Malika El Aroud, de zogenaamde ‘zwarte weduwe van de jihad', raakte haar Belgische nationaliteit kwijt in november 2017, nadat ze een celstraf had uitgezeten van acht jaar voor feiten van terrorisme.
Volledig scherm
Malika El Aroud, de zogenaamde ‘zwarte weduwe van de jihad', raakte haar Belgische nationaliteit kwijt in november 2017, nadat ze een celstraf had uitgezeten van acht jaar voor feiten van terrorisme. © BELGA

"Zwarte weduwe van de jihad" krijgt geen asiel

De asielaanvraag van de jihadiste Malika El Aroud is vorige week afgewezen, schrijft De Standaard. Daarmee staat El Aroud weer een stap dichter bij uitwijzing naar Marokko. 

60 reacties

  • marc schollaerts

    5 jaar geleden
    Derikt en altijd dubbele nationaliteit afnemen ze kunnen kiezen Belg maar dan tweede nationaliteit kwijt en doorgegeven aan het land
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Alle dagen vertrekken er vluchten naar maroko. Op de volgende vlucht zal toch wel plaats zijn. Als ze bezwaar heeft kan ze dat ook indienen van uit maroko.
  • Miguel Leboucq

    5 jaar geleden
    Waar wachten ze nog op om haar effectief het land uit te gooien?
  • Rudolf Valentino

    5 jaar geleden
    Zal zij het land verlaten?
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    De politiek kan beter beginnen met het afschaffen van meerdere nationaliteiten en pro deo advokaten voor criminelen !!!. Men moet kiezen. Dan zal dat walgelijk gedoe dat we nu dagelijks te zien krijgen misschien ooit stoppen. Laat ze maar oprotten in een leuke fijne marrokaanse gevangenis in Marrakech. Ze gaan er daar perfekt voor zorgen!