door Inter in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 5
  • 537x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 vosotros

Naam dader: Cheriff C. question

2
2 Mrs. K

Minder! Minder!

1
3 CoolMemories

@2 volgens de berichten is de verdachte 29 jaar, geboren en getogen in Straatsburg

4
4 Roy-050

Is het deze fijne jongeman misschien?
Cheriff (C), 24, whose four-month prison sentence has been commuted to community service work (Travail d'Interet General - TIG), poses for a photograph as ...

1
5 Positivo

@4 Geboren en getogen en hopelijk zeer binnenkort ook gestorven in Straatsburg :-/

1
6 foshizzle

@2
Weer geen Chinees of Zweed dus. Waarschijnlijk ook geen boeddhist of atheïst.

0
7 RoosjeB

@6 op dit moment een zware schotenwisseling bij een omsingeld appartement, misschien wprdt u wens werkelijkheid

1
8 Roy-050

@8 Mooi, ff duimen.

1
9 foshizzle

@8
Het zou toch mooi zijn als ze hem nog levend kunnen pakken, uit kunnen over zijn eventuele vrienden en dat hij daarna aan zijn verwondingen bezwijkt.

0
10 RoosjeB

@7 Toto inleg moet je niet zetten op eskimo of viva feminist, durf te wedden dat die dubbel paspoort heeft

1
11 rawplayer





Live verslag

0
12 RonMVV

@10 Wishful thinking dat zo'n gast gaat praten :-/

0
13 foshizzle

@4 Yep. Cheriff C(hekatt), volgens Le Figaro. Zie 1.40 uur:

“Chérif C., 29 ans est né en février 1989 à Strasbourg. Il est fiché S (pour sûreté de l’État) par la Direction générale de la sécurité intérieure (DGSI) pour des motifs de radicalisation.”

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2018/12/11/01016-20181211LIVWWW00316-en-direct-strasbourg-fusillade-coups-de-feu.php

0
14 Mrs. K

@7 Dit soort terreuraanslagen, op willekeurige voorbijgangers, worden in de meeste gevallen helaas door moslims gepleegd. Wat uiteraard niet wil zeggen dat alle moslims terroristen zijn. Zelfs Wilders is het daarmee eens ^^

3
15 Mrs. K

@10 Ik gun ‘m liever levenslang (zonder VI, gewoon de rest van z’n leven zitten, liefst geïsoleerd in een EBI) dan de door hem gewenste 72 maagden. Dan lijdt hij veel meer.

2
16 Mrs. K

@15
Niet alle moslims zijn terroristen, maar de meeste terroristen zijn tegenwoordig wel moslim. Ze zouden beter nuttige dingen kunnen gaan doen, zoals koken, dan hebben we er tenminste nog wat aan.

0
17 RoosjeB

@16
In Frankrijk staan vast nog wel wat oude kerkers leeg waar deze man de rest van zijn leven in weg kan kwijnen, ze hebben daar genoeg kastelen. Ook leuk om hem tijdens een rondleiding in het kasteel ten toon te stellen, dan kunnen mensen ook echt de sfeer van zo'n kerker proeven.

0
18 RoosjeB

De Helden :

The European Parliament is completely locked down following shootings in #Strasbourg city centre. Nobody gets in or out.


Inmiddels al weer opgeheven, maar zie de reacties er onder.

0
19 Tyler

@17 Inderdaad. Sommige reageerders komen na aanslagen altijd met een rijtje terroristen die niet-moslim zijn (zoals Breivik) maar die richten zich op bepaalde groepen en dat maakt het in elk geval al iets gemakkelijker om het te voorkomen (dmv beveiliging). Moslims vallen vaker willekeurige voorbijgangers aan, die zijn niet te beveiligen.

1
20 Mrs. K

@18 Ja zoiets. En dan op water en brood en natuurlijk kratten rotte tomaten erbij zetten. Zo’n figuur dat nog in de 7e eeuw leeft moet niet hypocriet zijn en qua straf ineens wel in de 21e eeuw willen leven.

1
21 Mrs. K

@20
Daarnaast zijn extremistische moslims ook sneller bereid tot het plegen van een zelfmoordaanslag dan andere terroristen. Ze hoeven zich dus minder goed voor te bereiden, wat de pakkans voor veiligheidsdiensten weer kleiner maakt. Ze kunnen gewoon een bestelbusje huren, een paar messen kopen, een vrachtwagen stelen of op de zwarte markt of via een bevriende crimineel of familielid een pistool scoren en aan de slag. Terroristen die zelf een aanslag willen overleven moeten een stuk omslachtiger te werk gaan en worden dus ook eerder opgepakt.

0
22 RoosjeB

Duitsland heeft de grens met Frankrijk gesloten. Onder de doden zijn Thais.

0
23 Mrs. K

@22 Klopt inderdaad, andere terroristen doen meer moeite om te blijven leven en zijn daardoor gemakkelijker te pakken. Daar had ik nog niet aan gedacht.

0
24 Mrs. K

@23
Frappant dat de Duitsers in dit soort gevallen ineens wel de grens kunnen sluiten...

1
25 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

26 vosotros

@25 Je kent het verschil niet tussen de grenzen sluiten in het geval van een veiligheidsbedreiging en gewoon grensverkeer?

6
27 Violier

@27
Het is op zijn minst bijzonder te te noemen dat het in 2015 zogenaamd onmogelijk was om de grenzen te sluiten en goed te controleren wie er binnen kon komen en dat het nu in een noodsituatie ineens toch wel blijkt te kunnen.
Dat valt dus niet goed te praten, ook niet door u.

0
28 RoosjeB

@17 In Europa zijn de figuren die volslagen vreemden doden inderdaad percentueel gezien vaak moslims , in Amerika zijn het percentueel gezien vaak christenen/atheïsten.

3
29 21st Century Guy

@29
In de VS hebben ze dan verhoudingsgewijs ook weer een stuk minder moslims dan in Europa, dus dat is niet zo verwonderlijk. Als je dan weer naar Afrika, het midden-oosten en Azië kijkt, dan zijn het weer voornamelijk moslims die daar terreur plegen, terwijl je in Azië relatief veel Boeddhisten, Hindoes, christenen en andersgelovigen hebt en in Afrika wonen ook veel Christenen. Het is dus wel duidelijk dat moslims momenteel flink de boventoon voeren als het om het plegen van aanslagen gaat, vooral bij zelfmoordaanslagen. De meeste terroristen zijn namelijk nog net niet zo gek dat ze tijdens een aanslag om het leven willen komen, dat is meer iets voor compleet godsdienstwaanzinnige figuren.

0
30 RoosjeB

@30 Je ziet toch ook bij niet compleet godsdienstwaanzinnige aanslagplegers dat ze gedood worden of zichzelf doden , dat zijn ook vaak nogal desperate types die niet veel geven om andere levens maar ook niet om hun eigen leven.
Ik vindt alle figuren die wildvreemde mensen uit moorden wonderlijk ,het zijn er altijd te veel.

0
31 21st Century Guy

@31
Dat zie je beduidend minder vaak, alleen bij depressieve tieners en andere wanhopige types. Andere terroristen die plaatsen bommen en proberen er zelf levend vanaf te komen. Extremistische moslims blazen zichzelf daarentegen op of rijden op een menigte in, dat zie je niet of nauwelijks bij andere terroristen.

0
32 RoosjeB

het beste kunt u zich met uw klachten bij uw 'volksvertegenwoordigers' vervoegen. ik blijf het tóch zeggen hoor

0
33 semperpenis

@6

Deze mensen willen gedood worden en sterven als martelaar. Die denken door het plegen van dergelijke aanslagen een rechtstreeks toegangsbewijs te krijgen van Allah voor het paradijs. En naast jou ook nog een aantal familieleden. Het is niet voor niets dat in veel islamitische kringen martelaars zo vereerd worden en de families van martelaars steun door de gemeenschap ontvangen op sociaal en financieel gebied.

Het is voor deze mensen veel erger als dit niet lukt en ze gewoon voor hele lange tijd opgesloten worden. Zeker psychologisch gezien. Want dan zijn ze ondanks het moorden geen martelaar geworden, het hoogst bereikbare zo ongeveer in de islam.


Christendom: Martelaar is hij of zij die omwille van het geloof gedood wordt en vasthoud aan het geloof in de beproeving. De martelaar in christelijke zin onthoudt zich van het plegen van geweld ten opzichte van diegenen die hem aanvallen en/of willen vermoorden. De christenen die door de Romeinen voor de leeuwen gegooid werden in de eerste drie eeuwen zijn het klassieke voorbeeld. Maar ook heden ten dage worden vele christenen om hun geloof vermoord in tal van landen op de wereld. Het zal niet verbazen dat deze moorden nog al eens plaatsvinden in islamitische landen waar het christendom en jodendom over het algemeen erg gehaat worden. Het is helaas niet anders. Voor iedereen verifieerbaar - dit is geen haatzaaien maar trieste alledaagse werkelijkheid.

Islam: Martelaar is hij of zij die omwille van de islam in de strijd voor Allah zo veel mogelijk andere mensen de dood injaagt en daarbij zelf ook sneuvelt. De martelaars in de islam treft men al aan bij de eerste volgelingen van Mohammed. De islamitische bronnen vermelden de verhalen over de martelaars Ook Mohammed zelf was bereid voor het geloof in de islam te doden en tegenstanders te laten vermoorden. Mensen die niet bereid zijn tot geweld tegen anderen in de naam van Allah worden in de Koran en ook door de profeet Mohammed berispt.

0
34 De Vliegende Brabander

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

27 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

28 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

30 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian Gf ComGoddess Foot WorshipBeach BlowjobsXvideos Japanese MomNiteflirtPorn Hd DaonlodBollywood Real NudeApolonia LapedriaWood_babee NudeMenstrual Cup PornBrutalx PornLatina Anal GapeFree Catroon PornBaixar Video De PornFilmes Completos PornLexi Lore Coco LovelockXnx MSan Fernando Valley EscortsLucie Wilde XxxFilmes De XvideosBdsm StrakThreesome With MomMiss LecaMessage Porn GayLesbian College PornSacramento ListcrawlerXxx Of AfricaLena Headly NudesAnal InterracialNude Desi VideoPussylip PornReaganlushMilf NuruPornografia Gratis VerX FantazyCouples SexPia Mia NudeXxx Bf ChinaSubmissived PornNicki Manaj PornBrassers MomHeeljobsHidden MastubationLesbianporn SiteAdult WprkSaritha Nair NudeLive Couple SexGirl Out West ComFursuite PornPassoin PornDreaminskiesXxx CelebertyAştyazılı PornLilahanneSweet SinsKannada Nude VideosRound Big TitsOnly Fans Video LeakBig Latino CocksXxx Of ArabicHot Tamil Web SeriesPussy Licking HardDesi Bihari PornMeera Jasmine XnxxAntonio Mallorca Full VideoAmateurs RedditDrew Barrymore In NudeGianna MichelsTskaybbySemmie De SouraLila Love ThreesomeMp4 Porn DownloaderKelsea Ballerini NakedVoyeurism TitsAmber Ajami DildoAkdl-244Body Massage Centres In BangaloreDoctorspornBbw Only FansCoco .fr ChatAfrican Sex GlobeNaked Jennifer AnistanJenbretty OnlyfansHot First Night VideosCasadosxontosRachelfit NudeMochipaipaiPorn Moti GandDaddy Teen PornOpen PussiColumbia PornosKendall KaydenTeens Anal Big TitsMarilyn JoiTeacher Student Hot VideoZelina Vega PornKing Of The Hil PornWatching Tv PornIndian Mature Couple Sex VideoHot Romantic Indian VideosCfwivesBig Boob's X VideoKaykookiedoughLily Lari.arNebraskwutSkyrim Porn ModsPhím HayCelebrity Sex SceneEmuyumi CoupleR HentaiManga. OrigineWww Xxxx Sex Videos ComZoey Holloway XxxAunty SwxKeflapornLacatating TitsBangla New Porn VideoHd PorncomicsPrronTitsxXxx In StoryNaina Ganguly HotXvideosjapanXxx MxicoThe Pit PornShara Banks PornMobile Porn HubWww Xxx CowIndian Aunty GangbangInfluencersgoneiwldHentaiporSpankbang.clomAnkita Dave Ullu Web SeriesExplosive CummingAmature Porn VideoTonic MovieaVideo Amateur PornographiqueTescort ParisAmigas PornosNaras XxxMei CornijoJufe-449Indian School Porn VideosMompov LuluJapanese Xxx TubeNepali Sex OpenXxx SeriesBlue Picture Full Hd VideoAsian Forced Sex VideosEbony Porn Tube