door Havermout in Politiek  ·  22 Reacties

  • 4
  • 534x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat doet de FNV daar nou weer bij?

2
1 Positivo

Goed zo. Trek je terug en ga in een hoekje zitten sippen.

1
2 Lerac

Waarmee aangetoond wordt dat zij voor de show erbij zaten question

1
3 chouffleur

En de gewone burger ziet die klimaatmaffia helemaal niet zitten.

1
4 DNEUS14

Laat er dan maar een godswonder geschieden en de burgers ontheven worden van al die onzinnige milieumaatregelen.Leg de bom maar onder al die milieugroeperingen de regering en het FNV die dit zo nodig willen doordrukken.Pak er de industrie maar voor daar zij 3 keer meer CO2 en andere vuiligheid uitstoten dan de gewone burgers.

0
5 Eindpenthode

Logisch dat ze zich terugtrekken.zodat er een kans bestaat dat chouffleur,Lerac,DNEUS Positivo straks minder moeten betalen omdat de vrijstelling van de industrie tot bijdrage van de kosten teruggedraaid moet worden.

4
6 jantje van leiden

@1 Omdat zij de gewone man vertegenwoordigen niet te verwarren met de bezorgde burger.

3
7 jantje van leiden

@7De gewone man vertegenwoordigen? daar zijn ze 40 jaar geleden al mee gestopt, die waren alleen goed voor de contributie, die ook nog niet gering was.
Ze zijn toen deugmens geworden net als de PvdA, hun achterban lieten ze gewoon barsten.

0
8 Positivo

Er is geen alternatief voor de 'gewone man'. Ik vind het goed dat bijv. de FNV haar principes eens boven de concessie stelt en echt de belangen van de gewone man gaat vertegenwoordigen. Mooi dat het het hoofditem was in het 18u journaal.

Vakbond en milieubeweging kunnen zich nu gaan richten op de beinvloeding van stemmers op 20 maart door de revolutionaire partijen hun goedkeuring te geven en schokkende reclamespotjes te gaan uitzenden in de weken voorafgaand daaraan.

Nu wordt eindelijk een breed revolutionair front mogelijk dat de grootvervuilers kan gaan belasten via de provincies en de 2e kamer en daarmee de gewone man niet meer de kosten laat ophoesten waarmee de heffing totaal niet valt onder 'de vervuiler betaalt'. Want het is belachelijk dat die burger € 0,10458 per kwh betaalt en de grootvervuiler maar € 0,00057 per kwh. Nu moge het duidelijk worden welke partijen wel kiezen voor de toekomst van de burger.

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/overige_belastingen/belastingen_op_milieugrondslag/tarieven_milieubelastingen/tabellen_tarieven_milieubelastingen

Waarom moet de industrie ontzien worden. De petrochemische industrie betaalt toch al veel te weinig belasting, zie Shell.

0
9 Hollander1967

@9 Als producenten voor de binnenlandse markt meer moeten betalen voor stroom wordt dit gewoon in de productprijs doorbelast en betaald door de burger. Exporterende bedrijven kunnen niet meer concurreren. Nederland moet 's ophouden met proberen voorop te lopen in de energietransitie. De technologie staat nog in de kinderschoenen. Het vernietigt de economie en de koopkracht.

1
10 Dune

@11 Het is heel normaal dat mensen en bedrijven een belasting betalen die is gerelateerd aan hun verbruik. De degressieve energiebelasting remt nieuwe ontwikkelingen juist omdat de industrie daar geen noodzaak voor ziet want ze ondervindt geen nadelen.

En zelfs zonder die motivatie blijft de vraag waarom burgers dan wel 200 x zoveel aan energiebelasting moeten betalen dan de industrie die voor vele malen zoveel meer uitstoot zorgt. Kun je daar dan een verklaring voor geven? Want de uitstoot van de burgers is maar een druppel op de gloeiende plaat en gaat nauwelijks bijdragen aan verbetering.

Laat de industrie die meerkosten maar doorberekenen in hun prijs dan heb je tenminste een normaal economisch effect. Vervuilende produkten worden dan geremd en er zal meer behoefte zijn aan schonere produkten.

Daarmee zorg je voor een 'turning of the tables'.

0
11 Hollander1967

@1 De FNV zit er bij omdat er mensen werken in de kolensector. Hun leden dus. Ze willen van de staat een compensatie als gevolg van ontslag wat hun leden krijgen als de kolencentrales en de overslag van kolen in de havens stopt. Dan staan die mensen dus gelijk op straat en daar willen ze een overgangsregeling voor.


Verder vind ik het goed dat de milieubewegingen en de FNV hun poot stijf houden en niet tekenen.

Het kan niet zo zijn dat het alleen over de burger uitgestrooid word. Het bedrijfsleven zal hoe dan ook mee moeten doen al het dan ook doorgaat. Niet alleen de burgers.
De industrie staat voor de keuze om te vergroenen en te verduurzamen of om helemaal niets te doen. En dus doet de industrie meestal niets want dat kost niets. En als ze dan in 2030 afgesloten worden door dat de gaskraan alleen nog een beetje openblijft voor burgers dan is er weer gezeur. Gas vanaf 2030 is dan alleen voor burgers bestemd en niet voor fabrieken.

Pete Hoekstra de Nederlandse senator in Amerika waarschuwt trouwens voor het zogenaamde Russisch gas om reden dat de Russen het altijd gebruiken als onderhandelings middel. Komt een land met een boycot dan draaien ze de kraan dicht. Dus daar moet je nooit aan beginnen.

1
12 Jan met de korte achternaam

#11 = @10

0
13 Hollander1967

@5 Laat er dan maar een godswonder geschieden en de burgers ontheven worden van al die onzinnige milieumaatregelen.
Dat godswonder kan alleen bestaan.... als wij met z'n allen de straat op gaan.
Helaas hebben wij niet de genen zoals de Fransen,en ook geen echte leider die in staat is om veel mensen op de been te brengen.

0
14 claartje

@12 De fnv, gewoon een clubje oplichters, die de laatste 40 jaar alleen geparasiteerd hebben, baantjesjagers en linkse zakkenvullers.

2
15 Positivo

@15 in heb een totaal maar dan ook totaal andere mening over de FNV. Ze hebben veel bereikt voor de werkmensen. Helaas zit de politiek en de VNG vaak dwars. Zo hebben we jarenlang moeten staken voor een goede CAO. Jammer dat er veel leden niet mee willen staken maar wel de zakken willen vullen als er een goede CAO komt. Daar zouden dan enkel de stakers voordeel van moeten hebben

1
16 Jan met de korte achternaam

Het fnv heeft de rol van de kerk overgenomen, hou jij ze dom, hou ik ze arm.

2
17 Positivo

Terechte terugtrekking. Wij worden genaait door dit vvd-vno ncw akkoord.

0
18 Prof. Zuurbekje

de CO2 hoax is JUIST bedacht om de geldstroom van arm naar rijk te laten vloeien en wel permanent
dit is door de elite in de US uitgedacht en er worden miljarden betaald aan wetenschappers die er zo financieel afhankelijk van geworden zijn.

als er akkoorden worden bereikt waar in industrie NET ZO ZWAAR mee moeten betalen verdampt de hoax.

1
19 dloops

@12
Rusland zou nooit de gaskraan dichtdraaien want dat is hun economie
de rede dat Amerika de Rus tot vijand bombardeert zijn wapen lobby's LNG gas bij hun vandaan (rete duur)
niet de Rus werd agressief maar het westen gingen TEGEN de afspraken de buffer staten in en uiteraard reageert de rus dan

0
20 dloops

@20 dat is niet waar. Rusland heeft al meerdere malen zijn gaskranen dichtgedraaid en mensen in de kou laten zitten. Misschien niet helemaal maar zeker op een laag pitje. Het is dus al meerdere keren gedaan.

0
21 Jan met de korte achternaam

@19 Alleen de FvD heeft totdusver de VVD in de kaart gespeeld met hun leugens over klimaat- en natuurproblemen die niet door de mens zouden worden veroorzaakt. Daarmee behartigt de FvD direct de belangen van de industrie en het grootkapitaal.

De opwarming van de aarde is het gevolg van menselijke CO2 uitstoot die al decennialang het gevolg is van inefficiente energiewinning en verbruik. Er is niemand die de CO2-factor nu nog wetenschappelijk kan ontkennen, ook Baudet niet.

Laat de vervuilers betalen!

0
22 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
GeenStijl: Tuig wint. Kransen dodenherdenking moeten 's nachts onderduiken

Tja, Nederland is totaal verloederd.Daar is geen redden meer aan....

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@37 @38 De gezusters Moslimhater samen, wat een toeval. Beetje dom om jullie moslimhaat te ontkennen als jullie posts hier voor iedereen te l...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
GeenStijl: Arnhem (Marcouch) maakt extreem warrige rotzooi van wel of niet mogen verbranden Koran

Gaat Marcouch zijn geloofsgenoten ook verbieden om haat en gif te verspreiden via preken in de moskeeën en scholen ?Of durft die moslimburge...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

   En daar is de volgende rechts-radicaal die op de persoon spelen kennelijk wel oké vindt. Overigens geheel in lijn met hun Geblondee...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@9 Tja ... helemaal begrijpen doe je het niet. Maar gelukkig zijn er ook mensen die wél begrijpen dat het zo'n beetje in de cat...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Och, wat zijn ze weer verontwaardigd. Stel hypocrieten....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@9Hou je dan een verkiezingsspeech? Stel je je beschikbaar als politicus?...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

spookrijder
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Prima uitspraak van Höcke. Waren er maar meer van dit soort politici....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@38Moslims zien zelfs kans om zich in hun eigen thuisland te misdragenEn wie krijgt daar de schuld van ?Natuurlijk Nederland, waar ze i...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Xxx HinadiKayce884 Onlyfans NudesNaked Curvy WomenAirikacal Onlyfans LeaksBounduubPamella CristinyCumming With The Marriage CounselorMp4 Porn DownloaderChut Kaise ChateMikalafuenteInterracial Comic PornSex ShowElla Hollywood XxxFuta FuckBlack Man Sex MovieKorinakovaRedtibeXxx For KoreaHuming PillowMan Knotted DogGentle AnalXhamsyArabic PornosHijab BugilElizabeth Olsen LeaksCollege Sex Video HdXxx Family PornBlack Com Sexy VideoPornhub IndainHatano YuiOriya Sexy Video DownloadSlep Mom PornWomen Sucks Big CockAmateur Lesbian NudePretty Ebony PornPorn 1920'sBig Titties SexyTitsgirlPornôs TubeRachel Mcadam NakedRose Mcgowan NudaDbz Gay PornHome Wife SexBig Breast Women NakedMiya Khalipa Sexy VideoZayhilfigerBrother Sister Sharing Bed PornMeana Wolf Gold Digger 2Películas Pornograficas En EspañolClassic Porn TubeFc2.ppvXnx Porn VideoLong Hd Porn VideosMarathi Bp ClipXxx Adult Porn MoviesCubanas PornosPorn In FitnessPure Kitty PornLesbia XxxPurnhub LesbianPornostreaming GratuitJenna Coleman NudeSex OlympicsNina Elle NakedBengali Bf Hd DownloadSxy XxSex Desi StoryRomantic Porn Videos DownloadRoughgangbangsJodi West BbcTaking Her VirginityHentai Video SitesEbony Hd Free PornThe HentaicomicsKenzie TsylorForbidden NudesCrampiesPornubesMouthcumshotFree Porn MaturAsiatique Sexدان سکس ایرانیXnxx Xnxx ComMali SexXxx KamMilf Bend OverBest Indian Desi PornLiterotica.copmHenatai HavenEscort Massage Near MeXxmxx InstagramXx WwAll Xxx VideoLauren Alexix LeakedIndian Missionary PornPornstar With GlassesRachel Bush NudeJapanese Porn SiteBlack On Asia PornCuaght PornCollage Girl FuckDigital Playground Hd PornAlisa HorakovaStepxxxCn PornhubGay SexpositionIndian Brazzers VideosDisney HentaiWorld Best Porn MovieGemma.nextdoorHuge Tits VrStepsister Real PornEporner.comlManyvids LeaksXxx BdNetbet Contact NumberXxn VideosAirika NudeIsekai Shoukan HentaiCjod-384Bangla Boudi ChodaForced Blow Job GaySexo Ao Vivo No BrasilDirty Live ChatMia Khalifia Only Fans LeakTeens Naked At The BeachChechi PornLive Adult VideoBig Breasts MasturbatingDeep Anal GifShemoanssjayPunjabi Kudi Sex VideoMalayalam Adult Web SeriesDaddy Daughter Porn FreeLesbian Stepmom SeducedNude AmericaBeeg DownloadEscorts In AustinPinkydoll OnlyfansXnxx BeurettesSexy Nude CartoonMiltf StoriesSunny Day PornMovies New PornBusty SexJillian JanaonKam Umar Ki Sexy VideoXxx Video McWorld Porn MoviesVax On Blondes Facial Abuse