door Havermout in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 4
  • 319x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat krijg je ervan als je massaal mensen doodschiet en een gebied bezet. Dom van de bezetter.

19
1 Drs. Mezun

@1
Dat gaat over en weer daar die Palestijnen willen ook geen vrede.

4
2 welofniet

Palestijnen zijn als een leeuw in een schaapskooi. Temmen lukt niet, het zit in hun aard om de schapen te eten. Alleen zijn in dit geval de schapen tot de tanden gewapend. En wat wil nu het geval? De schapen hebben het gedaan? Ik denk dat dit nog het beste verwoord. Met sommige volkeren valt niet te onderhandelen.

4
3 Suikerbeessie

@1

Dit krijg je door decennia niet te gaan onderhandelen voor vrede en een eigen staat.

4
4 Malinois

@4 Zo lang ze kolonisten pakken heb ik er niks op tegen, ik ben alleen tegen geweld in Israël. Een bezetter mag men gewoon aanvallen. Waarom zou je vrede sluiten met een land dat je grond bezet?

11
5 Drs. Mezun

Niet voor niets stelt de vierde conventie van Geneve dat je als bezetter geen eigen burgers mag overbrengen naar bezet gebied. Doe je het toch dan krijg je wat het artikel beschrijft. En niet huilie huilie nu, dit wordt al vijftig jaar openbaar meegedeeld aan een ieder die het horen wil.

19
6 Hendrianus

@4 Zo lang ze Hamas terroristen pakken heb ik er niks op tegen, een terrorist mag je bestrijden.

Die twee dingen kunnen prima naast elkaar bestaan zeg maar.

10
7 Drs. Mezun

@4 Dit krijg je als je je eigen burgers naar bezet gebied verhuist als menselijk schild.

13
8 Drs. Mezun

@3 Suikerbeessie Het zijn zeker wolven in schaapskleren.

18
9 Hendrianus

Ach dat doen die eerlijke Palestijnen niet die staan altijd met de rug naar Israel!

6
10 Zie Hier

@1
Eigenlijk zeg je dat het aan Israël ligt dat een arabier een mitrailleur pakt en mensen, wachtend op de bus, afknalt. Je "snapt het wel".
Ik vind dat een erg vreemde reactie, ingegeven door grote éénzijdigheid. Immers, ik moet er niet aan denken om doodgeschoten arabieren te vergoelijken door te zeggen "dat ze dat er zelf naar gemaakt hebben, met hun eeuwige terreuraanslagen!" Want dat had ik dan net als jou als argument kunnen gebruiken...
Nee, het ligt niet aan Israël, maar aan de dader zelf, en aan al die lieden die hem vertelden dat het "goed" is om die onschuldige burgers te vermoorden. Begrip tonen voor een moordaanslag is NOOIT goed, wie de aanslag ook pleegt. Maar als het om Israël gaat, is er opeens "begrip" voor de daders. In dat geval noem ik dat begrip gewoon Israël- dan wel Jodenhaat.

2
11 weerman

@11 Ja het is ook de schuld van Israël zonder illegale kolonisten geen dode illegale kolonisten.

Ik keur het niet goed. Ik begrijp het gewoon dat ze het terug doen.

Jij keurt aanvallen op Palestijnen ook goed toch? Dit is hetzelfde als een aanval op Hamas..

10
12 Drs. Mezun

@12
Daar verschillen wij dus in; ik keur geen enkele aanslag op wie dan ook, goed. Ik praat moord niet goed; jij WEL. Je "begrijpt het" en dat is al erg genoeg. question

3
13 weerman
14 welofniet

Op de bezette Westelijke Jordaanoever, dus in Palestina.
De bezetting heeft alweer mensenlevens gekost. Dit jaar al ruim tweehonderd aan Palestijnse zijde en nu dus ook enkele doden aan de zijde van Israëlische bezetter.
Wie bemiddelt toch eindelijk met als doel: in het stoppen van de bezetting en kolonisatie van Palestina door het dove en blinde Zionistische regime in Israël?

18
15 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

16 flessenhals

@15 Zelfmoord doormiddel van bezetting. Of opoffering van weer 2 menselijke schilden.

9
17 Drs. Mezun

@16

Geheel OFF-topic en puur revisionisme; jodenhaat. Ga ik verder niet op in.

1
18 weerman

@1 Voor U nogmaals !

Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties. Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! De Palestijnen en met hen diverse anti-Israël groeperingen, schrikken er niet voor terug de geschiedenis te herschrijven, alleen maar om de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken. Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen.


Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

3
19 Moskowfiets

@1 En nogmaals !

De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen. “The Jews took no one’s land” zei Joseph Farah, een Amerikaan van Arabische afkomst en Midden-Oosten deskundige, op 25 april 2002 in een interview voor Arutz-7 radio:

,,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

3
20 Moskowfiets

@1


Het was direct na de oorlog dat de vluchtelingenzwendel zich ontwikkelde tot een internationale operatie. Zodra de rampenhulporganisatie van de Verenigde Naties begon met het uitdelen van voedsel, onderdak, kleding en medische hulp aan de ‘vluchtelingen’ kwamen massa’s behoeftige Arabieren naar de kampen uit alle Arabische landen. De organisatie had geen mogelijkheid tot identificatie; de nieuwkomers tekenden dus eenvoudigweg het register als vluchtelingen en ontvingen gratis hulp.

Reeds in december 1948 rapporteerde Sir Rafael Cilento, de directeur van de hulporganisatie, dat 750.000 ’vluchtelingen’ werden geholpen. Rond juli 1949 bedroeg dat aantal al een miljoen. Het internationale Comite van het Rode Kruis nam ook deel aan die bezigheden. Het drong aan op erkenning van elke behoeftige Arabier in Palestina als een vluchteling. Zo kwamen er nog eens 100.000 bij op de lijst. Zo bestaan er dus nu, in de derde generatie, als gevolg van alle vervalsingen, een grote vage massa Arabieren, vermeld op officiële lijsten van de VN als Arabische vluchtelingen, beschreven als “slachtoffers van Israëlische agressie” vragend om hun recht op terukeer.

3
21 Moskowfiets

@1


Diverse malen trok Israël zich terug op basis van land-voor-vrede-wensdromen:

De Sinaï werd verlaten en is nu een thuisbasis van Al Qaida en dient voor wapentransporten naar Gaza.

Zuid-Libanon is in handen van Hezbollah dat 40.000 raketten op Israël heeft gericht.

De Gazastrook is Hamastan geworden, met dagelijkse raketaanvallen op Israëlische steden en dorpen.

Gedeelten van Judea en Samaria (de ‘Westbank’) werden diverse malen overgedragen aan Palestijnse terreurorganisaties. Dankzij het anti-terreur hek werd het aantal aanvallen beperkt.

Ze’ev Jabotinsky, tegenstander van Ben-Goerion, had gelijk. Hij wist dat de Arabieren het bestaan van een Joodse staat nooit zullen accepteren. Dus werkt het weggeven van land alleen maar agressie in de hand. Die les van 1923 geldt nog steeds. Wat wel kan werken, is een oplossing buiten Israël. De Arabische landen kunnen de Palestijnen uit de ‘bezette gebieden’ heel goed herbergen. Een migratie naar de Arabische landen is logisch en wenselijk.

De kans dat dat gebeurt, is helaas klein. Palestijnen in tenten leveren nog eeuwen propagandamunitie voor de retoriek van haat – broodnodig voor binnenlandse politieke doeleinden van Arabische landen en ook aantrekkelijk voor de linksen in het Westen.

3
22 Moskowfiets

@21
Goed dat je dat weer eens aanstipt, maar de Israël- en/of Jodenhaters hier zullen er niet op ingaan, of het hooguit verwerpen. Feit is dat zij vinden dat die lui allemaal behoren tot het "Palestijnse volk", uitgeroepen door de vliegtuigkaper, moordenaar en terrorist Y. Arafat, geboren in Egypte...

De zwendel met vluchtelingen is een bekende en wordt zorgvuldig genegeerd dan wel gebagatelliseerd door de anti-Israëlische lieden. Omdat ze weten dat hun visie een onjuiste visie is, gebaseerd op leugens. Gedaan om Israël dwars te zitten.

Een interessant artikel over die zwendel en oplichterij met al die "vluchtelingen" op:

http://www.franklinterhorst.nl/De%20zwendel%20over%20de%20Arabische%20vluchtelingen.htm

2
23 weerman

@Moskowfiets

Elk volk is ooit ontstaan. Dat schijnt ook zo te zijn met het door o.a. Israël erkende Palestijnse volk. Wat is het probleem?

17
24 Hendrianus

@21 Moskowfiets

De Palestijnse vluchtelingen die buiten Israël in kampen zitten moeten m.i. opgenomen worden in die landen als volwaardig sttaatsburger. Dit gaat echter geld kosten en dat kunnen die landen niet opbrengen. Daarvoor moet geld beschikbaar komen.

De zgn. interne Palestijnse vluchtelingen die in Israël verblijven is een ander probleem. De vluchtelingen in de PA gebieden kunnen dan geabsorbeerd worden door de Palestijnse staat indien de tweestatenoplossing een feit wordt.

En ja, de aantallen vluchtelingen zijn niet zuiver. Daar kun je nu niets meer aan veranderen.

18
25 Hendrianus

@20 Moskowfiets "Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”."

Dat is kort door de bocht. Het is hetzelfde als beweren dat Europeanen niet van elkaar verschillen of dat Chinezen niet van elkaar verschillen. Het is echt nonsens om te beweren dat alle Arabieren volkomen gelijk zijn.

18
26 Hendrianus

@22

"De Arabische landen kunnen de Palestijnen uit de ‘bezette gebieden’ heel goed herbergen. Een migratie naar de Arabische landen is logisch en wenselijk."

De miljoenen Palestijnen in de bezette gebieden wonen daar legaal. De plus minus 500.00 illegale Israëlische kolonisten niet. Als er dus een groep geherplaatst moet worden dan zijn dat de illegale Israëlische kolonisten in de bezette gebieden. Kan tevens hun waakhond, IDF, met hen mee en kan de Palestijnse staat een feit worden.

15
27 Hendrianus

@19 Mooi verhaal noem eens drie landen buiten Israël die niet van bezetting spreken.

5
28 Drs. Mezun

@21 Boehoe illegaal land bezetten dus terecht dat erop geschoten wordt.

5
29 Drs. Mezun

@22 Boehoe het blijft bezet en kolonisten zijn niet meer dan menselijke schilden. Doei!

5
30 Drs. Mezun

* Verwijderd door de redactie *

31 Pxf7+

@31 Pxf7+

Lees jij dan even @24 @25 @26 @27 en laat dat eens doordringen. Elk volk is ooit ontstaan. Lijkt mij niet moeilijk te begrijpen toch? De binding van de Palestijnen is de gemeenschappelijke cultuur voordat de zionisten uit Europa op het toneel kwamen. Tel daarbij de nakba en de noodzaak tot nationalisme op en zie daar is het Palestijnse volk. Het Palestijnse volk is ook erkend door Israël met de PLO (PA) als aanspreekpunt.

15
32 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@67 Daar gaan weer wat van je centen. https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1781355358524522508...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

16 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

19 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

26 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

29 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

32 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

34 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Daddy CockVr 360 SexAsian Blow Job MassageFlirts SquirtsCemebrity PornBhosdaSexy Aunty Sex VideoX Videos Tamil ComYinyleon PovJessica Bartlett NudePorn Animations GamesSquirt ComplicationPeluculas HeroticasThug Hunter PornRobertita Franco PornosBad Dragon ToysExploitedxollegegirlsPorntrexsPic Big TitBaltimore BackpageMrnastyy52New Xvideo ComFast Time Sex ComTeen Sex DownloadMelody Radford NudeCuckolded By BlackV XxxLawrence SexAri Alectra PornNaruto HentiaGay Horror PornLena Pual HdFilmes Pornor AntigoBailey Base PornXhtmasterRomantic Kissing Sex VideosDaddy AnalSexy WonderwomanPure Xxx FilmsHot Bed PornPornvideo MassageBush PornAiden MarloLick MmsPornô AgressivoRiley Mae Lewis OnlyfansMfcamsPorn ExtremoTit PicsBig Tan Line TitsChat AbveReality DudesNude Russian TeenagersSixxxSunny Leone Xxx ImageUnfaithful Sex SceneUp Blue FilmSyren De Mer MomLesbian Sex TubeOndiansexNatalie Dormer PornToejobWww/.redtube.comSneaky Lesbian PornXhmstsrXx ViedosKajal Raghwani Ka Bf VideoWww Xxx Hindi ComHindi Sambhog VideoAnne Moore PornBent Over PantiesWwwxxnxcomGranny Harry PussyNita Strauss NudePornos En FrançaisSpank Bang PartyLiam Hemsworth NudeTamilnadu Sex PictureJaye Summers PuretabooBabysitter Caught MasturbatingWww.ixxx.xomMarina Sirtis NudeBeautiful Indian Girl Sex VideoColejianas CojiendoJapanese MomsexRiddhima Tiwari NudeKissing And LickingRajeshwari Sex VideoPorn RussionBig Breast CompilationUsa SexguideManhwq 18Sexo Caseiro AnalMostrar Filmes PornôIndian Doctor SexJezabel VessirReshma Sex ComIndian Shy PornDirtyrouleeteLarje PornAlexis Texas DeepthroatingAssfucked AsiansNya BluAnal OrgasomsAida Cortes VideoPorn Video WebsiteNao TachibanaEscort Paris 19Kayla Moody NakedEngland SexXxxcomwwwKitty Yung PornFun Porn GamesProstitute VideoHabsi SexCameltoe TeeniesSchoolxxxReverse.cowgirl CompNina Hartly VintageAverage Penis PornHotwive PornBig Bobs GirlWife Eating PussyThumbizillaCartoon Porn MangaAssxxxArianaxlu LeakNew Desi Xnxx VideoXxxx Hot Girl VideoJockey Sexual PositionPkistni XxxBhabhi SxTelugu Jokes VideoMia Khalifa MasturbatingHot Fucking Porn VideosPornvidzLatest Porn VideoDanny MountainpornAll Ladies Do ItStreet HookerThiccwithaq R34Caballos Sexo Con MujeresKookoAnimes EntaiJasmine Mendez PornhubTonshi DenetsuJapanese Wife Xxx MoviesNangi Pungi GirlsErin Everheart AnalHot Vr Porn