door chouffleur in Politiek  ·  28 Reacties

  • 5
  • 503x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik word liever gebeten door de kat.
Dan eindigt dat dier namelijk op de mestvaalt, bij honden doe ik dat minder gauw. question

2
1 Wild Rover

Duur is relatief; in verhouding met opbrengst. Die is nul. Delen door nul is klets.

1
2 Ogod

En nergens hoor je wat nou het effect op het klimaat van deze maatregelen is.

0
3 grovi

Jongens, de VVD en CDA geven geen fuck om het klimaat. Deze belastinggeld verslaafden hebben gewoon weer een melkkoe gevonden om de hardwerkende burger flink te bestelen dmv belastingverhogingen. Ik ga komend jaar 3% minder inkomstenbelasting betalen. Maar dat wordt dus dubbel en dwars weer teruggepakt door deze klimaathoax maatregelen. Als het zo doorgaat, komt er een tijd dat de burgers richting Den Haag gaan om hun zuurverdiende centen die ze hebben moeten afstaan aan de overheid hardhandig terug te pakken..........

0
4 Beflapje

@1
Nou maar ik ben anders ooit een keertje gebeten door zo een heel klein kut kefhondje, maar dat moet je toch ook nog niet helemaal onderschatten qua pijn. Dat leken godverdomme net van die hele lange dunne vlijmscherpe naalden. Die kwam in ene onverwacht van achteren aanrennen en beet me van achteren in mijn kuit en ging toen daarna gelijk als de sodemieter de pleiterik. Dat was maar goed ook want anders had ik hem helemaal dood geschopt.

0
5 rebo

De VVD is ongeveer anderhalve kilometer naar links opgeschoven. De paar zeteltjes die ze straks nog overhouden nadat Forum v Democratie de partij heeft opgezogen kun je bij Groenlinks voegen en opheffen die zooi.

1
6 Spraypaint

@4
+++

0
7 Deelname

Nederland is domweg zwaar overbevolkt.... Daar durven de politieke partijen zich niet aan te branden.....

In 2017 vestigden zich 235 duizend immigranten in Nederland en vertrokken 154 duizend emigranten. Sinds het begin van de officiële migratiestatistieken in 1865 waren beide stromen nog nooit zo groot. Ook het migratiesaldo is met 81 duizend een record. De hoge migratie hangt samen met toegenomen immigratie uit andere EU-lidstaten en met immigratie van asielzoekers en nareizigers. Dit blijkt uit de definitieve migratiecijfers over 2017 van het CBS.

235.000 min 154.000 = 81.000 mensen erbij... Dat zijn ruwweg zo'n 20.000 gezinnen.... = 20.000 woningen, 20.000 gasaansluitingen, tv's, koelkasten etc. etc.. PER JAAR!!!Als we stoppen met deze ratrace en zorgen dat asielzoekers, gelukszoekers, migranten in hun eigen land cq omgeving blijven (en daar mag Nederland best financieel een stuk aan bijdragen)hoeven we niet zo geforceerd om te gaan met deze hele klimaat waanzin......

Bijna geen enkele politicus die dit in ziet... laat staan aan durft te kaarten....

0
8 LoydMorris

@3 het gaat ze ook niet om het klimaat. Nederlandse politici zijn belastinggeld verslaafd. Belasting innen is een soort fetisj voor ze. Voor elke wisewasje verzinnen ze een belasting. Over accijns betalen we zelfs btw (belasting over belasting). Het klimaatakkoord waar nederland braaf zijn handtekening onder heeft gezet, schept weer een nieuw idee voor allerlei loze belastingen. De energierekening beslaat aankomend jaar voor 51% uit belastingen. 51% gaat van wat je aan energie betaalt gaat naar de staat, de overige 49% wordt verdeeld onder de netbeheerder, energiebedrijven enz. Benzine auto's worden onbetaalbaar gemaakt. We moeten allemaal over naar de Tesla, wat ik niet kan betalen (Tesla's gaan vanaf 50.000 euro). Een energieneutraal huis zit er ook niet in. Dat zijn vaak nieuwbouwwoningen vanaf 4 tot 5 ton. Kan ik ook niet betalen.

En dus gaat de overheid mij middels enorme belastingaanslagen (wat letterlijk zal aanvoelen als een aanslag) mij straffen omdat ik zo energievervuilend ben. Maar Shell betaalt bijna geen belasting.........

0
9 Beflapje

* Verwijderd door de redactie *

10 chang

@9
Ze zeggen dat het om het klimaat gaat dus wil ik graag weten welk klimaatdoel hier wordt nagestreefd. Zo kun je een regering controleren op de effectiviteit van de genomen maatregelen. Zo niet, dan worden we door een stel dwazen geregeerd en moet dit kabinet zo snel mogelijk weg.
De vraag blijft dus welk effect het kabinet denkt dat deze maatregelen hebben op het klimaat.

0
11 grovi

@5 Die kleine kuthondjes hebben mij zo vaak gegrepen. Gewoon op de mestvaalt. question
Grote honden die mijn ezels lastigvallen ook hoor. Mijn buurman heeft z'n Duitse herder verloren omdat 'ie ezelmerries wilde grijpen en de hengst daat anders over dacht. question

1
12 Wild Rover

@12 dacht daar*

0
13 Wild Rover

@12
Ja maar de mestvaalt ging in mijn geval niet op want dit gebeurde onverwacht dat ik van achteren in ene vlijmscherpe naalden in mijn kuit voelde. En dat dat pleuris hondje daarna gelijk weg rende.

En wie is bij jou trouwens de ezelhengst als ik het vragen mag? Jijzelf soms? question

0
14 rebo

@14 Rocky heet 'ie. Een schat van een dier waar gehandicapte kindjes rustig op kunnen rijden totdat 'ie er genoeg van heeft.
Maar een vreemde hond hoeft niet in de buurt te komen, beste Rebo. question

0
15 Wild Rover

Het zijn allemaal geldwolven om klimaat geven ze geen ene moer.Ze zitten er alleen maar om hun eigen zakken te vullen en voor een mooi baantje in de toekomst.Dat zie je ook met Rutte's opvolger zo meteen overgenomen wordt door Edith Schippers die voorheen van de zorg ook een zooitje gemaakt heeft.
Er wordt gelogen en bedrogen door die hele coalitie.Het wordt tijd dat ze allemaal oplazeren met hun streken en elkaar de hand boven het hoofd houden.

0
16 Eindpenthode

@15
Ja ja, ik geloof dat ik het nu wel helemaal begrijp. Kortom het is dus een ezel met ballen. En dan zowel letterlijk als figuurlijk. question

0
17 rebo

@17 Als 'ie kwaad is, zoek je er geen ruzie mee. Ik niet iig want ik heb het meegemaakt. question

0
18 Wild Rover

als dit door gaat, hoop ik dat de gele hesjes niet aan te slepen zijn

0
19 Roomboterbabbelaar

@18
Dus het is eigenlijk een soort van pitbullezel begrijp ik. Als je dan vervelend bent geeft die je een paar rot schoppen en dan zegt die ezel "en nou als de sodemieter oprotten, want anders gaan we nog even door met het spelletje van de tien kleine negertjes en toen waren het er nog maar negen." question

0
20 rebo

Wat ik mij toch afvraag waar blijft al dat geld?
Het klimaat is een nieuwe melkkoe, ja ja zo gek zijn ze niet in Den Haag ze verzinnen steeds iets nieuws om weer aan meer geld te komen.
Voor het klimaat? Nee natuurlijk niet.
De gaskraan gaat verder dicht in Groningen {Natuurlijk niet om de Groningers tegemoet te komen} daar hebben ze schijt aan...het is om op een andere manier aan veel geld te komen dus een nieuw idee is geboren het klimaat!
Zou het zo zijn dat ze steeds minder geld aan de gasbaten verdienen daar gaan miljarden in om.
Hoe minder er binnen komt,hoe meer ze het bij de burgers moeten gaan halen.
Het zou zo maar kunnen,ik kijk nergens meer vreemd van op!

0
21 claartje

@20 Verander negertje in kereltje en ja. question

0
22 Wild Rover

Mensheid heeft toch sowieso zijn beste tijd gehad ... Neuk maar gewoon door hoor .. 2100 is onze uiterste houdbaarheids datum , dan is het over ...

0
23 MarcusCole

Klimaatdoelen worden niet gehaald door schijn.

Bijvoorbeeld, plastic werd bijvoorbeeld met boten naar China gevaren. Deze boten geven een enorme uitstoot. Het voordeel valt dan weg. Nu gaat het naar polen maar daar zit weer een hele criminele organisatie achter die hopen plastic waar subsidie voor is gegeven in de fik te steken. Dan kan je het net zo goed hier in de brand steken. Scheelt toch weer transport vervuiling.

Kantoren die zogenaamd suikerriet bekers hebben. Deze worden nadat ze gebruikt worden weer ingezameld. Uiteraard met een vrachtwagen welke niet schoon is terug getransporteerd naar de groothandel/fabrikant. En wat er daarna gebeurd? Zal best wel een fabriek zijn die het verwerkt wat ook de nodige uitstoot geeft. Op deze manier houden we wel lekker mensen aan het werk maar draagt niets bij.

0
24 Watwijwillen

Het zou véle malen beter zijn als het kabinet zich zou focussen op de grootschalige milieuverontreiniging, dan met vage en niet tot nauwelijks te bereiken 'klimaatdoelen' te komen.
Het zou ook veel meer begrip bij de Nederlanders opwekken, als het kabinet zou streven naar een gezonde leefomgeving zónder allerhande chemische rotzooi die wij inademen, eten en drinken... dan naar een temperatuurverlaging van minder dan een halve graad... over twintig/dertig jaar!

0
25 Scorpio

@4 . Tijd voor gele hesjes dus....

0
26 SergioLeone

De brand in het akkoord.. En snel

2
27 chouffleur

Het is niet te duur als je wetten maakt waar het niet meer is toegestaan om de buitenlucht te verwarmen of te koelen om een paar centjes te kunnen verdienen.

De oorzaak is natuurlijk toe te schrijven aan een andere fenomeen: betutteling van de burger om af te raken van het roken. Er ware vroeger toch rookvrije cafés en zones. Ik zelf rook niet maar het is natuurlijk wel belachelijk dat je op een terras gaat zitten met 25 mensen waar 8 2000 watt verwarmingslampen aan staan.

0
28 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@17 Mijn 'fans' hebben het maar druk met geven van inhoudelijk weerwoord ... ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Deze Marcouch ligt de laatste tijd al onder een vergrootglas vanwege bepaalde sympathieën, dus het vuurtje nog een beetje extra oprakelen, is w...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Niet zo n slecht idee om uit de EU te stappen!...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Malinois
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

https://ejbron.wordpress.com/2024/04/24/who-bindt-in-bij-pandemieverdrag/...

16 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

EU-migratie >> EU-migratiepact...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@16 " minder asielzoekers" De meest en eenvoudige (en wellicht snelste) (en misschien ook enige) manier om dat te realiseren, is het...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ach we zie de resultaten van een groot links blok in de EU dagelijks is te hopen dat ze niet meer terug keren in het EU bestuur!...

27 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Dat ik mag denken en schrijven wat ik wil....

28 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Toch wel frappant dat degene die grootse uitspraken doen over klimaatverandering, deze keer n.a.v een klimaatrapport, in de praktijk weinig tot ...

30 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Black Porn NastyFirtst Time PornCatra PornFrench CamgirlStep.mom PornPrincessemily PornX Master PornTamana XxSadi BfVillage Girl Sex HdAdultism.comCassidynicoleLesbian Porn PocsSexvideoplayLatina Solo PornSakura And Naruto PornPorndeep FakeMature Blowjob PornManisha KoiralasexXxx MnTelugu Srx VideosNaked CfnmNiksindian Full VideoMarcelinabadirSchool NudeHomemade Twitter PornFbbpornvideosFap VitPetfectgirlsCody VoreLittledickMia Khalifa Sexy BfHot Kiss Movie桃乃木香奈Lasbian Porn VideoBos Xxx VideoJustin Owens PornGranny Big NipplesTheporn GuySocialmediagirldXnxnarabSara Underwood LeakDannielle Fishel NudeMirror SexUdaya Bhanu SexTheo James NudesCumming On PhoneDad With Daughter PornMarina Gold CumwalkBrandi Love PurematureHannahowo PornMegha Akash NudePunjabi Sex HdXxx Desi Sex DownloadCartoon Pornos For FreeQuandrinhos HentayWhatsapp XnxxLupu Wellness PornNude Female Soccer PlayersPlain Jane NudeMind ControlhentaiCassidy Banks OnlyfansGame Of Thrones PorneNaked Anna HathawayXx Viral VideoXxxx90Big Bob Sex VideoExploits Of A Young Don Juan MoviesBhumi Pednekar Sex VideoPrisen PornHunny Bunny SexMaturehairypussyTeenager Homemade PornHorse Cum In WomanX Videos SquirtMom MasturbatingReal Celeb NudesXxx RajputJulesari PornNaked Men Locker RoomNaked MilfShione Cooper'sOnlyfans SquirtMom And Daughter Porn BlackAndria ExcogiSocialmediagirls ForumNaked On TwitterNynphoNewtumblXxx CoseplaySusanna Gibson FuckedFrozen NudeMom Forces SonKlyer QuinAmberleigh WestXxx Of ArabicPublic MaturationXnxx CatAndreina FonsecaGroping Porn VideosHot RambaVillage Girl Bf VideoPorn Videos Of Desi Bhabhi99y ChatBeachy PornStrapon JoiChristy Mack Double PenetrationBanggrosAmateurs PornosScatophile VideoF U Q PornFree Grannie PornLil Dee PornXxx With A StoryXxx With MadePussy JuiceHd Porn Video In HindiBunny Colby HdHardcore FacefuckingFemale Bodybuilders In PornBrandi Love InterracialPlayboy Tripple.playNyaa SiBedpagrDesnudistasAteph KegelsVictoria Pedretti NakedXxxn TeluguLois Griffin Porn ComicsDesiresfm KemonoChode PictureBlasian DollPornos ChinesePorn Very HardcoreNaked Little MermaidDisha Patani XxvideoPorn Tied UpNavigate Sex VideoBeamititik BethDog Trainer Kris NudeDohna DohnaXnxx BhaviXxnx Hot SexBlue Porn VideoXxxpornfilmXx Sex VTamil Sex OutdoorDvaj-622PastakudasaiTamil Horny