Humberto over DDD-exit: ‘John wil álles weg bij RTL’

Humberto Tan vindt het jammer dat John de Mol zijn show Dance Dance Dance dit weekend heeft weggehaald bij RTL 4 om naar zijn eigen SBS 6 te verhuizen, maar kijkt er niet van op. Dat heeft hij laten weten in De Perstribune van Omroep MAX op NPO Radio 1. Tan wijst erop dat dit nog maar het begin is. “Van de week zat John de Mol nog bij Pauw en daar vertelde hij over The Voice. Het ging helaas alleen over The Voice, want eigenlijk geldt het voor alle programma’s van Talpa.

De Mol gaf toe dat hij met 44 advocaten bezig is om The Voice weg te halen bij RTL. En dat wil hij met al zijn programma’s gaan doen, aldus Tan. “Of het nou Het Perfecte Plaatje is of Dance Dance Dance: John de Mol wil alles terug en dat kan niet, want er zitten ook contracten en afspraken onder. Kennelijk kon het wel bij Dance Dance Dance. Ik ken die wens, dus dan is het niet gek dat het uiteindelijk ook gebeurt.”

Zelf hoorde Tan via de media over het vertrek van Dance Dance Dance. “Ik kreeg het te horen toen iedereen het te horen kreeg. Ik wist dat het speelde, maar ik ben niet apart gebeld of zo. Ik heb het gehoord via de media. Ik verbaas me nergens meer over in de media. Zo gaan die dingen nu eenmaal.”

Is hij er teleurgesteld over? “Nee, ik heb me echt voorgenomen – en dat lukt me best goed – om me niet meer druk te maken om dingen waar ik geen invloed op heb. Moet ik dan gaan appen van: ‘Waarom wist ik dit niet?’ Net of ik er nog invloed op heb wat er gebeurt…”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen