door DTS in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 42
  • 1404x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Dumper

We moeten deze narcist niet te veel aandacht geven. Binnenkort zijn we hem kwijt.

De vraag is of er een andere narcist zoals Baudet voor in de plaats komt.....

2
52 Hollander1967

Ik heb ook niet zo veel vertrouwen in Rutte. Maar hij heeft één heel groot pluspunt: hij is niet Baudet!

De moraal? Het hangt er maar net van af met wie je Rutte vergelijkt. Vergeleken met Minister Kaag stelt die hele Rutte natuurlijk niks voor.

9
53 WijzeDwaas

Hij wil helemaal niet doen wat goed is voor NL, maar voor hemzelf.

0
54 Wendel

Deze samenleving is niet meer in staat tot 'grootsheid'.
Er kunnen geen grote sprongen vooruit meer worden gemaakt, ook niet als die door de meerderheid van de mensen wordt onderschreven, zoals klimaatmaatregelen.

We zitten geketend in een financieel elitaire plutocratie waar het volk geen enkele stem meer in heeft. Dat is het gevolg van decennialang egoliberaal beleid dat is gestart tijdens de Reagan/Thatcher periode.

0
55 Hollander1967

** gebruiker verwijderd **

Ik vermoed dat de Russen ervoor gezorgd hebben dat het vertrouwen in Rutte naar beneden aan het gaan is.
Die Russen zitten ook werkelijk overal met hun neus tussen.

56 verwijderd9139144

Ach, er komen weer verkiezingen aan. Dan trekken trekken die artiesten hun goocheldoosjes weer open. Beetje slijmen, wat zielig doen en fop-ballonnetjes oplaten. Het `klootjesvolk` trapt er wel weer in. Dan gaat men weer vrolijk 4 jaar verder, op de oude voet.

0
57 Saysame

Jawel, men blijft allerlei doosjes open trekken, tot vervelends toe. Enne, we zijn echt `geraakt`.

0
58 Saysame

@51 denk eerder dat hij voorgedragen gaat worden voor de titel "minister van staat". voorgangers verneukten de boel ook

0
59 metoo

Rutte is een vuile leugenaar

0
60 wijs

Je kunt alle kritiek op Rutte eenvoudig samenvatten: Rutte is de VVD, en de VVD is voor de rich cocksuckers. De VVD houdt mensen voor - ook jij kunt een rich cocksucker VVD-er worden - stem VVD. Net als Mark Rutte. Miljarden voor multinationals, en een inlevend gesprek met iemand op het minimum en die dan simpelweg laten barsten. *Dat* is Mark Rutte. Vergis je niet - weet wel waar de VVD voor staat .

0
61 handsfree

Zowel Nederland als de EU orden bestuurd door wereldvreemde idioten, stem eens anders voordat het een burgeroorlog word.

1
62 Positivo

wie heeft er gelekt naar pinokkio? het zal mij niet verbazen als hij van zijn meesters regelmatig te horen krjgt dat hij zeer gewaardeerd wordt door het nl volk. misschien wordt er wel een aparte krant voor hem gedrukti

0
63 semperpenis

Jammer dat hij alleen geraakt is door het vertrouwen.

0
64 Positivo

Mark Rutte
U schreef ons land ; een vraag.
Wanneer geeft u ons land weg aan een stel gemanipuleerde mensen in een instituut als Europese Uni.
Dat ons land naar de knoppen is gebracht is ook u verantwoordelijkheid geweest want u heb meegeholpen de grenzen wagenwijd open te stellen voor vluchtelingen en u had kunnen weten dat daarmee ook verkeerde mensen binnen lied in nog wel ons land.
U heeft in het begin van u presidentschap meegeholpen om te bezuinigen van ons stelsel en beweerde dat het moest omdat er een crisis was terwijl je weet dat ondanks een crisis niet de basis waarden mag aantasten van ons zorg stelsel omdat het in ons land juist die solidariteit gevoel aanwezig waren wat door u bezuinigingen zijn weg gevaagd daardoor en u visie op de toekomst niet had, dat het na de crisis het beter zo kunnen worden dat is vooruit zien, maar dat had u niet.
Daarmee heeft u on ons land de verkeerde beslissingen genomen en die zal u nog steeds nemen omdat u blijft volharden aan die tijd van crisis.
Er was toen besluiten genomen die nu hersteld moet worden wat nu moeizaam gaat omdat een begin van markt werking nooit kan werken omdat in ons solidariteit principes niet past in ons land.
Daarmee heeft u ons land al mee ondermijnt en het kapitaal de gelegenheid gegeven om ons land te gebruiken om geld door te sluizen waardoor er belastingen in andere landen konden worden ontkomen.
Is dat een goed voorbeeld functie van ons land?
Ik ben een oudere die uit u land is weggegaan omdat u de ouderen heb uitgeknepen om mooiere dingen van te doen voor u mede burgers die het al goed hadden ook in de tijd van die zo door u benadrukte crisis tijd mee weg te komen.
U moest u schamen u bent de eerste slechtste president die ik mee maak in mijn leven een verkeerde generatie die geen respect hebben getoond voor ouderen.

0
65 Ciater

Geraakt in de nek door die dikke vaas ?

Trieste vent val toch kapot, je hebt mijn land gesloopt en gespleten verrader.

0
66 Dragonton

@65 Die anti ouderen stemming zag je vooral vlak voor en tijdens de crisis bij D66 en PvdA. Toen werden ouderen gedemoniseerd en weggezet als niet nuttig, verwend, verantwoordelijk voor de crisis etc D66 bijvoorbeeld vond en vind dat het aanvullende pensioen als bruidsschat richting Brussel moet.
Toen werden de geesten rijp gemaakt voor verhoging van de AOW leeftijd, inkrimping van de AOW, afschaffing VUT, afschaffing ouwe lullen dagen, afschaffing indexering aanvullende pensioen etc. En nu nog laten ze bevriende instituten uitroepen dat onze ouderen het nog te goed hebben. Je weet gewoon dat de huidige politiek per definitie tekorten bij ouderen gaat weghalen. Ik adviseer dan ook rijkere ouderen dit land te verlaten zoals u ook al gedaan hebt. Waarheen als ik vragen mag? Dezelfde tactiek hanteren ze overigens met huurders en huiseigenaren: tegen elkaar op zetten van beide om één te kunnen plukken. Een bekende tactiek van Rutte en zijn mede bewindslieden is dus dat ze bevolkingsgroepen in de maatschappij tegen elkaar op zetten om ongestraft één van deze bevolkingsgroepen te kunnen plukken.

0
67 Conradijntje

@65 en 67 +++ En ik hoop dat de mensen bij de volgende verkiezingen zich ook die andere partijen herinneren die meegewerkt hebben aan de afbraak van Nederland en de gewone Nederlander.

0
68 awwesjeng

Rutte kan niet door iets geraakt worden. Daar is die plank voor z'n kop veeeeel te dik voor.
Hij zal zich wel wat bezorgd voelen over zijn reputatie,. en of dit schadelijke gevolgen zal hebben op een volgende betrekking wellicht.

0
69 Hans

Verbazingwekkend dat kennelijk 25% zijn wanbeleid toch nog steunt. Wist niet dat er zoveel masochisten in ons land rondlopen.

0
70 PFL

Er zijn miljoenen Nederlanders geraakt door zijn acties, valse beloftes en leugens. Daar heb ik meer meelij mee.

0
71 Hans

ze gaan er weer op stemmen. tegen domheid is geen kruid gewassen

0
72 semperpenis

@71
Ik niet, tenminste daarmee heb ik de Rutte stemmers dan wel op de korrel. Rutte is een pathologische leugenaar en een bedrieger. Als je daarop blijft stemmen spoor je niet.

0
73 Al

@70 Neoliberale christenen, boekhouder/controller types, financials, mensen die geloven dat God eerst het geld schiep en daarna pas de mens geloven ook in Rutte. Die lopen te verkondigen dat de situatie in 2008 bijna zo was dat er geen geld meer uit de pinautomaten kwam en dat Rutte ervoor zorgde dat het geld bleef stromen.
Ook sporters stemmen veelal VVD omdat de VVD zich als een partij voor winnaars presenteert: en wie wil er nou bij de losers horen?

0
74 Conradijntje

@4
""Geraakt" impliceert dat hij het niet begrijpt. Ik denk dat dat het probleem is"

Dat weet hij echt heel goed. Het is gewoon verkiezingspraat.

0
75 Rex

De Ruyters zeggen: "Had iemand hem maar geraakt, met een kanonskogel....."

2
76 De Ruyters van Michiel

@10 "Het profiel van een narcist, meer kan ik er niet van maken. Triest geval."

Vooral triest voor de Nederlandse burger.
Zelf zal hij er weinig last van hebben question

0
77 Mappie

@43 "er niet voor jouw zijn om je te dienen in een democratie"

Dat wist ik al wel dat politici niet specifiek vóór je zijn maar dat ze tegen je zijn als burger en als land (Nederland) dat hebben de kabinetten Rutte, 1,2,3 geleerd: de EU is belangrijk voor ze, Nederland en haar burgers niet.

0
78 Conradijntje

@61 "De VVD houdt mensen voor - ook jij kunt een rich cocksucker VVD-er worden -"

Eigenlijk ligt hierin de kracht van de VVD.
De wannabees worden aangesproken en binnengeharkt.

0
79 Mappie

Ondanks alles wat de premier over zich heen krijgt, raakt het hem nog steeds. “Je bent wat afgestompt, maar het raakt me nog steeds. Ik wil er in deze baan voor zorgen de goede dingen voor Nederland te doen. Zorgen dat er banen zijn, dat het veilig is. Maar heb de luxe niet om wakker te gaan liggen om slechte cijfers.”


Sorry maar ik moet even braken!!!

Als iets iemand raakt gaat het er proberen iets aan te doen!

Rufje doet het tegenovergestelde!

0
80 Zie Hier

Vergeet niet dat de afrekening van Rutte met zijn VNO/NCW bij de eerstvolgende stemming moet komen en gebeuren.

Heb lef en stem op FvD, PVV, SP, PVDD.

0
81 Dachtutniet

@16 Houd er rekening mee dat zolang die stembussen niet doorzichtig is hij van te voren goed gevult kan zijn naar de gewenste uitslag van de elite.
Zorg dat je als eerste er bent en schud met die stembussen, Massaal Doen.

1
82 vis

Nou geraakt..
He cried all the way to the bank..

0
83 chouffleur

Rutte 'geraakt'...?! Of verontrust dat zijn rol als puppet van Brussel uitgespeeld is...?

0
84 CoolMemories

Tijd dat hij echt geraakt word met een schop onder zijn reed en den haag uit

0
85 magikeven

Welk weldenkend mens interesseert het nu wat Rutte vindt, niet vindt of waardoor hij wel of niet door geraakt wordt? Als aanvoerder van het kabinet die toestaat dat bedrijven miljardenwinsten kan maken maar geen belasting hoeven af te dragen, een kabinet die ervoor zorgt dat er honderdduizenden gelukzoekers dit al overvolle landje komen terroriseren, een kabinet die ervoor zorgt dat een gemiddeld huishouden honderden zo niet duizenden Euro's meer aan energiekosten moet gaan betalen en het bedrijfsleven 0 Euro is Rutte tezamen met zijn vazallen geen knip voor de neus waard en de mensen die op 1 van de 4 partijen waaruit dit kabinet bestaat heeft gestemd, moeten zich diep schamen.

0
86 nostradamus666

Rutte... Je kunt beter als figurant dienen voor het Pinokkio sprookje in de Efteling dan de bevolking nog langer te beliegen en als een tube tandpasta te zien.

0
87 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Kan u begrijpen dat zo'n man weer een podium heeft gekregen door bij die Pauw van NPO te mogen aanschuiven.
Om van te voren afspraken te maken welke vragen er konden worden gesteld.
Belachelijk en een smerig spel die de aankomende tijd tegen de verkiezingen wel meer van gebruikt zal worden..

0
88 Ciater

Ik doe dit al acht jaar en al acht jaar zijn de cijfers slecht. Dit zou de eerste peiling zijn die goed was”.... Nou en dan nog steeds hardnekkig door blijven modderen. Wanneer gaan zijn ogen echt open?

0
89 Elpo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Benoem verdomme eens eerlijk uit welke hoek het antisemitisme komt!!!...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Daaarrrrr is ie weer. Weer niet gelezen. Ik lees je stalkerposts niet meer Baba Jaga. En een grens ken je niet....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@43 Misschien vallen de meesten IRL wel mee. Zij zullen in ieder geval hun echte mening niet snel bij de koffieautomaat van de baas ventileren....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Migratie geen prioriteit meer, klimaat nu wel. Wil de VVD niet gewoon een volgende kabinet-Rutte (maar dan zonder Rutte)?    - Wynia's Week

Als de immigratiestroom niet aan banden wordt gelegd is het Kabinet al gevallen nog voordat het werd geïnstalleerd!...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

sockknitter
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@4In die schepen ziiten ook produkten voor Nederland....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Mysterie eindelijk opgelost: op deze plek hingen uit Afrika vertrokken mensen 20.000 jaar rond voor ze verder gingen

Had vannacht al bijna een reactie klaar, maar toen de tekst verdween ben ik maar naar bed gegaan.Niet dat er zoveel instond het ging om mijn...

6 minuten geleden geplaatst door eh

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

En zo zien we maar eens hier: de meerderheid heeft niets met Nederland. Ondanks wat ze zeggen. ...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@2 Inderdaad, we moeten ons er niet mee bemoeien. Maar ja, ze bemoeien zich wel met ons......

7 minuten geleden geplaatst door RobP

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@3 Dankje nog wat meer bewijs voor op de aangifte....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
How To Fuck VideoTamil Honeymoon SexMexican Strip ClubNude Pictures Jennifer AnistonSommer Rey NakedPegged PornIndian Top Porn SitesEmma Hix PovFree Porn StepsisterTamil Hd InXvideos Big AssThe Kirsten ArchivePornographie ItalieSoft PornagraphySexmateChie Aoi PussyMoonlight Bunny RsnchPregant PornstarsSelene CastleBang Bang PornWife Cheating With BbcNoelle Easton XxxPorn Tubes BlackmailSexbebinTamil Video Call XnxxSalty IcecreamHot Erotic PornHot Hardcore Sex VideosDusky PornSalena VargesProstate Massaging PornAlura Jensen VrKay Parker In Taboo 2BigboobsfilmsSkipthegames OhioBrskokkaAu Pair GirlsXxx Panu VideoDark Desire NudeKelsey Kane Abuse MeHot Romantic Bed SceneVideo De Karely RuizBlair Williams BjYou PornographiquesXvidoes.comBig Tits Milf Blow JobXxx Porn Big Tits3dhentai AnalNight Sex Video HdJenny CuteyAlexybaby OnlyfansPorn Comics FrVídeo De Pornô De AnimesNsked TitsNude AfrciaSayesha SexLynda Carter SexyAva Allan NudeCountmoxiJayla Foxx PornTamil Sex Video Hd AuntyWife Porn TubeFemdom Ass LickingBunk Bed PornPorn Sexy StepmomGwengwiz PornThisvid.ChamsterliveActrice PornographeCumming DadLance ChargerSee Through Micro BikiniA Promise Best Left Unkept HentaiVídeos CojiendoJandk92Dallas Cowboys Cheerleaders NudeCojiendo A Mi AbuelaDigital Playground Sex MoviesIndian Xxx 3gpXoey Li XxxAdult Mobile GameAnal Brasil AmadorAryae FaeHuge Breast HentaiSquirt MobileSanny Line XxxNona Malone PornLila-love AnalBeach VoyuerLesbian Hottest KissingXhamster MatureNaked Hot LatinaSunny Xxx VHd Porn HollywoodMarsha May XxxCarpet MunchFamilyporn.tb2160pMalayalam Nude VideosRealitykings.fomEccie MobileBelle Delphine FuckedXxnx BrazzersLeah Gotti Hot PornFarrah Abraham SextapeFree Homemade PormJapanese Rain GooglesWww Porporn ComPorn With BlondesBig Tits On TumblerOt Megan LeakedTeen First Sex VideoXxxjapaneseSkinny Dipping TeensHorror Movie Sex SceneBangbus BbcAdult Friendfinder MobileGay Dragon PornFamous SextapeCartoon Sexsi VideoGay Tee. PornEva Elfie SexsHoli XxxBen 10 Xx VideoMia MartinezSong Hye Kyo HotLesbiam Mom PornPrison Porn GayHd Story Porn MoviesPorn Mother And DautherNaked Chicks FartingYoungnudestMia Khalifa BathroomNun Porn VideosFull Length Sex VideosChina Adult FilmSki Bri NudeKatie Cummings CreampieXxn BlackXnxx MianmarBlack On Asia PornMaturecuckholdOmegle AlternativeMaria AnjelMijer MasturbandoseIndian Sec MmsLesbian Sex ImagesIndian Hd Porn DownloadXxx Sexy DoctorLivesexvideo