door Febee in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 2
  • 402x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ach tijd om wat hamas te verassen

5
1 chouffleur

Israël stelt doelbewust zijn burgers bloot aan risico's door illegaal hun buurland (Palestina) te annexeren en de autochtone bevolking uit te drijven. Het is te verwachten dat er dan verzet komt vanuit de oorspronkelijke bewoners. Dat zouden wij in Nederland ook doen wanneer de Duitsers en Belgen ons dat zouden flikken; we hebben dat zelfs gedaan en vieren het terugdrijven van de bezetter nog elk jaar.

36
2 Barbapapa-7,5

@1 verassen ?

1
3 Febee

Heb je (@2) hem weer met zijn ziekelijke obsessie!

6
4 Kaksaboemsa

@2
Euh, ze staan bij een busstation te wachten op de bus . MONGOOL.
Nee, dat zouden wij in Nederland niet doen.
Nazi's zoals jij wel en inderdaad, die overwinning op nazi's zoals jij vieren we nog ieder jaar.

6
5 Stiplaats

@2 : Af en toe is de wijze waarop blanken- en joden-haters hun misdrijven altijd aan de slachtoffers weten aan te wrijven, werkelijk ingenieus. Maar toch wordt het eentonig. Zo voorspelbaar. Er komt nooit wat anders uit.

5
6 Wendel

@3 up in smoke

4
7 chouffleur

Volgens bepaalde Joden- en Israëlhaters zou de vrede losbarsten en er geen aanslagen meer zijn, als Israël de gebieden Judea en Samaria zou overdragen aan de arabieren. Dat is natuurlijk onzin, want die haatbaarden zijn van mening dat HEEL Israël "bezet gebied" is. De overdracht van dat gebied aan de arabieren wordt dus slechts gezien als een belangrijke overwinning op Israël, net als zij de overdracht van de Gazastrook vierden als een belangrijke overwinning tegen Israël. En er kwam geen vrede, toen Gaza eenmaal was omgevormd in een religieuze dictatuur, onder leiding van een bende terroristen. Integendeel, toen begonnen de raketten- en mortierregens, het tunnels graven...
Met die "westbank" zal het net zo gaan. Want arabieren willen helemaal geen vrede; laat je niets wijsmaken! Zij willen heet Israël inpikken en de joden erin vernietigen. En daar zijn ze maar vast mee begonnen middels vele moordpartijen, waar deze weer een schrijnend voorbeeld van is.

En al die foute acties van die geradicaliseerde arabieren worden in Nederland goedgepraat door een stel radicaliserende meelopers met anti-joodse gevoelens. Ze juichen nog net niet, maar als ik hun verderfelijke teksten vergelijk met een paar jaar terug, zie ik duidelijk dat ze steeds fanatieker worden. Kwalijk en fout gedrag. Kijk er mee uit; dit zijn sluw lieden met kronkels in hun hoofd. Ze praten moord en moordpogingen goed. Nou, dan spoor je echt niet hoor.

3
8 weerman

Dat deden de vrijheidsstrijders, ook wel ondergrondse genoemd, in 40-45 ook in heel Europa.

10
9 niet-alles-geloven

De bezette gebieden zijn niet van Israel, ook al doen ze net alsof, maar voor de lokale bevolking zijn ze bezetters en dus vijanden.

BDS

11
10 niet-alles-geloven

Gehandicapte Palestijn werd in de rug geschoten.....
https://www.nieuwskoerier.nl/news/387905-gehandicapte-palestijn-werd-in-de-rug-geschoten

Gisteren bij dat artikel werd gelachen en werden stomme grapjes gemaakt.
Dus deze boosheid en traantjes van de bezetter komen nogal hypocriet over bij mij question

19
11 Uit Den Haag

@9

Er werden zelden burgers vermoord in 40-45, wel collaborateurs en dan ook nog vaak gericht, het merendeel van het gewapend verzet betrof overvallen op distributie-kantoren en sabotage-acties.

Die whataboutism gaat hier niet geheel op.

0
12 DaStef

Reeds decennia is duidelijk, ook voor de betrokkenen, dat zij meewerken aan het illegaal koloniseren van door Israël bezet gebied. Al decennia wordt Israël wegens de gevoerde kolonisatie politiek veroordeeld. De Israëlische kolonisten weten dat zij actief meewerken met de Israëlische overheid die de vierde conventie van Gêne overtreedt.

Maar nee, toch gaan of blijven wonen in door Israël bezet gebied. Sommige kolonisten vallen zelfs de Palestijnen in bezet gebied aan of treiteren en pesten hen weg waarbij geweld en aanslagen niet wordt geschuwd.

En dan, op een dag wordt je voor je raap geschoten. Ja, dit is een terreuraanslag. Veroordeel deze samen met de vijftig jaar durende terreur van de illegale kolonisatie en zelfs deels annexatie van door Israël bezet gebied.

Deze daad los van de context eenzijdig veroordelen is als het jongetje dat jarenlang getreiterd wordt veroordelen omdat deze op een dag besluit om een treiteraar het ziekenhuis in te meppen. Beide zijn te veroordelen.

20
13 Hendrianus

@13
Een vieze manier om een moordaanslag op een jonge moeder, haar ongeboren kind en een jonge aanstaande vader goed te praten. Ik ga maar eens net zo reageren als er weer een "palestijn" bij het grenshek omkomt. Je praat moord dan wel moordpogingen goed; je bent geradicaliseerd en je spoort niet.

1
14 weerman

@14 weerman

Ik schrijf in @13 'Beide zijn te veroordelen.' Daarmee bedoel ik deze aanslag èn de kolonisatie politiek van Israël. Wordt in @13 ook duidelijk verwoord. Je reactie slaat dus nergens op.

21
15 Hendrianus

@15
Je verbergt een -uiterst zwakke- veroordeling tussen vier alinea's humbug. Sluwe zet weer. Je kunt ook eens menselijk zijn en schrijven: "Uiterst kwalijke zaak, want dit heeft niets met een vermeende "bevrijding" te maken; dit is gewoon poging tot meervoudige moord!"

Maar dat doe je niet. Je blijft hun walgelijke misdaden bedekken met "begrip". Dat neem ik je ernstig kwalijk; je kist voortdurend partij voor een bende terroristen met een erg moorddadige inslag. En dat je daar dan begrip voor hebt, is uiterst kwalijk en erg fout.

1
16 weerman

@16 weerman

Je kunt deze daad niet los zien van de context. Dat je dat niet (wil?) begrijpen is jouw probleem. Dat je daar oordelen als, 'sluw' en 'niet menselijk', aan vastknoopt is tamelijk zinloos en grof.

16
17 Hendrianus

@17

Ga lekker naar Ramallah met je 'context'. Je weigert zelfs te zeggen dat dit gewoon een moordaanslag was. Straatsburg van vanavond moeten we zeker ook maar "in de juiste context zien"? Je spoort niet; je vergoelijkt moord en moordpogingen.

1
18 weerman

@18 weerman
Dit schrijf je bij een moord door het Israëlische IDF:

"Rommel van het anti-Israëlische raitsforum, altijd wordt de "zielige kaart" getrokken, altijd wordt alléén Israël door deze haatbende veroordeeld. Nooit ligt het aan arabieren. Nooit. Pure anti-joodse propaganda van foute lui"

Dit is de meest respectloze reactie die ik óóit heb gelezen bij de moord op een volstrekt onschuldige burger question
https://www.nieuwskoerier.nl/news/387905-gehandicapte-palestijn-werd-in-de-rug-geschoten

En dan trek jij een enorm grote mond open tegen iemand die jou eraan herinnert dat Israël nog altijd de volstrekt illegale bezetter is van dat gebied?!
Israël die hiervoor al tig keer is veroordeeld door ALLE LANDEN op de hele wereld?!

Een KLEIN beetje bescheidenheid zou je wel sieren....

17
19 Uit Den Haag

@19
Zwaar OFF-topic, EN zwaar op-de-man.

0
20 weerman

* Verwijderd door de redactie *

21 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@93Je pikt de toeristen er vrij gemakkelijk uit , de boodschappentassen zijn voor mij een aardig ijkpunt. ...

7 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@5Die sabia die liet zich wel onderhoudendoor de heren ....

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@5De spotlights zijn haar inkomen , dat kun je haar toch niet kwalijk nemen .Verder verdient ze haar eigen geld , daar heeft ze geen vent vo...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@92 Ik fiets naar Noord, Centrum, Zuid , Oost en West, dus zie ook het nodige , maar ik weet ook dat het straatbeeld niet altijd indicatief hoef...

13 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Strongoli
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@4Anderen bepalen niet. Ze doet er zelf van alles aan, om dit beeld ook in stand te houden. Ze kickt er namelijk op, om in de belangstelling t...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@91Neem eens een kijkje zou ik zeggen , misschien zie je zelf lopen/staan ...

18 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

Probleem met vooral linkse politici is, dat ze maar door denderen en nooit vooruit kunnen denken zoals: "wat als ..."? Ook luisteren ze nooit ...

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@90 Dat weet ik niet , alleen al de datum en het tijdstip waarop het gefilmd is kan er voor zorgen dat de perceptie niet strookt met de realitei...

28 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@89Die tramritten laten ongefilterd een beeld zien . Tram 24 (Amsterdam) | De Boelelaan/VU - Frederiksplein v.v. https://youtu.be/TgI4cXl4Hm...

34 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Wel grappig dat anderen bepalen wie je nieuwe flam is . Je hoeft je dan niet eens meer ergens te laten zien of er is wel weer een nieuwe in beel...

36 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Pamela Rios Full PornCreampiemilfsCubby Asian PornBrazz Network.comInfluencer NudesXnxx BrssilEva YiCockhold TwitterKumpulan Bokep Indo TerbaruAo Vivo PornBangladesh Sex HdDva PornFreemassagepornShemaleporn.Big Black AreolasFake Nudes Selena GomezSexx MmsAunty Saree StripPawg WifeJessie Rogers NudesIndian Desi Hot Sex VideoGay Wedgie PornSeduced By WifeTwogirlsonecup PornAryana Adin AnalInstahram PornNjav DownloaderZbpornoRap Sax VideoFilmes Pornográficos NacionaisRisa KasumiBengali Outdoor SexXnxx Sunny LeonyJennefer Lawrence PornDiego SansPonoxxBus Groping SexJapan GaypornSexporn PregnantAnime Waifus PornJaqui EtFanswingerdXxx Sexy LadkiBig Milkers国产avAltyazılı PornolarımBhabhixxxIndian Sex Blue VideoXx Movie SexXxxdesipornBf Sexy Video VideoMom Hd Xxx VideosJapani English BfFreeonlinepornPorn ComicaSexy YuopornEbony Bbw PornosSmall Penises In PornChristie Stevens XxxHindi Chudai Xxx VideoHottest ThreesomeIcky Stark NudeLana Rhoades BlackedMarathi PirnViejos PornMompov TyraSamonetaylorPornstars From The 70'sDemi Rose NakedPornos Con ColegialasRule-34Lesbian CockholdPornohub SitePorn FreJessica Nigri NakedIsaiha MaxwellBarbara Dunkelman NudeXnxx NiwJohnny Sins XxxSex With Gf VideoSexy Women Pictures NakedWall E PornXxxxx VedoActress Boobs NudeTami ErinWrong Hole XxxSunny Leone Sexy Video OpenVeronica Avluv SquirtMamando PanochasXnxx IrishAmai LiuBf Sexy Bf VideoXx VideHaryana Sex VideoIndianporanJohnny Sins Full PornFire Force HentElle Brooke Danny DSex XxxMha NhentaiXxx Sexy AdultEmily Wilis PornBlack FeetpornFree Teenage PornXfree Video PornPorn De AnimeExcort FinderOnly Indian PirnHe Sex VideosXnxx MarathiVideos Pornos GratisVdoxxTucson PornMilf Sharing BedPornos Videos AmateursSex OpowiadaniaKarol G PornJameca PornManddingoIndian SchoolsexMyanmar Sex VideoJanuflixNudepicsBlack Sex VidioAunty Sex Video PhotoLa Fonte Des NeigesBhadbhabie LeakedSpankinghentaiLokal XxxxxNiki Harris XxxTyra BanxxxsGay First BjTrany PornKarina White Sex VideosPoonam Pandey Hot Sexy VideoKorean Hot Sex SceneTitty AttackFake Taksi PornXlocam ComNina Agdal Nude LeaksTattooed PussyRubateenCollege Hazing PornBest PronPornográficas GratisTik Tok Big TittiesGay Kik RedditDjatoya ComLaxington SteeleDog Fuck Girl