door leefvandaag in Politiek  ·  125 Reacties

  • 39
  • 1508x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@95 Ik snap er niets van. Je kunt toch gewoon Vlaams spreken in Vlaanderen?

@98 Ah, dank voor de uitleg. Dat begrijp ik wel. Het enige waartegen ik mij verzet is tegen fascisme en racisme. Ik kan me wel voorstellen dat je je eigen taalgebied het liefst als eigen land hebt.

4
101 Mrs. K

@99 Nee daar doe ik niet aan. Ik wist trouwens ook niet dat je Vlaming was...

5
102 Mrs. K

@99 Ik denk dat anderen ook niet weten dat je een Vlaming bent en daarom minnen. Ik kijk er nu ook wel wat anders tegenaan: mbt Voorpost zul jij er anders over denken dan een Nederlander omdat Vlamingen een heel verleden hebben met dit soort groeperingen, dat Nederlanders niet meeweegt. Sentimenten die hier niet spelen. Toch blijft het probleem dat ik met dit soort nationalisme heb, nl. dat het anderen uitsluit. Verzet tegen de kunstmatige indeling van België: prima, kan ik begrijpen. Maar waarom dan dat racisme, er rassen bij betrekken? Dát is wat ik nog steeds niet begrijp.

8
103 Mrs. K

@103 ben al blij dat we toegeven dat we een verschillende benadering hebben, wees trots op uw visie ze wordt steeds minder gedeeld laat staan uitgesproken, maar ivm met Vlaanderen ligt het toch wat anders, en dat het nazisme en neo nazisme erbij wordt betrokken zint ons al helemaal niet. Als je weet dat vooral de Vlaamse regeringspartij tegen het pact was, motieven daargelaten, en dat de waalse regeringsleider de vlaamse partij buitenspel zet en toch wil ondertekenen komt dit weer neer op een Vlaams Waalse tegenstelling waarbij de franstalligen hun wil doordrukken terwijl de Vlamingen tegen waren. Vlaanderen stelde voor dat Belgie zich zou onthouden, geen instelling innemen dus maar daar werd niet naar geluisterd. En als er Vlaamse radicalen in Brussel actie voerden was dat echt niets met racisme te maken maar met typische Belgische politiek. Tijd om te gaan slapen nu, nog een goeie nachtrust.

4
104 leefvandaag

Vlamingen zijn veel taalgevoeliger dan NL'ers. Hebben een schat aan literatuur geproduceerd vanaf 1200, veel eerder dan boven de rivieren het geval was.

0
105 Ness

@105 ook eerder dan de friese taal ?

3
106 John

@93 Hoeft ook niet de gele hesjes geven deze keer niet om wie links of rechts is want daar gaat het niet om maar wat hun wil verbind.
En hou eens op met dat geklier links of rechts we willen allemaal het zelfde een mooiere wereld alleen de weg er naar toe is een beteje anders.
Rechste word door links uit gemaakt als racisten maar houd rekening ermee dat ik bv als rechtse de vluchtelingen wel ene goed leven gun maar wel daarginder en ik gun ze een heel goed leven zelfs een betere leven die ik nu heb.
En met dat geld dat ze hier 1 vluchteling mee helpen kunne ze daar tien en el meer helpen en dan lijdne ze zelfs een mooiere leven dan hier.
Waarom word dat niet geregelt?

4
107 vis

@106 : Daarvan is weinig overgebleven. De kerk zag zulke uitingen van cultuur niet graag, of het moest vroeg-christelijk wezen. Maar er zijn nog wel brieven bewaard gebleven over de noodzaak op te treden tegen de invallen van de kerk vanuit Ameland, van rond 800. Friezen zijn niet echt dichterlijk aangelegd. https://nl.wikipedia.org/wiki/Oudfries

1
108 Ness

Hahaha natuurlijk doen de Russen hun best om iedere vorm van wanorde zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen.

Die Poetin rukt zich momenteel helemaal suf om al die useful idiots die hun eigen natie ondermijnen. Nog nooit zo’n duidelijk gevalletje ‘verdeel en heers’ gezien.

15
109 Gewoon een student

De Ruyters zeggen: "@109 Gewoon een student, daar is die hele dictatoriale EU op gebaseerd..."

8
110 De Ruyters van Michiel

In de Volkskrant zag ik linksonder inderdaad ook twee kolommetjes hier over...

1
111 Ektoplasma

De echte vraag is niet of Russische media berichten over wat er in Brussel gebeurt tijdens een protest (dat doet men op aandringen van Erdogan in Turkije immers ook met wat er gaande is in Parijs, denk daar maar eens over na), maar of Russische media ook berichten over protesten in Moskou of Sint-Petersburg.

Maar dat verschil zal wel te lastig zijn voor sommigen hier.

3
112 progressiefliberaal

Misschien dat het zo helder wordt voor de weg-met-ons-figuren:

1. Russische media over Rusland
2. Westerse media over het Westen
3. Russische media over het Westen
4. Westerse media over Rusland

Voor sommige mensen is het blijkbaar logisch om nummers 2 en 3 te vergelijken. Tja, als je bij voorbaat al meer geïnteresseerd bent in wat de Russen over ons denken en er geen moment bij stil gaat staan waarom zij over onenigheid hier berichten... voor de meeste mensen zou een vergelijking tussen 3 en 4, of 1 en 2 logisch zijn als je wil zien waar de media nou eerlijker of opener zijn.

Maar ja, logica hè. Moet je niet in de weg laten zitten als het niet uitkomt blijkbaar.

2
113 progressiefliberaal

Dus ik moet tegenwoordig op een Russische zender kijken wat in mijn regio gebeurt.
Wanneer controleert Olongren ook die Russische zenders niet. Omdat ze oorspronkelijk uit Rusland afkomstig is zal ze vast de taal nog beheersen.

5
114 Mollevanger

Was ook gewoon op het Belgische nieuws te zien hoor ! Waren stelletje relschoppers, grootste gedeelte gedroeg zich normaal >

0
115 68plusser

@104 We hebben een andere achtergrond, ik zou zelf Open VLD stemmen maar ik weet wel zeker dat jij daarvan gruwt question Maar zoals gezegd: ik begrijp jullie strijd tegen Wallonië. Ik snap ook dat de Vlaamse radicalen niet in de eerste plaats aan het demonstreren waren uit racistische overwegingen. Wel liepen er racisten mee, en dat is jammer want behalve dat het verwerpelijk is sneeuwt de echte boodschap van de gele hesjes daardoor onder.

2
116 Mrs. K

Binnenskamers is het ook niet anders en daarover wordt ook niet bericht door 'onze' media:

1
117 Proemevla

@109
""Hahaha natuurlijk doen de Russen hun best om iedere vorm van wanorde zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen.""

Waarvoor dank. Kijk sinds kort ook Ruptly en RT omdat ze demonstraties in Europa live verslaan die in de westerse mainstream media niet eens worden vermeld. Je zou het dus ook andersom kunnen stellen dat de westerse media nou juist hun best doen om die onrust onder het tapijt te vegen.

""Die Poetin rukt zich momenteel helemaal suf om al die useful idiots die hun eigen natie ondermijnen.""

Als er zaken zijn die een land ondermijnen dan is het wel massa-immigratie, islam geïmporteerde terreur en een graai elite die de lessen van eind 1700 weer zijn vergeten. Heeft niets met Poetin te maken alhoewel ik me wel kan voorstellen dat hij dubbel ligt van het zelfdestructieve EU beleid dat ons alleen maar verdeeld en verzwakt.

4
118 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

119 cabello

* Verwijderd door de redactie *

120 cabello

Dus er waren veel meer ultrarechtse nazi's? XD Stout can de media om het halve verhaal maar te vertellen question

3
121 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

122 cabello
123 netcat

Men zal dom gehouden worden.
Lukt aardig gezien sommige reacties hier.
Helaas is er internet en zien we alles zolang de EU dit nog niet als nepnieuws verbied.

2
124 Eastwood

** gebruiker verwijderd **

De Russen hebben het gedaan.

125 verwijderd9139144

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Chinese Teen PornImagefap.ciomBig CockpicsHanjob In PublicCamel Toe LeggingsBangla Sex Choti GolpoAlex Gray PornstarThe Wolf Of Wall Street Nude ScenesListcrawlers SacramentoPronhutMalayalam Sex Movie Malayalam Sex MovieChelseawildeCum On Face XxxNxnn Sexy VideoBlake Blossom BbcPearling PornMike Horner Porn一番视频Meninas PeladinhasHemtai.hqOne Night In ChinaHd Sexy Video BfSonia Singh HotPorn Videos BreastfeedingGymnasticpussyTattooed TittysXmegadruveForumgirlsSexxx On The BeachWeejulietots PornPornstars BazzersBoob SukDudh Sex VideoLisa Del SierraItsbbykotaX Veideo ComDirty Story In HindiPorn Movies In TheatersXxx Hard FuckLara Croftnude小宵こなんTarzen XxxSunny Leon PictureAsian Nude MassageBigbootybailey PornLexiluna VrSophia Leone HardcoreGaycum InsideNurse Joy Rule 34Porn Magazine FreeVideos EoticosFreeporn DadXhamster TodayMiaa-736Teensluts PornMomoldX Video AdultMallu Maria SexPorn AnglesWww Xxx BusTrisha PaytaspornMallu Masala PornGoldpussyOnly Fans LeakesNew Aunty Xxx VideoBdsm Porn GifSex For ActressHandicapped PornNut SuckingMature X XBest HeadXxx Hot AntiDezyredFirefighter PornKorean Hot Sexy PornLil Bebe Nasty XxxRead Hentia MangaAnimesexSex Film Dikhao SexNontonbokep IndoTailsko PornHeavy-r.comDotos PornosRaquel RoperJoshy And LockyArpita Basak NudeBrazzers Stepmom XnxxXo PornDsvr-1336Kayta CloverBlue Picture TamilFree Threesome Sex VideosJackie.aphrodite NudePuretaboo.c OmVideos X GayMya CurvzSex Scandal Video In IndiaPornjourneyPichuntersXxx Gandi BaatBang Bus Full PornSuhagraat SceneIndia Sexual MovieAsian CummingNew Marriage Sex VideoBangali Girl Xxx VideoDark Veb PornFelicia Day NudeRico CuloteInterracial And AnalJayline OjedaMask Girl NudeLiya SilverpornHollywood Adult Movies Free DownloadJapanese Xxx Movie ComLesbian Pregnancy PornHentie ComicsList Of Nsfw RedditsBarely Legal PornLong CockMalayalam House Wife SexNew Married Girl SexVideos Porn De TriosHumping WomenColombiana CojeHentajTake The Condom OffXxx Hot MovieDesi Bhabhi Ka Sex VideoMomokun PornPerky Titties BouncingPaul CanonSex Video New 2018Indian Gf Porn VideosGirlsdoporn E297Futa HentiXxx Video New DownloadVideos Pornos Mexicanos CaserosTwerk AnalLesbian AnalstraponXnxx SmallerAll Male PornstarsXxx India HindiSex Videos In DesiIndian Full Hd Porn MovieIncesttabooIncredibles P O R NGia IyzelAishwarya Rai ArmpitKarina Kapoor Sex