door Havermout in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 12
  • 679x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We blijven aan het muren bouwen. Of gaan ze eisen stellen aan de eco migranten ?

1
1 flauwekulallemaal

Onvoorstelbaar.

1
2 thestranger

Als ik Duitsland was zou ik net als Japan werken met tijdelijke vergunningen , de functies waar ze het over hebben kunnen vrij makkelijk gerouleerd worden.
Op die manier voorkom je dat mensen zich met gezin en al permanent gaan settelen in Duitsland.

2
3 21st Century Guy

Tja maar als
Maximaal 1 op de 4 werkt gaat je economie om zeep ezels.

1
4 Eastwood

Dit is grote kul van de staatsnieuws om mensen te laten denken dat deze gasten nodig zijn.

2
5 vis

Duitsland wil immigratie vergemakkelijken vanwege arbeidstekort

Mooi want hier in Nederland hebben we nog wel een paar kanspareltjes.

0
6 Benzardi

Ingefluisterde opdracht . . . . .

0
7 caso

Het werk moet toch gedaan worden .

@3

Waarom mogen ze niet blijven als ze goed zIjn ?
Er zijn ook Nederlanders die op die gronden in een ander land wonen en mogen blijven .

22
8 No newstoday

Waanzin!!!! NEURENBERG - Twee van de drie vluchtelingen zijn volgens het Duits Arbeidsbureau (BA) aangewezen op een bijstandsuitkering. Onder hen zijn echter ook veel kinderen en mensen die weliswaar een baan hebben, maar daarmee niet genoeg verdienen om in hun onderhoud te voorzien. Dat heeft een woordvoerster maandag gezegd in Neurenberg bij de presentatie van de jaarcijfers.Het BA gaat uit van 1,7 miljoen mensen die vanuit de acht belangrijkste asielzoekerslanden naar Duitsland zijn gekomen, waaronder Syrië, Afghanistan, Irak, Iran, Eritrea en Somalië. Van hen zit 63 procent in de bijstand. Dat komt vooral doordat ze de Duitse taal nog niet machtig zijn of niet de juiste opleiding hebben.Volgens het BA had in september 31,6 procent van de Duitse nieuwkomers een reguliere baan of deeltijdwerk. In dezelfde maand van 2017 was dat 23,4 procent. Werkgeversvoorzitter Ingo Kramer stelde vast dat het goed gaat met hun integratie op de arbeidsmarkt.In Duitsland waren er vorig maand in totaal 5,91 miljoen uitkeringsgerechtigden. Van hen zijn er 4 miljoen in staat te werken.

0
9 LoydMorris

@4 Ik verwijs weer naar Japan die laten arbeidsmigranten pas toe als ze Japans kunnen spreken en kennis hebben over de Japanse samenleving , naast hun vakdiploma's en werkervaring zijn ze dan meteen inzetbaar.

2
10 21st Century Guy

Zo kunnen ze hun stomme welkom-fout verdoezelen.

0
11 Liz

Korte termijn denken is voor veel van gekke politici helaas de standaard; want bij volgende crisis zijn weer teveel mensen die werkeloos zullen zijn. En daarnaast dat buitenlanders naar Duitsland toekomen wil nog niet zeggen dat ze ook willen werken.
Net zoals met dat gejank tegen die kernenergie; nu verbruiken ze meer fossiel brandstof en als resultaat meer vervuiling.

1
12 Handalf

Zijn tenslotte maar 2.4 miljoen werkelozen!

Maar met een beetje extra import blijven de lonen lekker laag en de winsten hoog!!!!

Dat er binnen 6 jaar een grote werkeloosheid golf komt maakt de zakkenvullers niets uit!

2
13 Zie Hier

Hierdoor worden de rijker nog rijker.

1
14 DNEUS14

Ze gaan gewoon precies hetzelfde doen, er zoveel mogelijk binnenhalen, en dit is gewoon een nieuw verhaaltje om het te verkopen. Kunt u aan iedereen die buiten rondloopt zien of die als nuttige arbeider of als opvreter is binnengehaald? Nee? Ik ook niet. Niemand kan dat. Dus kunnen wij niet controleren of hun verhaaltje klopt.

Het enige dat er veranderd is, is dat ze weer meer moeite doen om ons een enigszins fatsoenlijk verhaal voor te liegen, het totale gebrek aan de bevolking toe, dat ze bij wijze van spreken constant met hun middelvinger omhoog naar ons toe bezig waren, beetje dronken van macht, daar komen ze nu op terug. Niet op hun echte bedoelingen, die zijn nog steeds hetzelfde: omvolking en genocide op blanken.

Dat hele gegil ineens, als op afspraak (dat is het dan ook) in de EU dat er zo'n spectaculair tekort aan arbeidskrachten zou zijn, terwijl onopvallend in de marge de automatisering allang en de robotisering steeds sneller banen kosten, daar praat men niet over.

2
15 Wendel

De eerste paar jaar na de wet op de verplichte aanbesteding, waarbij de gemeentes de goedkoopste MOESTEN kiezen, zijn er ettelijke bedrijven en bedrijfjes failliet gegaan, vooral thuiszorg e.d..

Opvallend was, dat de ontslagen medewerkers niet eens antwoord kregen als ze solliciteerden, bij hetzelfde bedrijf na een doorstart of bij een nieuw bedrijf. Die mensen waren van de kwaliteit en menselijkheid, redelijkheid. Die nieuwen van het niveau en deskundigheid om te janken, veel immigranten, soms niet eens verstaanbaar. Zelfs als die ontslagenen voor een habbekrats en zonder oude rechten wilden werken, dan nog kregen ze gewoon geen antwoord.

Ik ben toch zo benieuwd of die nu aan het werk zijn, dat moet toch wel bij een dergelijk tekort op de arbeidsmarkt? Zou daar nou onderzoek naar zijn? En zo ja, zijn ze nu weer aan de slag of zitten ze nog thuis?

0
16 Wendel

"Wir schaffen dass"..
Uit het staatsnieuws: "Duitsland heeft zichzelf als migratieland op de kaart gezet"..
Nou daar zullen véél Duitsers blij mee zijn.
(sarc.)

0
17 Strongoli

@8
Het gaat hier niet om immigranten die via de normale weg (migratiedienst) binnenkomen of kijkt u wéér weg?

0
18 Strongoli

Prima als er een groot gebrek is aan die specifieke beroepsgroepen moet men wereldwijd gaan werven naar ingenieurs, verpleegkundigen en loodgieters. Voorkeur landen zijn dan Singapore, Japan, Amerika, Australië

0
19 Jan met de korte achternaam

ganz völlig krank geworden

1
20 Roomboterbabbelaar

@18
Daar gaat het hier nu juist wel over.

men schiet in een kramp bij het woord immigrant, maar dit gaat niet over vluchtelingen, niet over asielzoekers wel over arbeidsmigranten.

6
21 morandi

@8 : Waarom wel? Laat die werkers hier werken, als het echt nodig zou zijn (niet dus, daaraan zie je dat ze liegen) en dan kunnen hun gezinnen er thuis goed van leven en nog sparen ook. Plus het kost bijna niks meer om ergens heen te vliegen dus af en toe een paar weken thuis is mogelijk. Ook een contract overslaan, zeg eens per half jaar, alles is mogelijk.

Alleen de blankenhaters die ons willen omvolken wijzen alles af behalve gelijk immigreren.

1
22 Wendel

Nog gauw, vóórdat ze weggaat geeft merkel de laatste doodschoppen aan Duitsland.

0
23 Jan met de korte achterlul

@21 : Nee, want dan zouden ze op contract tijdelijk hier zijn en daarna weer opkrassen, niet het gezin meenemen met de bedoeling te bljiven.

De gastarbeiders waren ook tijdelijk, weet u nog? Voet tussen de deur = blijven.

0
24 Wendel

Lijkt wel of Duitsland knettergek is geworden.
Hadden ze dit niet eerder kunnen regelen, voordat Merkel haar mond opendeed, en een heel leger aan werkeloze islamieten naar Duitsland lokte ?

0
25 Marrie

zal AfD blij mee worden

0
26 rawplayer

Vanwege arbeids tekort. Haal die mensen met hun Harz 4 baan uit deze ellende voor een volledige baan.

0
27 ilse1

Duitsland wil immigratie vergemakkelijken vanwege arbeidstekort

Dag Immigrant.
Wat kan je?
Niks.
Wat wil je?
Een uitkering na 1 dag werken c.q aanwezig zijn.
Wat hebben we aan je?
Eigenlijk niks.
Geen probleem.

1
28 in holland

@21
Dat is het "propaganda-praatje" van de Duitsers.
Dát kennen we nog van vroeger....
En ja, er zijn wéér mensen die erin trappen.
U denkt toch niet dat iemand zonder opleiding of die de taak niet spreekt, uit Timboektoe naar Duitsland afreist voor een baan in de verpleging of als technicus ergens aan de slag gaat?
Dáár is deze wet echt niet voor bedoeld.
Dream on..

0
29 Strongoli

@24
Waar lees jij iets over gezin meebrengen in het artikel? Er wordt gesproken over versoepelen van regels voor immigratie in verband met tekorten op de arbeidmarkt, er staat niets over wat die regels precies inhouden , in ieder geval als het aan de ( nieuwe) regels voldoet is het legale geregelde immigratie wat een totaal ander ondwerp is dan opvang van vluchtelingen of asielzoekers.

maar dat onderscheid is te moeilijk blijkbaar

6
30 morandi

Volksvervanging gaat niet snel genoeg voor de mensen die onze Europese leiders in hun macht hebben.

0
31 Spraypaint

List en bedrog. Trap er niet in.

1
32 Wylde Gjert

@30
"Vluchtelingen" en asielzoekers komen meestal alleen.
Nadat ze gesetteld zijn, komen óók de families over.
Immigranten verhuizen, normaal gesproken, met hun hele gezin.

0
33 Strongoli

@30
Je hebt het waarschijnlijk over kennismigranten.
Maar die vlieger gaat niet op.
In het huidige systeem gaat het over kennissen van migranten die elkaar precies weten te vertellen hoe je de boel kan belazeren.
Merkel probeert allen maar haar stommiteit van 1 miljoen uitvreters binnenhalen te rechtvaardigen.
Net zoals die 1.000 aanrandingen in Keulen uitgelegd moeten worden als groepsstage opdrachten voor die hoogopgeleide gynaecologie studenten.
Toch?

0
34 in holland

Duitsland wordt geregeerd door Vollidioten en kunnen we onderhand - net als Zweden - als verloren beschouwen. Nederland zal volgen.

0
35 Christiaan

@30 : Immigratie = blijven. Blijven = gezin mee. Hoe moeilijk is dàt?

0
36 Wendel

Ga maar eens kritisch kijken naar de redenen waarom mensen werkeloos zijn. (terecht of onterecht bedoel ik). Daar zit zat goed bruikbaar werkvolk bij. Nog meer immigranten aannemen waarvan misschien 10% aan het werk gaat is niet rendabel.

0
37 Hans

Prima, dus stuur die van ons maar naar Duitsland dan. Wat een ongelooflijk verhaal. 70 percent van de migranten in Duitsland zitten aan de tepel van de overheid want ze werken niet, en hij wil er meer binnenhalen. Weet hij nu nog steeds niet dat dat tuig geen tandarts of ingenieur is?

0
38 niet-alles-geloven

En ze pleuren er nog een leugen tegenaan.

0
39 sparta

Misschien kan Duitsland wat migranten krijgen van Nederland, Nederland heeft onderwijzers nodig.

0
40 Aragon

Duitsland zet er vaart achter, achter dat MarrakechPact.
Het omvolken gaat blijkbaar nu nog niet snel genoeg.

0
41 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

6 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Father Son Incest PornEvasiveanglesBeautiful AssFc2-ppv-3691748Sexy Bf LiveWife Passed Around女优Seiren GratisAsian Porn Hard CoreShion UysunomiyaNubelie PornApril Oneal PornMethpussyMawha 18Plus Size Women In PornC A M 4 .comGrupos Pornos DiscordDulcemoonBest Blow JobsDaisy Taylor CumAnn Margret NakedBeautiful Young WomanCote De Panlo NudeAlexa VegaEnglish Movie XvideoPornkiIndian Student Sex VideoMom Swap XxxDesi Uncut VideoLela Star Porn VideosJewels Jade PornEmyii ChaturbateCamwhorseGay BukkakeBj GifsRealticklingSpa SexLiza SparksCorrie Yee NudeBokep Indo HijapVrkm-1083Anita DarkGay Frat PronPorn Matuteسکس انجلیناجولیSex Under TableTamil Mallu Hot SexDesi Girls Sex XxxYanks ComMoney Talks RealitykingsOldcuntsCelebrityhandjobsMelanie Rios PornAshley Resident Evil PornSex DallVideos Big TitCumshotsvideosSucking On Clit PornGay DeepthrowtWhore Him OutXxx Big ComXxx NicaraguaChaturbate BbwSexhd18Pub PornFrancseka JaimesBlackshemalehardcoreBarbi Benton NideSocial MediagirlsMadellyn MarieAlex Black PornstarAmerican ChudaiDarmiyaanPornoxosDies XxxDiosa Canales NudeFreeporn PerfectFree Guy TorrentBoyztubBhojpuri Actress Porn VideoNina MonEcchi PokemonBondage FistBleachbootuAsian Doll Vip LeakedXxx Amerikan VideoIsha Talwar SexDesi Xxx BhabhiBangali Xxx Hd VideoNew Sensation XxxNsfw RedditsTiktok Vs OnlyfansSexhamsterSkyler LoXxxxxxxxxx ImageGoldilocks PornMom Son Family StrokesLarge Breast PornPornplay GamePokemon Porn HypnoHoneymoon Romance VideoWww Full Hd Porn ComWhite Girl SexWww Xvidros ComMe Follo A Mi HermanaPorn On StageXxx Sexy FatHot Wife Web SeriesEtsdoeitBrazillin PornRrfoxChudai Story AudioTamil Actress Anushka Sex VideosB T S PornStaci Carr PornstarMeximilfFlirt SqirtsQuornoSex Aunty HotDesiindiansexAleurierflareIndian Pussy LickingImages PornManhwa AnalPretty Tittie'sOlx Sex VideoHindi Viral Mms VideoFarming Life In Another World HentaiPorn Directed By WomenBrazzers Pornography VideosSummersoderstromSex MoiTallwomen PornNude Sex PositionsSonic VoreHd HentiPorni SexyCrasyshitTik Tok Para AdultosCoger A Mi TíaWww Blaked ComXxx Vido Co천삳티비BussexvideoSlaanesh PornBatheoom PornEcchi Anime UncensoredMeetnfuckgameLexi NudeCirvy Porn