Recept van de dag: Zalmfilet met notenkruim
Zalm is van nature rijk aan omega-3 vetzuren, die zijn goed voor hart en bloedvaten. Deze zalm met notenkruim is ideaal om vooraf klaar te maken en te bakken op de gourmet.
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 30 g Parmezaanse kaas
- 0.5 bosje dille
- 1 limoen
- 30 g amandelschaafsel
- 400 g zalmfilet zonder
- Olijfolie om in te bakken
- Staafmixer + staafmixerbakje
- Fijne rasp
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Eet smakelijk!
Powered by 24Kitchen.
Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
-
Consumentenbond
De beste espressomachine is ruim drie keer duurder dan de nummer 2
Ben je een echte koffieliefhebber? Dan is het overwegen van een halfautomatische espressomachine de moeite waard. Wat is de beste pistonmachine? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM38
Lieve Debby: ‘Ik wil geen seksloos leven, ik ben bang dat ik het ergens anders moet zoeken’
Debby Gerritsen weet raad als het gaat over de liefde, lust en relaties. Deze week wederom een seksuele kwestie: de man van Marlene wil geen seks meer en wil er ook niet over praten. Ze wil niet bij hem weg, maar wel graag weer een seksleven. -
eigen tuin eerst
Met deze vergeten planten kun je ook zonder tuin tuinieren
Niet iedereen beschikt over een grote tuin. Wil je toch met je groene vingers aan de slag, denk dan eens aan deze vergeten plant die ooit zo populair was en veel geschilderd werd in de 17de eeuw. -
PREMIUM
Dit gebeurt er in je hersenen als je chocolade eet
Chips, koekjes of een reep chocolade, ieder heeft zijn eigen guilty pleasure. Proberen gezonder te eten kan lastig zijn als je blijft hunkeren naar zoet. Kun je verslaafd raken aan chocolade en andere zoetigheid? Twee onderzoekers leggen uit waarom we chocolade zo onweerstaanbaar vinden en wat chocolade eten doet met onze hersenen.
-
Culinair festival gaat plots niet door: organisatie wacht acht maanden tevergeefs op vergunning
Den Haag -
-
-
PREMIUM
Is dit dé oplossing tegen voedselverspilling in de horeca? ‘100 kilo weggooien is 700 euro in de afvalbak’
Hotels en restaurants brengen dagelijks bergen met eten rechtstreeks naar de afvalbak. Dat zorgt voor grote verspilling van voedsel én geld. Het Utrechtse bedrijf Orbisk bedacht een superslimme oplossing voor dit probleem en daar veroveren ze nu de wereld mee.Utrecht -
PREMIUMRecepten
Karaage, Yakisoba en hambagu: De Japanse keuken heeft meer te bieden dan sushi
Geen kwaad woord over sushi, maar de Japanse keuken heeft meer te bieden, weten ook meneer en mevrouw Hamersma. Bak eens een hambagu (hamburger). Sake is niet verplicht, er kan ook wijn bij. Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn, deze week tippen ze drie Japanse recepten.
-
PREMIUM147
Is cola zero of light beter? ‘Je lichaam denkt dat je suiker binnen krijgt en geeft wel insuline af’
-
Consumentenbond
67 koffiecupmachines getest en dit zijn de beste: ‘De cappuccino mag er zijn’
Gemak dient de koffiedrinker: met een koffiecupmachine is het heerlijke zwarte goud slechts één druk op de knop van je verwijderd. Maar welk model biedt het meeste comfort voor de beste prijs? De Consumentenbond geeft antwoord. -
-
PREMIUMVoor jou getest
Deze supermarkt heeft de beste kant-en-klare lasagne bolognese: ‘Bijna een echte Italiaan’