0
HomeCryptomarkt UpdateCryptomarkt update: Bitcoin (BTC) koers stijgt weer

Cryptomarkt update: Bitcoin (BTC) koers stijgt weer

Vandaag, maandag 10 december zien we dat de cryptocurrency markt weer groen kleurt. De Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen weer en lijken een verdere crash afgeslagen te hebben.

Crypto Korting: Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt!

Bitcoin (BTC) stijgt weer en lijkt weg omhoog te zijn ingeslagen

Bitcoin (BTC) koers grafiek
Bitcoin (BTC) koers grafiek

Na een desastreuze week waar de cryptocurrency koersen naar een nieuw dieptepunt zijn gezakt verhandelt Bitcoin (BTC) op het moment van schrijven rond de $3558 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Bitcoin nog rond de $3513 dollar. Dat betekent dat de munt met zo’n 1,5 procent is gestegen.

Dat gezegd hebbende ligt de BTC prijs nog altijd 10 procent lager dan een week geleden. Als we naar de maandelijkse prestaties gaan kijken is het nog veel dramatischer. De Bitcoin koers ligt 45 procent lager dan een maand geleden. Ondanks de dramatische resultaten zijn we vandaag positief gestemd. BTC lijkt vandaag stand te houden en dat betekent volgens ons dat er een grote kans is dat de koers de aankomende weken waar wat gaat stijgen.

Bitcoin kopen met IDEAL

Ripple (XRP) koers stabiel

Ripple (XRP) koers grafiek
Ripple (XRP) koers grafiek

De koers van de op één na grootste cryptocurrency, Ripple (XRP), is vandaag stabiel. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,307 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs rond dezelfde prijs. De wekelijkse en maandelijkse grafieken van Ripple zijn vergelijkbaar met die van de Bitcoin. Toch heeft Ripple goed stand gehouden. Veel altcoins hebben namelijk nog veel grotere verliezen meegemaakt.

Ripple kopen met IDEAL

Ethereum koers maakt kleine stijging mee

Ethereum (ETH) koers grafiek
Ethereum (ETH) koers grafiek

De op twee na grootste cryptocurrency, Ethereum (ETH) ziet de afgelopen twee dagen een flinke prijstoename. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $92,6 dollar. 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $82 dollar. Dat betekent dat ETH de afgelopen dagen een sterk herstel heeft meegemaakt.

Wel ziet de altcoin een enorm maandelijks verlies van meer dan 55 procent.

Ethereum kopen met iDEAL

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair