikke pech....de Europese Gutsies hebben deze "vluchtelingen" hier veel harder nodig om hun gebrek aan gevoel van eigenwaarde op te kunnen projecteren..... :p

0
93 shadowrunner101

Komt goed uit, Zweedse vrouwen willen dat ze allemaal vertrekken.

0
94 Proemevla

Mooi stuur ze allemaal terug. Ze zijn daar nodig. Opgelost

0
95 Jan met de korte achternaam

Als ze hier al niks doen, dan zullen ze daar al helemaal niks doen.

0
96 Rolmops

Maar natuurlijk wel met behoud van de uitkeringen...

0
97 upanddown

kwamen ze niet allemaal zgn. uit syrie? iedereen had toch het paspoort weggeflikkerd en kwam uit syrie, dus ze kunnen allemaal terug.

stelletje lafbekken. weg ermee.

0
98 120db

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

zojuist geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

1 minuut geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

2 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

5 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Mac Benac
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Moet kunnen.........

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Oeps112
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-intellectueel-john-laughland-fileert-rusland-roeper-helga-salemon-ze-wordt-betaald-door-de-navo...

6 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Mac Benac
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Ik ken nul transgenders in mijn omgeving en nu lees je elke dag wel iets over transgenders in de (sociale) media. Kom op mensen, draaien we niet...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

soapbox
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Blijf het toch raar vinden dat hedendaags velen woorden erger vinden dan fysiek letsel. Volgend jaar zijn woorden erger dan iemand vermoorden ....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Crocth RopeEroprofile ScatPornor TorrentLana Turner NudeSexy Mom Xxx VideosWatchporn.Pornxxx BestEmily Willis OrgasmAdult Empire UnlimitedXhmaersMyfreecamerasSluttyashlaVoyer At The BeachHighest Paid PornstarTamil HeroineWww Pussy Licking ComSierra Cabot PornMila JadeNatasha Malkova Sexy Video蠢沫沫I Feel Myself Pornhub18 Adult Hollywood MoviesLauren Burch PornDiorabaird OnlyfansShit PornTsukasa AoiX Video Indian BhabhiRaati Song DownloadEbony Facial CompilationWebtoon.xuzCharli D'ameilo NakedLocal Sex Video ComAntarvasna Hindi Audio StoriesTee Porn XxxBrazzerwIndian Bf Film Video2018 Ki BfVoissa ForumSexy Movie Full SexAmber AlennaStepmom Seduction PornPublic Agent Full VidroFredina PornNew Desi Pron VideoPórno BrasileiroEscort Nashville TennesseeSex-stop WatchWife Cheats On VideoSex LesbianMelieconiakTommiroseLacy Lennon LesbianBbw PornPenty PornShigeo Tokuda PornTommy King CreampieFlower Tucci PornHard Ruff PornWomen Wrestlers NudeMy Hero HentLisa Marie NudeKendra Lust Full VideosOhsoyoujade NudeFutunariNude Music VideosKathy HeavenNew Xxx Full HdStep Father And Daughter Porn VideoPhoenix Marie GangbangCoqnuAftsexSplitoon PornHindi SixiZoe GreyNude BaddieWww Desipapa ComBest Young PornstarsTumne SexTits CummedChatudbayeDick Drainers Full VideosZom100 HentaiSubmissedGym Porno.Indian Porn IndianPornnsfw.xnxxPornografia JaponesaNaked Teen PicsGova Sex VideosMaid Indian PornPorn MaidجقXxx Videos BengaliAunty Porn VideosChudai Video FilmPorn For FleshlightGiant CliterusTrish Stratus BikiniNew Punjabi XxxBangla X Bangla X Bangla XLily RaiderHd PornolaeSexi Bhabhi XxxStudent And Teacher Lesbian PornToonyliPortuguesas PornosJungle Sex Video ComNika MadridMature Fuck BoyMia Khalifa Hd Video DownloadAda WonghentaiPhoto Sexe AmateurHenti BondageSexo En EspañollDirtyloveholesNaomi Scott SexWilla Holland PornIndian Muslim Girl SexRedtube JapanLesbian Hot Sexy PornPornography DHornyfanz.comBiqle.orgPornmonkeyOasis Sex VideoMia Khalifa Full BodyActress Revathi SexClaire Lizzy NudeHomamade PornGranny GangbangedMonsters Of Jizz3d成人动漫Desi Only FansOld Man Japanese PornFree Porn In HindiNaked Dani DanielsSeñoras Al DesnudoNude Women WrestlingDesi X N XxXnxx StoreBully XxxYour_sissy_dollBdsmlrSex Discord ServersCougar CrempieXmmasterDr Stone HentaiGay Porn TubeFurryfuck