De vrouw werd in deze woning in de Cipressenstraat neergestoken.
Volledig scherm
De vrouw werd in deze woning in de Cipressenstraat neergestoken. © Mathias Mariën

Heeft neergestoken vrouw (47) inbreker betrapt? Camerabeelden vertellen mogelijk meer

De 47-jarige vrouw die vrijdagochtend in haar woning werd neergestoken door een indringer, ligt nog in een kunstmatige coma, maar verkeert niet meer in levensgevaar. Het huis is sinds enkele maanden het tweede verblijf van het slachtoffer en haar echtgenoot en twee kinderen. Mogelijk kunnen camerabeelden uit de buurt meer duidelijkheid brengen.

5 reacties

  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Om deze reden ben ik voorstander om in het bezit te mogen zijn van een vuurwapen. Nu heb je geen enkel middel meer om uw eigendom nog te kunnen beschermen. De crimineel word als het ware in bescherming genomen om vrij te kunnen handelen.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    In paniek gehandeld de juiste uitleg in de rechtbank, voeg er nog aan toe als de vrouw hem niet betrapt had was er niets gebeurd en de kous is af.
  • Frederik Lootens

    5 jaar geleden
    Dit soort smerige laffe moordende inbrekers mag nooit meer vrijkomen. Ik hoop v harte dat de vrouw er geen blijvende traumatische ervaringen aan overhoudt. Ook verl sterkte aan de zwaar beproefde buitenlandse familie.
  • Jos Indigne

    5 jaar geleden
    Van harte spoedig herstel aan de dame
  • Desmet Jacques

    5 jaar geleden
    Desmet Jacques Arme vrouw, hopelijk overleefd ze het en wordt die lafaard gegrepen en krijgt hij levenslang. Sterkte aan de familie.