door Beflapje in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 3
  • 596x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

uhs: ,,Dat kon ze ook, omdat ze een kopie van haar identiteitskaart op haar mobiel had staan",

Dat is geen geldig bewijs, en dat ze in de cel heeft gezeten, goede zaak!

5
1 caso

dat mens kent de politie richtlijnen wel maar de plichten niet van haar dochter en zich zelf niet, zal wel een ervaringsdeskundige zijn.

4
2 de redelijkheid

uhs: Op identiteitsfraude als deze staat een maximale boete van 95 euro.
Veels te weinig in mijn optiek! Aantekening voor strafblad, vanwege fraude!

7
3 caso

Dus het zestienjarige dronken lor is midden in de nacht opgepakt met een vals paspoort en een nachtje in bewaring geweest. En de ouders geven de poilitie de schuld?

Zestienjarigen horen niet te zuipen, snachts op straat rond te hangen, valse papieren bij zich te hebben. Als ze dan alleen maar een nachtje in de cel doorbrengt kan ze daar misschien van leren dat ze iets fout deed.

Maar door zo de politie aan te vallen leer je haar dat ze niets fouts kan doen.
En dat is helemaal fout.

5
4 purelogica

uhs: Dat in dit geval gekozen is het meisje in de cel te zetten, zou gedaan zijn uit bezorgdheid om het meisje, voor haar eigen veiligheid. ,,Maar als ze dan zo bezorgd zijn, waarom sturen ze haar dan de volgende ochtend zonder jas in de stromende regen naar buiten? Dit is tegen alle fatsoensregels.”

Regen? Het meeste valt naast de persoon, en ze is niet van suiker!

6
5 caso

Beste moeder....uw klacht is ontvangen...next!

5
6 loki zegt

Waarom hebben de ouders geen alarm geslagen toen dochterlief niet thuiskwam? Waarom hebben ze haar 's morgens niet opgehaald? Is het dametje soms een loot van een van de knuffelbare stammen dat iedereen zich ermee bemoeit?

7
7 Ness

Hoe weet je dat ze geen alarm heeft geslagen of dat de politie de ouders niet gewoon heeft gewaarschuwd? Zelf dingen bedenken en dan verontwaardigd doen schiet niet echt op!

8
8 griepje

@7 @8 , als ik het artikel lees is er wel degelijk contact gezocht met de ouders, maar die waren uit logeren en volgens de moeder sliepen ze al, dus kon men geen contact krijgen. Ja dan is de keus om het kind vast te houden tot de volgende morgen denk ik de juiste.

1
9 Roy-050

Slap gezeik ouders laten hun dochter een nacht de hort opgaan zonder stappen te ondernemen om uit te zoeken waar ze zit!!

Zal echt niet de eerste keer zijn!

Die moeder kan beter wat beter op haar dochter passen in plaats van dat slappe gezijk

3
10 Zie Hier

Dit meisje zal waarschijnlijk niet meer zo snel met een vals ID op stap gaan.
Ze weet nu wat de gevolgen zijn.
Die moeder moet niet zo zeuren, iemand van 16 smelt niet zo snel van een nachtje zonder deken, op het politie bureau.

3
11 Marrie

Allemaal een gevolg van dat onder de 18 geen alcohol, dan krijg je van die Amerikaanse toestanden met valse ID bewijzen.

3
12 PuurHagelslag

Hebben ze al een goede migranten advocaat in de arm genomen. Er staat wel in de wet dat je niet met ID bewijzen mag rommelen, maar er staat niet dat je in wet dat er een deken in de cel geleverd moet worden. Om zelfmoord actie te vermeiden word er geen laken of deken verstrekt. Geen aansteker of broeksriem mag mee de cel in.

6
13 Verwonderd

Dat is de politie. Die gaat helemaal los op minderjarige autochtonen met de allerzwaarste aantijgingen om te laten zien hoe goed ze wel niet bezig zijn. De illegalen laten ze los lopen, met alle moorden en verkrachtingen van dien. Een gemiddelde wout durft nog niet eens een mocro aan te houden.

13
14 grovi

@14 waar heb jij kunnen lezen dat dit om een autochtoon meisje gaat.

3
15 Roy-050

Als het mijn dochter was geweest...... dan.... dan....

Dan had ik een bos bloemen en een taart naar het politiebureau gebracht.

Ik wil nl niet dat mijn kinderen zich zo gedragen.....

1
16 LoydMorris

@15
Nog een meisje ook ja. Laffe kutwouten.

4
17 grovi

@7 nee zo'n loot komt vaak van een voor dochters strengere stam dan de jonge loten van de lokale stam die rustig elk weekend mogen zuipen en slettebakken, als ze er maar geen last van hebben

2
18 BlackNinja

Begint de politie, na de burgers, nu ook al meisjes van 16 lastig te vallen?!

4
19 CoolMemories

@18 : Da's niet de stam die ik bedoel, logischerwijs. We hebben het over Utrecht. Er woont van alles in Utrecht. Het is maar een vraag hoor. Het kan zijn dat de ouders nogal wat te zeggen hebben plaatselijk, of in bezit zijn van kruiwagens en ook dat is een beschermde stam. Maar ik dacht aan Afrikaan/Antilliaan/Surinaam. Vanwege de *speciale behandeling* en het achteraf gejank. Meid heeft geluk dat ze mijn dochter niet is trouwens. Met 16 de kroeg in om te zuipen, de kroegbaas problemen bezorgen, en nog fraude plegen ook, ik had haar nog een dagje extra laten zitten in overleg met de pliesie.

5
20 Ness

Maar dat stoephoertje aan de drank zat leken die ouders weinig te interesseren. Die mochten van mij ook 500 aftikken.

2
21 Scholar002

Stelletje moraalridders hier. Toen ik 16 was, vrat ik ook wel dat soort dingen uit. Toen ik 14 was trouwens ook. question
En die ouders maken zich gewoon een beetje te druk, geen verkeerd teken.

2
22 Wild Rover

@22 Haha echt hè ? Maar ja, toen ik 16 was mòcht ik dan ook drinken en was een identiteitskaart sowieso nog niet verplicht question

0
23 foshizzle

@23 Toen ik 16 was, mocht ik wel bier en wijn drinken, geen sterke drank. ID-kaart was wel verplicht maar men deed nooit zo heel moeilijk.

0
24 Wild Rover

@24 Ik ben dan ook een oud wijf (39) inmiddels question haha. Deed ook wel meer dan alleen drinken op die leeftijd, maar gelukkig nooit gezeik met de politie gehad question

0
25 foshizzle

@25 Ik ook niet, totdat ik het wel kreeg. question

0
26 Wild Rover

@26 Hahaha question

0
27 foshizzle

@25 Ik hen zelfs al een keer op een agent gezeik op zijn schoenen

stond te plassen hij zegt he stop daar eens mee ... en ik draai me om stond hij achter me
Ik mocht meteen mee

En 39 is niet oud

0
28 RonMVV

@28 Hahaha question van bier drinken moet je nou eenmaal veel plassen question
En 39 is niet heel oud, maar voor iemand die 20 is ben ik al bijna antiek question hahaha

0
29 foshizzle

@29 Wat ben ik dan met 51 ? question


Een dinosaurus ?

0
30 RonMVV

@30 Lol question ja joh, je staat al met 1 been in het graf question

0
31 foshizzle

@31 HAHAHAHAHAHAH

0
32 RonMVV

Er wordt hier maar aangenomen dat het meisje dronken was "dronken lor" dat ze met Jan en Alleman sex had "stoephoertje" dat de ouders zelf hoeren en tokkies zijn, enzovoorts. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hier de echte mening van islamieten over autochtone jonge vrouwen tot uitdrukking komt, oftewel hun vooroordeel. En maar klagen over racisme.

3
33 Wendel

Als je iemand bij dergelijke koude temperaturen te dun gekleed in een cel zet, zeker met alcohol in het bloed, of de volgende ochtend de straat op stuurt, en diegene heeft iets onder de leden, een verwaarloosde bronchitis ofzo, kan dat zo uit de hand lopen dat diegene er uiteindelijk, via een totale sepsis, aan overlijdt. En wel binnen een week. Dat u dat even beseft.

Ook was ze niet alleen op stap, maar met wat oudere vriend(in)en, ze had een logeer-adres, ze mocht niet bellen, of met haar vriendengroep mee naar huis na het in ontvangst nemen van de boete-factuur. Waarom niet? Geklets dat dat uit bezorgdheid was. Ze wilden gewoon een voorbeeld stellen, en dat bewijst al dat het om een autochtoon meisje ging, nietwaar?

0
34 Wendel

@33 nee Wendel, er wordt hier door normale mensen gereageerd dat die ouders zelf eens moeten nadenken over hun opvoeding ipv de politie van van alles te betichten.
De regels zijn simpel, kom je als minderjarige met de politie in contact, als gevolg van een overtreding, dan zoekt men contact met de ouders om je thuis af te leveren. Als de ouders niet thuis zijn en onbereikbaar dan houdt men je vast op het bureau ipv je alleen weer de nacht in te sturen.
Ik persoonlijk vindt deze ouders ook nogal onverantwoord bezig, gaan zelf een weekendje weg, laten dochter alleen thuis, zeuren over een jas, die dat kind kennelijk niet bij haar had, en zoeken smoesjes om de dochter vrij te pleiten terwijl de overtreding toch heel duidelijk was. Ze wilde zich indentificeren met een id kaart van een, waarschijnlijk oudere, vriendin.

1
35 streek

@34 Het zal heus wel om een autochtoon meisje gaan, maar de reacties hier over " stoephoer en " dronken lor" lijken mij meer van mensen die vergeten zijn hoe ze zelf waren toen ze jong waren, of ze zijn preuts en bekrompen. :-/

0
36 foshizzle

@36 Menig koe is vergeten dat ze ook ooit kalf is geweest. question

0
37 Wild Rover

@37 Dat koeien vergeten dat ze ook ooit jong waren vind ik prima, als mensen dat "vergeten" vind ik het stom question

0
38 foshizzle

@36 Dus als je tijdens uitgaan je hersens niet in je lul of kut had zitten ben je niet jong geweest?

1
39 Scholar002

@39 Nee dat zei ik niet he? Maar hoezo wordt er hier vanuitgegaan dat dit meisje wèl d'r hersens in d'r kut had zitten , en wordt ze zomaar zonder reden een " stoephoer" genoemd ? :-/

0
40 foshizzle

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Blue Film Hindi Sexy VideoMarathixxxHentai FutanariKajal Sexy VediosHard Moan PornIndian Nude StarsMadison Wilde XxxTop Female PornstarsMujeres EroticasSri Lankan PornBig Black CocHot Web Series NewOdia Sex Hd VideoPure Taboo Full FreeBesutiful Women PornMaanytoonXchemsterBell TsukiyonoMegahn Fox PornSexes Videos GratuitesHd Porn ComTheync.xomDengudu VideosVery Hot Sexy BfBig Clit SuckingNude Arab AuntyVideos Porno Xxx GratisVídeo Pornô Da JaponesaVídeo Pornô CaseirasNaked Girlfriend PicsNude ActrresSleeping TushyFelicity Feline Facial AbuseChaines PornosHannah Davis NudeSouth Indian Sex ComNude Boy IndianTrippie Bri Onlyfans LeakedIndian Girls Pissing VideosEva AddamEva Notty Gym PornIndian B Grade Hot VideosValentina Nappi PornNude Crossfit WomenCo Tos EroticosRomantic SrxSex ChootTamil SexvidesFree Xxx Porn MoviesHermaphroite PornTurk PornstarsKarlee Steel NudesInternetchivksXxx Video Hd 2020Oil Massage Sexy VideoPsycheswings NudeJen Brett Onlyfans LeakedTorbe PornDownload Xxx VideosZak SpearTag PornhubPerfectboobs.picsReallifecam.toVandalbunniePetiteeroticBlack Vagina FinderBritney Spear PornhubXxx Poonam PandeyXxx Video Sexy VideoXxx PoonamCyberpunk Rebecca PornKyla KeydenSucking Nipple GifHotgrandmasMechanic XxxGravity FallshentaiTrans PornstarCandy Love FaceXxxnx Black PornHentie PornhubCaught MasturbatiSuhagrat Full VideoGay Porn HitchhikingCj SparxxSilent PornJasmine James Sex VideosHot And Sexy Indian Porn VideosTorture ClitAmateur PussyFamouse Porn StarsFilm SexsAnimes 18 Sem CensuraBoobsxxxKaty Perru NakedLisa Ann TubeReality ShowpornTokxxxسكس تخرشMaestro ClaudioStory Type PornSexy Cartoon PornWhite Mom XxxBleach Yoruichi PornBrookeab NudeTamil Audio X VideosXxx Xmaster ComPhudiChloe The Porn StarNude Pics SelfiesMallu XxxxHardpoleHindi Hd Porn ComElla Anderson NakedKeri Russel NudeFuckgay VideoHot Blacked ComBlue Satin SareeWwwfuqcomPorn Star DeauxmaBulma NsfwSinful XxxTelugu Aunty Village SexIndian Romanticsex VideoEden Ivy BrokenslutsNaked AmetuersBusty BlojobLerotica Story SearchSister Bro XxIndian Porn Close UpLucy ColletAsiansexdiarNeringakriziute NudeWww Xxx 3gpSeeetsinnerIa PornTori Wells Porn사까시Make Deepfake PornYoun Latina PornPornsatinTeacher Sexy BfBig Tits DownloadBangali Hot Sex VideoCrystal Lust Onlyfans LeakedHot Nude Black WomenPakistani Bf FilmNadia Ali Hd PornPono Free VideoMasturb MomElizibeth Berkley Nude