Gele Hesjes Arnhem zijn nog lang niet klaar: ‘Als het moet, staan we hier iedere week’

videoARNHEM - Ondanks de snijdende wind trok de protestmars van de Gele Hesjes Arnhem zaterdag ruim dertig mensen.  De stoet trok vanaf het Gele Rijdersplein via de Spijkerbuurt naar het Stadhuis. ,,Als het moet, doen we dit elke week.”

31 reacties

  • Frits

    5 jaar geleden
    De voorlopige teruggaaf voor 2019 heb ik al binnen, en die gaat aardig omhoog in ieder geval!
  • Frits

    5 jaar geleden
    Een raadgevend referendum is een wassen neus. Want een raad kan altijd genegeerd worden. We moeten een bindend referendum hebben, zoals D66 voorstaat. Dat raadgevende referendum is terecht afgeschaft want het had geen enkele functie en kostte veel geld.
  • Frits

    5 jaar geleden
    Inderdaad. Vreemd trouwens, want het pact regelt o.a. dat mensen uit veilige landen nu eindelijk makkelijker kunnen worden uitgezet. En dat zijn nou precies de mensen die de meeste overlast veroorzaken. Maar blijkbaar wil “de bevolking” liever dat deze mensen blijven...
  • Frits

    5 jaar geleden
    De ziektekosten stijgen ieder jaar. Dat zegt u goed. En daardoor is het logisch dat de premies ook stijgen. Als we meer claimen en menen dat we allemaal recht hebben op de duurste nieuwe therapieën, dan kan het niet anders dan dat de zorg en dus de premies hoger worden.
  • Henk

    5 jaar geleden
    'Nederland is een vaasje' , volgens Rutte. De vaas wordt vastgehouden door 45% van de bevolking die onderhand kramp in de handen heeft van dat vasthouden  55% van de bevolking haalt er wekelijks een mooie bloem voor zichzelf uit, of zet de bloemetjes buiten en spuugt op degenen die de vaas vasthouden!!!!!