Liever een land met minder inwoners (trouw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hadito in Overig  ·  81 Reacties

  • 32
  • 945x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@6 "Nou pleur 1 miljoen populisten eruit en we hebben minder inwoners win win"


Was beter als ze 1 miljoen "ingevoerde" medelanders/mee eters, (met migratie achtergrond,) eruit zouden "pleuren" geeft ruimte en dan kunnen weer de gewone "nederlandse" leefwijze en normen gaan gelden.
Scheelt miljarden euro's en deze (on)tevreden eisers zijn dan eindelijk waar ze thuis horen! Wordt de BVNL eindelijk weer een stukje leefbaarder en met een stuk minder "inwoners" win/win situatie toch!

4
51 Widaan

@47 Ik ken geen moslims die hun eer wreken. Ik ken er aardig wat. Mensen waar ik geen goed gevoel bij heb moet ik niet. Ik heb een zelotenradar. Want nee geen enkele zeloot is verenigbaar met democratie. Ook de gereformeerde zeloten niet. Maar ook daar zitten prima weldenkende mensen tussen de echte idioten zijn een minderheid. Mensen die bidden kunnen prima allerhande waarden onderschrijven die ik deel ook veel moslims. En ja degene die verzonnen heeft dat Somaliers mochten blijven of salafisme zoveel ruimte gaven zijn eikels. Dat staat compleet los van collega's en vrienden van me die naar een moskee gaan op vrijdag.

Dus antwoord op je vraag is ja een flink deel van de moslims is prima verenigbaar en een te groot deel ook niet. Het is voor mij ook een ergernis dat een flink percentage (maar nog steeds een flinke minderheid) van de moslims niet goed wijs is.

9
52 Drs. Mezun

** gebruiker verwijderd **

@52 "Dus antwoord op je vraag is ja een flink deel van de moslims is prima verenigbaar en een te groot deel ook niet. Het is voor mij ook een ergernis dat een flink percentage (maar nog steeds een flinke minderheid) van de moslims niet goed wijs is."

Deze stelling kan ik wel met u delen. Helaas is het zo dat de laatste jaren steeds meer moslims toegeven aan het extremer belijden van het geloof dan jaren geleden. Hoe meer moslims er bij komen hoe meer gematigde moslims extremer worden en "stille" moslims gematigder worden. Met andere woorden, hoe meer moslims er komen hoe meer moslims zich laten horen die voorheen zwegen.
U kunt dit vergelijken met rechts. Zolang rechts in het verdomhoekje wordt geplaatst zijn er weinigen die toe willen/durven geven dat zij rechts zijn. Hoe meer het rechtse gedachtegang wordt geaccepteerd hoe meer mensen toe geven dat zij rechts zijn of het rechtse gedachtengoed steunen.

53 verwijderd5929219

@26 Dat is dus wel degelijk zo
Minder mensen in Nederland is alleen maar goed

5
54 GOTCHA666

@26 Dat jij in dat sprookje van timmermans gelooft moet jezelf weten

5
55 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

Het grappige van groennixs is dat men aan de ene kant kabaal maakt omdat teveel mensen de aarde vervuilen maar met die zelfde grijns op het gezicht schamen zij zich er niet voor om het liefst tienduizenden mensen hier naar toe te willen importeren die niet aangepast aan onze maatschappij zijn en daarboven op nog eens de schatkist tot in lengte van jaren blijven belasten vanwege het onvermogen om te kunnen werken in de Nederlandse maatschappij .

56 verwijderd682241

@54 Gaat u ons voor, als voorbeeldgedrag?

36
57 Barbapapa-7,5

@57 Nee Barbapapa en de andere wegkijkers die gaan weg

4
58 GOTCHA666

@6 Je klinkt echt fascistoïde door dit te zeggen.

Wat door de mainstream media populisten wordt noemt zijn doorgaans zeer verontruste burgers die het gemanipuleer en gelieg van de traditionele politiek en staatspropaganda meer dan beu zijn. Ik noem deze mensen klokkenluiders in plaats van populisten. Linkse globalisten en eurofielen beschouw ik meer als landverraders, dus een graadje gevaarlijker.
Nederland is gewoon meer dan vol en wordt er beslist niet "gezelliger" op.

1
59 bozeman

ha, dit land wordt toch geregeerd door een stelletje idioten, dus dat zal nooit gebeuren. stel je voor dat er een politicus zegt dat in Nederland minder mensen moeten wonen. die heeft wel gelijk, maar moet nog geboren worden.

hoewel, Wilders deed een poging tot minder minder, maar ja, dan heb je gelijk een proces verbaal aan je broek

1
60 Roomboterbabbelaar

@4 "....door een stel ontspoorde lemmingen ...."

HAHAHA

3
61 CoolMemories

@15 "...Een bedrijf zou snel op de fles gaan als er geen eisen werden gesteld aan het aan te nemen personeel....."

Het is, hoe bizar het ook klinkt, een moreel probleem van de linkse elites met een vals maar knagend schuldbewustzijn van 'een koloniaal verleden' en het dwang- en schrikbeeld van 'de 'blanke mannelijke hetero overheerser'....!

De strijd tegen 'Zwarte Piet' is dan ook een poging Sinterklaas zelf te vernietigen.

2
62 CoolMemories

@60 "....Wilders deed een poging tot minder minder, maar ja, ...."

Waarom zou je geen 'minder! minder! mogen roepen terwijl regeringen al decennia lang 'meer! meer! in praktijk brengen...?!

2
63 CoolMemories

Waarom moeten wij in een land met 500 mensen op een km2 mensen uit landen waar 3 mensen op een km2 wonen opnemen. Waarom doen we dat niet andersom.

2
64 Mollevanger

* Verwijderd door de redactie *

65 Gr@ndioos

@29 Dat is inclusief nareizigers mag ik aannemen , nou dan kun je op 820.000 asielzoekers komen deze eeuw daar zou ik niet mee akkoord gaan , dus ook de christenen,atheïsten,homo's zullen het zo dicht mogelijk in de regio moeten zoeken wat mij betreft.

3
66 21st Century Guy

@66 Waar jij mee akkoord gaat zal me worst zijn. Alsof mensen die in 2020 aankomen hier allemaal nog wonen in 2100 en allemaal in leven zijn. Worden ze allemaal 100 of wat?

10
67 Drs. Mezun

@67 Mensen krijgen kinderen , wist u dat niet ?

2
68 21st Century Guy

@35 zoals de VS? Daarom voert de VS de oorlogen ook 'hier' in aan onze EU zuidgrens. Zodra wij de steun aan oorloghitser vs stoppen, zal het aantal asielzoekers verder dalen. Vrede met het middel oosten (en Rusland) en de middelvinger richting Trump land, is dr oplossing.

2
69 Myth63

@69 Flikker mooi op met je Rusland en we zijn niet in oorlog met het midden-oosten. We hebben een probleem met salafisten verder niet hoor.

9
70 Drs. Mezun

Als we nu met z´n allen in Afrika gaan wonen, is het veel makkelijker om huizen te verwarmen. Meestal is het warm genoeg en voor de stroom die nodig is, zet je zonnepanelen in de woestijn, kun je de vruchtbare grond hier gebruiken voor land en tuinbouw.

0
71 Aragon

@71 Oke maar onder éen voorwaarde dat je van tijd tot tijd met je kont gaat schudden.....

3
72 21st Century Guy

@72 ,
Wat heb je daaraan?

0
73 Aragon

@73 Dat is Afrikaanse koeltoer.

2
74 21st Century Guy

De enige maatregel die het klimaat daadwerkelijk helpt: ontvolking.
Maar leg dat links maar eens uit die én een beter klimaat willen én meer immigratie, twee tegenstrijdige zaken.

1
75 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

76 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

77 E.Meel

@70 je kunt niet om Putin heen, de meerderheid van de Russen staan achter hem. Putin is geen idioot, hij weet hoever hij kan gaan en staat open voor onderhandelen. Je wilt met de veranderende machtsverhoudingen het Eurazische Rusland toch niet van je vervreemden? Putin deugd op bepaalde punten niet maar dat is voor de meeste landen geen reden om een land te boycotten.
Via de vs hebben we wel degelijk een oorlog met een deel van het middenoosten terwijl we zoals u terecht zegt op zich geen probleem met de islam hebben.

We hebben gewoon goede verhoudingen nodig om enig tegenwicht tegen te bieden tegen 'Azië' Of hebt u niet door dat die het stokje over hebben genomen?

0
78 Myth63

* Verwijderd door de redactie *

79 cabello

Minder inwoners zou voor vrijwel alles beter zijn.

Echter de beursgenoteerde multinationals willen zoveel mogelijk consumenten , en groei,groei,groei ... en de partijen waar ze hun pionnen geplaatst hebben helpen daarin flink mee

0
80 Vageali6888

@70

De koran staat haaks op onze grondwet en waarden , de meeste moslims nemen de koran zeer serieus niet alleen salafisten.

Dat is dus weldegelijk een probleem...
Een soort stok tussen de spaken van onze samenleving

0
81 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

1 minuut geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

24 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

30 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

31 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Mia Khalifa BikiniNora Fatehi PornGostosas HentaisMulti Cream PiesKatie Cummings FatAvis_12Tiffany Brookes18 Meat ComJavpro.tvBunniemma PornLegs XxxHardcoregangbang ComXxx Hot Sexy Video ComRoad FuckFull Length Gay PornDebbie Does Dallas Full MovieMaturetube.co.mLeabian Porn CideosLisa Ann FeetIsrael Sex VideoBeeg RomanticHard Hard SexSofia Vergara SexyAlice 85jjVibrating AnalLiza Del SeraBlue Film Hindi SexMan Fingering WomanManwa PornGirlfreinds FilmsEscorysNudistasCumshot MilfTight Body PornPorn Star GaloreMrseepfakesBig Black Boody PornAnal VibraterSexy ChutkaleVr FreepornSnapcamz.ccPorn Tv StationsLana Kane PornTnaflix.coomBongacaKinfgirlsMoti Chut WaliPornhup ComXxx Dance PartyTinderxxxAnnonce WannonceVixwn PornMarian FrancoOnly Big CockValie KayIndian Xxnx ComNangi Ladki XxxLesbian Porn Big Tittiesموقع سك سAi Generator HentaiEscort GrilJulia Ann Full Porn69ingNude WallpapersHot Romance Video DownloadAnal BrzzersFamily PornographyXvideos Anal ViolentoPornos MuvisChanging Room NudeMamaplugs LeakedMissmichelleyg NudesHot Women On Women PornHd PornocomVidéo ScatoNipple PlayingRanjitha Sex VideoKarmarx OnlyfansAnime FuckingOver 40pornGangbang Creampie AnalXxxx KannadaLena The Plug And Jason PornSommer Ray OnlyfansSkinny GrannypornMiranda Cosgrove NidePenis Pump ExerciseXxx Desi HindiSex MobiDesi Housewife Sex VideosLesbian Nipple PlayJessenia Rebecca XxxMamadorasSara XxxSusyjoOnlyfans BliwjobFemdoms PornHot Sexs MoviesChutkiHot Lap DancePawg JoiBbc Captions PornHd Family PornPornhatPorn NomFreestreamingpornXnxx LesbianSecret Camera Sex VideosSexe Video HindiPamela Rios Xxx VideoHd Sexy Video GirlBangla Video SexeJav UnsencorGranny Feet PornPorn Wife RealXxx On Xxx TubeIwnaktvTiny AnalChina XxxxxxMidget FuckedWorld Beautiful Girl XxxXxx Hd DBig Boobs Threesome PornCelina Powell Blow JobVideo Sexs IranNik FrosR AnalSeltin SweetyBlogs SexesNaturistes Et SexeXnxx Mallu Aunty ComVietbunny NudeJapan EscortStranger Blow JobsJessica Bangkok LesbianسکسایرانیSani Leon Ka Sexy Video HdReddit CelebsnsfwVipporns.Incest ChatFat LesbiansexStrip Tease WifeSierra Skye LeakGay Movies SexualDesi Bf HdFree Xxx Sex Full MoviesLayla JenneSelene Castle PornIndexx PornFilm De Culgratuit