What shall we do with the drunken sailor (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door welofniet in Politiek  ·  38 Reacties

  • 20
  • 1118x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geef hem een vuurtje

3
1 chouffleur

Mr. Bean is hier in feite nog niets bij! ^^

4
2 Sjaak Trekhaak

Werk? Heeft die dronkelap ooit gewerkt?

3
3 Jan met de korte achterlul
4 David

Let vooral even op hoe onze bezorgde Rutte zijn baas te hulp schiet.
9.36

2
5 welofniet

@4
.... een drogreden? Nou 'drog' staat hij niet! Dat je zo iemand wil verdedigen? Niks op de man, die vent verdient alles wat er over hem gezegd wordt, een kerel zonder enige schaamte die zich schandelijk misdraagt en die niemand van ons gekozen heeft! Ik heb niet op hem gestemd !
Wat een aanfluiting, wat een walgelijke waggelende sukkel, een brallende bezopen blamage.

3
6 Bleke Betty

@4
Ja David hoe het wendt of keert deze man brengt vooral zichzelf in diskrediet en als dit gedrag veroorzaakt wordt door rugpijn of bijwerkingen van medicijnen is dit erg genoeg en zou deze man rust moeten nemen.
Maar het feit dat hij graag een borreltje drinkt is bekend en dat voor een hoogwaardigheidsbekleder van zijn formaat mag men dan toch wel terecht spreken van de verkeerde man op de verkeerde plaats.

2
7 welofniet

@6
Ik verdedig niemand. Ik geef alleen maar aan dat dit soort video's niet toevoegen aan een goede discussie.
Er zijn zat goede argumenten tegen deze meneer, waarom vallen ze hem daar dan niet op aan? Omdat dat moeilijker is. Hem bestempelen als alcoholist is eenvoudiger is, maar dat zegt echt compleet niets over zijn politiek.

18
8 David

@8
Dus u denkt dat dronken zijn tijdens je werk geen afbreuk doet aan je politieke ambities.
Dan kunnen we vanaf nu ook met een gerust hart de Limburgse carnavalsvereniging opnemen in het huidige kabinet.

1
9 welofniet

@5
Sorry 1.25 minuten.

1
10 welofniet

@9
Nogmaals, ik zeg niet dat ik hem wel geschikt vind als politicus. Ik zeg alleen dat dit een hele kortzichtige manier van discussievoeren is.

Als iemand zijn werk goed goed, is het niet relevant of hij wel of niet drinkt. Je hoeft het niet eens te zijn met zijn leefstijl, zijn resultaten tellen. Als degene die dit filmpje gemaakt heeft het wel eens was met de politiek van hem, had hij dit filmpje niet gemaakt. Hier wordt de persoon aangevallen, niet zijn politiek.

16
11 David

Deze man staat symbool voor het hele EU debakel.

2
12 PeKa

En allemaal hebben ze dezelfde kleermaker,,,,,, en allemaal houden ze de hand boven het hoofd van Juncker, hij heeft ze vast en zeker allemaal in de tang. Bah wat een schaamtevolle vertoning. Oeps,,,, schaamte kennen ze immers ook niet.

1
13 lizzy

Zag zeker dat de rugpijn en invloed van medicatie heel erg ingrijpend kan zijn, maar waarschijnlijk , dat deze "drinkeboer" dit inneemt met alcoholische drankjes, tja dan heeft het een dubbele werking, zoals uit de video's naar voren komt!
Onbegrijpelijk dat deze dronken tor, ook beslissingen neemt en mede bepaald, wat goed is voor "ons" allemaal, in dit EU(graai)parlement!
Als iemand zo op zijn werk zou verschijnen, is opstaande voet ontslag het geval! Tja...

1
14 Widaan

@11 Een piloot van een groot passagiersvliegtuig wordt ook ontslagen als hij dronken achter het stuur zit!!

2
15 PeKa

@11
O.K dan ben ik in dit geval de persoon die wel de politiek aanvalt daar ik totaal al niet gecharmeerd ben van het reilen en zeilen van de huidige EU dat voor mij garant staat als een min of meer dictatoriaal bolwerk van corruptie en vriendjespolitiek, lobbyisten van Banken en Multinationals die verder weinig oog hebben voor de 500 miljoen gewone aangesloten EU burgers.
Tot slot ik zie de huidige EU als een instituut dat zijn werk in het geheel al niet goed doet, en als deze dronkaard daar dan de leider van moet zijn past hij wel in het totaal plaatje.

0
16 welofniet

@16
Juist, dat is een heel goed punt. Op een aantal punten maakt hij er wel een potje van. Of hij daar wel of niet bij gedronken heeft speelt misschien wel een rol, maar ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat hij vast niet constant dronken is.
Juncker de slechte politicus aanvallen is nuttig. Juncker enkel als alcoholist neerzetten is niet echt inhoudelijk.

14
17 David

@17
Hij zal niet constant dronken zijn dat is dan hopelijk wel van toepassing op zijn politiek handelen.
Hij zou dan toch zich moeten beperken tot het nuttigen van alcohol in zijn vrije tijd en zeker niet tijdens een officieel bezoek van allerlei regeringsleiders daar maakt hij dan zichzelf zeer ongeloofwaardig mee als zijnde het boegbeeld van de EU.
Hij heeft wel een voorbeeld functie laten we dat dan niet vergeten.

3
18 welofniet

@16
plus!

1
19 Grootmoeder

@11
"Als iemand zijn werk goed goed, is het niet relevant of hij wel of niet drinkt. Je hoeft het niet eens te zijn met zijn leefstijl, zijn resultaten tellen"

Ik denk niet dat dit argument bij de politie veel indruk zal maken als je met drank op achter het stuur wordt aangehouden.

Het zegt wel degelijk iets. Iemand die verslaafd is aan wat dan ook, kan geen belangrijke functie bekleden en zeker niet de zijne. Als jij in zo'n functie jezelf niet eens publiekelijk onder controle kan houden dan ben je een flapdrol van de bovenste plank, met geen enkele ruggengraat (vandaar die rugpijn) Je bent als 'uithangbord' een schande voor je beroep, je bent chantabel door de drank, manipuleerbaar door de drank en beslist niet capabel, dat is niet mogelijk. Er zal geen arts zijn die zal zeggen dat je stomdronken juist prima beslissingen kunt nemen. Dan is hij nog handtastelijk ook, gewoon walgelijk om te zien. Hij is een knuffelaar zegt men.. ja ..ja.. Nou ik hoop dat hij volgende keer dat hij ongewenst en ongevraagd wil knuffelen een stomp midden in zijn dronken gezicht krijgt. Typisch dronken lal en gebral gedrag! Walgelijk en beschamend om te zien en dat straat af op de hele EU.
Waar ik overigens in zijn geheel al steeds meer van walg.

2
20 Bleke Betty

@20
Nou Betty jij hebt wel even goed duidelijk gemaakt dat deze man met zijn publieke optredens nu niet bepaald de juiste man op de juiste plaats is , het wachten is inderdaad op het moment dat zowel een man of vrouw zijn handtastelijkheden eens fysiek afstraft, voorlopig heb ik wel wat afkerende blikken gezien bij zowel mannelijke als vrouwelijke politici, maar verder dan dit kwamen zij niet, ik ben er heilig van overtuigd ben dat velen van hen angst hebben om een goed betaalde baan te verspelen of te verliezen.
Deze man heeft ongeveer dezelfde macht die Blatter destijds had bij de FIFA.

1
21 welofniet

Die man hoort in een afkickkliniek ... Mensen die zo zwaar aan de drank zijn worden over het algemeen niet eens serieus genomen. Vind het echt een aanfluiting dat hij op zo'n hoge positie zit, en het telkens voor elkaar krijgt dat de idioten om hem heen het allemaal maar normaal lijken vinden. Hij heeft van het hele EU project een grote poppenkast gemaakt..

2
22 Jill

zuip maar beetje door, zijn we sneller van jou af.

1
23 120db

Volgens mij is die vent homo want die loopt iedere kerel af te lebberen,

3
24 Interessant

Ik zeg, geef hem een salarisverhoging question

0
25 DikkeTor

@25
Stuur hem maar verplicht met pensioen.

1
26 welofniet

@24
Ik heb hem gisteravond nog gegoogeld, hij heeft wel n vrouw, maar ik denk geen kinderen.
Net zo,n portret dus als Macron, Merkel, May en Rutte.

5
27 Marrie

@8 En de rest van je reacties. Dit topic gaat dus over een youtube filmpje waarin wordt gesteld dat de "leider van de EU" regelmatig dronken is.
Dan ben JIJ dus zwaar offtopic als je het over zijn politiek wil hebben.
Inhoudelijk moet je het dus over Junker en zijn drank gebruik hebben.
Als je het over zijn politiek wil hebben, moet je daar een apart topic over starten.

Nou is de politiek van de EU wel gewoon bezopen, dus op die manier was je niet helemaal offtopic.

1
28 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

29 chang

Decadente onafrekenbare macht. Nog even en ze gaan voor hun plezier mensenoffers eisen. brandende kinderen, naakte vrouwen, gladiatoren gevechten dat soort dingen.

2
30 purelogica

John Cleese had 2,5 jaar geleden al een rigoureuze oplossing.

0
31 in holland

@20 wat denk je nu, dat de asceetse Hollandse levenstijl de enige zaligmakend is, waarom kan knuffelen niet zoals in de meer zuiderse landen. Of een glas, in meedere culturen is het drinken van een glas tijdens beslissingen een garantie dat beslissingen menselijk blijven.

4
32 leefvandaag

Trump zou er zo eens bij moeten lopen moet je zien hoe nk dan ontploft....

0
33 Seconda

Ach....
Er is wel iets opvallend aan Rutte in het filmpje.
Als stroman van de EU functioneerd hij net zo min als Macron
Maar ik zie wel een baantje voor hem in een afkick centrum zitten
Maar dan MOET hij niet meer over vaasjes kletsen anders krijgen patiënten trek.

0
34 dloops

@11 Continu zwaar onder invloed van alcohol is niemand in staat om goed te functioneren. In wat voor functie dan ook.

0
35 Wylde Gjert

* Verwijderd door de redactie *

36 Dirk2137

Langdurige vakantie op een onbewoond eiland.

0
37 niet-alles-geloven

Wat ben ik blij dat hij geen Nederlander is. Er komen hier bij regelmaat blogs voorbij waarin zogenaamde vakantiegangers zogenaamd Nederlanders zich zien misdragen in het buitenland. Als hij een Nederlander was geweest werden we met hem 24/7 afgezeken.

1
38 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

30 minuten geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sabita Bhabi ComWife Swap Hd PornPorn Reality MomPornjViva Street.co.ukSex Video Com InMaa Bete Ki Chudai Video HindiMyblogpersonalDallota BrownRocco SteeleSteph BohrerTinkerbell R34Gay GapeSex BgJulie GongerMcomic PornAbail MacMaturecuntsVictoryaxo NudeWww Xxx Girl ComLana Rhoades SislovesmeNude ForestSex ChatroomsFat Bbw PornNude ManBent Over PussyBritanny ShaeSuperhero Sex VideoStepaunt PornPorno ScatophileCuckholdingNude Wife PicsViolets TvGoth Asian PornCogiendome A Mi SobrinaGujarati Mein Bp PictureGiantess Spank BangScareltt Johansson NakedSx VedioBlue XxxxPassion Hd MovieHentai RoughNastyvideosOnly Fans ExposedContos BdsmDeewilliamsDesisexvediosGeneva AyalaAshley AllurePorn Videos XxxxPenesChoitali SexJapanese SexmomVirginpornNudeplaymatesXxx In The ShowerPornography PhotoshootMichelle Pfeiffer NudeChyna ChaseBbe PawgBehind The Scnes PornAnal BabysitterDog Fart.comXtreme DeepthroatEbony Slumber Party 11Gianna Michaels BjMichelleyrooBeauties In BondagePornstar NameeRoxanne HallFlint Stones PornAnal PornolarJogos HentainXnxx انميSoftcore Porn VideosIg Model PornVilla VoyeurFfm CreampiesBest Pornstar 2021Sexy Video Full Hd RomanceFirst Porn VedioCelebridades NuaXnxx Hd Mia KhalifaWww Reshma HotIndian Maa Beta XxxAsian NafwDoggystyle PosingPuta LpcuraVideosde PutasThai HandjobFree Xxx CamsTen Xxx ComJija Sali Sex HindiSoundsofpleasureThick Milf'sAlexa ParraExcogi ZoeLos Mejor Videos PornosBrazzers.Shaved VagAlbedo Rule 34Telugu Xvideos HdRomantic SexvedioSxyprn.conFree Hd PrornFatalmdelMaya BoijuMarathi Adult StoriesLanka Sex VideoChanel Uzi SexTelugu Romantic Sexy VideosPorn Of SunnyMasterbating Dirty TalkBbc RimmingFosters Home PornBriarriley OnlyfansPorno En LiveAdkmiSuzu HonjoAriella Ferrera And JordiPorn ComicqRoberta Vasquez NudeShraddha Kapoor Hot PicturesXxx Video QualitySexi GarlCouple BdsmOfleaked.net LegitSexy Daisy RidleyTamil Kamaveri VideosDesi 3someSleep Together PornMom Daughter SeductionIndonesia ColmekStep Cousin PornMalayalam SexstoriesBig Natural Tits LesbianAdult Porn AnimatedBobbi Starr DeepthroatWhat Is Hent AiDani XxxxXnxx Angela WhiteMegmariiee NudeIndian Affair Sex4k Porn IndiaChilimoviesLesbean Porn MoviesClermont Twins PornNicolette XxxXxx First Night Indian2 Folie Com