door El Basurero in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 8
  • 809x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De klimaatmaffia slaat hard toe.

2
1 DNEUS14

Gewoon meer gas uit Rusland halen wordt het een stuk goedkoper maar dat willen de Amerikanen niet, want die willen deze zogenaamde vijand graag houden.

4
2 welofniet

Hogere btw erbij, dankjewel Rutte

1
3 wijs

Tja minder gas uit Nederland zelf...economische wetten zeggen schaarse produkten zijn duurder.. Zo kan men mooi de gaskraan in Groningen dichtdraaien, komen ze aan de klimaatdoelstellingen en de burger betaalt het.......

0
4 starboy2500

@1 inderdaad, het is gewoon een soort maffia.

1
5 alexandroepimenco

Als we nu niemand meer binnenlaten hebben we per persoon meer gas, land , huizen voedsel lucht enz ter beschikking, waarom wil die knettergekke overheid altijd meer mensen op een klein gebiedje proppen?

4
6 Positivo

Het aantal mensen die van het gas af worden gesloten zal toenemen maar om die mensen tegemoet te komen zal dat niet tijdens een koude periode gebeuren..dat zul je het kabinet horen zeggen tijdens het vrijdag gesprek met de minister president.

0
7 Voorzittershamer

@1 waarom krijgt de klimaatmaffia de schuld ? Nederlands gas raakt op althans de productie hiervan wordt teruggedraait naar nagenoeg nul! Wordt tijd voor andere alternatieven waarbij we niet afhankelijk zijn van noch de arabieren noch de russen en noch de amerikanen!

@2 Dan zullen heel veel apparaten in Nederland eerst vervangen moeten worden aangezien vele apparaten hier alleen geschikt zijn voor Nederlands gas. De kosten hiervoor zal dan ook weer komen te liggen bij de gebruiker! En als men gas apparaten toch gaat vervangen waarom dan niet voor een alternatief die weinig of liever geen gas gebruikt!

@4 U heeft liever da groningen verdwijnt zodat Uw gas betaalbaar blijft. Gas vandaar zal sowieso duurder worden aangezien de schade die onstaan is door gaswinning ergens vandaan moet komen.

14
8 psje

@8 Ja maar niet de oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt
Dus hoe gaan we dat regelen en wel snel

2
9 GOTCHA666

@7 Die worden na de koude periode gewoon wel afgesloten en krijgen daarnaast ook nog een duurdere rekening door opslag van rente , incasso kosten gerechtelijke kosten ect (en het extra gebruik van gas tijdens de koude periode) . Is dus echter alleen een uitstel van excecutie !

1
10 psje

@10

Klopt, die afsluiting gaat gewoon door en als ze opnieuw aangesloten willen worden kost dat ook weer een forse duit. Gaaf land he?

2
11 Voorzittershamer

@2 Gas uit Rusland is niet goedkoper als gas uit andere landen, de gas prijzen zijn gebaseerd op de TTF noteringen die zijn voor iedereen gelijk.

@4 Jouw gasprijs is gebaseerd op de olieprijzen op basis van een formule 6-2-6 dus gemiddelde olieprijs van mei 2018 t/m oktober 2018 = de prijs van 1 januari 2019 t/m 30 juni 2019.

5
12 mike45

@9 Toegegeven je moet je oude schoenen niet weggooien eer je nieuwe hebt! De staat probeert middels subsidies op zonnebannelen en wamte wisselaars mensen te stimuleren om ander alternatieven te gaan laten gebruiken. Dus mocht je binnen kort je ketel, gasfornuis of wat dan ook moeten gaan vervangen den dan ook aan de toekomst en zorg dat je voorbereid bent!
We weten nu dat het (volgens mij 2032) snel afgelopen zal zijn met het nederlands gas we hebben dus nu nog maar 10 a 12 jaar om ons voor te bereiden en een extra stimulance zal zeker ook komen door de hogere gasprijs (welke komt door schaarste)

5
13 psje

@13 Fout dus psje
De regering moet dat mogelijk maken
Ik hoef helemaal niks te doen
De regering moet komen met een werkende oplossing
Gezien het weinige spaargeld dat de meeste mensen hebben is 40-50k aan een woning besteden geen optie

Onzin de hogere gasprijs is gewoon chantage van de regering
Hoe duurder ze het gas nu maken des te minder blijft erover om te sparen
Dus niet je oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt nogmaals

Kom eerst met een werkende oplossing daarna gas duurder best

2
14 GOTCHA666

@11 Kwestie van prio's stellen. Er zijn zat mensen die het geld liever aan luxe uitgeven dan aan hun energierekening! Je kunt dit niet een probleem blijven maken van de samenleving!
Ken er zat die achterstanden hebben maar ook huisdieren hebben, een auto voor de deur hebben staan, die dagelijks een pakje sigareten (of meer) verstookt ect.
We moeten weer terug naar de basis en leren te leven naar wat er binnenkomt niet wat mogelijk is! Lenen kost geld!

11
15 psje

@15

Een echt kabinetsstandpunt..

1
16 Voorzittershamer

@2
Er is gas zat.
Het is dan wel hoog calorisch maar door dat te mengen met stikstof kan het met de bestaande apparatuur gebruikt worden.
Daarnaast moeten we ons niet laten jennen door die zooi dat ze hier vergoelijkend kabinet durven te noemen.
Meer gele hesjes dus.

Met die hogere energiebelasting kan de groene elite warmtepompen laten plaatsen met subsidie die opgebracht moet worden door mensen in minder duurzame woningen die de steeds hogere gasrekening moeten betalen

1
17 in holland

@14 hoezo fout de regering heeft al subsidie regelingen voor de alternatieven zaken!
Een nieuwe ketel (mits uw eigenaar bent) of gasfornuis zult u toch zelf moeten gaan betalen!
En wie zegt dat het 40 a 50k gaat kosten , vraag zelf maar eens offertes op en dan kom je op veel lagere getallen uit! Het enige wat op het moment nog duurder is het gebruik!
Ander voorbeeld een huis voorzien van zonnepannelen kost ca 4 a 6000 euro en de terugverdien tijd hiervan is ca 5 jaar! (bij huidige engergie kosten en die worden de komende tijd alleen maar duurder dus de terugverdientijd alleen maar korter!)
Gas wat niet meer opgepompt wordt kan niet meer verkocht worden! en dan blijft er toch een marktwerking wat schaarts wordt wordt duurder!

5
18 psje

@14 Zijn al meerder experimenten geweest maar die waren niet echt hoopgevend De kosten hiervoor stonden niet in relatie tot verkoopprijs van gas! Mocht U een andere mening toegedaan zijn dan heeft U een gat in de markt gevonden, dus ga ervoor!
Warmte pompen zijn op het moment niet ideaal echter werken als enige wel op electrische energie die op verschillende manieren te winnen zijn. Wij staan hier pas aan het begin en elk begin is moeilijk maar gas heeft wel zijn langste tijd gehad!
Een hogere prijs zet wel een rem op het gebruik waardoor we langer de tijd krijgen om om tegaan!

4
19 psje

@18 Subsidieregeling daar hebben we dus niks aan
We moeten wel eerst die 40k-50k hebben

Diverse nieuwsartikelen zijn hier al aan besteed dat we als de regering gasloos wil
dan gaat dat toch echt 40-50k kosten

Er is nog genoeg gas dus dat sprookje van je is onzin

Ook dat zonnepanelensprookje is onzin
Omdat terugleveren binnenkort niet meer kan
Veel mensen hebben die 6000 euro niet eens meer dankzij Rutte
Dus nu al de gasprijs verhogen is gewoon diefstal
Eerst iedereen de mogelijk geven om een alternatief te hebben

0
20 GOTCHA666

@19 Gas heeft helemaal niet zijn langste tijd gehad
Sterker nog gas heeft de toekomst
De wereld stapt langzaam van kolen af

Warmte pompen zijn op het moment niet ideaal

Dat klopt dan weer wel dus eerst wachten totdat deze beter zijn

Niks een hogere prijs zet rem op het gebruik
Zolang er geen alternatief is dan moeten mensen wel
dan hebben we alleen minder geld over de andere mogelijkheden
Het is gewoon geldklopperij dat jij dat niet doorhebt is niet mijn probleem
Bovendien is dit veel te snel wat de regering wil

1
21 GOTCHA666

@20

Klopt dat je eerst een fatsoenlijk alternatief moet hebben, nu heb je een woud van heel dure oplossingen die nog in de kinderschoenen staan. En een kabinet wat met maatregelen komt en de burger aanmerken als vervuiler die beboet dient te worden. En dan vinden ze het weer raar en vreemd dat er steeds minder draagvlak is wat de wereldvreemdheid weer aantoont.

0
22 Voorzittershamer

@22 Verkoop de grond onder je huis zodat je erfpacht mag gaan betalen
en dan heb je de 40-50k om als proefkonijn te dingen
Dat is het laatste proefballonnetje van de regering

Denk het dus niet

1
23 GOTCHA666

@19 Je verhaal klopt gewoon niet
Zie ook dit

https://www.bd.nl/waalwijk-heusden-e-o/gaswinning-waalwijk-mag-worden-uitgebreid-ondanks-felle-protesten-betrokkenen~a9aa16dc/

In de regering echt minder gas wil gebruiken dan hadden ze hier ook geen toestemming voor gegeven

1
24 GOTCHA666

@23 de 40 a 50 k waar u steeds mee komt is veel te hoog (of u moet in een hele grote villa wonen)
hier een voorbeeld wat het per huis zou gaan kosten (en dat zomaar via google gevonden)

https://www.zonnepanelen-weetjes.nl/warmtepompen/prijzen-warmtepompen/

Als je verder zoek zit je gemiddeld op 20.000 om je huis energie neutreaal te maken (wat je gezien huidige energieprijzen snel in 7 jaar terugverdient kan hebben)

4
25 psje

@25 aanvulling en hier zitten de huidige subsidie voor warmtepompen a gemiddeld 2500 nog niet bij

0
26 psje

@26 Let wel bij op te leveren nieuwe woningen claimt de verkoper/projectontwikelaar de 2500 euro subsidie terwijl dit bedrag eigenlijk naar de 1e bewoner/koper dient te gaan.Die optie voor bewoner bestaat maar is voordien al vaak weggekaapt door de projectontwikkelaar. Viespeukerij.

0
27 Dalon

@26 die subsidie is een sigaar uit eigen doos, of beter gezegd uit de doos van de buurman die nog geen warmtepomp heeft. Als iedereen uiteindelijk een warmtepomp heeft, heeft iedereen ook die subsidie opgebracht. Gratis bestaat niet, subsidies komen niet van de toverfee.

0
28 Myth63

@25 de meeste huizen zijn ruim onvoldoende geïsoleerd om met succes een warmtepomp te installeren. Vloerverwarming vraagt in veel oudere huizen om een totaal nieuwe, geïsoleerde, vloer etcetera. Als ik de eigenschappen van mijn huis op een van de advies sites invoer, krijg ik als antwoord: 0 energie niet mogelijk. Het invoeren van het bouwjaar, 1850, is voldoende voor de afwijzing.

U onderschat hoeveel moeite alleen al de isolatie kost. De mankracht om het binnen de gestelde termijn te doen is er niet. De directeur van Intergas schat dat het nog 60 jaar kost om alleen de isolatie op niveau te brengen! We kunnen nu al bij lange na niet voldoende nieuwe huizen bouwen, hoe moeten we dan bestaande huizen qua isolatie op het niveau van de onlangs aangescherpte norm brengen.

De gestelde termijnen zijn totaal onhaalbaar.

1
29 Myth63

Ik heb gelukkig een 5 jarig contract afgesloten met Essent waar de prijzen alleen maar omlaag kunnen gaan. Dus alles wat ik meer zou moeten betalen heeft totaal niets met de kosten van energie te maken en is niets anders dan een verhoging van mijn belastingen en daar hoef ik me dan ook geen zorgen meer over te maken want onze regering heeft bij woord van Mark Rutte ons reeds gezegd dat we er allemaal op vooruit gaan.

0
30 niet-alles-geloven

De regering is absoluut chaotisch en onbezonnen bezig om klimaatdoelstellingen te halen en wil daarbij prestigieus het braafste jongetje van de klas zijn en een voortrekkersrol spelen, weliswaar over de rug van de belastingbetaler. Huishoudens worden jaar op jaar met hogere milieuheffingen en accijnsen opgezadeld terwijl dit probleem zich alleen mondiaal op laat lossen. Bovendien is het zeer opmerkelijk dat het zeer vervuilende vliegverkeer buiten alle klimaatdoelstellingen wordt gehouden en draaien de goed willende landen op voor de landen die zich niet houden aan deze klimaatdoelstellingen (VS). Het heeft er dan ook bij mij alle schijn van dat de huishoudens de CO2 terug moeten brengen om de co2 uitstoot beheersbaar te houden zodat de motor van de economie- het vliegverkeer- ongemoeid zijn gang kan blijven gaan. Kenners hebben al eens becijferd dat de uitstoot van een groot vliegtuig gelijk staat aan de uitstoot van duizenden personenwagens. Dus regering, lobby (VVD Nijpels) en opposite met name Groen links (Klaver), waar zijn jullie mee bezig. Huishoudens opzadelen met hoge kosten in een snel tempo ten tijde van hoogconjunctuur. Wat als het minder gaat met de economie. Dan geeft de Overheid niet thuis en heeft de burger het nakijken en worden belastingen wederom verhoogd. Als de Nederlandse overheid dan toch zo nodig die voortrekkersrol in Europa wil spelen beding dan ook kortingsafdracht bij de EU of vraag concreet subsidie aan uit die overvolle EU-pot om de Nederlandse huishoudens te compenseren. Zo niet dan Opzouten.

0
31 Dalon

@29 En wat gaat u doen als de gasproductie om wat voor een omstandigheden dan ook daadwerkelijk gestopt wordt!(OP=OP!)
Dan maar in een niet goed geisoleerd huis blijven wonen of toch geld er in steken zodat uw wooncomfort verbetert.
Het gaat namelijk niet van zelf

3
32 psje

@31 wat CO2 betreft zijn vliegtuigen altijd beter dan de auto, ook op de relatief kortere routes naar bijvoorbeeld Spanje. Je hebt de jans dat als vliegen duur zou worden, meer mensen met de eigen auto zouden gaan omdat de trein zo'n gedoe met de bagage is.

3
33 Myth63

@25 aanvulling volgens onderstaande cijfers is ruim 60% wel geschikt dan wel geschikt te maken (woningen na 1965)

https://www.clo.nl/indicatoren/nl2166-woningvoorraad-naar-bouwjaar-en-woningtype

2
34 psje

@32 ik ga ervan uit dat de regering inziet dat het niet gaat. De wereld gaat over op gas en wij zouden van het gas afgaan, kom nou, dat gelooft u toch ook niet?

Wat mijn situatie betreft, echt goed isoleren gaat het niet worden, ik ben niet de eigenaar en een van de bewoners is te oud om een grondige verbouwing te kunnen dragen. Het zal onze tijd wel duren, 'k heb ook nog een huisje in Azië, lekker (te) warm.

0
35 Myth63

@25 Nee dat is niet veel te hoog
alleen een warmtepomp en zonnepanelen is niet genoeg dus
En nee geen villa hier
Wel een hoekhuis

2
36 GOTCHA666

@34 Is er ook een schatting hoeveel tijd dat isoleren kost? Een huis geschikt maken voor warmtepompen is niet simpel en vraagt veel kennis en ervaring van bouwers en installateurs. Die kennis en ervaring zijn er nog niet, terwijl de gesteld termijnen kort zijn.
Zou het wel lukken, is de wereld dan gered? Dacht het niet question

0
37 Myth63

@36 @25 ga maar uit van 80 duizend voor een jaren 80 woning:

"Een huis volledig energieneutraal maken is prijzig. Het hangt natuurlijk af van de grootte van het huis en het bouwjaar. Voorbeeld: voor een woning uit de jaren 80 met een woonoppervlakte van 125 vierkante meter moet je rekening houden met 80.000 euro (als je al het werk uitbesteedt). De grootste kostenpost is de warmtepomp."

Bron: https://www.hetkanwel.net/2016/02/25/dit-energieneutrale-huis-van-130m2-bouw-je-in-4-dagen-voor-e38-000/

0
38 Myth63

@38 Bedankt dus psje doe eerst onderzoek voordat je wat roept
Dus wat gaat gebeuren dat mensen weer massaal aan de hout stook gaan
Aan een allesbrander of pelletkachel dat is weer niet wenselijk vanwege fijnstof in de stad
Dus niet de gasprijs veel omhoog

2
39 GOTCHA666

@33 Vliegtuiger zijn absoluut de grootste vervuiler. 10 x meer dan trein.


https://dier-en-natuur.infonu.nl/milieu/148488-co2-emissie-vergelijking-tussen-vliegtuig-auto-en-trein.html

1
40 Dalon

@40 niet wat CO2 emissie betreft, een vliegtuig gebruikt ongeveer 1 op 40 per passagier, kerosine is vergelijkbaar met dieselolie. Voor alleenreizenden als ik is het vliegtuig het schoonst kwa CO2 uitstoot, dat valt niet te ontkennen. Dat is een van de redenen waarom vliegreizen zo betaalbaar zijn. Zelf vlieg ik alleen intercontinentaal (familiebezoek), heb daarom geen keuze.

1
41 Myth63

@40

Voor kortere afstanden is de trein perfect, bijvoorbeeld voor een vakantie in Berlijn, of de kerstmarkt in Dusseldorf.
Ga je verder, zoals Rome of Lissabon, dan is de trein heel wat minder geschikt.
Zoals @41 overigens al omschreef valt de uitstoot van een vliegtuig best mee. De best is echter dat mensen veel nutteloos heen en weer vliegen.

2
42 Pegasus

@36 al ooit offertes aangevraagd of is dit info qua prijs iets wat U ergens van gehoord heeft! En hoezo zou een warmte pomp niet voldoende zijn ? btw er zijn trouwens nog vele andere manieren om je huis te verwarmen denk aan ir paneeltjes bijvoorbeeld

@39 deze zullen met der tijd ook verboden dan wel in de ban gedaan worden of er zullen eisen gesteld worden aan de uitstoot middels roetinstallatie (denk hierbij maar eens aan de diesels, welke ook in de ban gedaan zijn, straks kom je ook niet meer overal met je dieseltje dus dan moet je ook naar elektrisch of benzine auto)
Het feit dat u er niet aan wil betekend nog niet dat dit echter niet staat te gebeuren! momenteel is er middels subsidie er "goedkoop"aan te komen straks als de grote massa om wil gaan zijn de subsidiepotjes leeg!
En wat wil U eraan doen als straks de gasprijs verdubbeld ? geel jasje aandoen?

2
43 psje

@43

Het is niet dat ik er aan wil
Integendeel
Maar ik wil niet als melkkoe gebruikt worden
Dat heb je al aangegeven wat er dan gaat gebeuren
Niet de 40-50k installatie dat kan ik je wel vertellen
Nee is niet via subsidie goedkoop aan te komen
Niet nu ten minste
subsidie helpt ook niet als mensen geen geld hebben
Mensen helpen hier al vaak genoeg voor gewaarschuwd geen offerte nodig
IR panelen ook veel te duur
Terug naar houtstook dan maar
en idd geel hesje aan doen en rutte op de brandstapel
maar die voor de volgende 2e kamerverkiezingen toch weg

2
44 GOTCHA666

Recordprijzen gas op komst: 'Voorspellingen berusten op minimumprijzen'

Dit ter compensatie van het dicht draaien Gronings gas waardoor er minder gasbaten in de staatskas komt.
De staat verdiend namelijk erg veel aan hoog calorisch Gronings gas aan het buitenland ( Ons Gas ) en plukt dit ter compensatie uit onze portemonnee door de BTW op gas te gaan verhogen.

0
45 Dachtutniet

@15 wat ben jij een dombo zeg. De sterkste groei van miljonairs is in de afgelopen crisis geweest. we zijn toen enorm bestolen van ons geld.
Nu doen ze het nog een keer. eerst verhogen ze de energieprijs onterecht en daarna laten ze je nog een warmtepomp plus zonnepanelen aanschaffen, want dan haal je de warmtepomp er eerder uit.
dus je betaald en hogere energierekening en daarbij moet je nog 20k uitgeven om die kosten te beperken.

Fucking DOMBO's hier in Nederland. kijk eens na die gele hesjes? 2 weekjes echt demonstreren en iedereen direct 100 euro er op vooruit. kun je nagaan wat die Fransen werden afgeknepen. dat het nu wel ineens mogelijk is. i
Er moet een eerlijker verdienmodel en verdeling komen. Minder miljonairs en geen miljardairs!

1
46 kelb1977

@46 Laat mijn dan maar de dombo zijn die wel zijn zaakjes op orde heeft!
Ik spreek u ng wel over een paar jaartjes zodra ons gas en dergelijke op zijn! (wat ook een belangrijke inkomsten bron is voor onze staat) er geen accijns meer binnenkomt door dat we electrisch zijn gaan rijden ect ect Geld wat de staat niet meer binnen krijgt kan het dadelijk niet meer uitgeven (dus ook geen subsidies)

En wat voor een invloed heeft het "succes" van de gele hesjes dan gehad op de de groeiverwachting van Frankrijk? Daarnaast belofte is mooi maar het zal allemaal toch betaald moeten gaan worden. (sigaar uit eigen koker)

2
47 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@31Haha...je kunt niet begrijpend lezen. Gaaap.,...

zojuist geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@30 Ik zocht gewoon de informatie omdat ik dat niet via het ad kon vinden. Maar later zag ik dat het artikel wel was gepubliceerd dankzij Ron. E...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

Dan ben je toch gestooord als je op zo'n manier aan de deur komt en flyers in de buurt verstrekt. Oppakken die dwazen, dit kan gewoon niet!...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@46Ja, sorry hoor. Maar je invulling maakt mij niet uit. Baudet is slecht nieuws, en dat was al jaren geleden kenbaar....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Querido not
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@43 Ieder normaal denkend mens snapt dat Baudet alleen maar aandacht wil.Vreemd dat veel mensen zich daar zo druk om kunnen maken.(adem ...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@28Wat maakt dat uit....? De man heeft weinig negatieve ervaringen met een AZC. En daar gaat het om....

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Ha...eindelijk eens een normaal verhaal hier. Fijn. Dank je wel Bop!...

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Als ik zoek op azc Eibergen dan zie ik alleen iets over een nieuw azc daar. Over welk azc gaat het nu als die man daar al jaren tegenover woond...

19 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ennnn daar is ie weer. Je post niet gelezen. Rot een eind op....

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@41 Zoals altijd waanideeen.Geen leiding en geen mede reageerders.Nou verzin nog maar iets geks maar weet dat je het elke keer mis hebt.No...

21 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Indian Wife Real Sex VideoCummin In MomAsian Pornstars In AmericaFree Massege PornVivian Taylor BbcClothed PornMelo ImaiMallu Video TwitterMiaa 395Indian Couple Romance PornGina Valentina OnlyfansMarie Mccray RideNudevista ComuChelsea Muirhead NakedPussy Licking VideosReal Sex In MoviesBus Lo SexIndian Bf Xxx VideosGlovepornGay Dirty Talk PornX Video Hd IndianWww Xxcx ComSupaheadLela Sohna NudesHd Hardcore Porn VideosTamil Actor Simran Sex VideoGia Derza HotFriendblowjobVenus Vera PornFucking While On The PhoneStar Fox PornGoldsole57Hannahowo LeamA.j. ApplegateSali SexBlue Picture Sexy Video HindiSabrina SabrokCollege Tamil SexXxx SksiJamika PornBlack ProstituteMadurapornoToo Hot To Handle NudeLottery BabaNavel QueenAsmr MassageSophie Anderson PornXxx Mom RapDesi Girl Nude DanceAfrican Women PornMilf First TimerWife's First BbcXxxxxx Www ComCala Maria PornIndian Sexy Full Hd VideoHairy Porn VideosFallout 4 Sex ModBrandy Renee Full VideosGay Inscest PornPorn PornxxManhua PornNatalie Reynolds PornGirls Porn PicsSexey Video XxxVintage Interacial PornDry Humping VideosFacial Abuse Full VideosBokepindonesiaKagney Linn CarterWww Porn MovieFull Sex SceneXx Hot Hot VideoMoana NudeHostel Group SexCumming SisterSummer Cummings PornKiss Xx VideoBold Web Series VideosThroat WarsHijra Wala BfPornhub ModelCreampied VirginAzumi LiuSubscribestaradultStrepchatWannànceFilme De Sexo PornBj With SwallowBrzars MomChinese Porn HdIdeepthrotXxvideoaXxxfullhd骚逼Misionary AnalMiss Lexa XxxAletta Ocean HotPeta Jensen Porn VideosAriel PaolaPorn UnexpectedBihari Bhabhi SexThaiswingerX Video Movie FullCollege Rules Full VideosBbc Captions PornPorn Movies To Watch For FreeUncensored Hentai ManhwaSite Porno BlackShane DesielBlack Ta PornKimmy KalaniTelugusextalkCasualpornFatal ModélPorno LegendadosSunny Leone Big CockTraci Lord PornChubby Asian MilfPorn300 ComIndianporn WebsitesListcrawler San DiegoYoung Lady Old Man SexNyla StormEraudicaMyhentia ComicsFree Barazzers PornObese PornographyVlxx SexNudogrsphySite PorniSex And SubmissionSydney Sweeney LeaksBlonda PornEgytion PornPornhub1Boy Ka BfPawg GifsPinkpornstasMimd Control PornLoteroticaCamsoda ConPorn Forced DeepthroatActress Nude PicsKamasutra Hindi PictureYoujjizKarate Class PornIndian Bf Video OpenPutas CaserasRyan Connor PornRule 34 Lois Griffin