door chouffleur in Politiek  ·  178 Reacties

  • 42
  • 1184x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Was het maar gewoon handen schudden . Tegenwoordig wordt je ook nog drie keer gekust door jan en alleman , vaak mensen die je maar vluchtig kent en dat vindt ik ook niet prettig maar fatsoenshalve me laat gevallen .

5
151 Olivia

@150 chouffleur,

ik begrijp nu dat U aldaar verkeert vanwege Uw werk. Fantastisch dat U zich aan weet te passen, en dit zonder morren.
U hebt gelijk, U mag verwachten dat mensen welke naar het "vrije" Westen komen zich ook aanpassen indien deze zich een nieuwe toekomst op wensen te bouwen.

Echter ons "vrije" Westen verandert enorm snel onder invloed van vele immigranten, de zoektocht wordt dus een duurzame consistentie voor ons allen te vinden waarbij en waarin een ieder zich thuis voelt oftewel een ieder zich aan een ieder aanpast. Het kan inmiddels niet meer anders, de jankers welke schreeuwen dat "anderen" maar op dienen te rotten trekken aan de verkeerde zijden van het touw. (Al dan niet met "handen schudden".)

Als atheïst respecteer ik iedere geloofsovertuiging, in de (ijdele) hoop dat mijn atheïsme ook gerespecteerd wordt. U bent "moslim", prima maar laat mij met rust. U is "Christen" fantastisch maar ik niet. U is "Hindoe", geweldig maar ik eet toch graag een stukje rundvlees. U is "Buddhist", mooi maar de "vrede" komt ook zonder meditatie toe mij. U is "Joods" mooi voor U maar de Thora heb ik nog nooit begrepen en met "uitverkoren volk" heb ik al helemaal niets.

Kortom wij dienen een "nieuwe" consistentie te vinden, zonder "geloofs", "kleur" of "ras" (voor)oordelen, uitsluitend zo kunnen "wij" verder in een "vrij" Westen.

Nu de politiek nog, maar goed de plucheplakkers varen uitsluitend wel door de aangeboden en in stand gehouden segregatie.

0
152 Bezorgde Europeaan

@151 olivia,

juist dit is wat ik bedoelde, ook ik ben hier niet van gediend. En, neen, ik laat mij dit niet "welgevallen", dan maar een asociaal "rund" in de ogen van anderen.

1
153 Bezorgde Europeaan

@151 . Dit laat ik me geenszins welgevallen. Straks met nieuwjaar ook weer mensen/collega’s die willen zoenen. Wegwezen, ik houd mijn arm gestrekt wanneer ik een hand geef.

5
154 mo

Alleen voor migranten ?
Het zijn er maar heel weinig maar ik heb een paar mensen die ik ook zeker geen hand zal geven .
O, het is daar gelukkig maar voor één keertje : alleen als je het staatsburgeschap krijgt .
Daarcis overheen te stappen-question

4
155 No newstoday

@153 , @154 ,

Hoho, Solidsteel vindt zoiets slechts een klein gebaar, dus jullie passen je maar aan. question question question

2
156 Weet geen naam

Iedere dag goed nieuws uit Denemarken (en ook steeds meer uit Oostenrijk). Welke West-Europese landen volgen?

1
157 Vaartuig

@146

De Maladiven ???
Mijn hemel , dat is een heel dure vakantiebestemming waar vooral mensen komen die de sharia volstrekt aan hun laars lappen .
En Bali ( ook Indonesie) heeft men er niks mee , ook niet met de islam en in meer delen ook niet .
Ik heb geen uitwassen gehoord.
Beetje informeren en nuanceren kan geen kwaad.

5
158 No newstoday

De islamitische Malediven
Vergeet niet dat De Malediven een streng islamitisch land is en de Sharia hier als wet geldt. Zo zijn, onder andere, alcohol, varkensvlees, honden en bijbels verbannen uit het land en teken je er bij aankomst voor dat je geen onislamitische producten het land in brengt.

Alcohol is enkel in dure resorts legaal te krijgen dus als budgetreiziger zal je het even zonder moeten doen. Wij raden het af om alcohol mee te nemen naar het land, de verkoop en het bezit van alcohol is illegaal en de straffen zijn niet gematigd.

Houd ook rekening met je kledingkeuze, met name wanneer jij je onder de lokale bevolking begeeft. Voor zowel mannen als vrouwen geldt de verplichting om schouders en knieën te bedekken en niet rond te lopen in zwemkleding of doorzichtige kleding.

De toeristische eilanden en gebieden hebben over het algemeen ‘bikini beaches’ die met barrières zijn afgezet. Hier kun je als Westerling onbezorgd zonnen. Ook bij veel guest houses is dit tegenwoordig in de tuin toegestaan. Wil je onbezorgd zonnen tijdens je verblijf? Let dan, tijdens het boeken van je accommodatie, op de beschrijving en lees dit goed. Als de guest house een speciale tuin of terras heeft waar je in zwemkleding kan zonnen zal dit aangegeven worden.

5
159 chouffleur

@152
Dus conclusie, NL moet eindelijk een seculiere samenleving worden (dat horen we eigenlijk al te zijn) Geen speciaaltjes meer voor welke religie, sekte of stroming dan ook, geen stuiver meer aan subsidie of belastingvoordeel, geen uitzonderingen meer, geen aanpassingen vd samenleving meer, geen speciaal onderwijs meer... gewoon helemaal niets. Atheïsme als basis van een democratie. Waar iedereen dezelfde mensenrechten heeft, maar geen enkele meer, geen religie-privileges. De wet en niets dan de wet. Willen christenen of moslims of wat dan ook, apart religie-les dan doen ze dat maar zoals het hier in NL vroeger gewoonte was op een zondagsschool. Zelf betalen, geen enkel voordeeltje maar niks meer door de Staat (wij alleen) betaald en gesubsidieerd!
Zo hoort het te zijn. Iedereen gelijk!

2
160 Bleke Betty

@154
Ja dat is ook een optie . Maar ook op feestjes heb ik me al aangewend alleen de ouderen kussend te begroeten , de rest begroet ik al zwaaiend in het algemeen .

1
161 Olivia

@153
Een hand geven tot daar aan toe , maar iedere bekende kussen vind ik niet direct sociaal , vind het daardoor ook niet asociaal als je dat niet wilt of doet . Hand geven vind ik wel een sociale omgangsvorm , maar dan wel bij bekenden en/of mensen waar je zakelijk mee te maken hebt .

1
162 Olivia

Mooi en slim van Denemarken.

2
163 Jan met de korte achterlul

@129

Kom eens in Duitsland .
Iedere morgen je collega’s de hand schudden .
Kom je in het café:iedereen de hand schudden .
Ga je weg : iedereen de hand schudden .
Kom je een bekende regen in de stad : hand schudden .
Maar of dat nou zo’n zaak van niveau is ....?
Met handdruk wordt soms net zo hard belazerd als zonder.
Gewoonte.

8
164 No newstoday

@120 Je wil iedereen die crimineel en overlastgevend gedrag vertoond heeft uit de maatschappij weren ? Heb je het wel over miljoenen mensen......

2
165 21st Century Guy

@77 "wat is uw probleem?"

Bent u Marokkaan ?...

5
166 21st Century Guy

@151 Als je handen schudt raak je ook een vreemde aan , dus ik blijf het een rare gewoonte vinden.

4
167 21st Century Guy

Tsja, als de mohammedaan in eigen land eisen stelt hoe een buitenlander zich dient te gedragen en hoe hij/zij zich dient te kleden, is het toch niet zo gek dat het omgekeerd ook verwacht wordt? Of wordt er direct weer de discriminatiekaart uitgespeeld, Deense vlaggen massaal verbrand, nog meer Deense mensen de keel doorgesneden dan wel onthoofd? Brrrrr

1
168 nostradamus666

@168 ahh dát was dus de reden

4
169 chouffleur

@167
Handen schudden kun je dan persoonlijk een rare gewoonte vinden maar gebeurd ( praktische overal op de wereld als sociale begroetingsvorm . Kussen vind ik dan weer een intiemere begroetingsvorm ,en daarom buiten familie overdreven en overbodig bij kennissen of bekenden .
Handen schudden vind ik wel een sociaal gebeuren .

0
170 Olivia

@170 Het gebeurt niet overal ter wereld , het wordt overal ter wereld gepusht , er zijn delen van de wereld waar men elkaar groet met samengevouwen handen bijvoorbeeld en dan vindt een opdringerig type het toch nodig om een hand te geven.

3
171 21st Century Guy

@166 Nope onbesneden autochtoon

4
172 chouffleur

@170
Nee gebeurd niet overal , daarom zeg ik ook praktische .
Waarom zouden wij hier onze gewoontes op zij zetten voor gewoontes uit andere landen ?

1
173 Olivia

Ze wel een hand geven houdt een risico in, want deze lieden schudden de hele dag handjes waarvan je vreest dat ze de drager zijn van allerlei ziekten en smerige DNA-sporen van hun groep. Bah ....juist geen hand geven en hun uitgestrekte hand met een hoofdknikje beantwoorden is meer dan voldoende voor deze "gasten" .Veel beter dan Nederland; wordt dan ook niet bepaald door verrotte Linksen en de 1 % -kliek. DK was niet zo dom in die verotte EU te stappen.... NL; waar autonomie een vies woord is, en buzz-woorden als multicult, integratie, diversificatie en onze jeugd verpesten niet bestreden mag worden. Ook dankzij de leugenmedia in onze hoofden gehamerd - elke dag, jaren lang.

4
174 flessenhals

Ah, gelukkig, de wet geldt alleen voor migranten.
De gewone Deen mag een uitgestoken hand gewoon weigeren!
.

5
175 hippodepippo

Wat een onzin, handenschudden verplichten, onzinnige symboolpolitiek.
Denk nu eens na als je de islam niet wil, moet je dat verbieden en zulk soort dingen verplichten.
Bovendien is nu net handenschudden nog iets waar meer mensen een hekel aan hebben zeker in het geval van een griepepidemie of ander actieve virus of bacterie.

Men is met van allerlei dingen bezig om het allemaal op de rails te houden, zou zeggen houdt het simpel en maak een verbod op de islam. Anders blijf je bezig.

3
176 doxbar

ik bedoeld in @176 : Denk nu eens na als je de islam niet wil, moet je dat verbieden en niet zulk soort dingen verplichten zoals handjes schudden.

3
177 doxbar

@160 Precies, gelijkheid voor iedereen, dus ook de vrijheid hebben om zelf te kunnen/mogen bepalen of je iemand een hand schudt of niet.


De hele discussie over het verplichten van het handen schudden is zinloos en nutteloos.
Mensen die zich daar druk over maken zijn maar sneue figuren.
Er is zo veel meer in het leven om je druk over te maken dan handje schudden.

1
178 JohnZero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Katianakay OnlyfanBlack Transgender PornSydney Sweeney BoobsOdia Xxx Sex VideoHd Bangla PornJenna Fischer Sex TapeRita Peach PornE621 PopularOnlyfans Famosos GratisPorn Black GrannyNude Amateur VidsAnal StockingsPlushy PornTeen Mom OnlyfansCecilia LionHareem Shah Porn Video August 2023ArielhartlettHot Fuck HdMoaning XxxJapanese Groping In BusTabs24x7Cumming On Wife's FaceSaxy Video ComXnxx Sister NewYoga PornosuDesi Spy PornMom And Sob PornMilf Porn MoviesSex XnnxTelangana XxxJenna LindFlirt 4freeXyamsterPorn DownoldYaou UncensoredRechelle MarieIndian Actress Mms LeakedBigest Tits XxxHinata XxxLena Dunham NudeAshley Allure PornTurkish Sex VideoSex Video VideshiHalohentaiMadison XxxFlashy PornRebound Sex With My Sisters BestfriendTeresa Lavae NudeKesbian OornSkylar Vox NudesSara Jay DoggystyleImaizumi ChiRani Mukherjee Porn VideoAnitta NudeJamie Lee Curtis BikiniLexiluna PornOnlyfans ++Roja Xxx VideoBengali Sex Video DownloadAmelia MaltepeTube GallreMysore Mallige SexFappy SexBrazza XnxxMatur Porn TubShae Summers NudeHindi Sexy Video 3gpPakistani BlowjobKirsten Dunst PornIndian Dick PornHirn BunnyAnal With DaughterMommy Jerking Off SonEbony Bbw MasturbatingVideo Porn LegendadoPorn CulonasAlexis Tegzaz PornIndian Naked SexGina Savage3d Cartoon PornographyElizabeth Cambage PornNap PornJavxTall Porn Stars無碼流出Bollywood Adult MoviesMoti Aunty XxxFunsex VideoWatch Heantai OnlineBhad Bhabie FeetSixx VideoFucking BigSex In HomGirlfuck With DogChinesee PussySsbbw Lesbian PornFilmespornograficos GratisAriana Grande AssGayporno TubeHit Latina PornIndian Sex Xxx Hd3x Porn VideoFat Women Porn VideoRomantic Sex StoriesDani Daniels Latest VideosNude Lesbian GirlsBbw Porn BlacksVideos Pornos De Lesbianas GratisCampornoAshley Johnson NudeLilmermaidxx NudesPerfect Naked WomenVioladas XxxPrinciple PornSkln DiamondDesisexsHen Tai HavenBest Porn Videos RedditLili LoveNaked GirlfrindsSaeko MatshutaAmateur Sex PicturesMimsyheart LeakedGracecharisxo NudesAngelcakesxxxPolitics NudeFobidden PornRrosajasminn OnlyfansJapanes Porn UncencoredUndress GifBokeb IndonesiaSisters With Big TitsWomen Masturbating NakedMalu NakedPor N VidsCelbrity Fake NudesErotic Vintage ForumGiantess PronBbw InterrMaseratixxx PornBhabhi And Devar Xxx VideosXxx ProposalBlack Amateur AnalGood Po RnHuge Cock PornBella Thorne BikiniMadison Wilde ExcogiMilf.DownblousEscort Reviews