door Kiki in Binnenland  ·  68 Reacties

  • 31
  • 1042x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het lijkt alsof de Nederlanders alles gelaten over zich heen blijft laten gaan. Maar ik zie het aan de mensen in ons bedrijf: de woede bouwt zich op.

Aan de leugens van bewindslieden, fractie-voorzitters, fractie-specialisten, het NOS-Journaal zijn we allemaal wel gewoon geraakt, maar niet gewend. We weten bewust en inmiddels in ons onderbewuste dat politici , ambtelijke toppers, bestuurders en journalisten onophoudelijke leugenaars zijn. Het zit tussen de oren.
Kijk maar naar partijen als PvdA, CDA en nu ook de VVD. Ooit hadden ze meer dan 40 zetels. Zodra ze echter grote hoeveelheden kiezers verloren hebben , is het vrijwel onmogelijk voor ze die terug te winnen.
Als je 36 zetels hebt en je raakt drie-kwart kwijt , heb je nog maar 9. Win je daarna drie-kwart terug, heb je nog steeds slechts maar 15 of 16 zetels. Dat is Asschers verdiende loon.
Het CDA zit vast tussen de 10 en 20 zetels.


Als je praat men de dames en heren op de werkvloer of ze onderling hoort spreken, waar zijn ze het meest kwaad over:
1. de burger heeft de rekening van de bankencrisis betaald, binnenslands; en de rekening van de eurocrises in de EU. Die laatste crises zijn direct de schuld van de politiek met hun euro.
2. De lasten zijn vanwege die crises wel verzwaard, maar zodra de burger gelapt had voor het onverstand en de crises zogenaamd voorbij waren, zijn de belastingen nooit gedaald. Integendeel, de politici hebben hun uitgaven sterk opgevoerd en 200.000 of meer migranten, terroristen en criminelen op kosten van de belastingbetalers binnengeloodst. Precies uit die landen waar de eeuwige kanslozen vandaan komen, die zich niet kunnen aanpassen en generatie op generatie mislukken. Onvergeeflijk.
3. De hoogconjunctuur is veel lager gebleven dan vroeger. Binnenkort is het recessie en dan is er door de tax-and-spend explosie van Rutte en het hele stel prutsers weer een enorm begrotingstekort. Lastenverzwaring. En anders wel vanwege de krankzinnige klimaatplannen.
En wie is er van alle klimaattafels geweerd? Wie is in het geheel niet vertegenwoordigd? De belastingbetalende burger. Een reeks van BTW-, ziektekostenpremie- , energiebelastingverhogingen stroomt over het land. Geen rente op spaarrekeningen. Wel door de politiek opgedreven hyperinflatie.

Laten we de avond van de komende verkiezingen het definitieve overlijden van VVD, CDA, D66, PvdA , GL en , als ze zo graag mee willen tellen, de SP bekendmaken.

0
51 marielouisevankleinmareslag

* Verwijderd door de redactie *

52 Chat Baker

@49 Nee, absoluut niet.

1
53 Bakgraag

@52 +++
het links- rechts denken zoals u zelf deed bij @41 volstaat niet meer. Immigratiebeleid wordt verkocht met linkse prietpraat maar is de wens van rechts zoals u zelf al aangeeft. Alle mainstream politieke partijen (het partijenkartel) zijn voor de EU. De EU is er namelijk behalve voor de multinationals en de banken ook gunstig voor de gehele beroepsgroep van politici. Die tegenstellingen links versus rechts wat de politiek zo graag in stand houdt, zodat de bevolking zichzelf de tent uit vecht, en de aandacht op elkaar richt in plaats van op de politici is er gewoon niet. Dat is gewoon een toneelstukje wat ze gezamelijk opvoeren.
Alle politici zijn namelijk de vijand van de bevolking.

1
54 Conradijntje

@52 Het probleem met het neoliberalisme in combinatie met de overheid is dat het niet om gezond kapitalisme en martkwerking gaat maar dat de overheid en bedrijfsleven samenwerken.
De multinationals en banken hebben iets van 30.000 lobbyisten in Brussel rondlopen om te zorgen dat hun belangen bediend worden. Maar wie dient de belangen van de burger?

Ook zie je bij het neoliberalisme dat de overheid monopolieposities gunt aan bedrijven of bedrijfstakken. Het beste voorbeeld hiervan is de zorg. Dus niks gezonde concurrentie en marktwerking.

0
55 Conradijntje

Wij, de bevolking, hebben ze zelf gekozen. Wij moeten dus vooral naar ons zelf kijken en een volgende keer in het stemhokje beter nadenken. En mensen die niet gestemd hebben mogen hun mond houden. For the record, deze regering staat mijlenver af van wat ik voorsta dus ik wil ze absoluut niet verdedigen.

4
56 vantivanta

Het mooie van die ultra liberalen en ultra linkse wuppies hier is, dat ze de leugens van Rutte niet zien of herkennen. Maar wel steeds naar andere volksvertegenwoordigers wijzen en daarbij ook nog die leugens tellen.

3
57 DONKEY R

@52 en @53 +++++++++++++++++++++++++++++++++

1
58 bozeman

@57

Je geeft dus eindelijk toe dat “die anderen “ ook liegen.
Een aanzielijke vooruitgang in denken -question

5
59 No newstoday

@59 Iedereen liegt wel eens. Maar de VVD spant toch wel de kroon. Wilde je zeggen dat jij nooit liegt?

Maar ik bedoel hiermee te zeggen, dat diegene die naar andere wijzen, zoals velen hier naar Trump wijzen. Totaal geen oog hebben naar de leugens die hier in Nederland door parlementariërs worden verkondigt, en hen nog in bescherming nemen ook.

1
60 DONKEY R

@56 U gelooft dus nog in het functioneren van de parlementaire democratie en concludeert dat als iets niet optimaal is dat altijd de schuld van de stemmer is? Wordt tijd dat u eens buiten het systeem om gaat denken.

1
61 Conradijntje

Rutte staat meer bekent als....

Polpot van de lage landen

0
62 dloops

@51

En wat is “ons bedrijf”?
Ik merk en hoor er weinig van .
En de gele hesjes , datvwil hier ook niet .

Het klopt dat er vroeger vaker 1 partij had met Ca 40 zetels.
Omdat dat niet lukt is te wijten aan nieuwe partijen waarop mensen achteraan lopen en die helemaal niks klaarmaken .

-De crisis is veroorzaakt door domheid van ene meneer George Bush in de USA ( de slechtste president tot Trump kwam ) waarvan de banken de dupe werden en wat doorwerkte wereldwijd.
Had niets met de euro te maken want de dollar , pond , yen , enz. hadden er ook last van ,
-En ja , elke crisis kost geld , ook aan de burgers ( zie de geschiedenis) .
En ondanks hoge belastingen gaat het de gemiddelde Nederlander nog zo goed dat men zich drukker maakt om de kerstinkopen en waar men in de kerstvakantie naar toe zal gaan .
- Het gaat zo goed dat er op de laatste begrotingen een overschot was wat weer gebruikt kan worden voor verminderen van de staatsschuld en wat andere dingen zoals verminderen van loonbelasting en verhogen van heffingskortingen enz.
Dus zulke prutsers zijn het nou kennelijk ook weer niet.
En een crisis is nog niet in zicht .
Misschien wil jij graag dat je kinderen ( als je die hebt ) of jijzelf het stikbenauwd krijgen van het fijnstof of een deel van NL dreigt te overstromen ( wat ook weer heel veel geld gaat kosten afgezien de menselijke ellende) , dan ben je natuurlijk tegen milieumaatregelen .
Jij kunt als burger ook meedoen met milieubewegingen .Nee, ze komen niet langs de deuren om te vragen wat je wilt .
Je moet jezelf melden .

De hoogconjunctuur is nog steeds zo hoog dat de enorm grote tv’s en peperdure smartphones nog steeds de deur uit vliegen .
Geen wonder dat men minder te besteden heeft door meer dure uitgaven.
Ben benieuwd hoeveel er voor kerst en straks het vuurwerk uitgegeven wordt ( wel gek dat er in villawijken vaak weinig of niks aan vuurwerk wordt afgestoken) .
Zal wel weer tientallen miljoenen zijn in een pasr uurtjes.
Tjong jonge wat een armoede !

Ik ga er van uit dat jij fan bent van PVV, FvD, SGP, PvdD, 50+ en DENK bent.
Maar die hebben niks met jou buiten islam , strenge godsdienst , dierenwelzijn enz.
In ieder geval niet met jouw portemonee want daar maken ze zich al helemaal niet druk over.

Mijn oma riep altijd : klagers hebben geen nood.
Dus zal het allemaal best meevallen .

4
63 No newstoday

@60

Ik heb nooit reden om te liegen .

3
64 No newstoday

@64 Dus je hebt nog nooit gelogen?

0
65 DONKEY R

@61

Ja, ik geloof niet in dictatuur.
ik kan stemmen op partijen met de meest uiteenlopende ideeen .
Wat wil je nog meer.
En daar kan ik die uit kiezen die mij het beste past.
Bij een dictatuur krijg je een grote pleister op je mond en trek je die er af dan wordt je “ uit de maatschappij genomen “ met de kans dat je er nooit meer in terug komt .

Welk systeem wil jij dan graag ?
Laat eens horen want dan kunnen we er over oordelen .

3
66 No newstoday

@62

Bij wie ?

2
67 No newstoday

^@66 In de wet staat dat een ieder zonder invloed van buitenaf moet stemmen in de 2e kamer.
Die invloed is er wel: dichtgetimmerde regeerakkoorden en partijdiscipline. Het grote probleem is dus de macht van de partijen. Ook in de 1e kamer wordt partijpolitiek bedreven: het is nu juist de bedoeling van de 1e kamer dat daar onafhankelijk van partijen gekeken wordt naar de doelmatigheid van een ingediende wet, of deze niet strijdig is met bestaande wetgeving. Ook hier wordt partijpolitiek bedreven met uitruil van belangen.
Eeen voorbeeldje: de PvdA bij monde van staatsecretaris Sharon Dijksma zat tijdens Rutte-2 het plan Lelystad (luchthaven) te verdedigen. Nu zijn ze oppositiepartij en zijn ze tegen. Als partijen per definitie andere belangen dienen zodra ze in de regering zitten (belangen multinationals, banken, Schiphol lobby, EU en USA dienen): wat voor zin heeft stemmen dan nog?

0
68 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

11 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

12 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

13 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

14 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

27 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

32 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

39 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
XxxxxxxwxDp WivesCaserosxxxShower Head MasterbatingXvideosconBbw Fat SexPorn Movie First TimeWifes Sister Wants My Cheating CockLesbian NipplesuckingSunny Lune PornLezbiyen PornosDesi SelfiYouhdpronoDasi Saxe VideoTailorsexX Video Tamil SexBest Hardcore PornsBig FuckHeadshave PornUllu Web Series Hindi DownloadDesi All Sex VideoWwe Female Wrestlers NudePrivate Society PornographyBrianna Anderson PornPorn.tiktoksSexschool VideoSunny Leone Sex BoobsSexy TwerkNaakt Yogačeské PornKorean PornographyHome Pron KingBest Free Only FansBig Porn BlackJessicanigri NudeHands Free CumingRiley Nixon Gets Fucked And Begs For CumMia Khalifa FuckMumbai Girl SexSex Video Real IndianKannada Heroine Rachita Ram Sex VideosCassie Bender PornCheatingsisLive Escort ReviewsBlow Jobs By Older WomenBig Tittie BlondesPor VidioTamilboyssexIndian King SexLisa Spark PornJavbuzAsianpornsFirst Video PornPakistani Sex VideoBig Blackass XxxHot Sexy Girl XxxEmma Hix BlackedBrit TwinksPornhubssbbwFotografia De Mulher PeladaChloe Moretz NakedHotsextube ComFree Porn SDominatrix PornReverse DoggyPorno Gay LatinoPornhub DownlladerHow To Make Myself SquirtLena Star PornPornos Mulheres Com MulheresXoreaJudge Judy BootyEnglish Blue Film English Blue FilmStep-mother On Heat . Gali DivaRara AnazaiMird-150-uncensored-leakFoxy Di NudeViolet Myers VixenChristina CqqpWhoresexMelhoressites PornosHairy Blonde PussyBrazzar X VideoBrazzers Full Hd Sex VideoBrazzer Vedio FreeTranny Fucked HardNetvideogirl PornReddit BreastNude Celeb ArchiveSexo XvifeosPornôs DesenhosAdrienne Bailon NudeLara Logan NudePorn Interracial AnalNangi BlueRikki Nyx5 Some PornPornjav3d Porn ComiscHostel BfXnx Com Hd VideoVintage BlowjobOld And Young Lesbians PornRin HachimitsuBhabi Xx VideoAmatuerteenHannah UwuSex Worker Sex VideoBanglaxxxvedioMom Is Horny PornVietnamese BjAngela White Pron VideoHot Nude TeeniesPornographiques GratuitBest Futa PornYiff GifWhat Sexy VideoYumi KazamaComixfunXxx Mom GandIndian Bhabhi ChutChinese Movie XvideoJapanese Hot Blue FilmSodt Core PornHot Lap DancingJaqui MichelкунилингусыJuan El Cabalo LokoNude AmrapaliNorafatehi Hot PicsFemale Pics NudeIndian Big Boobs PornDed SexIndia UncoveredMiya Khalifa Porn DownloadFallout 4 Naked ModDark PornographyBbw BondageSexetagueIdols JavJade BabiiBig Butt XnxxMoria Mills OnlyfansHunta-889Sunny Leone Sex Mms VideoCarmelkitten XxxSexo Com EgirlPron Sax VideoTelugu Heroine Roja Sex VideosKamwali Ke Sath