• 2
  • 517x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het toevluchtsoord idee is zo fout als wat. Israel was een experiment, en tevens een handige vooruitgeschoven post van de 'bankiers' aka planeetvretertjes. Dit laatste behoeft geen uitleg. Maar het experiment was als volgt: haal mensen binnen uit alle windstreken, liefst zo getraumatiseerd mogelijk, ontdoe ze van hun bezittingen (kibboets!), nationale identiteit, TAAL, besef van eigen geschiedenis en leg de nadruk op hun 'joodszijn' middels het zionisme of het geloof of de combinatie van beide om de basis voor enige samenhang te leggen, en gebruik de holocaust om ze doodsbang te maken voor de buitenwereld, dat geeft een diepe band en het gevoel op elkaar aangewezen te zijn. Ondertussen werden de aangekomen joden eugenetisch *opgeschoond* om zo een eliterasch van mensen te kweken. Bemint U maar. Maar mi is hier sprake van een enorme misdaad tegen de menselijkheid.

8
1 Ness

Zij is (net als ik) tegen een boycot van héél Israël. Maar jammer genoeg spreekt zij zich niet duidelijk uit vóór een boycot van Israëlische producten uit de bezette gebieden BDS.

De Israëlische regering moet trouwens niet zeuren over BDS question
Lees dit artikel in jewishpress.com maar eens....

De Israëlische regering geeft toe aan BDS van de EU

De regering Netanyahu inclusief de kampioenen van de nederzettingen in Judea en Samaria zoals Likud, Habayit Hayehudi en Yisrael Beiteinu, zijn zondag (31 dec. 2017) akkoord gegaan met een Europees samenwerkingsprogramma ter waarde van miljoenen Euro's die officieel de Israëliërs uitsluiten die aan de verkeerde kant van de "Groene Lijn" leven ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/233877-de-israelische-regering-geeft-toe-aan-bds-van-de-eu

21
2 Uit Den Haag

** gebruiker verwijderd **

He fijn....het dagelijkse portie zandbakgejank.....zucht.

3 verwijderd322399

Oh en om het nog erger te maken: Israel is dus geen land maar een off-shore militaire basis van superbeleggers in oorlog met gewillig en goed gemotiveerd kannonenvoer midden in moslimland. Het is nu aan de Israeliërs om zich die ontstaansgeschiedenis te realiseren, de conclusies te trekken en om er nog iets van te maken, want met de huidige stand van militaire zaken is Israel als militaire basis eigenlijk overbodig. Voor dat eugenetisch opschonen zijn heel veel keiharde bewijzen. Check de behandeling van de joden uit Jemen (babydiefstal om experimenten op de kinderen uit te voeren, dat groffe schandaal zindert nu nog na) en die van joden uit sephardikringen van Arabische afkomst (ringwormchildren; 5000 dood als direkt gevolg, plus een x aantal Palestijnse kinderen).

7
4 Ness

@1 Ness

Eugenetica wordt geassocieerd met de beruchte nazi Josef Mengele.
Dus was ik geschokt door de zin in jouw tekst:
"Ondertussen werden de aangekomen joden eugenetisch *opgeschoond*"

Maar hoe schokkend ook, er zit inderdaad een kern van waarheid in....
Joods-Ethiopische vrouwen kregen jarenlang van de overheid stiekem de prikpil, om hun geboortecijfer laag te houden question

Israël stopt omstreden anticonceptiepraktijk Ethiopische vrouwen
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/israel-stopt-omstreden-anticonceptiepraktijk-ethiopische-vrouwen~b3a68cb1/

18
5 Uit Den Haag

@3 Crezee
Erg hè?
Maar je MAG het overslaan!
Je MOET het niet lezen question

19
6 Uit Den Haag

@5 Nee het is niet een kerntje van waarheid, het is allemaal terdege gedocumenteerd. Dit is iets wat zich lang geleden al begon af te tekenen maar wat mensen wellicht nu wel kunnen begrijpen zonder meteen in een *antisemitische* stuip te schieten, nu ze zelf massaal slachtoffer zijn geworden van die maniakale maakbaarheidsdrang van 'wezens' die zich zo hoog boven de mensheid verheven voelen dat zij ermee menen te mogen spelen als was het speelgoedvee. Met als motivatie, vrees ik, ultieme verveling en gebrek aan kicks. Maar sorry dat ik je draadje kaap. Excuus.

5
7 Ness

** gebruiker verwijderd **

@6 je hoeft het ook niet te plaatsen, 70 jaar geleden was het gezeik daar en over 70 jaar nog steeds. Nieuwswaarde 0,0 . Post pas iets over de zandbak als het vrede is (nooit dus).

8 verwijderd322399

Kom op zeg.....
Waar gaat dit over?
Dit is een actrice met een mening.
Famke Janssen heeft waarschijnlijk ook wel een mening over Nederland maar wat moeten wij ermee?
Iedereen heeft wel een mening over iets.

Trouwens, kan iemand mij het racistische karakter van die Natiewet uitleggen of vertellen wat er fout aan is in relatie met hoe islamitische landen naar hun eigen naties kijken?

2
9 Malinois

@9 Malinois

Je kan natuurlijk eens wat opzoeken via Google over desse wet. Waarschijnlijk vind je daar niets over de relatie met hoe islamitische landen naar hun naties kijken. Vervolgens stel je hier dan maar die vraag. Persoonlijk begrijp ik niet waarom je die relatie zoekt. Pleit het Israël vrij als er ergens een islamitisch land is dat vergelijkbare wetgeving heeft?

17
10 Hendrianus

Respect voor Natalie.
#BDS

Als je boven op de TAG Natalie Portman klikt, dan zie je ook eerdere artikelen over haar hier op NK.
#Handig! question

19
11 Barbapapa-7,5
12 Snuggles

Als militaire basis die in permanente staat van oorlog verkeert met alles en iedereen om zich heen is democratie uitgesloten omdat de constante alertheid om een heel duidelijke hierarchische struktuur vraagt. Maar als natie kan Israel enkel blijven bestaan bij de gratie van de buren; er moeten relaties zijn, onderlinge handel, uitwisseling, vrede, anders blijft Israel afhankelijk van hulp, en blijft het een verkapte militaire basis met schizofrenie als uitgangspunt.

De 'democratische' tussenweg die nu wordt gekozen middels een illusie - het joods-zijn-en-blijven - is gedoemd te mislukken. Israel is om te beginnen al geen democratie maar heeft een op 'ras'/geloof gebaseerde theocratische struktuur en deze wetten maken het allemaal nog erger. De moslims om Israel heen laten zich niet voor het lapje houden en vallen burgers aan. Want dat zijn allemaal soldaatjes, zoals ook iedere moslim een soldaat is. Mi is er geen oplossing.

2
13 Ness

@12 Snuggles
Normale mensen zijn het eens met Nick Cave.
Maar volgens mij ben jij het NIET eens met Nick Cave question

"Ik steun de huidige regering in Israël niet en accepteer niet dat mijn besluit om in het land te spelen een vorm van stilzwijgende steun is voor het beleid van die regering", schreef Cave, waaraan hij toevoegde dat hij de Palestijnse zaak steunde en dat het Palestijnse lijden "wordt beëindigd via een alomvattende en rechtvaardige oplossing, die een enorme politieke wil aan beide zijden met zich meebrengt". Hij benadrukte ook zijn eigen liefdadigheidswerk dat 150.000 pond ophaalde voor de pro-Palestijnse Hoping Stichting.

Uit jouw link:
https://www.theguardian.com/music/2018/dec/11/nick-cave-cultural-boycott-israel-brian-eno

15
14 Uit Den Haag

De Jodenhaters hebben er vreselijke moeite mee dat er een Joodse staat bestaat.

Wen er maar aan jongens, Israel gaat niet weg.

In tegenstelling tot het levensmoede europa wat haar continent uitdeelt aan de islam zal Israel vechten om te overleven.

http://tinyurl.com/h0meland

2
15 HaTishbi

@14 En daar ga je weer in de fout, BDS is gewoon een vertakte vorm van Jodenhaat en daar is Nick Cave ook een tegenstander van.

Ik heb niets tegen de palestijnen maar wel tegen Hamas.
Een door jou gesteunde terroristische organisatie die hun eigen volk misbruikt voor hun eigen gewin.

2
16 Snuggles

@15 HaTishbi
Dat jij graag elke vorm van democratie de nek om wil draaien en er een theocratische dictatuur van wilt maken vind ik al ziek.
Maar dat je óók nog 'ns 'n keer de rechten van miljoenen bewoners in de bezette gebieden wilt blijven negeren vind ik schofterig!
Is dit dan jodenhaat?
Nee, dit is haat tegen mensen die een misdadig wereldbeeld hebben question

14
17 Uit Den Haag

@16 Snuggles
Je schrijft:
BDS is gewoon een vertakte vorm van Jodenhaat

De Israëlische regering haat de joden óók?? question

De Israëlische regering geeft toe aan BDS van de EU
jewishpress.com
De regering Netanyahu inclusief de kampioenen van de nederzettingen in Judea en Samaria zoals Likud, Habayit Hayehudi en Yisrael Beiteinu, zijn zondag akkoord gegaan met een Europees samenwerkingsprogramma ter waarde van miljoenen Euro's die officieel de Israëliërs uitsluiten die aan de ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/233877-de-israelische-regering-geeft-toe-aan-bds-van-de-eu

En prominente Israëli's haten de joden óók?? question

Een petitie van prominente Israëli's vraagt het Ierse Parlement om een wet te steunen die de import van producten uit de Israëlische nederzettingen verbied.
haaretz.com
Een brief geschreven door voormalige leden van de Knesset, juristen, ex-ambassadeurs, kunstenaars en academici gepubliceerd in The Irish Times: 'de Israëlische bezetting... is niet alleen onrechtvaardig, maar staat tevens in strijd met de talrijke VN-resoluties' ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/243851-een-petitie-van-prominente-israelis-vraagt-het-ierse-parlement-om-een-wet-te-steunen-die-de-import-van-producten-uit-de-israelische-nederzettingen-verbied

15
18 Uit Den Haag

@18 Je bent weer een hoop onzin aan het roeptoeteren.
Gezien de minnetjes denken anderen er hetzelfde over question question question question

2
19 Snuggles

@19 Snuggles
Die minnetjes krijg ik van een klasje reliegekkies in Buitenveldert.
Als ze compleet zijn worden het 14 minnetjes.
Maar blijkbaar heerst er griep of zo.

Ik mag jou niet bij dat clubje tellen, dus ben ik benieuwd naar jouw reactie op @18 question

14
20 Uit Den Haag

@20 Dat riedeltje kopieer je van Barbapapa, die ook overal spoken ziet als mensen het niet eens met hem zijn.

2
21 Snuggles

@21 Snuggles
Joh, zeg toch meteen dat je geen weerwoord hebt.


Je schrijft:
BDS is gewoon een vertakte vorm van Jodenhaat

De Israëlische regering haat de joden óók?? question

De Israëlische regering geeft toe aan BDS van de EU
jewishpress.com
De regering Netanyahu inclusief de kampioenen van de nederzettingen in Judea en Samaria zoals Likud, Habayit Hayehudi en Yisrael Beiteinu, zijn zondag akkoord gegaan met een Europees samenwerkingsprogramma ter waarde van miljoenen Euro's die officieel de Israëliërs uitsluiten die aan de ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/233877-de-israelische-regering-geeft-toe-aan-bds-van-de-eu

En prominente Israëli's haten de joden óók?? question

Een petitie van prominente Israëli's vraagt het Ierse Parlement om een wet te steunen die de import van producten uit de Israëlische nederzettingen verbied.
haaretz.com
Een brief geschreven door voormalige leden van de Knesset, juristen, ex-ambassadeurs, kunstenaars en academici gepubliceerd in The Irish Times: 'de Israëlische bezetting... is niet alleen onrechtvaardig, maar staat tevens in strijd met de talrijke VN-resoluties' ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/243851-een-petitie-van-prominente-israelis-vraagt-het-ierse-parlement-om-een-wet-te-steunen-die-de-import-van-producten-uit-de-israelische-nederzettingen-verbied

14
22 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Mijn religie is niet de islam. Ik ben meer verbonden met het christendom maar ook dat beleid ik niet. Niet omdat ik niets moet hebben van de...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@5 Ik denk dat iedereen meer gebaat is bij adequate hulp voor deze vrouw want dat haar iets mankeert lijkt me wel duidelijk. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

"Voormalig D66-Kamerlid en transvrouw Lisa van Ginneken is niet te spreken over de aangenomen Kamermotie tegen de transgenderwet. "Kennelijk lee...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Er is in ieder geval weer aandacht voor geweest. Andere keer maar weer....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Is dit dezelfde staatssecretaris die in 2017 riep: 'hoe meer asielzoekers, hoe beter'....

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Tegen Oekraine heeft Rusland het al moeilijk genoeg om te winnen.Poetin weet heel goed, dat hij tegende Navo geen enkele kans maakt....

15 minuten geleden geplaatst door Weetal

Zie Hier
Ongezonde aroma's in rookworst en barbecuesaus worden verboden, zo zit het

Dus gaan we zelf worst roken!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Aangifte en pandverbod voor pro-Palestijnse demonstranten Kamer

Ik begrijp niet, waarom ze bij de Tweede Kamer gaan demonstreren voor een vrij Palestina.Nederland is geen partij in het conflict.Als de Ham...

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3 vvd en nsc wijken van hun eerdere ideeën af...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@1 Paul Scheffer lult alles recht wat betreft integratie problemen en migratie ...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Ally HotmilfsfuckHumping Pillow GuyLolah VibeCum Filled PantiesWhat Is FuntanariPorn ChategoriesHollywood Actress Hot PornMilky PeruChristy Ren PornCelebfakesBig Botty Latina PornChloe VervrierEsxyBengali Adult ChudachudiGirls MusturbationPhoenix_taylorSoft Blow JobsDl PornPorn Celebrity PicXnxx.pornLongpenisAngelica White VideosAvery CristtBeth Smith NudeHot Indian Girl Porn VideoDesi Chut SexWww Xxx DownloadBoob Grope PornSexi XxxnPutito ArgentinoDad Daughter Porn FreePornobeuretteAsian SemaleJenni LeeMemphis MonroeCatherine Tresa Hot VideosGranny Sex HdUp All Night Eatin This Funky Asshole And BbcNice Titts PicSexvidoiLatoya Devi PornBent Over SpreadHuge Natural Breasts PornNudes VazadasAngila White PornSex With HusbandXvideos CroxyMallu ChudaiOldslutsFilmes Pornô De JaponêsTrisha Paytas NakedYarnet Garcia NudeHot Boobs XvideosTravel PornWorld's End Harem PornhubRay J Sextape With KimPornhub ThemeBrazzers X VideosMunmun Dutta NudeMomo XxxM HdpornerSex ChootPeach_ie OnlyfansComics R34Free Babysitter PornBengalixxxvideoSister Pegging BrotherHent MilfRole Play SexJulie Chrisley NudeJabalpur Sex VideoSangavi Sex VideosSexy Hd Indian VideosMegan Marie PornTurkish PornAsyalı PornaPormo GratuitMylf.vomFan Bus PornMoriah Mills OnlyfansWxvideosWww Xxx PhotoXxx Sex Porn Hd VideoWeb Series Sexy SceneAdriana Fenice NudaMoms Tech SecFakings PornosNika Venom BlowjobNew To PornTop Only Fans ModelsHanimetv.comMandy Muse Full VideoXnxx KamwaliYouhdpronoDesi PorndudeCrying Sex VideoPron Sunny LeoneBollywoodxvideosCasey KittenPornhubadultMom Son FreepornGabriela Lopez PornstarHornystepmotherLuna Lark PornSexs ClassicNatalie Mars PornhubSucking BreastHot Aunty SexxOnlyfans/comAmateur British Mature PornHotass HollywoodAmateur BjWww Telugu Xnxx Videos ComSleeping Boob SuckProstutue PornOk XxxnxNeha NudeEporner.cojmFreepofnFree Fam PornPornograficos BrasilPorn SafariSister And Brother SexxShane Disel VideosSexgirlvideoSoft Porn XxxIndian Aunty Bathing Hidden CamEsposa Infiel PornDegredation PornJapnees Sleeping PornDeepfake PornsFilms Pornographiques Pour AdultesNami R34Candace Cameron Bure NudeBailey BrooksSex Video Hd Hd HdOdette DelacroixLaurenxburchSexo LiveXcxx ComBlockmail PornSex 2050 ComMalaika Arora Hot SexBrotherseducessister4chan NsfwAltyazılı Porna IzlePreston Parker PornXxvx VideoStore Sex VideoIndian Hairy Chut