Opinie

Trouw: ‘Immigratie heeft het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd’

13-12-2018 11:55

“Bovendien went de fanatieke godsdienstwaanzin, uit verre woestijnlanden geïmporteerd, op den duur wel. Zei dinsdag tijdens een zitting de jonge Afghaan die twee toeristen in augustus neerstak soms niet ‘het zo weer te doen, als het nodig is’? Zeker, er treedt een soort fatalisme op als de litanie van explosies en geweersalvo’s vaker klinkt. Volgens het linkse Franse dagblad Le Monde zijn sinds de aanslagen van 2001 in de VS niet minder dan 2371 doden en 8883 gewonden gevallen in Europa (Turkije en Rusland inbegrepen) door terroristische aanslagen.

Meer naar rechts, bij de conservatieve Amerikaanse denktank Heritage Foundation, worden specifiek de islamitische aanslagen in Europa bijgehouden. Tussen januari 2014 en december 2017 zijn er in twaalf Europese landen 194 aanslagen van moslims geweest die meer dan duizend doden en gewonden maakten. Bij 32 aanslagen was een asielzoeker betrokken. Maar praktisch alle gevallen van jihadisme in Europa zijn op het conto te schrijven van daders ‘met een migratieachtergrond’, zoals het tegenwoordig heet. Immigratie heeft dus het moslimgeweld in Europa geïntroduceerd (let op: niet iedere migrant, verre daarvan, is een terrorist).”

 

Bij ‘kwaliteitscourant’ (lol) Trouw hebben ze niet zo heel lang geleden Perdiep Ramesar Heere Heeresma die blankenhaatster die ook hoofdredactrice is van het extreemlinkse laster-, hetze-, en haatblad OneWorld bij het oud vuil geflikkerd, christelijk betrokken en verschillig als ze daar zijn (dan weet je het wel).

Gelukkig hebben ze Sylvain Ephimenco intact gelaten. Dus tussen het klassieke msm-nepnieuws en de linkse deugpropaganda door komen er ook nog wel eens wat feiten en waarheden naar buiten. Koopt die krant!