Eddwina Harris
Volledig scherm
© Eddwina Harris

Negenjarig meisje pleegt zelfmoord na aanhoudende pesterijen

Een negenjarig meisje uit de Amerikaanse staat Alabama heeft zich van het leven beroofd nadat ze al het hele schooljaar racistische verwijten naar het hoofd geslingerd kreeg. Dat deelt de familie van het kind vandaag mee. 

9 reacties

  • Ronald Beintema

    5 jaar geleden
    Rust in vrede, lieverd!!! Je mocht er zijn....jammer dat men dit niet doorhad!!!
  • Sara Louagie

    5 jaar geleden
    Vreselijk zo een jong meisje of het nu bruin zwart of groen of paars of wit is bewijzen van spreken daar word niet mee gelachen da meisje heeft daar niet voor gevraagd vreselijk zeg en dat de school daar dan niks aan gedaan heeft vreselijk zeg pesterijen zouden moeten verboden worden overal of zware straffen opstaan zoiets doe je met niets of niemand arm lief meisje rust nu zacht in vrede R.I.P. Lieve kleine meid
  • Karel van Velzeke

    5 jaar geleden
    in Amerika is er meer racisme dan in Europa,daar bouwen ze muren,hier zetten ze de grenzen open ,ik vrees daardoor hier ook zo een toestanden,spijtig dat zo een schattig meisje zoiets doet,je zou denken dat ze op die leeftijd nog niet eens weten dat zelfmoord bestaat ,triestig !
  • Michel Philippe

    5 jaar geleden
    Dat arme schaap. Hebben de leerkrachten werkelijk niets opgemerkt en gereageerd ? Er rust een verpletterende verantwoordelijkheid op het onderwijzend personeel. Vooral een kind is per definitie onschuldig.
  • Jamie Tasner

    5 jaar geleden
    Dit gedrag van kinderen kan alleen maar van de ouders en thuis komen,er is nog een lange weg te gaan in de opvoeding van kinderen!.