Knip dicht voor milieu (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Politiek  ·  30 Reacties

  • 11
  • 710x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja.....van een kale kip kun je niet plukken.......

0
1 shadowrunner101

Logisch. We betalen ons al scheel aan milieubelastingen....

0
2 Tismewat

Komt ook omdat de Staatsmaffia al diverse milieu/natuur belastingen heeft ingevoerd zodat de burgers al daar veel aan betalen en zien dat het geld wat de Staatsmaffia daar binnenharken niet gebruikt word voor dat milieu.

1
3 eigenmening

Het effect is dan ook nul

4
4 chouffleur

Je kan je geld net zo goed in een beerput gooien. Kost miljarden voordat de put gedicht is, maar stinken blijft het doen !

1
5 Een hardwerkende ZZPer

Als dit kabinet werkelijk de groenste coalitie ooit was, hadden die miljarden lastenverlichting aan het grote bedrijfsleven beter aan het millieu kunnen worden besteed. Maar na een belachelijk cadeau aan VNO-NCW mag de bevolking nogmaals bloeden voor groen beleid.
Ook dit wanbeleid werd u aangeboden door de vvd!

0
6 Prof. Zuurbekje

Net weer een paar kuub hout geregeld voor niks..

3
7 chouffleur

@7
Dat jij niks om het milieu geeft, is al lang duidelijk. Wees er maar trots op....

6
8 Tismewat

@8 tuurlijk wel, hout is Co2 neutraal

5
9 chouffleur

@7 Stook je op hout dan?

0
10 alexandroepimenco

@7 Hier zijn we een jaartje of tien geleden van gasolie op gas overgegaan. Maar dat mag dus ook al niet meer. question

0
11 alexandroepimenco

@9 Samen met Kubusje bij de openhaard. Dat is wel romantisch natuurlijk. question

0
12 alexandroepimenco

@10 gewoon erbij, voor de huiskamer..
Het is maar 5 kw..

2
13 chouffleur

Mja... Den Haag wil mooie sier maken op klimaat conferenties en daar het hoogste woord voeren. Tja... als je alsmaar het hoogste woord wilt hebben bij VN en dergelijke, dan moet je dus ook diep in de buidel tasten. Men vergeet echter dat de burger dat geld om het hoogste woord te voeren, moet ophoesten.

0
14 alexandroepimenco

@6 "Als dit kabinet werkelijk de groenste coalitie ooit was"

Als dat zo zou zijn geweest, dan werden er veel meer voordelen gegeven aan de particulier met zonnepanelen, dan zouden ze niet weer BTW-heffing in gaan voeren voor de duurdere (80k+) elektrische auto's.

En als ze nou echt om het klimaat gaven, dan zou cannabis al legaal zijn geweest en op grote schaal worden verbouwd in de leegstaande kassen in het westland bijvoorbeeld. Hoeven we nooit meer een enkele boom te kappen.

@9 Het stoken van hout is niet co2-neutraal.

0
15 Bluth

Al die klimaat aanpassingen voor het klimaat zijn ook niet echt klimaat vriendelijk. Ik zag op een filmpje dat ze een woning helemaal inpakten om het te isoleren. Om zo'n extra bakstenen muur te maken kost ook heel veel energie. Bakstenen worden immers in een oven gebakken.

0
16 alexandroepimenco

Vind je het gek. We worden al constant uitgemolken voor allerlei zaken waar wij voor betalen en anderen de vruchten van plukken. En nu hebben ze dan een onderwerp bedacht waardoor de bedragen en snelheden van overhevelen van bezit, ons bezit naar arme landen, in een stroomversnelling raken en volledig uit onze controle of zeggenschap glippen.

Wij moeten, als geindustrialiseerd land, wel meer fossiele brandstoffen verbruiken per persoon, namelijk tijdens ons werk, want meer energie nodig, dan arme landen, die heel veel nog met de hand doen en daarom minder bezit kunnen opbouwen. En ons geld moet overgeheveld naar arme landen.

Dus is er verzonnen, dat CO2 = opwarming = einde mensheid, waar wij helemaal niets van kunnen controleren of het klopt, en daarom juist is het zo'n goede smoes, omgekeerde bewijslast, wij moeten (en kunnen niet) bewijzen dat iets niet bestaat, dat daadwerkelijk niet bestaat. Denk daar maar eens over na.

CO2-rechten zijn letterlijk uit de lucht gegrepen, door de zelfbenoemde CO2-autoriteit die zelf bepaalt, hoeveel CO2-rechten kosten per kuub en wie er hoeveel van nodig heeft wegens veel of weinig verbruik van fossiele brandstoffen. Die zelfverzonnen autoriteit heeft bedacht, dat geindustrialiseerde landen dan maar CO2-rechten van arme landen moeten kopen, zodat zij geindustrialiseerd kunnen blijven. Goh wat toevallig dat het CO2-probleem arme, niet-blanke landen bevoordeelt en in staat stelt, bezit en inkomen van (nog) blanke landen weg te zuigen.

Net als het systeem waarbij uitkeringen worden meegenomen naar thuislanden, die niet meewerken om te weten of mensen bezit hebben dat ze eerst moeten opeten voordat ze een uitkering krijgen. En of ze frauderen.

Allemaal geldstromen dezelfde kant op, geperst uit burgers die o.a. door de overheid uit de vaste banen worden geduwd, net als vaste huurcontracten, en vaste van alles. Vooral de ouderen die het meest inbrachten worden uit de markt gedrukt en van bezit ontdaan, zodat de kinderen niets meer erven. Zodat het gemiddelde inkomen daalt, behalve voor de hoogste 10%. Weer een aderlating van de meerderheid, de blanke meerderheid wel te verstaan. Die dus gemiddeld steeds minder verdient en die met steeds meer smoezen wordt gedwongen, opgebouwd bezit af te staan (pensioen) of op te eten (pensioen, woning).

Die hele klimaathoax is deel van een goed doortimmerde methode met vele aspecten en maar één doel: de blanke arm en machteloos maken en uiteindelijk uitroeien, o.a. door gedwongen gemengde huwelijken van blanke vrouwen met niet-blanke mannen. Want de moeder geeft veel meer door, o.a. op het vlak van intelligentie, dan de vader, en de islam is het perfecte instrument om ze tot rechteloze fokzeugen te reduceren.

2
17 Wendel

Als de staatsmaffia ons extra wilt gaan belasten dan voorspel ik een heuse volksopstand met gele hesjes net als in Frankrijk. Dan wordt het echt serieus.

1
18 SergioLeone

En al helemaal niet als men de volgende onthullingen over wetenschappelijke fraude leest: (Bewezen fraude: Uitkomsten computermodellen manipuleren door NOA en de NASA.)

The big climate hoax:
https://realclimatescience.com/

2
19 logikus

Als ik een warmtepomp,zonnepanelen en een tesla kon kopen had ik het allang gedaan,niet voor het milieu maar omdat het geld oplevert en een tesla isnatuurlijk gewoon een gave bak
Maar ja ik heb nou eenmaal niet een 'paar ton' liggen omdat ik mij al wezenloos betaal om dit land ,of wat er van over is,nog een beetje draaiende te houden....

0
20 Hangingmen

Mijn knip is elke maand leeg dus verder die citroen uitpersen door figuren die graag met hun speeltje spelen heeft weinig zin. Deze gepensioneerde kale kip kan niets meer missen. Laat de grote vervuilvers maar betalen i.p.v. hun belasting voordelen te geven.

0
21 zoutzuur1

Tja, stel je voor dat je dan in een land woont waar je ECHT veel belasting betaalt.

0
22 Criticaster

Uiteraard hebben we daar niets voor over want geld 'inzamelen' heeft niets te maken met een milieubeleid. De CO2-uitstoot wordt er geen mg minder van en een vliegtaks maakt niet dat een vliegtuig minder km maakt. Grote onzin dus!

0
23 Nicks R. Van

Ik ben inderdaad niet bereid te betalen zolang de industrie niet hetzelfde betaald.

2
24 niet-alles-geloven

@24 De eindverbruiker hoort te betalen. Ook al betalen bedrijven meer dat wordt gewoon doorberekend in de producten.

3
25 Drs. Mezun

Na ruim tien jaar pensioen korting is de interesse in het milieu net zo hart gestegen dus ruwweg 40% minder!

0
26 Zie Hier

Het enige 'groen' dat deze regering al 8jr interesseert is het groen van de dollar...

0
27 mightimouse

Nu maar hopen, dat die overgebleven 60% een verstandige keuze gaat maken in het stemhokje. Voordat dom rechts het hele milieu om zeep heeft geholpen.

2
28 Borealis

De klimaathoax is blijkbaar doorgeprikt. Het is nu "milieu".

1
29 grovi

De olie-voorraden in het MO beginnen te slinken, en dan hebben ze weer niks, want ze hebben er alleen maar opzichtige prots voor gekocht. Dus moeten ze wat anders bedenken, de islamitische VN, om ons leeg te trekken en islam op te dwingen: CO2-rechten.

Immers in de Noordelijke landen worden steeds meer gas- en olievoorraden gevonden en aangeboord, o.a. door steeds meer gevorderde techniek en smeltende ijskappen, overigens niet door CO2. Met name Rusland, Noorwegen, Canada maar ook NL en Du hebben in de zee gas en/of olie voorraden gevonden. DAT was niet de bedoeling, natuurlijk, weg chantage-middel. Daarnaast lukt het niet, ons en Rusland in oorlog te hitsen met elkaar, en de Nordstream 2 gaat gewoon door.

1
30 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@28 Ook mensen die niet werken betalen belasting. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Loopt lekker op zo. Kan niet wachten op goede argumenten. ...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ja min me maar bij gebrek aan goede argumenten. ...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Meisje (16) uit Amsterdam overleden na val uit raam, politie sluit misdrijf niet uit

Hopen dat het een ongeluk was, anders is het behoorlijk fucked up....

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@26" toen zei men: die uitkering is toch gratis geld?"Die uitkering is zeer zeker geen gratis geld. Voor het betalen van die uitkering moete...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Vrijgelaten... Toen ben ik gestopt met lezen......

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@20We hadden beter naar Gaddafi moeten luisteren en niet toe moeten staan dat de VS in Libië begon met rotzooien (Arabische Lente).Hij wi...

17 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

Echte topper weer.Kan natuurlijk niet zonder wat info over de auteur.Peter Imanuelsen (born September 27, 1994), better known as Peter Swe...

19 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@25 Ja, dat heb ik ook wel eens uitgelegd, en toen zei men: die uitkering is toch gratis geld? Zucht ... ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Daddy 4k VideosPornhub ArchiveSexycamBara HentaiWww Fuck ComJohn StaglianoIndianporn MoviBest Asian TittiesTina_042 Only FansX Ray HentaiTeen Asian PornStrip PornRussian Mom SexSexo PronoEnanafollandoChloe Surreal XxxSexe RencontreDickflashingAsian Tee. PornHot Wife TumblAunty Sex Videos DownloadRhea Chakraborty PornLinda Cardellini SexySnowwolf JkuThreesome FantasyBigboobsindianAdult Flash GamesNhentai StoryCouples Sex GamesMegnutt LeaksJapanese Midget PornBusty Women In PornSleeping With Step DaughterJennifer Love Hewitt BikinSilksmitha HotTeengaysexEvovled FightsKaho KasumiAndrea Parker NudeCheating Wife Sex StoriesPornstar MassageFull Sexy Chudai VideoSexy Porn BoobsSister And Brother SexxHollywood Porn Star MovieInteractivr PornChatzy SexchatPhotos Pornographiques GratuitesVirtnamese PornGrace Slick NudeEnjo Kouhai Ep 8Sexy NipplesSexyoGrocery Store PornAllgirlmadsage1080 PpornMeethi Kalher PornSex Video Hd ComHd Sex Video BlackXhanterManwha SexeIndiansexyvidioJapanes Train PornHot Lola BunnyEromeeFree Hd PoornBeeg Mom SexAccidently CummingWww Nxxx ComDesi Devar Bhabhi SexJogos Porno OnlineGrannycinemaWww Grandmother Sex ComMilf FemdomTube GalsHentai MissionaryEbony Celebrities NudeHentaihaveUrlgalleriesEbony Lebian PornXnxx JpHindi Sex Video ComFamily Therapy XxxMilf CruisingRailey Diesel LeaksSexy Nude CartoonTsubasa AkimotoDorcel TelevisionNsfw PokemonPornô OrientaisKelli Garner NudeXordelCervix OrgasmSaiilormooncb NudeVery Fast PornBlood Sex Video HdBlack Sex Porn HdKate Winselet NudePornography GratuitAlexa Davalos NudeMamas PornosXhamster In IndiaRebecca Linares AndBig Clits That SquirtMobile Pron SiteHot Nude Red HairAlexas Morgan CreampieSexually Explicit MemesSexo HetaiBokebjepangSexy Bbw PornNew XxnnXnx LiveHindi Bf Suhagrat WaliXnxx JabrjastiKylie Cums Back For MoreCorinna Kopf Only Fans LeakLuz X Amity PornMxrvssaIndiansex Web SeriesAdultfilmExploited Black TeendAmateur Women NakedXnx VidiosBlack Free Homemade PornStrip Tease VideosGirl Sex DownloadNude Pageant TeensManipulation PornNude Horor MovieJessa Rhodes FullFree Only Fans AccountFamily Taboo PornsPrincess Lodge DenaliBrazil Xx VideoSusanna Gibson Leaked XxxHentai Anime SeriesIndian Girl Sex XvideoOffice Sex PornJapanese Porn Movies FullTranny FuckStripping TeachersPornographic ParodyDamplipzVideos Prostate MassageKimberly MossBoor Chudai VideoBlue Film Xxx IndianFamily Strokes VideosWifebuckett