Politie gaat uit van terreurdaad (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 29
  • 663x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moord Marrakesh pact

3
1 chouffleur

Wel een geruststellende gedachte dat ie al bij de opsporingsdiensten bekend stond als potentiële terrorist...

1
2 Topperz

3 doden al het is verschrikkelijk.

De dader is inmiddels bekend en is lid van een terroristische organisatie 1+ 1 = 2 waarschijnlijk weer.
De dader heeft zich verstopt in een bepaalde wijk een kwestie van tijd en ze gaan hem vinden.

1
3 welofniet

@2 waarschijnlijk is de dader ondertussen opgeschaald naar geïdentificeerd terrorist .

0
4 Fido

Geen islameel nog met bagatelliseren?

2
5 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

6 Undertaker

Triest, hoe Europa kapotgemaakt wordt door incapabele ‘bestuurders’.

2
7 Jan met de korte achterlul

Gaat helemaal fout......

4
8 OneStone

@7 en hun massale aanhang. We mogen het straks allemaal aan onze kleinkinderen uitleggen. Een verhaaltje* voor het slapengaan over het Europa van vroeger:"

Je moet begrijpen, kleine, dat de mensen met de goede bedoelingen echt heel lang hebben geprobeerd alles om te draaien, alles te ontkennen, en alsmaar hoop te blijven koesteren.‘ “Als we nou maar niemand kwetsen, dan houden ze wel op met bomaanslagen. Als we nou zorgen dat nieuwkomers zich thuis voelen, laten ze ons wel met rust."“

Een beetje zoals jij laatst had met de grote jongens op het schoolplein, en pas toen je al je knikkers had gegeven en je zakgeld ook nog, en het hielp niks, ben je een keer goed kwaad geworden. En heb je er iets tegen gedaan. En dat hielp. Nouja, dat heeft Europa dus niet gedaan."

Bron* : http://politiek.tpo.nl/column/nog-verhaaltje-europa-vroeger-en-dan-moet-gaan-slapen/

0
9 Ruud100

En links zag .. . .dat het goed was.

3
10 Tyler

Zal me benieuwen hoe de gele hesjes/burgers hier straks op gaan reageren..

1
11 Marrie

Grenzen dicht.

1
12 DNEUS14

@5 Hij/zij en zijn andere kameraden moeten nog even wachten op de update en programming van de MSM. Der moet natuurlijk wel een links gemaakt worden naar Trump, de boze witte man, rechts, ultra , nazis ect ect ect

1
13 Tyler

@10
dat is het beroerde, ze zien het niet en gaan het ook niet zien, tot ze zelf onthoofd worden of zoiets.

0
14 120db

@9
question question Hoe erg het onderwerp dan ook, daar moest ik toch wel hardop om lachen, dank je question

1
15 Bleke Betty

En het Europarlementsgebouw onmiddellijk gesloten. En juist die laffe politici zijn verantwoordelijk voor dit soort aanslagen van dit walgelijke moslimtuig. Weer een voorbeeld van hoe het fout gaat in Europa.

0
16 Christiaan

4 doden inmiddels. Het schijnt dat de dader in ieder geval is gelokaliseerd. Komt denkelijk niet meer levend uit dat pand, kan hij meteen naar de hoerenkast in de hemel.

1
17 Ness

@14 Lang geleden was een kereltje bij de M Donals die naar de wc ging en daar te grazen werd genomen door een asieltuig en toen dat gebeurde zei de moeder; nu snap ik het verzet tegen deze mensen pas. Die linkse rakkers moeten het inderdaad eerst zelf ondervinden.

0
18 vis

De NOS is wel weer heel voorzichtig omtrent de dader over zijn afkomst en identiteit het woord islam wordt weer eens zorgvuldig vermeden.

0
19 welofniet

Nu zegt de NOS pas, hij staat ook bekend als moslimradicaal.

0
20 welofniet

De niet/nooit aflatende dagelijkse stroom van geweld en andere ellende veroorzaakt door de mohammedaan maakt je toch vanzelf een hater van alles wat met de mohammedaan van doen heeft?

0
21 nostradamus666

Hoop dat die snel gepakt word.
Ze hadden hem beter dood kunnen schieten deze idiote moslim.
Weer 3 onschuldige mensen dood.
En zoveel gewonden.
En word alleen nog maar erger.
Met die poort open.
Die vent is allang de grens over moet je maar rekenen.
Hij had al behoorlijk wat op zijn geweten.

1
22 annie

Ik snap er niets van. Islam is liefde, toch ...

0
23 Pollens

Hiermee wederom de bevestiging dat de verantwoordelijke Europese bewindvoerders, willens en wetens bloed aan hun handen hebben.

En zeker de ondertekenaars van het Marrakesh pact hebben hiermee bloed aan hun handen.
En wij, de Europese bevolking, laten het gewoon toe.

Of

Massaal de gele hesjes aantrekken.
En stemmen op FvD / PVV om het naderende onheil te keren.

0
24 Dachtutniet

Marrakesh moordpact in werking getreden zo te zien .
De handtekeningen zijn nog maar net droog

0
25 chouffleur

@23
Dat hebt u helaas mis, het is:
- haat
- overvallen
- aanrandingen
- verkrachtingen
- moord
- bedreigingen
- vernielen
- drammen
- enz...

1
26 Jan met de korte achterlul

De kop van het artikel mag wel aangepast worden daar nu duidelijk is dat het inderdaad een terreurdaad betreft.
Geradicaliseerde moslim 1+1=2 toch?

0
27 welofniet

It's the season..... tralalalala....la....lala.....laaaaaaaa

3
28 Seconda

* Verwijderd door de redactie *

29 Gr@ndioos

@1 Dit is geen immigrant. Ik ben ook geen voorstander van het Marrakesh pact maar dat heeft hier dus niks mee te maken. Deze crimineel woont al lang in frankrijk en heeft al 27 misdrijven op zijn naam staan.

Wanneer je iets bekritiseert met de verkeerde argumenten zet je je tegenstanders direct op een voorsprong. Die gaan dan jouw foute argumentatie onderuit halen en daarmee ook de echte argumenten die er tegen kunnen zijn, buiten de spotlight houden. Je bewijst je tegenstander een grote dienst wanneer je dit doet.

Mijn argumenten tegen Marrakesh liggen in het feit dat Afrika haar beloften niet kan waarmaken om de stroom te stoppen, dat ze hun talent kwijtraken aan vriendjes van Rutte c.s. en dat nederlandse arbeiders verdrongen worden door die getalenteerde immigranten.

1
30 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

31 Robin

Ieder jaar in december is het raak. Minderheden die in Nederland het Sinterklaasfeestjes versjteren en daarna als toetje al dan niet geradicaliseerde mohammedanen die de kerstvieringen en kerstmarkten in west Europa met dodelijk geweld willen voorkomen. Niemand doet er wat aan want we gaan "vrolijk" weer hand in hand ergens een stille toch organiseren en worden toegesproken door politici die de oorzaak weigeren te noemen maar zich wel "zorgen" maken om onze veiligheid en meer van dat politiek correcte geneuzel maar diezelfde politici zetten wel tegelijkertijd de poorten in Europa wagenwijd open om nog meer al dan niet geradicaliseerd mohammedaans tuig binnen te laten. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te beseffen en te bedenken dat het een keer misgaat en groeperingen in west Europa zeggen "En nu is het genoeg".

1
32 nostradamus666

Ja het zou theoretisch mogelijk kunnen zijn in principe dat het een terreurdaad is. Zeker als er explosieven zijn gevonden om een explosie mee te veroorzaken en er geschoten is met een automatisch wapen. Ik denk niet dat het het een argeloze visser was. Ik denk ook aan een terreurdaad

0
33 Jan met de korte achternaam

Weer 3 doden , 1 slachtoffer hersendood en meer dan 10 gewonden als gevolg van de grote politieke en bestuurlijke fouten die de Merkels, Macrons en Ruttes van deze wereld maken.

Als je 12.000 mensen hebt die op een lijst staan van islamitische moslimfanatici , dan zet je die lui gevangen en plaatst ze in quarantaine.
Onderscheid maken tussen lui die supergevaarlijk zijn en anderen die ongevaarlijk zouden zijn, is zinloos.
Deze aspirant-massamoordenaars kunnen geen beroep doen op godsdienstvrijheid, omdat ze geen godsdienstigen zijn, maar sektariers. Hun doelstelling is andersgelovigen of niet-gelovigen te doden en verwonden.
Klaar. Wie andere mensen hun godsdienstvrijheid moordenderhand wil ontnemen, heeft zelf geen recht op godsdienstvrijheid.

Zo simpel is het. Behalve voor politieke warhoofden en een juridisch-ambtelijke elite die een eigen volkomen foute en onhoudbare ideologie tot H E T recht verheven heeft.
Nee, dat is niet het recht. Het zijn jullie eigen kinderachtige domheden die jullie hardnekkig weigeren toe te geven. Jullie hebben verkeerde jurisprudentie aangebracht in het recht en het bovenal verpest door er jullie verderfelijke bepalingen aan toe te voegen, of het echte recht te vervangen door jullie idioterie.

De migratiestromen van de afgelopen decennia zijn een grote misstand en fout.
De Marrakesh-politici eisen nu van hun burgers nog weer 10-tallen, op termijn 100-den miljarden , om hun fouten en onverstand nog veel groter te maken.
En om mensensmokkelbendes, -zijn ze dat zelf ? - , en vastgoed-partijbaronnen weer miljardenwinsten in de schoot te werpen. Terwijl de belastingbetaler geen huis kan kopen, of zich diep , diep in de schulden moet steken, dan wel ongehoorde huren moet betalen.

De Merkels , Macrons en Ruttes zijn onderdrukkers van hun eigen volkeren geworden. Ze stellen hun burgers bloot aan permanente onveiligheid en bedreiging. Zij en hun netwerken zijn niet langer voor gezond verstand vatbaar. Omdat ze hun eigen verwrongen blik op de wereld, hun mondiale familie van de liefde en van eenheid in verscheidenheid tot de waarheid hebben uitgeroepen. Ze zijn fantasten. maar door hun drang naar humanitaire prijzen en lofprijzingen sterven mensen.

Dit moet stoppen. Zij moeten verdwijnen. Hun partijen horen momenteel niet in parlementen thuis. Geestelijk te ongezond.
Er moet een groot moratorium komen op migratie, totdat eerdere golven zijn verteerd. Tot dat moment is de regel: Nee, tenzij ... .
De netwerken van partijen en belangenclubs moeten worden opgeschoond, evenals het recht. Ook daar moet zin en waanzin van elkaar worden gescheiden.
De politiek correcte politicus is even waanzinnig als de moslimsektarier.

1
34 stanley.staatsman

* Verwijderd door de redactie *

35 Pxf7+

islam en terreur

0
36 DONKEY R

Ze gaan er vanuit dat ze er maar vanuit gaan.......

0
37 Edvan44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

We hebben geen 12000 bedden nodig, we moeten geen asielzoekers meer binnenlaten, en de lieden die er zijn krijgen de keuze,of ze gaan in de Oekr...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Israël wil reactie op aanval Iran, VN-chef vreest 'verwoestend grootschalig conflict'

Laat het kwaad elkaar maar uitroeien, geen probleem mee.Alleen jammer dat ze altijd vele onschuldigen meeslepen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Macron's 'vrouwelijke vrouw' klaagt de Franse blogger aan omdat hij hem als man heeft bestempeld - Dissident.one

Er zit maar een ding op, in het openbaar slipje uit en een openbaar inwendig onderzoek. 🤣...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Hoe China Scholz vernederde - Dissident.one

Niet alleen China neemt zulke lieden niet meer serieus, ook de eigen bevolking niet, en terecht....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Meteorieten vormen een gevaar voor onze planeet

Het volgende angstscenario in wording....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Luchtverkeersleidingssysteem weer operationeel na grote storing

Raar, zo een storing met al die back up systemen, zou het een kleine hint van de Russen kunnen zijn?...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Hooggerechtshof VS handhaaft verbod op transgenderzorg voor kinderen in Idaho

Dat is heel verstandig....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Geen vliegverkeer van en naar Nederlandse vliegvelden door storing

Apart, luchtverkeersleidingen zijn ontworpen met meerdere lagen van redundantie en back-upsystemen om ervoor te zorgen dat ze kunnen blijven fu...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Stelling | 'Ik grijp in als een treinconducteur wordt aangevallen'

Ik zou niet meer ingrijpen, ik betaal al te veel voor het treinkaartje en krijg er nauwelijks service voor terug, daarbij heb ik het tuig niet b...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bob Sleebaan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

Het houdt niet op. Elk jaar zullen de aantallen groter worden omdat het thuisfront van deze asielzoekers €-tekens in hun ogen ziet. Maar ook d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Family Wank ComSouth Indian College SexNaked Sex DollOnster CockHollywood Rape SceneDesi EroticRakhi Sawant PronAva Devine GangbangMia KalifBridgette B And Bunny MadisonGembabyy93TwinkpicsAction Xxx VideoPapa Sex ComPorno FuerteChinese MasturbLesbains With Big TitsBrazilxnxxAnalvids XxxSablique Von LuxFacial CompilationPauli Dam Sex VideoQueen Of Spades TattooFree Porn MovieesAoflixPornos AdultesHampsterpornLesbien Porn VidsTrisha BfTessa Lane XxxCatching Sister PornKannada New BfPainful FistingEvan Lamicella NakedBiancadata NudesHot Xhamster ComMarta Vlog NudeBig Tit Asians NudeNipple PressKing Comics PornE6 21Office In PornXvideosgaybrasileiroDana DearmondCorinna Koph PornDudh KhawaSouth Indian Girls NudeXnx Indian MovieSex Karte HuyeHindi Bf Full SexHot Masala ScenesSissy BlojobFappeningbookPornô Travestis BrasileiroSex Movie FilmXxxn Porn HdVibrating AnalFuete SexualNaty America PornFap95Dakoda Fanning NudeBrazzers OriginalSelena Gomez NipplesX-fantasyCoomeeteTitties ShowingBeeg VedioHimachali SexPorn Video Sexy HdTonights Girlfriend Audrey BitoniVidz78ThreesomesXander CorvusTracer P O R NMercedes CaerraFucked The Snow QueenJett PornJennifer Lawrence Sex SceneHd BrazersPornvidoFemdom CuckoldPussy AuntyJav BbwJail Porn MoviesElla HugheLaley Cuoco NakedEfukitGat Massage PornWeekend FucktoyCulospornoFlashing Big Tits In PublicHq SeirenWallpapers PornHd Sex Video BengaliRaiza Wilson HotTentacle PornMiley Cryrus SextapeHairymilf PornReddit OmKenzie TsylorMelora Walters NudeWoman And Dog PornCharurvateMature Nude Old WomenBbyanniNicest Boobs PicsChubby XnxxFatla ModelPure Taboo LegendadoAdriana ChecikNude PeachJaymee Green XxxOld Sex ComPati Patni XxxXharnsterMelodypornAmateur Black Gay PornAt Work MasterbationBig Dick In PussyGirlfrien NudesMkon-085Nude KayNaruto FutaNuvidFull Length Indian Porn MoviesBusty AnalAriana LabarbaraAccidental Anal CompilationDevilsflimsAbsoluporn ComTelugu Aunty NudeAlexis Fawx XxxSex Video Hindi NewJack And Jill AnalDouble FistedDese Sex VideoNamitha Sex Video TamilIndian Mami XxxSunny Leone Porno.Alexis Arias PornJapa Gostosa XxxFelice Herrig NudeArtemis Dune NudeRajasthani Sex HdPriya Singh BodybuildingTransxxxTetas Grandes PornOld Xxx VideoMa XxxBig Fuck Video