Huurders met een relatief hoog inkomen moeten niet worden ontzien

Jouw meningDe huur voor mensen in sociale huurwoningen wordt minder hoog dan verwacht, of lager of hetzelfde. Woningcorporaties binnen Aedes en de Woonbond hebben dat besloten. Om huurders te ontzien.

  1. Huurders opgelet: zo weet je of je te veel huur betaalt en of je recht hebt op verlaging
    PREMIUM

    Huurders opgelet: zo weet je of je te veel huur betaalt en of je recht hebt op verlaging

    Honderdduizenden huurwoningen worden mogelijk in prijs verlaagd. Deze week debatteert de Tweede Kamer over een nieuwe wet die huurders moet beschermen. Het lijkt erop dat deze wet wordt aangenomen. Maar wie zich alvast rijk rekent en meteen een lagere huur verwacht, komt bedrogen uit. Hoe weet je of je te veel huur betaalt? En wanneer kom je in aanmerking voor huurverlaging? Matthijs ten Broeke van de Woonbond legt het uit.
  2. NEC-supporters mogen trots zijn, sfeer was indrukwekkend • Wanbeleid brengt Vitesse op rand van afgrond, dit betekent het
    Kappen & Draaien

    NEC-supporters mogen trots zijn, sfeer was indrukwek­kend • Wanbeleid brengt Vitesse op rand van afgrond, dit betekent het

    Ze hebben gevochten, ze hebben gestreden, maar het was niet genoeg. NEC moest gisteren in de Kuip toch buigen voor Feyenoord en zag een droom uiteen spatten. Hoe wordt er nu in Nijmegen op teruggekeken? En kan de club zich weer herpakken om Europees voetbal te halen? En het eredivisiedoek is voor Vitesse nu toch echt gevallen. Hoe gaat het nu verder met de club en wat betekent dit allemaal?
    Beuningen, Overbetuwe, Rheden, Berg en Dal, Lingewaard, Wijchen, Renkum, Westervoort, Nijmegen, Arnhem