door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 6
  • 569x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hasbara-kanaal Brabosh.com "stookt" er weer op los. question

39
1 Barbapapa-7,5

Als Hezbollah ons aanvalt zullen we HET in het puin van Libanon begraven’

Niks aan de hand.
https://www.lindanieuws.nl/nieuws/columniste-trouw-lidwoord-het-schrappen/

2
2 in holland

@2
Hier bij NK spookt er ook een HET rond, zullen ze die bedoelen?

2
3 Jan met de korte achterlul

@1
Linkje?

2
4 Jan met de korte achterlul

Israël staat in zijn volste recht !

2
5 Deelname

Bibi denkt, een oorlogje leidt lekker af van de corruptie beschuldigingen

12
6 BlackNinja

@2 Voor de diversiteit neemt Trouw iedereen aan als columnist

0
7 wijs

Als de Israëlische, illegale, kolonisten niet uit de bezette gebieden verdwijnen zullen zij onder dwang worden verdreven. Deze exodus is het logische gevolg van het negeren van het internationaal recht, en de vele VN resoluties, gedurende de vijftig jaar dat deze misdaad reeds gaande is.
Alle kosten die de afbraak van de nederzettingen en het vervoer van het puin naar Israël met zich meebrengt zijn voor rekening van de staat Israël. Uiteraard ook de grondwerkzaamheden om die gereed te maken voor legale bouw zijn voor rekening van de staat Israël.

24
8 Hendrianus

@8
Kletst] toch niet van die leugens en onzin, Hendrik. Hezbollah vecht helemaal niet om kolonisten te verjagen; dat maak JIJ er van. Hezbollah wil, net als billenmaatje Hamas in de Gazastrip, maar TWEE dingen: heel Israël bezetten, en alle Joden vernietigen. Dat is hun opdracht, en die wordt krachtig ondersteund via militaire steun van Iran.
Je probeert weer Israël de schuld te geven van de illegale activiteiten van die terreurbeweging, zoals het een Joden- dan wel Israëlhater betaamd. Maar je zit er weer faliekant naast. question

1
9 weerman

@4
Ja hoor, http://www.crethiplethi.com/het-sprookje-van-brabosh-en-de-israel-lobby/israel/2011/

"Met hasbara is niks mis mee, iedereen doet het, voor zijn club, vereniging, product, dienst, land of natie."

"Mijn recht om kritiek uit te oefenen hoe het beleid van de Joodse staat moet worden bepaald, is reeds lang geleden verbeurd verklaard."

24
10 Hendrianus

@9

Zolang Israël haar burgers niet uit de bezette gebieden haalt maar juist meer en meer burgers er naar toe verplaatst heeft het verzet m.i. alle recht om de staat Israël af te breken. Zodra Israël stopt met deze kolonisatie misdaad en deze omkeert, en dus de bezetting beeindigt, moet het verzet tegen de staat Israël stoppen. Het is mijn mening en die hoeft niets te maken te hebben met de beweegredenen van Hezbollah. Bezetting is van tijdelijke aard en dat is de Israëlische bezetting niet.

22
11 Hendrianus

@11
Hezbollah is helemaal geen "verzetsorganisatie" die iets wil bevrijden. Ze grenzen ook niet aan vermeende "bezette" gebieden, maar gewoon aan de noordgrens van Israël. Zij zien HEEL Israël als "bezet gebied", en jij ziet dat dus blijkbaar OOK zo. Waarmee je een erg fout mens bent. Hezbollah is een terreurbende die een land wil veroveren en de (Joodse) inwoners wil vernietigen. Jij bent met dit soort domme, foute en vieze uitspraken gewoon een volger, een aanhanger van een terroristische organisatie. En je hebt blijkbaar geen enkele moeite met de doelstellingen van Hezbollah. Je spreekt je hiermee uit als voorstander van terrorisme. Je bent een fout mens en ik hoop echt dat de AIVD jou in de gaten houdt; je bent niet bepaald ongevaarlijk, met dergelijke gedachtes.

-0-0-0-0-0-0-0-

Als Hezbollah werkelijk militaire actie gaat ondernemen, is het weer oorlog in die streek. En ik denk niet dat het IDF dan zal toestaan dat er nog enige Hezbollah-activiteiten in het door hen gegijzelde Libanon zullen overblijven. En zekerrr geen terreurtunnels zal accepteren.

1
12 weerman

@12 weerman
Je fantaseert maar een eind weg, in je grenzeloze aanbidding van Israël, over waar ik voor sta. Verstandige mensen lezen gewoon wat ik schrijf. Zij lezen over het verplaatsen van de Israëlische staatsburgers uit de bezette gebieden NAAR Israël.

Verder is de Israėlische kolonisatie vijftig jaar illegale Israëlische staatsterreur die jij ondersteunt. En je hebt blijkbaar geen enkele moeite met deze doelstelling van Israël. De Israëlische kolonisatie is volgens de vierde conventie van Genève een oorlogsmisdaad. Je steunt dus een oorlogsmisdaad.

Verder zet Israël de kolonisatie openlijk in als wapen. Immers na een legale verzetsdaad tegen de kolonisatie kondigt Israël als tegenzet aan om meer woningen in bezet gebied te gaan bouwen of nederzettingen te legaliseren.

Je moet je schamen om als atheïst dit soort politiek te verdedigen. Een misdaad is een misdaad en die moet stoppen.

23
13 Hendrianus

@12 weerman

Denk je nu echt dat de AIVD geïnteresseerd is in mij die het officiėle standpunt van tientallen landen, de VN en ook Nederland verwoord? Israël koloniseert bezet gebied en dat is domweg verboden.

22
14 Hendrianus

@12 weerman

Net als Hezbollah dient Israėl in zijn eigen hok te blijven. Dat eigen Israėlische hok is het gebied dat in 1947 en1948 veroverd is op de Britse mandaat houder en de Arabische bevolking van Palestina.

23
15 Hendrianus

@12 weerman

Israël betrekt zichzelf in de geo politieke spelletjes tussen Iran en SA. Israël is altijd al een pleitbezorger geweest voor sancties en militair ingrijpen tegen Iran, Tijdens de invasie van Irak werd er uitgebreid gespeculeerd of de VS niet zou doorstoten naar Iran. Israël was daar voorstander van.Israël is tevens een nucleaire macht. Denk je dat Iran dan met de armen over elkaar blijft zitten? Voor hen zijn Israël en de VS een bedreiging.

Maar goed, iedereen in zijn hok en je poten thuishouden is de mens niet gegeven. Gedreven door afgunst, hebzucht, macht, domheid en arrogantie vechten we elkaar al sinds mensenheugenis de tent uit. Dat stopt pas als de mens uitsterft.

23
16 Hendrianus

@8
Jij gelooft echt in sprookjes ! Nog een sprookje voor je “sinterklaas bestaat echt”

1
17 Deelname

@17

Nee het sprookje van het beloofde land is de waarheid. Staat in de gebundelde werken van God. Vrij verkrijgbaar bij bol.com. Oh, daar kun je ook boeken vinden over oorlogsrecht wat Israël aan de laars lapt.

21
18 Hendrianus

@ Hezbolladrianus:

Kon je smerige FLAME niet in één antwoord? Je net gewoon een volgeling van terreurorganisatie Hezbollah, met dergelijke teksten. Dat was een paar jaar gelden nog niet zo, dus de conclusie is dat ook jij geradicaliseerd bent, als je zo Hezbollah 'begrijpt' en verdedigt.
Je klaagt en spuugt op Israël, maar je hebt het wijselijk maar niet over de terreurtunnels van Hezbollah, niet over de kindsoldaten, niet over de dagelijkse schending van resoluties door Hezbollah. In plaats daarvan kom je hier op-de-man spugen en mensen met een andere mening verketteren. Typerend gedrag voor terroristenvriendjes. Walgelijk gedrag, en ERG fout!

1
19 weerman

@15

Een keiharde, arabische leugen. Je doet nu net alsof de VN nooit een uitspraak deed over het oprichten van Israël, en je negeert het simpele feit dat jouw arabische broeders op dag één van het bestaan van Israël al deden wat ze al vele eeuwen doen: aanvallen en moorden. Je bent vriend van een zeer agressieve groep.

1
20 weerman

@10
'Hear hear' +++ U heeft helemaal gelijk, maar Hendrianus is al te ver heen, zijn kop zit zo diep onder de grond, dat de klimop uit zijn oren groeit. Ziende blind en horende doof. Enge figuren hier op NK. Hun missie is vingerwijzen, goedpraten, en aandacht verleggen... alles om de islam en hun terreur en horror-verhaal buiten schot te houden en het liefst mensen een rad voor ogen draaien. Dat gaat gelukkig steeds minder lukken.

1
21 Bleke Betty

@21

Reactie @10 is juist van die engerd die zo graag hezbollah 'begrijpt' en verdedigt... Uw bijdrage was voor iemand anders, neem ik dus aan...

2
22 weerman

@19

Schrijft ik niet, ' Net als Hezbollah dient Israėl in zijn eigen hok te blijven.'. ?

En kom alsjeblieft niet na,
' Je probeert weer Israël de schuld te geven van de illegale activiteiten van die terreurbeweging, zoals het een Joden- dan wel Israëlhater betaamd.' aanzetten, ' met hier op-de-man spugen'.

19
23 Hendrianus

@21 @22

Wat een sneue reacties. Lezen kunnen ze geen van beide. En maar ratelen op nieuwskoerier. Bleke Betty de Islam en moslim hater met schildwacht weerman. Nu nog een paard en een ezel en op tegen de molens van het internationaal recht.

20
24 Hendrianus

@23
Hezbollah heeft helemaal geen "eigen hok"; ze hebben Zuid-Libanon gewoon geconfisqueerd en hebben zich met hun politieke tak in de Libanese politiek gewrongen. Heel Hezbollah hoort daar niet thuis, maar Libanon heeft niet de kracht om ze er uit te flikkeren.

Verder nogmaals, want je leest altijd ERG slecht: Hezbollah vecht helemaal niet voor een vermeende 'bevrijding' van "bezette gebieden". Net als hamas wil hezbollah maar twee dingen: héél Israël vernietigen en de Joodse inwoners ervan dood, verjaagd of tot slaaf gemaakt. Maar daar klets je met off-topicverhaaltjes omheen. Je sleept er weer van alles bij om maar stofwolken op te werpen en het onderwerp te vermijden en te verbergen. Foute discussiemethode!

1
25 weerman

@21 Bleke Betty

Je bedoelt dat de Hasbara van de bloeiende woestijn, het beloofde land, een land zonder volk voor een volk zonder land uitgewerkt raakt ende BDS beweging van de grond is gekomen. Trek je kop eens uit de beerput van Islam en moslim haat.

20
26 Hendrianus

@24
Je speelt slechts de man, niet de bal. Je bent dus al door je -weinige- argumenten heen en begint anderen te beledigen en af te kraken. Hezbollahkneus die je bent. Verachtelijk, een Nederlander die achter een terreurorganisatie staat. Hoe vies! question

@26 Volledig off-topic, en wederom op-de-man. Je zet jezelf buiten spel, zo. Trek je kop eens uit die beerput van Jodenhaat.

1
27 weerman

@25

Nogmaals, beter lezen weerman. Nergens beweer ik waar Hezbollah wel of niet voor vecht. Dat fantaseer je maar. Leuk dat je hun inmenging in de Libanese politiek zo goed op het netvlies hebt. De inmenging van de Europese en Russische zionisten gesteund door de geallieerden in Palestina zie je dan weer niet.
Hypocriet heet dat.

23
28 Hendrianus

@28
Je blijft onzin bazelen, off-topic gaan en anderen beschuldigen. Typerend voor terroristenvriendjes; daar valt niet normaal mee te praten. Waar ik dan ook mee stop. Totaal zinloos om dat arabische gebazel verder aan te horen. Geleuter over 'zionisten' in "Palestina" is ook zoiets; je probeert voortdurend slechts van het onderwerp af te wijken. Misselijkmakend, dit soort haatpraat.

1
29 weerman

@26
"...Trek je kop eens uit de beerput van Islam.."

Goed plan, moet je eens proberen!

1
30 Bleke Betty

@7 : Zou je dubbel tellen en dus dubbel betaald worden als je tot meerdere minderheden behoort? Zoals een joodse homofiele neger, bijvoorbeeld?

1
31 Wendel

@22
U hebt helemaal gelijk, het is bedoelt voor "Weerman" u dus. (voor al uw bijdragen op dit draadje) ????

3
32 Bleke Betty

@32
Vraagtekens zijn een 'duimpje' omhoog *zucht- NK*

1
33 Bleke Betty

@33
Het is goed Betty; ik snap het. Dank je. question

1
34 weerman

@10
Dit is geen linkje, dit is een neplinkje.

0
35 Jan met de korte achterlul

@27 weerman.

Jij begint met mij in @9 in dit draadje voor de zoveelste keer, talloze andere draadjes, te beschuldigen van Jodehaat en Israël haat. En dan kom je, als ik eens een partijtje op jouw niveau meeblaas, aanzetten met, 'Je speelt slechts de man, niet de bal.' Is dat is een tactiek die je sinds de kleuterschool.
gebruikt?

23
36 Hendrianus

@35

Het artikel in @35 is geschreven door Brabosh hoogstpersoonlijk. ????

23
37 Hendrianus

@27 weerman

Schrijf ik, 'Iedereen in zijn hok en poten thuis' en op wonderbaarlijke wijze vormen jou2w hersenhelften dat om in 'Verachtelijk, een Nederlander die achter een terreurorganisatie staat' en 'terroristenvriend'.

Evenzo als ik aantik dat de Israëlische kolonisatie van bezet gebied illegaal is en dat zij, desnoods onder dwang, moeten terugkeren naar Israël dan vormt jouw brein dat om tot Jodenhaat en Israėl haat.

Geen idee hoe je dat flikt maar ik vind het wonderlijk. Komt nauw overeen met hoe religieuzen de wereld inkijken en daar heb je juist, zie andere niet Israėl draadjes over bijv. de evolutie, zo de pest over in.

22
38 Hendrianus

@37 ??? moet question zijn

21
39 Hendrianus

@29 weerman

Een bedankje dat ik medewerking verleende aan je dagelijkse portie schelden en tieren op nieuwskoerier kan er zeker niet af?

23
40 Hendrianus

@36 , @38 en @40

Wederom, drie keer, off-topic en zwaar op-de-man. Hezbollanus kan niet anders, heeft geen argumenten meer, komt slechts met valse beschuldigingen, kletst leugens en onzin, verdedigt de terreurbeweging hezbollah en blijf zuigen en sarren. Ik ga wat nuttigers doen dan vriendjes van een terreurbeweging beantwoorden en dergelijke smerigheid lezen.


I rest my case.

2
41 weerman

@41 weerman

Als jij op een draadje opent met mij van Jodenhaat en Israël haat te beschuldigen moet je niet gek opkijken als je zelf eens een koude douche krijgt en in je eigen stijl aangesproken wordt. Niet zo janken dus en eens wat voorzichtiger met beschuldigingen omspringen. Verder moet je eens lezen wat ik schrijf en niet gaan fantaseren over wat ik niet schreef. Jij zuigt en start al zeer lange tijd met Jodenhaat tegen je discussiegenoten. Stop ermee en ga inderdaad wat nuttigs doen.

19
42 Hendrianus

@42
OFF-topic en wederom op-de-man. Zie verder de laatste regel in mijn @41 . Maar dat negeer je; je bent gewoon een onbeschofte hezbollah-fan die geen argumenten heeft en dus maar opponenten gaat aanvallen, te beginnen in je off-topicgeleuter van @11 . Waar je dus ook geen antwoord op gaf, maar in plaats daarvan begon aan te vallen.

Nogmaals: I rest my case.

2
43 weerman

@43 weerman

Als jij het verrekt om je beschuldigingen van Jodenhaat en Israël haat terug te nemen ben je geen knip voor de neus waard. Je beschuldiging kun je niet hard maken en je probeert het ook niet eens. Je komt er met gestrekt been in, Jodenhaat en Israël haat, en als je repliek krijgt ga je jammeren over Off-topic en op de man spelen. Dat is een onbeschofre manier van doen.

18
44 Hendrianus

@44

Zie de laatste zin van mijn @43 . Blijkbaar snap je niets van de term "I rest my case", of je trekt je daar niets van aan en dendert door als de spreekwoordelijke dolle olifant.

1
45 weerman

@45

Oh sorry. Ik begreep even niet dat als weerman schrijft "I rest my case' dat ik dan niets meer mag schrijven in het betreffende draadje. Wat ben je toch een joker man.

18
46 Hendrianus

Israël heeft helemaal géén remming in het bedreigen, aanvallen, bombarderen en vermoorden van haar buren question

Hier een voorbeeldje van die bloeddorstige Israëliërs (en tevens van de Israëlische steun aan Soennitische terroristen zoals Al Qaida en IS question )......

Israël heeft het afgelopen anderhalf jaar 200 x Iraanse, Iraakse en Syrische strijders tegen ISIS en Al Qaida aangevallen.
haaretz.com
Het Israëlische leger viel meer dan 200 doelwitten aan en vuurde het afgelopen anderhalf jaar 800 raketten en mortieren af. Israël probeert intensief de Iraanse wapentransporten en doelen in Syrië te raken. ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/344470-israel-heeft-het-afgelopen-anderhalf-jaar-200-x-iraanse-iraakse-en-syrische-strijders-tegen-isis-en-al-qaida-aangevallen

11
47 Uit Den Haag

@27

"Je speelt slechts de man, niet de bal."

*na 1 zin

"Hezbollahkneus die je bent."

Whahaha hoe hypocriet kan je wel niet zijn? questionquestionquestion

Weerman is een beruchte Arabierenhater

4
48 Bullet108

@47
Het wordt hóóg tijd dat Israël 'ns wat tegengas krijgt en een dikke tegenaanval na TWEE HONDERD AANVALLEN op de strijders tegen IS en Al Qaida in Syrië question

11
49 Uit Den Haag

@41 weerman
Er staat één zin bij ZONDER schelden question
"I rest my case"
Geweldig!
Je kan het dus wèl!!

off-topic
zwaar op-de-man
Hezbollanus
heeft geen argumenten meer
komt slechts met valse beschuldigingen
kletst leugens en onzin
verdedigt de terreurbeweging hezbollah
blijf zuigen en sarren
vriendjes van een terreurbeweging beantwoorden
dergelijke smerigheid

Je kan wel zien wat een tuig van de richel Israël verdedigt question

11
50 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

1 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

2 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Desi Maa Beta Sex VideoNew Xxxx HindiWww Xxx Sexy Vidoes ComAsian Train PornFisting LesbiansBlow Jobs On Huge CocksOffice SexxAsean Mom PornHazel Lush PornSexvietXxxusaCfnm GifAlice Eve NueeSexy Blue Film DikhaoAmerican Xx Video HdHd Bf AuntyActress Boob SuckJapanese Hard FuckQuinn Wilde BlackedSex Videos Hd AuntyXnxx Videos NightEbony Girl PornDani Daniels CryingLesbian Tribbing PornPron Hd MoviXvideos AmateurSex Videos Download TeluguKorean NakedVeronica Avluv Porn VideosPieck Finger HentFree P O R N MangaJamie Foxworth PornHenati TeensSlankbangXxx Sexy Video AmericanHentai DildoWww XxpornCaitlin Bell PornHentau AnimeKathiyawadi Bp VideoSister Brother BrazzerSeducing NudeEbony Realitykings暗网网址2022FreevoyuerAnkha P O R NEmily Blint NudeLivvy NudesMandy Muse PovHentai AmvSayxxxSchool Ki Ladki Ke Sath SexDesi Gujrati Sex VideoKhan TusionMonica Bellucci NudesPorn MamisShelby CalderaSexo Pornos GratisTubepornsatrWeb Series Adult ScenesBauld PussyMia Malkova Hd PornSoftcore XxxTitanic SexAva Addams TeacherIranian Girl PornPublic GroapingShannan Stewart NudeOma PornMypovcamsNoticieras DesnudasKatie Forbes NudeTitties BeachAkt AnimationKim DickensnudeTelugu SexvedosPornhub MilfSheena Ryder XxxHollywood Movie XxxxVabi XnxxPokemon Misty PornWww Tamil Sex Movies ComRuby-lee Coffey NudeSunny Leon FokingJulia Ann FullPorn Black LezJapanese Porn MooviesLight Skin TitsMomozono RenaAnissa Kate PronRuri Saijo PornCam Soda.comPorncomics FrKktbgPorn Student And TeacherLitrroticaBf Video AuntyIndian Family Sex StoriesWww Xnxx In ComXxx LolNina Rotti PornJav 中文Lol PornBeurrtte PornIndian Porn Hub VideosAyesha Takia SexSissy Hypo PornKocochanelxxxPainal Comp好色网Porn On RedtubeXnxx Full Hd MovieTaarak Mehta Ka Ooltah Chashmah XnxxConiendo Con Mi TiaSofe ReyezPorn TurkeshMyanmar XncxTamil Aunty Sex HdTry On Haul NudeSunny Leone Hindi Blue FilmTiffany TatumanalP O R N AnimationPornô ChinesasHuge Tits PornRussion Porn.comI Love Porn XxxLast Week On BangbrosAnarichFuntari AnimeEscort RochesterNaughty LadaCharlize Theron Sex VideoSleep Walker PornPorn KarateDicksuckingMia LsabellaHappy Ending Hidden CameraRabbitfinderDevar Bhabhi Ki Sex MovieCelebrity Videos NudeIndian Aunties Nude PicsLemybeautySpartacus Nude ScenesMy Pervy Family PornDaughterswap RedditBigtit BlowjobsM VepornsAloebambiAncient Chinese Sex MoviesSexy Girl Showing Her Boobs