De Haagse Protestantse Kerk (PKN) wil met een doorlopende kerkdienst voorkomen dat de Armeense Hayarpi Tamrazyan en haar familie worden teruggestuurd naar Armenië.
Volledig scherm
De Haagse Protestantse Kerk (PKN) wil met een doorlopende kerkdienst voorkomen dat de Armeense Hayarpi Tamrazyan en haar familie worden teruggestuurd naar Armenië. © ANP

Armeens gezin moet definitief het land uit

Nieuwe informatie over het gezin Tamrazyan kan staatssecretaris Harbers niet op andere gedachten brengen. Hij blijft bij zijn standpunt: het Armeense gezin moet het land uit.

  1. Pjotr (20) reed 7500 km in oude barrel naar Afrika om les te geven aan automonteurs: ‘Olie verversen?’
    PREMIUM

    Pjotr (20) reed 7500 km in oude barrel naar Afrika om les te geven aan automon­teurs: ‘Olie verversen?’

    In een oud barrel vertrok Pjotr de Graaf (20) begin dit jaar met vier studiegenoten vanuit Nederland naar Gambia. Een reis van 7500 kilometer dwars door Marokko, de Westelijke Sahara, Mauritanië en Senegal, met het Gambiaanse vissersstadje Tanji als eindbestemming. Het grootste avontuur bleek echter het lesgeven aan toekomstige automonteurs. ‘Deadline gemist? Een ‘eindsprintje’ in de vorm van een Haags kwartiertje kennen ze hier niet.’’
    Den Haag
  2. Camerabeelden tonen ‘ontvoering’ in amateurvoetbal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal
    Met video

    Camerabeel­den tonen ‘ontvoering’ in amateur­voet­bal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal

    Een ludieke actie in het amateurvoetbal houdt de gemoederen flink bezig onder de rook van Den Haag. In aanloop naar de Westlandse derby tussen tweedeklassers SC Monster en Verburch hebben supporters van eerstgenoemde club een levensgrote pop van Verburch ‘gekidnapt’. Op beelden is te zien hoe vijf mannen in overall met de clubkleuren de vijandige kantine betreden en de pop ontvoeren.
    Poeldijk, Monster